Näin äidin kanssa

Anonyymi

Kaikki alkoi oikeastaan sen vuoksi kun tunsin itseni niin yksinäiseksi. Suhteeni tyttöystävääni oli mennyt poikki hiljattain hänen jättäessä minut toisen, vähän varakkaamman pojan vuoksi ja tunsin, että minulta puutui jotain. Asuin vielä yhdessä äitini kanssa ja meillä oli oikein hyvä ja sydämellinen suhde. Koska äitini oli töissään juuri sinä päivänä, niin päähäni pälkähti mennä koluamaan äidin huonetta, jos sieltä jotain kivaa uteliaalle teinipojalle löytyisi. Ihastuksissani nostelin mielestäni niitä niin seksikkäitä asuja. En ollut aikaisemmin edes tiedostanut äidin asujen seksikkyyttä ja niitä kaikkia niin houkuttelevia luomuksia, joista kuitenkin olin aina silloin tällöin hänen yllään nähnyt vilauksen, kun hän saattoi liikkua asunnossamme alusasuisillaan. Niitä hypistellessäni huomasin yht’äkkiä kullini nousevan ja tajusin jotenkin siinä asujen viehätysvoiman ja kuinka ne suorastaan houkuttelivat minua puoleensa…

Yhdestä laatikosta löysin myös tekokyrvän ja himoni alkoivat hyrräämään entistä lujempaa. Lattialla, vuoteen toisella puolen oli hänen käytetyt pikkarinsa ja vein ne kasvoilleni nuuhkien äidin pillun tuoksua. Hänellä oli todella paljon toinen toistaan seksikkäämpiä alusasuja ja aloin ymmärtämään, että hän halusi olla edustava ja seksikäs vuoteessakin, sillä eihän minulta ollut jäänyt huomaamatta ne miesystävät, joita hän joskus viikonloppuisin toi kotiin yöksi. Monet kerrat olin myös runkannut kuunnellessani nussimisen ääniä äidin makuuhuoneesta.
Valitsin tumman sinisen alusasusarjan, siis pikkuhousut, sukkanauhaliivit, rintaliivit, musta sukat ja riisuin omat vaatteeni tuolille pukeutuen äidin ihaniin ja kiihottaviin asuihin. Sitten asetuin hänen itse virkkaamansa päiväpeiton päälle kietoen ne käytetyt pikkarit kullini ympärille ja aloin runkkaamaan. Ensin hitaasti ja nautinnollisesti pitkin vedoin. Välillä imin sieraimiini pillun tuoksua ja taas jatkoin runkkaamistani. Liukkaan materiaalin antama tunne ihollani oli ihmeellinen. Sivelin ja hyväilin itseäni nailonkankaan päältä ja jotenkin tajusin, että tulisin aina olemaan kiinni tässä halussani… Suljin silmäni ja jatkoin runkkaamista unelmoiden jostakin, kunnes tajusin, että unelmani kohteeksi olikin muuttunut oma äitini…

Kiihdytin tahtia tietäen, että pian tutut väristykset, kuin aivastuksen ensitunteet tulisivat antamaan minulle tyydytyksen, samalla kun saisin laskea spermani kullini ympärillä oleviin pikkuhousuihin… Seuraava asia, minkä tajusin toisesta silmäkulmastani oli äitini, joka seisoi makuuhuoneen ovella!!! Tunsin rävähtäväni tulipunaiseksi ja häpeän tunne täytti sisimpäni. Koetin kääntyä sivuttain, niin, että voisin nousta ylös, kun äiti sanoi.
"Hei kulta, älä suotta nouse, jatka vaan, haluan nähdä sen,” ja sen sanottuaan hän astui vuoteen vierelle ja istui alas viereeni vuoteen reunalle. Hänen kätensä oli hameen alla ja tajusin, että hän oli seissut ovella jo jonkun aikaa. Nyt hän otti kätensä pois hameen alta. Oma käteni oli edelleen kullillani, mitä yritin epätoivoisesti käsilläni peittää, mutta hän työnsi käteni pois ja sanoi sitten,

"Voi kuule rakas poika, sinä näytät niin ihanalta alusasuissani." Sitten hän nosti hiukan takapuoltaan ja veti pikkuhousut jalastaan ojentaen ne minulle. Tunsin selvästi niiden olevat haaroista tosi kosteat ja ymmärsin myös hänen käyvän tosi kuumana. Vei äidin lämpimästä pillusta kosteat pikkarit heti kasvoilleni ja imin niiden ihanaa tuoksua syvin henkäyksin, samalla kun tunsin hänen kätensä kullillani ja hän alkoi runkkaamaan minua antaen kyrpäni ympärillä olevien pikkuhousujensa olla paikallaan kuin liukkaana kortonkina…

Vannon, että kullini varmaan kasvoi entisestään hänen kätensä kosketuksen voimasta kun tunsin hänen ihanien sormiensa liikkeen kivikovana jyskyttävällä kalullani.
Hän kiihdytti tahtia samalla kun sanoi minulle haluavansa nähdä minua enemmän näissä hänen asuissaan. Hän sanoi tuntevansa kuinka minulta pian tulisi ja mitä hän tekisi… Yht’t äkkiä hän vetäisi pikkarit pois kullini ympärilrä, kumartui sen ylle ja otti sinisenä kiiltelevän kyrpäni suoraan suuhunsa!!! Tunne oli sanoin kuvaamaton! Minä tiesin, että en voisi enää pidätellä kauan aikaa, vaan minä saisin elämäni orgasmin pian… Hänen pillunsa haju sieraimissani ja hänen huulensa ja kielensä kyrpäni ympärillä olivat vain ihan liikaa ja tunttu syke ja värinä kyrpäni juuressa ennakoivat tulevasta!!! Ja aivan oikein, jäykistyin paikalleni, nostin takamuksiani ja otin molemmin käsin äitini päästä kiinni antaen koko lastini syöksyä äidin ihanaan nieluun. Hän sen kaiken inisten vastaan ja jatkoi imemistä lutkuttaen kullini täysin tyhjäksi niellen kaiken vielä huuliaan maiskutellen.

Siten hän päästi syvän huokauksen ja vaipui väristen vatsani päälle sanoen saaneen myös orgasmin, vaikka en ollut edes koskenut häneen. Minulla oli edelleen hänen tuoksuvat pikkarinsa kasvoillani nauttien hänen mehujensa ihanista hajuista.

122

29214

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Aloin pikkuhiljaa palaamaan normaalien aistieni tasoille, vaikkakaan en vieläkään oikein ymmärtänyt tapahtunutta ihan tarkkaan. Hän nousi hymyillen ylös ja meni laatikoilleen kaivelemaan niitä. Äiti otti sieltä esille
   Mustat rintaliivit, sukkanauhaliivit, housuliivit, elastiset vyötäröliivit muutaman parin pikkareita, nailoneita ja muita ihania asuja sanoen, että ne olivat minulle, sillä juuri nyt ylläni olevat alusasut olivat hänen kaikkein parhaansa ja hän tarvitsisi niitä itse, mutta ne mitkä hän minulle antoi, olivat aavistuksen liian suuria, sillä hän oli laihduttanut aikaisemmin ja tunsi näiden asujen olevan vähän löysiä, mutta minulle ne sopisivat kuin valettuna. Hän sanoi myös etsivänsä minulle kivoja hameita ja muuta mukava, kuten kenkiä, sillä hän halusi nähdä minut kokonaan naisena. Hän oli jo pitkään ihastellut pitkiä hiuksiani ja sanoi loihtivansa niihin kampauksen, jollaista ei kukaan ollut ennen nähnyt.
   Tajusin, että hän kävi kuumana ajatuksestaan ja minäkin aloin tuntemaan itseni taas valmiiksi… Sitten hän pyysi minua riisumaan kaiken pois, sillä hän halusi tehdä minulle jotain kivaa… Riisuin itseni alasti ja jäin odottamaan. Hän oli etsinyt käsiinsä jostain epilaattorin, millä alkoi ajamaan karvojani, (niitä vähäisiä, mitä minulla oli). Hän halusi minusta niin sileän kuin vain mahdollista. Mielessäni kiittelin onneani, että partani kasvu oli aina ollut heikkoa ja näin siitä ei olisi mitään haittaa. Jonkun ajan kuluttua joka paikka oli kuin vauvan poski ja sen päälle hän edotti vielä suihkua. Annoin viileän veden hyväillä kehoani kun olin kuivannut itseni, äiti ojensi minulle hyväntuoksuista ihovoidetta, millä voitelin ihoni. Äiti voiteli minulta selkäosan puhuen koko ajan eri juttuja, kuinka ”meidän tyttöjen” on pidettävä yhtä ynnä muuta minua niin valtavasti kiihottavaa jutustelua.
   Äiti poistui kylpyhuoneesta ja itse käväisin omassa huoneessani, minkä jälkeen astelin jännittyneenä takaisin äidin makuuhuoneeseen. Siinä hän seisoi suuren peilinsä edessä ihaillen itseään peilistä päästäen sellaisia pitkiä, tyytyväiseltä kuulostavia huokauksia suustaan. Mutta mikä nosti tunteeni oli hänen asunsa. Hänen yllään oli kirkkaan punaiset ihanat alusasut. Myös sukkanauhoilla kiinnitetyt sukat olivat punaiset, aavistuksen tummemmat kuin muut asut. Koko yhdistelmä sai kullini nousemaan alta aikayksikön. Hän pyysi minua pukeutumaan aikaisemmin antamiinsa mustiin alusasuihin. Kaikkein ihanimman tunteen sain, kun istuin hänen vuoteensa reunalla ja äiti rullasi nailonit jalkaani! Kyrpäni seisoi, niin, että se ei meinannut lainkaan mahtua pikkuhuosujen sisään, vaan sojotti suorana lähes läpinäkyvien pikkareiden alla odottaen toimintaa…
   Nousin ylös ja seisoin äidin vieressä hänen peilinsä edessä ja äiti kiersi kätensä vyötärölleni kehuen taas ”meitä tyttöjä” niin kauniiksi. Hän hiveli kulliani pikkarien päältä ja odotin kiihtyneenä mitä tuleman pitää. Sitten hän otti kädestäni kiinni ja vei sen jalkojensa väliin. Hän oli täysin märkä sieltä! Nyt hän johti minut vuoteelleen, kaatoi minut selin siihen alkaen suutelemaan minua vähän joka puolelta. Hän aloitti suutelemisensa nailonien peittämillä säärilläni nousten hitaasti ylöspäin saavuttaen lopulta nälkäisenä odottavan kyrpäni.
   Hän pureskeli sitä hellästi kankaan läpi, imi sitä, sitten hän kääntyi ympäri niin, että hänen märkä pillunsa oli kasvojeni edessä. Haparoivin ottein aloin varovasti nuolemaan äidin pillun mehuista märkiä pikkareita ja tunsin hänen mehujensa selvästi erittyvän kankaan läpi kielelleni. Kyrpäni käsittelyn lomassa hän sanoi järjestävänsä minulle elämäni synttärit, mitkä olisivat piakkoin. Hänellä oli ideana, että menisimme ensin ulos tyttöinä ja nauttisimme elämästämme täysin rinnoin. Ääni väristen sanoi odottavani sitä ja kun hän paljasti kyrpäni pikkareista alkaen imemään sitä sanoin rakastavani häntä enemmän kuin ketään muuta maailmassa. Raotin hänen pikkareitaan kasvojeni edessä ja työnsin ieleni ensimmäistä kertaa hänen litimärkään pilluunsa ja sanoi haluavani tänä aina hänen kanssaan… Sitten hän kääntyi taas ympäri, asettui hajareisin päälleni ja ohjasi toisella kädellään kyrpäni pilluunsa ja näin sain ensimmäisen kerran tuntea hänen häpyhuuliensa kietoutuvan oman kaluni ympärille.
   Mielessäni jäin jo siinä tilanteessa odottamaan uusia sänkyseikkailuja äitini kanssa ennen kuin edes tämä ensimmäinenkään oli loppuun viety ja niin muutin asumaan äidin viereen hänen makuuhuoneeseensa ja vietimme monta ihanaa yhteiselon vuotta, kunnes sitten löysin uuden ystävän, miehen, joka rakasti tällaista ”tyttöä.”

   • Anonyymi

    Jatketaanko täällä?
    Sitä minä toivon, että hän tällä lomakäynnillä huomaisi ja yritän myös tästä tilastani jotenkin vihjailla. Seuraava loma kun sillä on taas vasta kahden viikon päästä ja silloin olen yli puolen välin jo raskauden ensimmäistä kolmannesta jonka aikana niitä päätöksiä olisi hyvä tehdä ja mieluusti yhdessä kun tämäkin on yhdessä aikaan saatu.
    Omien laskujeni mukaan olen kuudennen viikon alussa enkä niitä ulkoisia muutoksia vielä kovin paljoa ole itsessäni havainnut, tosin varmaan ulkopuolisen silmin ne herkimmin havaitsee. Pieni pömppis on, mutta se on lähinnä tästä turvottavasta olosta johtuvaa tuskin siis vielä mikään varsinainen vauva masu. Rinnat ovat jonkin verran paisuneen ja nännipihat aavistuksen tummuneet ja yhä edelleen herkät kosketukselle ja kylmälle, eli nännit nöpöttää melkein koko ajan samalla tapaa kuin ne tekee muulloin himosta miehen kosketukselle.

    Nyt viikolla on aamusella tullut aamupalaa laittaessa kuvotuksen tunnetta ja kiire vessaan yökkäilemään. Kovin mukavaa se ei ole, mutta toisaalta saattaisin saada siitä hyvän aasin sillan pojalle ja ehkä hänkin sitä kautta huomaisi, laskisi yhteen yksi plus yksi ja huomaisi missä on onnistunut, sillä jotenkin minulla on sellainen aavistus, että tähän se toimillaan kokoajan oli tähdännyt ja hyvin tuo siinä onnistuikin. Kohta puolin sen pitäisi olla taas kotona ja kyllä minä sitä jo olen viereeni kaivannutkin, että viikolla yhtenä yönä olin mytännyt peittoni tiukaksi mytyksi haarojeni väliin tuomaan painetta ja siihen heräsin kun peittoni kanssa rakastelin. No ensiyönä ei tarvitse kuvitella sillä viestittelymme on ollut sen verran lupaavaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jatketaanko täällä?
    Sitä minä toivon, että hän tällä lomakäynnillä huomaisi ja yritän myös tästä tilastani jotenkin vihjailla. Seuraava loma kun sillä on taas vasta kahden viikon päästä ja silloin olen yli puolen välin jo raskauden ensimmäistä kolmannesta jonka aikana niitä päätöksiä olisi hyvä tehdä ja mieluusti yhdessä kun tämäkin on yhdessä aikaan saatu.
    Omien laskujeni mukaan olen kuudennen viikon alussa enkä niitä ulkoisia muutoksia vielä kovin paljoa ole itsessäni havainnut, tosin varmaan ulkopuolisen silmin ne herkimmin havaitsee. Pieni pömppis on, mutta se on lähinnä tästä turvottavasta olosta johtuvaa tuskin siis vielä mikään varsinainen vauva masu. Rinnat ovat jonkin verran paisuneen ja nännipihat aavistuksen tummuneet ja yhä edelleen herkät kosketukselle ja kylmälle, eli nännit nöpöttää melkein koko ajan samalla tapaa kuin ne tekee muulloin himosta miehen kosketukselle.

    Nyt viikolla on aamusella tullut aamupalaa laittaessa kuvotuksen tunnetta ja kiire vessaan yökkäilemään. Kovin mukavaa se ei ole, mutta toisaalta saattaisin saada siitä hyvän aasin sillan pojalle ja ehkä hänkin sitä kautta huomaisi, laskisi yhteen yksi plus yksi ja huomaisi missä on onnistunut, sillä jotenkin minulla on sellainen aavistus, että tähän se toimillaan kokoajan oli tähdännyt ja hyvin tuo siinä onnistuikin. Kohta puolin sen pitäisi olla taas kotona ja kyllä minä sitä jo olen viereeni kaivannutkin, että viikolla yhtenä yönä olin mytännyt peittoni tiukaksi mytyksi haarojeni väliin tuomaan painetta ja siihen heräsin kun peittoni kanssa rakastelin. No ensiyönä ei tarvitse kuvitella sillä viestittelymme on ollut sen verran lupaavaa.

    jatkoa?
    Minulla on lievä haikeus aina kun luen viestisi, mutta myös valtava ilon tunne sinun puolesta. Miten aiot suhtautua siihen jos ukkokultasi huomaa ja haluaa että raskaus jatkuu. Oletko itse valmis hyväksymään sen että saatte lapsen.

    Toissailtana ehdotin veljelle että tavattaisiinko, mutta hänellä oli muuta menoa. Eilen sitten istuttiin varmaan pari tuntia hänen autossaan ja vaan keskusteltiin samalla kun ilta hämärtyi. Keskustelimme meidän nuoruudesta ja niistä kerroista kun touhusimme huolettomasti vaikka tietysti luulimme että riski olisi suuri. Kysyin esimerkiksi että oliko hänelle vaikeaa laueta sisälleni vaikka luulimme että voisin tulla raskaaksi ja että pelkäsikö hän sitä koskaan että olisin raskaana. Hän sanoi että hänen mielestään hän aina pyysi siihen luvan mutta että oli aina lauennut halukkaasti vaikka ei olisi pyytänyt ja luottanut siihen että minä kieltäisin jos olisi tarve kieltää. Hän sanoi myös että kun me siihen aikaan keskustelimme raskauden mahdollisuudesta, tai oikeammin huolesta, silloin hän oli ajatellut joskus myös että raskaus voisi pitää meidät yhdessä mutta että sellaista hän ei olisi uskaltanut silloin minulle tunnustaa koska hänkin oli ajatellut että minä ajattelisin että se kaikki olisi vain kokeilua eikä mitään vakavaa. Kun hän viimeksi keskustellessa tunnusti että oli toivonut että meillä olisi voinut olla enemmän, niin harmitti etten minä eikä hän oltu uskallettu sanoa sitä silloin ääneen.

    Itse en tätä seuraavaa hetkeä muista, mutta hän kertoi että oli ensimmäisen kerran jälkeen seuraavana aamuna kun vanhemmat olivat vielä kotona, rohkaissut itsensä ja meidän keittiössä ottanut minut toisella kädellä takaapäin halaukseen ja sitten hieronut vatsaani. Tuota tilannetta en muista, mutta hän kertoi kuinka tuo lyhyt hetki on jäänyt mieleen kun hän halusi muistuttaa mitä teimme, mutta että oli myös sen jälkeen pelännyt sitä jos olisin siitä edeltävän illan rakastelusta tullut raskaaksi. Hän sanoi että kotona tilanne oli sellainen ettei siinä olisi ollut selityksille tilaa. Hän myös sanoi että oli kuitenkin ollut sen päivän ajan myös aika onnesta soikeana, eikä ollut pystynyt ajattelemaan mitään muuta kuin sitä että oli saanut laueta sisälleni vielä toisen kerran kun isä ja äiti olivat lähteneet töihin. Muistan nuo seksikerrat, mutta en tuota halausta. Veli kertoi myös siitä kuinka oli usein yrittänyt katsella profiiliani ja arvuutella voisinko olla raskaana. Oli hienoa ja haikeaa kuunnella hänen ajatuksiaan kun minä en ole tiennyt että hän oli tuollaisia miettinyt. Kysyin myös haluaisiko hän olla siittäjä vai myös lasteni isä jos se olisi mahdollista kohtuni puolesta ja tunnustin samalla hänelle että minä haluaisin olla hänen lastensa äiti. Hän mietti mutta sanoi sitten että tilanne olisi varmasti paljon monimutkaisempi ja elämämme ihan toisenlaista, mutta että jos kaikki olisi samanlaista kuin nyt, niin isä hän haluaisi olla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    jatkoa?
    Minulla on lievä haikeus aina kun luen viestisi, mutta myös valtava ilon tunne sinun puolesta. Miten aiot suhtautua siihen jos ukkokultasi huomaa ja haluaa että raskaus jatkuu. Oletko itse valmis hyväksymään sen että saatte lapsen.

    Toissailtana ehdotin veljelle että tavattaisiinko, mutta hänellä oli muuta menoa. Eilen sitten istuttiin varmaan pari tuntia hänen autossaan ja vaan keskusteltiin samalla kun ilta hämärtyi. Keskustelimme meidän nuoruudesta ja niistä kerroista kun touhusimme huolettomasti vaikka tietysti luulimme että riski olisi suuri. Kysyin esimerkiksi että oliko hänelle vaikeaa laueta sisälleni vaikka luulimme että voisin tulla raskaaksi ja että pelkäsikö hän sitä koskaan että olisin raskaana. Hän sanoi että hänen mielestään hän aina pyysi siihen luvan mutta että oli aina lauennut halukkaasti vaikka ei olisi pyytänyt ja luottanut siihen että minä kieltäisin jos olisi tarve kieltää. Hän sanoi myös että kun me siihen aikaan keskustelimme raskauden mahdollisuudesta, tai oikeammin huolesta, silloin hän oli ajatellut joskus myös että raskaus voisi pitää meidät yhdessä mutta että sellaista hän ei olisi uskaltanut silloin minulle tunnustaa koska hänkin oli ajatellut että minä ajattelisin että se kaikki olisi vain kokeilua eikä mitään vakavaa. Kun hän viimeksi keskustellessa tunnusti että oli toivonut että meillä olisi voinut olla enemmän, niin harmitti etten minä eikä hän oltu uskallettu sanoa sitä silloin ääneen.

    Itse en tätä seuraavaa hetkeä muista, mutta hän kertoi että oli ensimmäisen kerran jälkeen seuraavana aamuna kun vanhemmat olivat vielä kotona, rohkaissut itsensä ja meidän keittiössä ottanut minut toisella kädellä takaapäin halaukseen ja sitten hieronut vatsaani. Tuota tilannetta en muista, mutta hän kertoi kuinka tuo lyhyt hetki on jäänyt mieleen kun hän halusi muistuttaa mitä teimme, mutta että oli myös sen jälkeen pelännyt sitä jos olisin siitä edeltävän illan rakastelusta tullut raskaaksi. Hän sanoi että kotona tilanne oli sellainen ettei siinä olisi ollut selityksille tilaa. Hän myös sanoi että oli kuitenkin ollut sen päivän ajan myös aika onnesta soikeana, eikä ollut pystynyt ajattelemaan mitään muuta kuin sitä että oli saanut laueta sisälleni vielä toisen kerran kun isä ja äiti olivat lähteneet töihin. Muistan nuo seksikerrat, mutta en tuota halausta. Veli kertoi myös siitä kuinka oli usein yrittänyt katsella profiiliani ja arvuutella voisinko olla raskaana. Oli hienoa ja haikeaa kuunnella hänen ajatuksiaan kun minä en ole tiennyt että hän oli tuollaisia miettinyt. Kysyin myös haluaisiko hän olla siittäjä vai myös lasteni isä jos se olisi mahdollista kohtuni puolesta ja tunnustin samalla hänelle että minä haluaisin olla hänen lastensa äiti. Hän mietti mutta sanoi sitten että tilanne olisi varmasti paljon monimutkaisempi ja elämämme ihan toisenlaista, mutta että jos kaikki olisi samanlaista kuin nyt, niin isä hän haluaisi olla.

    Meillä on nyt vähän sama tilanne kun ”ukkoni” sai viime lomallaan tietää aikaan saannoksistaan. Olit oikeassa, sillä tätä se sanoi aina ensikerrastamme sisälleni lauetessaan toivoneensa, että saisi minut paksuksi.
    Juteltiin ja suunniteltiin myös yhdessä mitä nyt tapahtuu ja miten toimia. ”Ukko” sanoi vauvan olevan sille erityisen toivottu ja ok. että minun paneminen raskaaksi on ollut sen mielessä aina siitä asti kun itkeskelin ja sekoilin parisen vuotta sitten siitä, kun en plussannut silloiselle miesystävälleni, siis siitä josta sinulle jo taisin kertoa aiemmin.
    Oli kuulemma pitkään hakenut sopivaa saumaa, mutta ei aikaisemmin ollut löytänyt tilaisuutta aloittaa kanssani seksisuhdetta, vaikka oli kerran kuulemma minun nukkuessa humalaani hyväilyillään saanut minut halukkaaksi ja kostumaan, mutta sanoi lopettaneensa kuitenkin siihen, koska oli ajatellut sen olevan tilastani johtuen väärin eikä siksi ollut haluistaan huolimatta edennyt yhdyntään saakka. Varmaan tuo sen kertomus tapauksesta on totta vaikka itse en kyllä moista muista sattuneen.

    Paljon siis saatiin suunniteltua asioita eteenpäin sen lisäksi, että saimme parinviikon tauon jälkeen myös taas nauttia toisistamme. Tämän viikonlopun ”ukko” on taas kiinni palveluksessa ja nyt jo kulunut viikko ilman miestä alkaa tehdä kiukkuisaksi ja päälle vielä toinen viikko pitäisi kärvistellä ilman sitä ihanaa ”täyttymistä” miehestä.
    Tämä alkuraskaus on tehnyt minusta taas niin kiimaisen nartun, että kun vain vähänkin mukavan näköisen kaksilahkeisen näkee, niin paikat alkaa kostua.

    Raskaus on nyt edennyt mielestäni täysin normaalisti jo seitsemännen viikon puoliväliin. Pakko alkaa ensi viikolla varailla aikoja neuvolaankin. Jännittää ja pelottaakin miten tämä lähtee menemään. Isä tukee minua kyllä päätöksissäni ja vaikka kyllä hän mieluusti haluaisi tämän vauvan meille syntyvän, jos vaan kaikki testit on normaalisti kunnossa.
    Ukko jopa vitsaili panevansa minut heti tämän synnyttyä toistamiseen raskaaksi kun kerran alkuun päästiin. Olisi kuulemma lapsille seuraa toisistaan, mutta tässä on nyt niin paljon kaikkea, että saahan nähdä tämänkin kanssa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Meillä on nyt vähän sama tilanne kun ”ukkoni” sai viime lomallaan tietää aikaan saannoksistaan. Olit oikeassa, sillä tätä se sanoi aina ensikerrastamme sisälleni lauetessaan toivoneensa, että saisi minut paksuksi.
    Juteltiin ja suunniteltiin myös yhdessä mitä nyt tapahtuu ja miten toimia. ”Ukko” sanoi vauvan olevan sille erityisen toivottu ja ok. että minun paneminen raskaaksi on ollut sen mielessä aina siitä asti kun itkeskelin ja sekoilin parisen vuotta sitten siitä, kun en plussannut silloiselle miesystävälleni, siis siitä josta sinulle jo taisin kertoa aiemmin.
    Oli kuulemma pitkään hakenut sopivaa saumaa, mutta ei aikaisemmin ollut löytänyt tilaisuutta aloittaa kanssani seksisuhdetta, vaikka oli kerran kuulemma minun nukkuessa humalaani hyväilyillään saanut minut halukkaaksi ja kostumaan, mutta sanoi lopettaneensa kuitenkin siihen, koska oli ajatellut sen olevan tilastani johtuen väärin eikä siksi ollut haluistaan huolimatta edennyt yhdyntään saakka. Varmaan tuo sen kertomus tapauksesta on totta vaikka itse en kyllä moista muista sattuneen.

    Paljon siis saatiin suunniteltua asioita eteenpäin sen lisäksi, että saimme parinviikon tauon jälkeen myös taas nauttia toisistamme. Tämän viikonlopun ”ukko” on taas kiinni palveluksessa ja nyt jo kulunut viikko ilman miestä alkaa tehdä kiukkuisaksi ja päälle vielä toinen viikko pitäisi kärvistellä ilman sitä ihanaa ”täyttymistä” miehestä.
    Tämä alkuraskaus on tehnyt minusta taas niin kiimaisen nartun, että kun vain vähänkin mukavan näköisen kaksilahkeisen näkee, niin paikat alkaa kostua.

    Raskaus on nyt edennyt mielestäni täysin normaalisti jo seitsemännen viikon puoliväliin. Pakko alkaa ensi viikolla varailla aikoja neuvolaankin. Jännittää ja pelottaakin miten tämä lähtee menemään. Isä tukee minua kyllä päätöksissäni ja vaikka kyllä hän mieluusti haluaisi tämän vauvan meille syntyvän, jos vaan kaikki testit on normaalisti kunnossa.
    Ukko jopa vitsaili panevansa minut heti tämän synnyttyä toistamiseen raskaaksi kun kerran alkuun päästiin. Olisi kuulemma lapsille seuraa toisistaan, mutta tässä on nyt niin paljon kaikkea, että saahan nähdä tämänkin kanssa.

    Luulin jo ettet löytänyt tätä ketjua ja sitten kun vastasit, niin jälleen tämä sivusto tarjosi minulle jotakin virheilmoitusta enkä ole päässyt kirjoittamaan ollenkaan. Mielestäni tuo mitä hän sinulle sanoi kuinka hän oli toivonut saavansa sinut raskaaksi ja vielä vitsaili siitä että hän haluaa panna sinut uudelleen raskaaksi, on hauskaa ja kiihottavaa. Hän kuulostaa enemmän kuin innostuneelta. Kuulostaa siltä että hän on harkinnut sitä pitkään! Luulen että hänen vitsaillessaan haluavansa panna sinut uudelleen raskaaksi on varmasti myös paljon totuutta mukana. Mitä olisit vastannut hänelle, jos hän olisi silloin ensimmäisellä kerralla tunnustanut ennen orgasmiaan että hän haluaa saada sinut raskaaksi? Olisitko silloin pystynyt lopettamaan seksinne vai lukinnut hänet entistä tiukemmin syliisi?

    Viime viikonloppuna kun veli oli käymässä, pyysin yhtäkkiä että hän jäisi luokseni viikonlopuksi. Hän yllättyi pyynnöstäni selvästi, mutta jäi yöksi. Emme olleet keskustelleet mitenkään erityisen seksikkäästi, mutta iltasella kun olimme pesemässä hampaita ja valmistautumassa nukkumaan, keräsin pitkään rohkeuttta ja sitten täräytin suoraan että haluaisin hänet elämääni. Hän meni ihan hiljaiseksi siitä ja pelkäsin että nyt mokasin ja pahasti. Yritin selittää ettei pelkästään veljenäni vaan myös rakastajani ja ainakin salaisena seurustelukumppanina. Sitten hän antoi sen pahimman vastauksen, pelkästään hymähtämällä. Sydämeni hakkasi ja hävetti, kunnes hän sitten kysyi että miten me järjestetään asumisjärjestelyt. Pakko tunnustaa että minä en ollut ajatellut asiaa niin pitkälle. Minä en halunnut häneltä muuta kuin että lupaisimme olla uskollisia toisillemme ja että pikkuhiljaa ajaisimme asiat yhteisiksi.

    Meillä on koko elämän ajan ollut on off suhde jossa seksi on ollut vain seksiä. Mutta nyt tuntuu kaikkien keskustelujen jälkeen että olen kuin vuoristoradassa jossa järki huutaa että pitäisi hidastaa, mutta sydän lyö kuin raipalla lisää vauhtia. Suoraan sanottuna, olen ihastumassa ja lujaa ja samalla kun olen erossa hänestä, pelottaa että ajan häntä poispäin! Esimerkiksi yöllä sängyssä, hän oli syvällä sisälläni ja olin saamassa orgasmia kun kuiskasin hänelle että haluaisin niin tulla hänelle raskaaksi. Tuntui hyvältä kun hän sai orgasminsa. Hän yritti vetää pois, mutta minä pidin jaloilla tiukasti häntä sisässäni ja toivoin että hän antaisi kaiken vaan tulla sisälle. Sitten vain makasimme siinä sängyssä pitkään yhdessä. Myöhemmin yritin tunnustaa ja kysyä hänen mielipidettään kuinka olisi ollut mukavaa jos meillä olisi voinut olla iso perhe ja yhteinen koti. Ärsyttää kun aina erossa ollessa tulee epäilykset että hän yrittää vastauksillaan miellyttää vaikka hän ei mitään negatiivista sanonutkaan ja hän jopa tunnusti rakastavansa minua, mikä on meille aika iso juttu. Vuoroin tulee ihan älyttömän lämmin onnen tunne, ja sitten seuraavassa epäilykset että mitä hän sillä ja tuolla lauseella tarkoitti ja miksi sanoin näin ja miksi hän ei jo laita viestiä. Olin jo ehtinyt toivoa että tällaiset ihastumisajan raastavat epäilyksen tunteet olisivat jääneet teini-ikään, mutta valitettavasti ne tuntuvat vaivaavan aikuisenakin. Pitäisi vaan muistaa että hän on veljeni eikä hän ole lähdössä mihinkään.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Luulin jo ettet löytänyt tätä ketjua ja sitten kun vastasit, niin jälleen tämä sivusto tarjosi minulle jotakin virheilmoitusta enkä ole päässyt kirjoittamaan ollenkaan. Mielestäni tuo mitä hän sinulle sanoi kuinka hän oli toivonut saavansa sinut raskaaksi ja vielä vitsaili siitä että hän haluaa panna sinut uudelleen raskaaksi, on hauskaa ja kiihottavaa. Hän kuulostaa enemmän kuin innostuneelta. Kuulostaa siltä että hän on harkinnut sitä pitkään! Luulen että hänen vitsaillessaan haluavansa panna sinut uudelleen raskaaksi on varmasti myös paljon totuutta mukana. Mitä olisit vastannut hänelle, jos hän olisi silloin ensimmäisellä kerralla tunnustanut ennen orgasmiaan että hän haluaa saada sinut raskaaksi? Olisitko silloin pystynyt lopettamaan seksinne vai lukinnut hänet entistä tiukemmin syliisi?

    Viime viikonloppuna kun veli oli käymässä, pyysin yhtäkkiä että hän jäisi luokseni viikonlopuksi. Hän yllättyi pyynnöstäni selvästi, mutta jäi yöksi. Emme olleet keskustelleet mitenkään erityisen seksikkäästi, mutta iltasella kun olimme pesemässä hampaita ja valmistautumassa nukkumaan, keräsin pitkään rohkeuttta ja sitten täräytin suoraan että haluaisin hänet elämääni. Hän meni ihan hiljaiseksi siitä ja pelkäsin että nyt mokasin ja pahasti. Yritin selittää ettei pelkästään veljenäni vaan myös rakastajani ja ainakin salaisena seurustelukumppanina. Sitten hän antoi sen pahimman vastauksen, pelkästään hymähtämällä. Sydämeni hakkasi ja hävetti, kunnes hän sitten kysyi että miten me järjestetään asumisjärjestelyt. Pakko tunnustaa että minä en ollut ajatellut asiaa niin pitkälle. Minä en halunnut häneltä muuta kuin että lupaisimme olla uskollisia toisillemme ja että pikkuhiljaa ajaisimme asiat yhteisiksi.

    Meillä on koko elämän ajan ollut on off suhde jossa seksi on ollut vain seksiä. Mutta nyt tuntuu kaikkien keskustelujen jälkeen että olen kuin vuoristoradassa jossa järki huutaa että pitäisi hidastaa, mutta sydän lyö kuin raipalla lisää vauhtia. Suoraan sanottuna, olen ihastumassa ja lujaa ja samalla kun olen erossa hänestä, pelottaa että ajan häntä poispäin! Esimerkiksi yöllä sängyssä, hän oli syvällä sisälläni ja olin saamassa orgasmia kun kuiskasin hänelle että haluaisin niin tulla hänelle raskaaksi. Tuntui hyvältä kun hän sai orgasminsa. Hän yritti vetää pois, mutta minä pidin jaloilla tiukasti häntä sisässäni ja toivoin että hän antaisi kaiken vaan tulla sisälle. Sitten vain makasimme siinä sängyssä pitkään yhdessä. Myöhemmin yritin tunnustaa ja kysyä hänen mielipidettään kuinka olisi ollut mukavaa jos meillä olisi voinut olla iso perhe ja yhteinen koti. Ärsyttää kun aina erossa ollessa tulee epäilykset että hän yrittää vastauksillaan miellyttää vaikka hän ei mitään negatiivista sanonutkaan ja hän jopa tunnusti rakastavansa minua, mikä on meille aika iso juttu. Vuoroin tulee ihan älyttömän lämmin onnen tunne, ja sitten seuraavassa epäilykset että mitä hän sillä ja tuolla lauseella tarkoitti ja miksi sanoin näin ja miksi hän ei jo laita viestiä. Olin jo ehtinyt toivoa että tällaiset ihastumisajan raastavat epäilyksen tunteet olisivat jääneet teini-ikään, mutta valitettavasti ne tuntuvat vaivaavan aikuisenakin. Pitäisi vaan muistaa että hän on veljeni eikä hän ole lähdössä mihinkään.

    Vastaan taas heti ennekuin ukkokulta tulee viikonlopuksi lomalle. Ihanaa saada yhdessä tehtyä sen kanssa taas jotain aviollista ihanaa kun ei kahteen viikkoon olla nähty. On vaan iltaisin nukkumaan käydessä viestitelty ja haaveiltu mitä kivaa taas lomalla keksitään.

    Olet todella onnen tyttö kun sinulla on tuommoinen veli jonka kanssa saat jakaa ja kokea niin paljon kaikkea hyvää ja kaunista, jopa aitoa miehen ja naisen välistä rakkautta täydellisenä ja kaikkein kauneimmillaan vaikka jotkut sitä ehkä saattavat paheksua.
    Olen oikeasti sinulle hiukan kateellinen, sillä minulla ei veljeä ole. Koulussa ollessa olin usein kateellinen tyttökavereilleni, siis heille keillä oli veli.
    Muistan myös miten lukiossa ollessani ja heillä käydessäni heittelin aina pientä flirttiä tyttökavereitteni veljille, vaikka jotkut kavereistani eivät pitäneet siitä lainkaan vaan ihmettelivät käytöstäni ja kokivat sen olevan jotenkin meidän tyttöjen välisestä ystävyydestä pois, mitä en kyllä ymmärrä vieläkään.
    No en aina ymmärrä kyllä montaa muutakaan asiaa tässä elämässä.

    Sinuakin siis vaivaa mustasukkaisuus? Ymmärrän sen kyllä, sillä myös minua on alkanut vaivata sama asia.
    Täällä viikolla yksin ollessani mietin usein miten ukolla on siellä varuskunnassa ympärillään ikäisiään nuoria kauniita naisia ja kun hän on laittanut minut jo raskaaksi ja etenkin jos tämä raskauteni saa jatkua loppuun edellyttäen tietysti sen, että kaikki testit näyttäisivät kaiken olevan kunnossa, niin mitäpä jos hänen kiinnostuksensa minun paisuessani raskauteni myötä norsun mittoihin lopahtaa ja vasta alkuun päässyt ihanan kiihkeä aviollinen suhteemme alkaa hiipua tai vielä pahempaa, lopahtaa kokonaan ja tilalleni löytyy joku nuorempi nainen. Siinä olisi kestämistä jo kylliksi ilman vauvaakin, saati sitten syntyvän vauvan kanssa.

    Mietin vastausta alussa esittämääsi kysymykseen, olisinko yrittänyt pois tilanteesta jos ukkoni olisi silloin ensimmäisellä yhdyntäkerrallamme sanonut ennen orgasmiaan, että hän haluaa panna minut raskaaksi itselleen?
    Luulen, että silloin olisin lukinnut hänet syvälle syliini vieläkin tiukemmin ja kiihkeämmin ja miksikö?
    Kuvittele itsesi siihen tilalleni ja se, että olisit sitä ennen elänyt ilman rakastavan miehen kosketusta useita kuukausia ja edellinen suhteesi olisi päättynyt jo parisen vuotta sitten hiukan kaoottisissa oloissa. Olisit ehkä toiminut aivan samoin
    Tiedätkö miten ihanalle tuntui huomata viimeisestä viestistäsi, että kirjoitellessamme olet saanut myös minulta tartunnan ja sinulla taitaa olla vauvakuumetta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vastaan taas heti ennekuin ukkokulta tulee viikonlopuksi lomalle. Ihanaa saada yhdessä tehtyä sen kanssa taas jotain aviollista ihanaa kun ei kahteen viikkoon olla nähty. On vaan iltaisin nukkumaan käydessä viestitelty ja haaveiltu mitä kivaa taas lomalla keksitään.

    Olet todella onnen tyttö kun sinulla on tuommoinen veli jonka kanssa saat jakaa ja kokea niin paljon kaikkea hyvää ja kaunista, jopa aitoa miehen ja naisen välistä rakkautta täydellisenä ja kaikkein kauneimmillaan vaikka jotkut sitä ehkä saattavat paheksua.
    Olen oikeasti sinulle hiukan kateellinen, sillä minulla ei veljeä ole. Koulussa ollessa olin usein kateellinen tyttökavereilleni, siis heille keillä oli veli.
    Muistan myös miten lukiossa ollessani ja heillä käydessäni heittelin aina pientä flirttiä tyttökavereitteni veljille, vaikka jotkut kavereistani eivät pitäneet siitä lainkaan vaan ihmettelivät käytöstäni ja kokivat sen olevan jotenkin meidän tyttöjen välisestä ystävyydestä pois, mitä en kyllä ymmärrä vieläkään.
    No en aina ymmärrä kyllä montaa muutakaan asiaa tässä elämässä.

    Sinuakin siis vaivaa mustasukkaisuus? Ymmärrän sen kyllä, sillä myös minua on alkanut vaivata sama asia.
    Täällä viikolla yksin ollessani mietin usein miten ukolla on siellä varuskunnassa ympärillään ikäisiään nuoria kauniita naisia ja kun hän on laittanut minut jo raskaaksi ja etenkin jos tämä raskauteni saa jatkua loppuun edellyttäen tietysti sen, että kaikki testit näyttäisivät kaiken olevan kunnossa, niin mitäpä jos hänen kiinnostuksensa minun paisuessani raskauteni myötä norsun mittoihin lopahtaa ja vasta alkuun päässyt ihanan kiihkeä aviollinen suhteemme alkaa hiipua tai vielä pahempaa, lopahtaa kokonaan ja tilalleni löytyy joku nuorempi nainen. Siinä olisi kestämistä jo kylliksi ilman vauvaakin, saati sitten syntyvän vauvan kanssa.

    Mietin vastausta alussa esittämääsi kysymykseen, olisinko yrittänyt pois tilanteesta jos ukkoni olisi silloin ensimmäisellä yhdyntäkerrallamme sanonut ennen orgasmiaan, että hän haluaa panna minut raskaaksi itselleen?
    Luulen, että silloin olisin lukinnut hänet syvälle syliini vieläkin tiukemmin ja kiihkeämmin ja miksikö?
    Kuvittele itsesi siihen tilalleni ja se, että olisit sitä ennen elänyt ilman rakastavan miehen kosketusta useita kuukausia ja edellinen suhteesi olisi päättynyt jo parisen vuotta sitten hiukan kaoottisissa oloissa. Olisit ehkä toiminut aivan samoin
    Tiedätkö miten ihanalle tuntui huomata viimeisestä viestistäsi, että kirjoitellessamme olet saanut myös minulta tartunnan ja sinulla taitaa olla vauvakuumetta.

    Oi että tuo kommenttisi opiskeluajoista toi muistoja mieleen. Kaikki ystäväni ovat ihastelleet veljeäni ja osa myös flirttaillut avoimesti, eikä velikään heitä jättänyt huomiotta. Vaikka kaikki tuo nyt jo naurattaa, niin vaikka kuinka siihen aikaan yritin toistella että meillä on vaan seksiä eikä tulevaisuutta voi sille perustaa, olin aivan järjettömän mustasukkainen hänestä. Vaikeintahan oli se kun ei saisi olla mustasukkainen hänestä, mutta ei sellaista tunnetta voi noin vain peittää!

    Voin hyvin ymmärtää ystäviäsi kuinka he ovat todellakin ajatelleet että se on ollut poissa ystävyydestä. Ainakin omalla kohdallani se olisi ollut poissa suoraan minulta. Ajattele tilannetta jossa muutamia tunteja aikaisemmin, veljesi on lauennut sisällesi. Ensinnäkin se on järjettömän salaista ja turvaudutte vain toisiinne, mutta se on myös kaikkein suurin, salaisin ja voimakkain jakamanne kokemus ja tunne koskaan veljesi kanssa. Ja sitten kun hyvin tiedät mitä sisälläsi kirjaimellisesti liikkuu sillä hetkellä ja tiedostat siihen liittyvät riskit, niin joku ystäväsi alkaa flirttailemaan veljellesi ja ainakin sinun mielestäsi haluaa hänet omakseen. Nyt tuo kaikki naurattaa jo, mutta silloin kyse oli vakavasta asiasta, uhkaavasta menetyksestä! Sen jälkeen kun pääsimme kotiin, tai ystävät olivat lähteneet ja mustasukkaisuus oli ollut päällimmäinen tunne, oli tunteet hyvin voimakkaat. Seksi sen jälkeen oli hyvin kiihkeää koska halusi tehdä selväksi että minä olen edelleen olemassa häntä varten. Aikuisena ymmärsi ettei sisaruutta voi noin vaan purkaa pois. Siihen liittyen, en usko että poikasi katselee muita naisia ainakaan armeijassa. Älä huolehdi sellaisesta. Minä en ole myöskään koskaan kuullut kenenkään sanovan että raskaana oleva nainen olisi ruma. Päinvastoin, tulet olemaan upea! Kaikki ystävieni ja tuttujeni miehet ovat suorastaan säteilleet kun he ovat olleet niin ylpeitä ja kaikki ihmiset ovat ihastelleet heitä. Koska poikasi on sanonut suoraan että halusi saada sinut raskaaksi, se ainakin omasta mielestäni tarkoittaisi että hän on halunnut saada sinut myös synnyttämään ja että hänkin on enemmän kuin ylpeä siitä. Poikasi ei vaikuta sellaiselta joka vain välinpitämättömänä roiskisi spermaansa sinne sun tänne. Hän on varmasti ajatellut sitä pidemmälle että kaikki menisivät sinuun eikä ajattele muita naisia.

    Olen tällä hetkellä aika kiihottunut, tai enemmänkin onnellinen, kun veljeni nukkuu vielä sängyssäni ja en ole vielä viitsinyt suihkussakaan käydä. Ja kyllä olet oikeassa että vauvakuume alkaa polttelemaan ja haluan hänen spermat sisälleni. Eilen illalla rakastelimme ennen nukkumaanmenoa. Sitä ennen hänen ystävänsä soitti hänelle ja minä aloin kiusoittelemaan ja riisumaan meitä. Samalla kun hän puhui, aloin runkkaamaan ja ottamaan häneltä suihin kunnes häneltä tuli. Oli kiihottavaa kun hän antoi sen tulla ja yritti olla samalla rauhallisena. Hän huilasi vielä hetken ja loppupuhelun aikana sohvalla sormeilin itseäni ja sain hänet innostumaan uudelleen. Tämä on outo kysymys mutta on ihan pakko kysyä. Kuvittele että olisit silloin nuorena saanut jotenkin tietää että ystäväsi ja hänen veljensä harrastavat seksiä. Mitä olisit ajatellut siitä jos flirttaillessasi hänen veljelleen, ystäväsi olisikin pyytänyt sinua mukaan kolmistaan veljensä kanssa? Nuorena en olisi pystynyt pyytämään ketään, en vieläkään pystyisi. Mutta nyt aikuisena varsinkin sen jälkeen kun entinen kumppanini yllätti minut ja pyysi että rakastelisin hänen ystävänsä eli ihanuuden kanssa, avasi uusia näkökulmia ja ymmärrän että joku voisi tuollaistakin ehdottaa kolmannelle ihmiselle.

    Pystyn hyvin kuvittelemaan myös sen tilanteen jos oma veljeni sanoisi että aikoo panna minut raskaaksi. Olen kuvitellut sitä usein. Se olisi järisyttävän kiihottavaa ja itse tekisin aivan samoin. En olisi päästänyt pois ennenkuin on aivan varma ettei mitään pääse ulos. Hän ei ole tuollaista rakastelun aikana sanonut, mutta hän on kyllä tunnustanut sen että haluaisi suhteen kanssani, mutta myös miettii käytännön asioita. Suoraan sanottuna, minä en niinkään kaipaa mitään käytännön asioiden järjestelyä, vaan haluan vain hänet. Siitä ole minulle mitään haittaa vaikka asuisimmekin erillään ja vaikka lasta ei nyt kuuluisikaan, niin että ainakin harjoittelisimme sen tekemistä hartaasti ja niin että me olisimme pari.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Oi että tuo kommenttisi opiskeluajoista toi muistoja mieleen. Kaikki ystäväni ovat ihastelleet veljeäni ja osa myös flirttaillut avoimesti, eikä velikään heitä jättänyt huomiotta. Vaikka kaikki tuo nyt jo naurattaa, niin vaikka kuinka siihen aikaan yritin toistella että meillä on vaan seksiä eikä tulevaisuutta voi sille perustaa, olin aivan järjettömän mustasukkainen hänestä. Vaikeintahan oli se kun ei saisi olla mustasukkainen hänestä, mutta ei sellaista tunnetta voi noin vain peittää!

    Voin hyvin ymmärtää ystäviäsi kuinka he ovat todellakin ajatelleet että se on ollut poissa ystävyydestä. Ainakin omalla kohdallani se olisi ollut poissa suoraan minulta. Ajattele tilannetta jossa muutamia tunteja aikaisemmin, veljesi on lauennut sisällesi. Ensinnäkin se on järjettömän salaista ja turvaudutte vain toisiinne, mutta se on myös kaikkein suurin, salaisin ja voimakkain jakamanne kokemus ja tunne koskaan veljesi kanssa. Ja sitten kun hyvin tiedät mitä sisälläsi kirjaimellisesti liikkuu sillä hetkellä ja tiedostat siihen liittyvät riskit, niin joku ystäväsi alkaa flirttailemaan veljellesi ja ainakin sinun mielestäsi haluaa hänet omakseen. Nyt tuo kaikki naurattaa jo, mutta silloin kyse oli vakavasta asiasta, uhkaavasta menetyksestä! Sen jälkeen kun pääsimme kotiin, tai ystävät olivat lähteneet ja mustasukkaisuus oli ollut päällimmäinen tunne, oli tunteet hyvin voimakkaat. Seksi sen jälkeen oli hyvin kiihkeää koska halusi tehdä selväksi että minä olen edelleen olemassa häntä varten. Aikuisena ymmärsi ettei sisaruutta voi noin vaan purkaa pois. Siihen liittyen, en usko että poikasi katselee muita naisia ainakaan armeijassa. Älä huolehdi sellaisesta. Minä en ole myöskään koskaan kuullut kenenkään sanovan että raskaana oleva nainen olisi ruma. Päinvastoin, tulet olemaan upea! Kaikki ystävieni ja tuttujeni miehet ovat suorastaan säteilleet kun he ovat olleet niin ylpeitä ja kaikki ihmiset ovat ihastelleet heitä. Koska poikasi on sanonut suoraan että halusi saada sinut raskaaksi, se ainakin omasta mielestäni tarkoittaisi että hän on halunnut saada sinut myös synnyttämään ja että hänkin on enemmän kuin ylpeä siitä. Poikasi ei vaikuta sellaiselta joka vain välinpitämättömänä roiskisi spermaansa sinne sun tänne. Hän on varmasti ajatellut sitä pidemmälle että kaikki menisivät sinuun eikä ajattele muita naisia.

    Olen tällä hetkellä aika kiihottunut, tai enemmänkin onnellinen, kun veljeni nukkuu vielä sängyssäni ja en ole vielä viitsinyt suihkussakaan käydä. Ja kyllä olet oikeassa että vauvakuume alkaa polttelemaan ja haluan hänen spermat sisälleni. Eilen illalla rakastelimme ennen nukkumaanmenoa. Sitä ennen hänen ystävänsä soitti hänelle ja minä aloin kiusoittelemaan ja riisumaan meitä. Samalla kun hän puhui, aloin runkkaamaan ja ottamaan häneltä suihin kunnes häneltä tuli. Oli kiihottavaa kun hän antoi sen tulla ja yritti olla samalla rauhallisena. Hän huilasi vielä hetken ja loppupuhelun aikana sohvalla sormeilin itseäni ja sain hänet innostumaan uudelleen. Tämä on outo kysymys mutta on ihan pakko kysyä. Kuvittele että olisit silloin nuorena saanut jotenkin tietää että ystäväsi ja hänen veljensä harrastavat seksiä. Mitä olisit ajatellut siitä jos flirttaillessasi hänen veljelleen, ystäväsi olisikin pyytänyt sinua mukaan kolmistaan veljensä kanssa? Nuorena en olisi pystynyt pyytämään ketään, en vieläkään pystyisi. Mutta nyt aikuisena varsinkin sen jälkeen kun entinen kumppanini yllätti minut ja pyysi että rakastelisin hänen ystävänsä eli ihanuuden kanssa, avasi uusia näkökulmia ja ymmärrän että joku voisi tuollaistakin ehdottaa kolmannelle ihmiselle.

    Pystyn hyvin kuvittelemaan myös sen tilanteen jos oma veljeni sanoisi että aikoo panna minut raskaaksi. Olen kuvitellut sitä usein. Se olisi järisyttävän kiihottavaa ja itse tekisin aivan samoin. En olisi päästänyt pois ennenkuin on aivan varma ettei mitään pääse ulos. Hän ei ole tuollaista rakastelun aikana sanonut, mutta hän on kyllä tunnustanut sen että haluaisi suhteen kanssani, mutta myös miettii käytännön asioita. Suoraan sanottuna, minä en niinkään kaipaa mitään käytännön asioiden järjestelyä, vaan haluan vain hänet. Siitä ole minulle mitään haittaa vaikka asuisimmekin erillään ja vaikka lasta ei nyt kuuluisikaan, niin että ainakin harjoittelisimme sen tekemistä hartaasti ja niin että me olisimme pari.

    Rakastelun täyttämä ihana viikonloppu takana ja taas edessä yksinäisiä iltoja ja odotusta seuraavasta lomasta. Onneksi vain enää jäljellä näitä yksinäisiä iltoja ja öitä yksi kuukausi ja sitten sotapoikani armeija-aika on ohi ja koittaa siviili. Tuskin maltan odottaa, kun meille alkaa tavallinen aviollinen arki, mistä jo nyt yhdessä pohdittiin ja haaveiltiin.

    En kiistä sillä tottahan tuokin on, että raskaana nainen on kauneimmillaan, vaikka ainakin minä silloin eka kertaa raskaaksi tultuani tunsin itseni etenkin raskauden loppu kolmanneksella lähinnä vain paksuksi ja kömpelöksi valaaksi, jota silloinen mieheni kuin näytekappaletta aikaansaannoksistaan ylpeänä käsipuolessaan esitteli. Eniten sain silloin kuitenkin katseita yksin liikkuneilta miehiltä ja joiltain mummoikäisiltä naisilta kannustavia kommentteja.
    Minusta nuoresta, silloin vasta 19 vuotiaasta tytöstä se huomioiminen oli silloin jotenkin kiusallista. Mitä se lienee nyt jos sinne saakka pääsen kun ikää nyt jo 40 ja tavallaan odottavaksi äidiksi vanha.

    Se kysymyksesi oli kyllä vähän outo ja niin hämmentävä, että minun piti miettimällä miettiä miten olisin siinä spontaanisti toiminut. Melko varmaan olisin pikkuisen ymmälläni pyrkinyt nopeasti siitä tilanteesta jollain tekosyyllä ainakin heti sillä kertaa pois, sillä olen hyvin nuoresta alkaen ollut mustasukkainen. Sinäkin sen olet ehkä jo huomannut siitä miten mustasukkaisesti suhtaudun esim. ukkoni naispuolisiin armeija kavereihin, vaikkei ehkä mitään syytä edes olisi. Ihastuttuani ja rakastuttuani olen omistushaluinen ja sitä kautta tulen mustasukkaiseksi tunteitteni kohteesta.

    Ensimmäisen kerran moneen vuoteen olin saunassa yhdessä pojan kanssa kun se sitä ehdotti. Ennen saunaan menoa sanoin, että siellä käyttäydytään sitten niin kuin saunassa.
    No ukko sai nopeasti vaatteet yltään ja huomasin sillä kalun olevan jo puoliseisokissa kun se meni edeltä minun vielä jäädessä viivyttelemään pukuhuoneeseen pelkissä rintaliiveissä ja pikkareissa.
    Voitko kuvitella, että jotenkin minua vaan vieläkin kainostuttaa riisua itseni täysin alasti sen katseen alla vaikka ollaan muutoin eletty kuin aviopari ainakin. Sisäkkäinkin oltu yhdynnöissä kymmenet kerrat ja yhteinen lapsikin jo tulossa.

    Löylyihin mentyäni kiipesin lauteille käsi vähän haarojen edessä suojana ja kävin sen viereen istumaan. Reiteni ristin siten, että itse pillu jäi piiloon ja vain yläosa karvakolmiostani näkyi pojan nurkkasilmällä vilkuillessa haaroihini.
    Mulkkunsa puoliseisokkia se oli saanut hiukan hillittyä mutta kiihottavan uhmakkaalle se naisen silmissä vieläkin näytti.
    Saanko pestä sinut? Se ehdotti. No saat, mutta muista, ollaan saunassa ja täällä ei tehdä mitään muuta kuin saunotaan, annoin luvan.
    Se pesu kesti ja oli perusteellinen kun ukko kävi joka sopukkani läpi. Etenkin etupuolelta pesu kesti jonka se suoritti itse takanani seisten ja siinä haarovälini ja tissien pesuun käytettiin suhteellisesti eniten aikaa samalla kun sen kovana täysin pystyssä seisova kulli painoi pakaravaossani.
    Lopulta kiitin ja pyysin saada puolestani pestä hänet. Voi miten nautinkaan hyväilevin liikkein pestessäni tuota miehekkään sopusuhtaista lihaksikasta vartaloa.
    Kiihotuin vain lisää, kun huomasin aikaan saamani vahvan seisokin ja hellästi käsi pesin kaikki ukkoni miehiset ulokkeet oma pilluni litimärkänä kiimastani siihen ja valmiina, mutta nyt poika piti sanansa ja saunassa vain saunottiin.
    Varmaan arvaat kertomattakin sen mitä saunasta tultuamme teimme.

    Viestistäsi huomasin taas minulta puuttuvan yhden taidon joka sinulla on tehdä mies onnelliseksi. En osaa oikeasti ottaa suihin, vaan saan aina siitä oksennusrefleksin.
    Siis ihan aina ja useasti sitä entisenmieheni kanssa yritin harjoitella ja sen jälkeen muidenkin kanssa, mutta en onnistu, alan vaan yökätä.
    Nuolen kyllä ja suukottelen sekä huulin hyväilen terskan päätä, mutta kunnon suikkaria en osaa miehelleni antaa. Kerro miten te toiset naiset osaatte sen miehillenne tehdä ja miksi minä en vaan sitä opi?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Rakastelun täyttämä ihana viikonloppu takana ja taas edessä yksinäisiä iltoja ja odotusta seuraavasta lomasta. Onneksi vain enää jäljellä näitä yksinäisiä iltoja ja öitä yksi kuukausi ja sitten sotapoikani armeija-aika on ohi ja koittaa siviili. Tuskin maltan odottaa, kun meille alkaa tavallinen aviollinen arki, mistä jo nyt yhdessä pohdittiin ja haaveiltiin.

    En kiistä sillä tottahan tuokin on, että raskaana nainen on kauneimmillaan, vaikka ainakin minä silloin eka kertaa raskaaksi tultuani tunsin itseni etenkin raskauden loppu kolmanneksella lähinnä vain paksuksi ja kömpelöksi valaaksi, jota silloinen mieheni kuin näytekappaletta aikaansaannoksistaan ylpeänä käsipuolessaan esitteli. Eniten sain silloin kuitenkin katseita yksin liikkuneilta miehiltä ja joiltain mummoikäisiltä naisilta kannustavia kommentteja.
    Minusta nuoresta, silloin vasta 19 vuotiaasta tytöstä se huomioiminen oli silloin jotenkin kiusallista. Mitä se lienee nyt jos sinne saakka pääsen kun ikää nyt jo 40 ja tavallaan odottavaksi äidiksi vanha.

    Se kysymyksesi oli kyllä vähän outo ja niin hämmentävä, että minun piti miettimällä miettiä miten olisin siinä spontaanisti toiminut. Melko varmaan olisin pikkuisen ymmälläni pyrkinyt nopeasti siitä tilanteesta jollain tekosyyllä ainakin heti sillä kertaa pois, sillä olen hyvin nuoresta alkaen ollut mustasukkainen. Sinäkin sen olet ehkä jo huomannut siitä miten mustasukkaisesti suhtaudun esim. ukkoni naispuolisiin armeija kavereihin, vaikkei ehkä mitään syytä edes olisi. Ihastuttuani ja rakastuttuani olen omistushaluinen ja sitä kautta tulen mustasukkaiseksi tunteitteni kohteesta.

    Ensimmäisen kerran moneen vuoteen olin saunassa yhdessä pojan kanssa kun se sitä ehdotti. Ennen saunaan menoa sanoin, että siellä käyttäydytään sitten niin kuin saunassa.
    No ukko sai nopeasti vaatteet yltään ja huomasin sillä kalun olevan jo puoliseisokissa kun se meni edeltä minun vielä jäädessä viivyttelemään pukuhuoneeseen pelkissä rintaliiveissä ja pikkareissa.
    Voitko kuvitella, että jotenkin minua vaan vieläkin kainostuttaa riisua itseni täysin alasti sen katseen alla vaikka ollaan muutoin eletty kuin aviopari ainakin. Sisäkkäinkin oltu yhdynnöissä kymmenet kerrat ja yhteinen lapsikin jo tulossa.

    Löylyihin mentyäni kiipesin lauteille käsi vähän haarojen edessä suojana ja kävin sen viereen istumaan. Reiteni ristin siten, että itse pillu jäi piiloon ja vain yläosa karvakolmiostani näkyi pojan nurkkasilmällä vilkuillessa haaroihini.
    Mulkkunsa puoliseisokkia se oli saanut hiukan hillittyä mutta kiihottavan uhmakkaalle se naisen silmissä vieläkin näytti.
    Saanko pestä sinut? Se ehdotti. No saat, mutta muista, ollaan saunassa ja täällä ei tehdä mitään muuta kuin saunotaan, annoin luvan.
    Se pesu kesti ja oli perusteellinen kun ukko kävi joka sopukkani läpi. Etenkin etupuolelta pesu kesti jonka se suoritti itse takanani seisten ja siinä haarovälini ja tissien pesuun käytettiin suhteellisesti eniten aikaa samalla kun sen kovana täysin pystyssä seisova kulli painoi pakaravaossani.
    Lopulta kiitin ja pyysin saada puolestani pestä hänet. Voi miten nautinkaan hyväilevin liikkein pestessäni tuota miehekkään sopusuhtaista lihaksikasta vartaloa.
    Kiihotuin vain lisää, kun huomasin aikaan saamani vahvan seisokin ja hellästi käsi pesin kaikki ukkoni miehiset ulokkeet oma pilluni litimärkänä kiimastani siihen ja valmiina, mutta nyt poika piti sanansa ja saunassa vain saunottiin.
    Varmaan arvaat kertomattakin sen mitä saunasta tultuamme teimme.

    Viestistäsi huomasin taas minulta puuttuvan yhden taidon joka sinulla on tehdä mies onnelliseksi. En osaa oikeasti ottaa suihin, vaan saan aina siitä oksennusrefleksin.
    Siis ihan aina ja useasti sitä entisenmieheni kanssa yritin harjoitella ja sen jälkeen muidenkin kanssa, mutta en onnistu, alan vaan yökätä.
    Nuolen kyllä ja suukottelen sekä huulin hyväilen terskan päätä, mutta kunnon suikkaria en osaa miehelleni antaa. Kerro miten te toiset naiset osaatte sen miehillenne tehdä ja miksi minä en vaan sitä opi?

    Tämä viikko on ollut aika kutkuttava. Olemme nukkuneet kaikki yöt yhdessä, niin myös viime yön ja veljeni on sängyssäni tälläkin hetkellä ja sisälläni on hänen spermansa. Kaikkia päiviä emme ole uskaltaneet viettää yhdessä, mutta esimerkiksi pari päivää sitten istuin melko pian yhdynnän jälkeen ja ilman pikaista huuhtelua kummempaa alapesua, hänen kaverinsa kanssa veljeni autossa kahdestaan kun odotimme veljeni käyvän kaupassa. Hän ei tiennyt mitään, mutta tilanne kiihotti minua. Olemme myös puhuneet raskaudesta ja olen sanonut että jos se vain tapahtuisi, haluaisin tulla hänelle raskaaksi ja toivoa että se jatkuisi loppuun saakka ja myös synnyttää lapsemme. Kirjoitit kuinka teillä on "yhteinen lapsikin jo tulossa". Luenko oikein että olet tehnyt päätöksen että aiot synnyttää lapsenne? Tuo kutkuttaa hyvin voimakkaasti ja et voi käsittää kuinka paljon haluaisin itse kokea tuon saman. Olen ajatellut paljon sitä millaiselta sinusta mahtaa tuntua kun saat kokea jotain niin erikoista ja ainutlaatuista että saat kantaa oman poikasi lasta, ja projisoinut sitä myös itseeni niinkin että miltä se mahtaisi tuntua jos minulla olisi oma poika ihanuuden tai veljeni kanssa ja nyt suhde olisikin jatkunut poikani kanssa ja olisin nyt pojallemme raskaana. Olen miettinyt kuinka paljon toisenlainen tilanne se olisi. Tuon kaiken täytyy tuntua erikoiselta ja uudelta, mutta myös valtavan ihanalta? Kuten sanoin, olemme niin sanotusti harjoitelleet tuota joka päivä ja vaikka todellisuus on mitä se on ja todennäköisyydet raskaudelle hyvin mitättömän pienet, silti yritän ylläpitää toivoa että mitä jos sittenkin.

    Meillä tuo kainostelu on jäänyt pois, mutta muistan kyllä nuorena kuinka joutui keräämään rohkeutta että uskalsi tehdä aloitteen ja riisua kaiken pois toisen edessä tai jo omassa huoneessa riisua alastomaksi, ennenkuin pujahdin veljeni luokse hänen huoneeseen. Vaikka kainostelu olikin sellaista rohkeuden keräämistä ja jännitti, silti se tunne myös korosti tilanteen erityisyyttä. Riisuutuminen ei ollut pelkkää alastomuutta, vaan se oli alastomuutta vain tuota toista ihmistä varten. Muistan yhden kerran kun olimme käyneet saunassa ja vanhemmat olivat jossain poissa. Tulimme saunasta pelkät pyyhkeet päällä ja sitten sisällä kotona olimme alastomana ja olimme alastomana pelkästään meitä varten koska olimme sopineet illaksi jotain menoa ystävien kanssa ja meillä oli hetki aikaa meille. Tuolloin olimme useassa eri paikassa yhdynnässä, keittiössä, tuvassa, yläkerrassa ja lopuksi äidin ja isän sängyssä jossa veli myös purkautui minuun. Tosin välissä oli vanhemmilta otettu kortsu. Neuvominen suihinotosta onkin yllättävän vaikeaa. Jos minäkin otan terskan liian syvälle suuhun, minäkin yökkään. Yleensä hengitän nenän kautta ja sitten pidän myös kielen takaosalla kurkun takaosan kiinni. Tunnustan että minua pelottaa ajatus siitä että sperma ruiskahtaa yhtäkkiä ja päätyisi siitä suoraan kurkkuun. Siksi pidän kieltä noin. Jos teen nopeaa edestakaista liikettä, niin pidän kättä myös sopivalla korkeudella varrella, ettei kulli mene liian syvään tai toinen esimerkiksi liikahda niin että se puskee liian syvälle kurkkuun. Veli pitää esimerkiksi siitä että kun hänen kulli on suussa, pyöritän kieltä terskan ympäri. Varmaan kannattaa etsiä se sopiva syvyys ja sitten pitää omaa kättä varrella niin ettei se mene syvemmälle ja tietenkin kannattaa kysyä myös rakkaaltasi että miten hän haluaisi että teet.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tämä viikko on ollut aika kutkuttava. Olemme nukkuneet kaikki yöt yhdessä, niin myös viime yön ja veljeni on sängyssäni tälläkin hetkellä ja sisälläni on hänen spermansa. Kaikkia päiviä emme ole uskaltaneet viettää yhdessä, mutta esimerkiksi pari päivää sitten istuin melko pian yhdynnän jälkeen ja ilman pikaista huuhtelua kummempaa alapesua, hänen kaverinsa kanssa veljeni autossa kahdestaan kun odotimme veljeni käyvän kaupassa. Hän ei tiennyt mitään, mutta tilanne kiihotti minua. Olemme myös puhuneet raskaudesta ja olen sanonut että jos se vain tapahtuisi, haluaisin tulla hänelle raskaaksi ja toivoa että se jatkuisi loppuun saakka ja myös synnyttää lapsemme. Kirjoitit kuinka teillä on "yhteinen lapsikin jo tulossa". Luenko oikein että olet tehnyt päätöksen että aiot synnyttää lapsenne? Tuo kutkuttaa hyvin voimakkaasti ja et voi käsittää kuinka paljon haluaisin itse kokea tuon saman. Olen ajatellut paljon sitä millaiselta sinusta mahtaa tuntua kun saat kokea jotain niin erikoista ja ainutlaatuista että saat kantaa oman poikasi lasta, ja projisoinut sitä myös itseeni niinkin että miltä se mahtaisi tuntua jos minulla olisi oma poika ihanuuden tai veljeni kanssa ja nyt suhde olisikin jatkunut poikani kanssa ja olisin nyt pojallemme raskaana. Olen miettinyt kuinka paljon toisenlainen tilanne se olisi. Tuon kaiken täytyy tuntua erikoiselta ja uudelta, mutta myös valtavan ihanalta? Kuten sanoin, olemme niin sanotusti harjoitelleet tuota joka päivä ja vaikka todellisuus on mitä se on ja todennäköisyydet raskaudelle hyvin mitättömän pienet, silti yritän ylläpitää toivoa että mitä jos sittenkin.

    Meillä tuo kainostelu on jäänyt pois, mutta muistan kyllä nuorena kuinka joutui keräämään rohkeutta että uskalsi tehdä aloitteen ja riisua kaiken pois toisen edessä tai jo omassa huoneessa riisua alastomaksi, ennenkuin pujahdin veljeni luokse hänen huoneeseen. Vaikka kainostelu olikin sellaista rohkeuden keräämistä ja jännitti, silti se tunne myös korosti tilanteen erityisyyttä. Riisuutuminen ei ollut pelkkää alastomuutta, vaan se oli alastomuutta vain tuota toista ihmistä varten. Muistan yhden kerran kun olimme käyneet saunassa ja vanhemmat olivat jossain poissa. Tulimme saunasta pelkät pyyhkeet päällä ja sitten sisällä kotona olimme alastomana ja olimme alastomana pelkästään meitä varten koska olimme sopineet illaksi jotain menoa ystävien kanssa ja meillä oli hetki aikaa meille. Tuolloin olimme useassa eri paikassa yhdynnässä, keittiössä, tuvassa, yläkerrassa ja lopuksi äidin ja isän sängyssä jossa veli myös purkautui minuun. Tosin välissä oli vanhemmilta otettu kortsu. Neuvominen suihinotosta onkin yllättävän vaikeaa. Jos minäkin otan terskan liian syvälle suuhun, minäkin yökkään. Yleensä hengitän nenän kautta ja sitten pidän myös kielen takaosalla kurkun takaosan kiinni. Tunnustan että minua pelottaa ajatus siitä että sperma ruiskahtaa yhtäkkiä ja päätyisi siitä suoraan kurkkuun. Siksi pidän kieltä noin. Jos teen nopeaa edestakaista liikettä, niin pidän kättä myös sopivalla korkeudella varrella, ettei kulli mene liian syvään tai toinen esimerkiksi liikahda niin että se puskee liian syvälle kurkkuun. Veli pitää esimerkiksi siitä että kun hänen kulli on suussa, pyöritän kieltä terskan ympäri. Varmaan kannattaa etsiä se sopiva syvyys ja sitten pitää omaa kättä varrella niin ettei se mene syvemmälle ja tietenkin kannattaa kysyä myös rakkaaltasi että miten hän haluaisi että teet.

    Sinulla on toisaalta hedelmöittymistä ajatellen paljonkin mahdollisuuksia, kun saat noin säännöllisesti ja usein veljesi spermat sisällesi ilman mitään ehkäisyä. Oletko muuten seurannut kiertoasi ja tiedätkö milloin ovuloit hyödyntääksesi myös sen ajankohdan?

    Siis voin kuvitella kiihottavan tilanteesi siellä autossa sen veljesi kaverin kanssa ja myös sen jännän kihelmöivän tunteen minkä koit, osan veljesi laukomista spermoista ollessa vielä sisälläsi. Tuo on niin mieltä kutkuttavaa ja sen on täytynyt olla samalla ihanan jännittävää.
    Olen joskus aiemmissa suhteissani kokenut vähän samaa, kun sisälleni lauotut spermat on jääneet kunnolla huuhtomatta ja sitten on jossain vaiheessa ja tilanteessa vaan tuntenut niiden alkavan valua pikkareihin ja jotenkin on ollut vielä haistavinaan jopa sen rakastelun jälki hajunkin, vaikka se haju siinä on ollut vaan ehkä pelkkää kuviteltua.

    En osaa vielä vastata mitään lopullista tuohon mitä kysyit synnytyksestä.
    Toki toivoisin kaiken olevan pienellä niin kunnossa ja ok. että voisin synnyttää meille terveen vauvan. Raskaus on nyt viikolla 9 ja ensimmäinen neuvolassa käynti verikokeineen on ensi viikolla ja sen jälkeen on tulossa muutamien seuraavien viikkojen kuluessa kaikki ne muut mahdolliset kokeet, myös tk.lääkäri ja yli 40-kymppisille raskaana oleville naisille tehtävät muut tutkimukset ja riskiseulonnat.
    Olen myös varannut jo ajan yksityiselle puolelle tuon ensimmäisen neuvolan jälkeen, sillä haluan kaiken mahdollisen tiedon tästä ennen kuin teen minkään päätöksen.

    Kulunut viime viikko oli taas yksinäinen ilman viereen kaipaamaani rakasta. Aamupahoinvointia oli joka aamu ja nyt se on ollut myös koko raskausajan pahinta, samoin työpäivien jälkeen iltainen väsymys. Turvotus saa edelleen vatsan pömpölleen ja painoa on tullut tähän mennessä reilut 1,5 kg lisää.
    Nyt en jaksa kirjoittaa tänne enää muuta, kun minulle ei mitään ”puutetta” kummempaa ilman ukkoani viikolla tapahtunut.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sinulla on toisaalta hedelmöittymistä ajatellen paljonkin mahdollisuuksia, kun saat noin säännöllisesti ja usein veljesi spermat sisällesi ilman mitään ehkäisyä. Oletko muuten seurannut kiertoasi ja tiedätkö milloin ovuloit hyödyntääksesi myös sen ajankohdan?

    Siis voin kuvitella kiihottavan tilanteesi siellä autossa sen veljesi kaverin kanssa ja myös sen jännän kihelmöivän tunteen minkä koit, osan veljesi laukomista spermoista ollessa vielä sisälläsi. Tuo on niin mieltä kutkuttavaa ja sen on täytynyt olla samalla ihanan jännittävää.
    Olen joskus aiemmissa suhteissani kokenut vähän samaa, kun sisälleni lauotut spermat on jääneet kunnolla huuhtomatta ja sitten on jossain vaiheessa ja tilanteessa vaan tuntenut niiden alkavan valua pikkareihin ja jotenkin on ollut vielä haistavinaan jopa sen rakastelun jälki hajunkin, vaikka se haju siinä on ollut vaan ehkä pelkkää kuviteltua.

    En osaa vielä vastata mitään lopullista tuohon mitä kysyit synnytyksestä.
    Toki toivoisin kaiken olevan pienellä niin kunnossa ja ok. että voisin synnyttää meille terveen vauvan. Raskaus on nyt viikolla 9 ja ensimmäinen neuvolassa käynti verikokeineen on ensi viikolla ja sen jälkeen on tulossa muutamien seuraavien viikkojen kuluessa kaikki ne muut mahdolliset kokeet, myös tk.lääkäri ja yli 40-kymppisille raskaana oleville naisille tehtävät muut tutkimukset ja riskiseulonnat.
    Olen myös varannut jo ajan yksityiselle puolelle tuon ensimmäisen neuvolan jälkeen, sillä haluan kaiken mahdollisen tiedon tästä ennen kuin teen minkään päätöksen.

    Kulunut viime viikko oli taas yksinäinen ilman viereen kaipaamaani rakasta. Aamupahoinvointia oli joka aamu ja nyt se on ollut myös koko raskausajan pahinta, samoin työpäivien jälkeen iltainen väsymys. Turvotus saa edelleen vatsan pömpölleen ja painoa on tullut tähän mennessä reilut 1,5 kg lisää.
    Nyt en jaksa kirjoittaa tänne enää muuta, kun minulle ei mitään ”puutetta” kummempaa ilman ukkoani viikolla tapahtunut.

    En seuraa kiertoa oikeastaan ollenkaan, koska lääkärin lausunnon jälkeen siitä ei ole tarvinnut enää välittää. Kuten kerroin aikaisemmin, minulla ei ole paljoakaan luottoa siihen että tulisin raskaaksi, ainakaan siinä mittakaavassa että voisin odottaa myös synnyttäväni. Tietenkin toivon että se tapahtuisi joskus, mutta mahdollisuudet siihen ovat hyvin marginaaliset ja siksi toiveeni raskaudesta ei sisällä odotusta että se onnistuisi. Ongelma ei ole siinä ettenkö hedelmöittyisi. Olen hedelmöittynyt ihan teiniajoista saakka ja tietämättäni siis myös veljeni siemenistä, vaikka vasta vuosia myöhemmin ymmärsin että tulin raskaaksi mutta että se meni kesken eikä kyse ollutkaan ihan tavallisista kuukautisista. Ongelma on siinä että hedelmöityttyä saan keskenmenon liian aikaisin. Munasolu ei vaan halua pitää kiinni tarpeeksi pitkään. Onneksi keskenmenot eivät ole olleet koskaan niin rajuja tai niin myöhäisiä että olisin joutunut hoidettavaksi. Minulla ei ole liittynyt siihen mitään erityisiä kipuja tai muutakaan. Tarkkaa syytä miksi se menee niin helposti kesken en viitsi tähän laittaa koska tutut tietävät ja sitten tästä tilanteesta voisi joku päätellä liikaa.

    Nyt kun tätä ajattelen ja vertaan sitä riskialtista seksiä mitä olemme veljeni kanssa nuorena harrastaneet, mieleen tulee sekin että olisiko keho jotenkin alitajuisesti tiennyt ettei se onnistu ja siksi ei ole tullut sellaisia ihan järkyttäviä, seksiä estäviä huoliakaan siitä että touhusimme silloin tällöin ilman ehkäisyä, vai onko asia ollut toisinpäin että riskialtis seksi oli siksi niin yleistä että keho on yrittänyt väkisin pitää siitä pienestä mahdollisuudesta kiinni?

    Exäni kanssa vauvaa ei kuulunut, ei tosin kauheasti yritettykään, mutta kun Ihanuuden kanssa testi oli positiivinen, eikä siltikään onnistunut niin sitten lääkärin kanssa jutellessa tajusin että olen kokenut ihan samanlaisia ”kuukautisia” aiemminkin. Raskaus on siis alkanut useita kertoja vielä veljenikin kanssa kotona asuessa, mitä tietenkään en lääkärille sanonut. Kun paikat tutkittiin ja kerroin lääkärille näistä hän sanoi suoraan että on erittäin epätodennäköistä että tulen koskaan saamaan vauvaa.

    Olen sinut sen tosiasian kanssa että tämä on vaan sitä mitä joudun kokemaan ja kuitenkin saan esimerkiksi sukulaisteni ja ystävieni lapsista nauttia ja toimia lapsenvahtina esimerkiksi. Parin tunnin sijaisäitiys ja se että olen heidän leikkitäti toimii minulle. Koska uskon ettei veljeni spermasta tule ihan heti pulaa, niin toivon että saisin joskus tehtyä edes sellaisen raskaustestin joka näyttäisi positiivista vaikka itse raskaus menisikin sitten ehkä kesken.

    Varsinkin nyt se on myös omalla tavallaan helppoa ja tietysti myös kiihottavaa kun ei tarvitse varoa veljen kanssa eikä tarvitse ehkäisystä välittää ja varsinkin nyt, kun tietenkin toivon että meillä tärppäisi vaikka se menisikin kesken. Tulisin olemaan hurjan onnellinen jos se jatkuisi ihan loppuun saakka, ja en yrittäisi estää tai keskeyttää sitä jos huomaankin että raskaustesti on positiivinen. Hah, ajatusten virtaa aamusta ja nyt tuntuu että pyörii sama levy jo kerran ympäri. Varmaan jo ymmärsit mitä ajattelen. Lyhyesti sanottuna, minä sain tällaiset kortit ja that's it, ei voi mitn. Toivon että tulisin paksuksi, mutta en odota että se onnistuisi tälläkään kerralla.

    Tässä on nyt ovulaatio aika menossa ja ainakaan sperman puutteesta ei voi valittaa. En tiedä haittaako veljeäni se että olen hänen kimpussaan koko ajan, mutta ovulaatio selkeästi vaikuttaa haluihin ja tunteisiin häntä kohtaan. On pakko kertoa jostain ihan muusta, mutta ekaksi on pakko kysyä kun kerroit aikaisemmin että ystäväsi olivat mustasukkaisia kun flirttailit heidän veljilleen. Tuliko sinulla koskaan mieleen että heillä saattaisi olla jotain seksiä välillään?

    Nuorena silloin kun en vielä tiennyt että raskaus tulee olemaan äärimmäisen epätodennäköistä, me käytimme kondomeja silloin tällöin ehkäisyyn. Tällä viikolla veljen kanssa käytettiin kortsua ihan vain nuoruusaikojen muistoksi ja se kiihotti hyvin paljon kun rakastelun aikana muistelimme menneisyyttä ja esimerkiksi kuinka joskus käytimme kortsua, mutta sitten seuraavana päivänä oli varovaisuus taas tipotiessään ja mentiin loppuun saakka ilman suojaa, ja sen jälkeen pelkäsimme että mitähän jos nyt tärppää. Tällä viikolla tai oikeastaan näin viikkoina me olemme nyt muutenkin käyneet jonkinlaista välitilinpäätöstä elämästä kun olemme kertoneet toisillemme sellaisia asioita joita emme tienneet toisen ajatelleen ja meidän suhde on selvästi kehittynyt tunteellisemmaksi ja kuten sanoin aikaisemmin, ainakin itse olen rakastumassa. Kun Ihanuuden menettämisen jälkeen oli kausi jolloin epäilin että uskaltaisiko sitä enää antaa itsensä rakastua, niin nyt tuntuu että veljeni kanssa tämä yhdessä oleminen on myös aika vapauttavaa. Tuntuu hyvältä mennä sänkyyn hänen kanssaan ja nyt en puhu pelkästä seksistä, ja tuntuu hyvältä kun aamulla herään hänen viereltä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    En seuraa kiertoa oikeastaan ollenkaan, koska lääkärin lausunnon jälkeen siitä ei ole tarvinnut enää välittää. Kuten kerroin aikaisemmin, minulla ei ole paljoakaan luottoa siihen että tulisin raskaaksi, ainakaan siinä mittakaavassa että voisin odottaa myös synnyttäväni. Tietenkin toivon että se tapahtuisi joskus, mutta mahdollisuudet siihen ovat hyvin marginaaliset ja siksi toiveeni raskaudesta ei sisällä odotusta että se onnistuisi. Ongelma ei ole siinä ettenkö hedelmöittyisi. Olen hedelmöittynyt ihan teiniajoista saakka ja tietämättäni siis myös veljeni siemenistä, vaikka vasta vuosia myöhemmin ymmärsin että tulin raskaaksi mutta että se meni kesken eikä kyse ollutkaan ihan tavallisista kuukautisista. Ongelma on siinä että hedelmöityttyä saan keskenmenon liian aikaisin. Munasolu ei vaan halua pitää kiinni tarpeeksi pitkään. Onneksi keskenmenot eivät ole olleet koskaan niin rajuja tai niin myöhäisiä että olisin joutunut hoidettavaksi. Minulla ei ole liittynyt siihen mitään erityisiä kipuja tai muutakaan. Tarkkaa syytä miksi se menee niin helposti kesken en viitsi tähän laittaa koska tutut tietävät ja sitten tästä tilanteesta voisi joku päätellä liikaa.

    Nyt kun tätä ajattelen ja vertaan sitä riskialtista seksiä mitä olemme veljeni kanssa nuorena harrastaneet, mieleen tulee sekin että olisiko keho jotenkin alitajuisesti tiennyt ettei se onnistu ja siksi ei ole tullut sellaisia ihan järkyttäviä, seksiä estäviä huoliakaan siitä että touhusimme silloin tällöin ilman ehkäisyä, vai onko asia ollut toisinpäin että riskialtis seksi oli siksi niin yleistä että keho on yrittänyt väkisin pitää siitä pienestä mahdollisuudesta kiinni?

    Exäni kanssa vauvaa ei kuulunut, ei tosin kauheasti yritettykään, mutta kun Ihanuuden kanssa testi oli positiivinen, eikä siltikään onnistunut niin sitten lääkärin kanssa jutellessa tajusin että olen kokenut ihan samanlaisia ”kuukautisia” aiemminkin. Raskaus on siis alkanut useita kertoja vielä veljenikin kanssa kotona asuessa, mitä tietenkään en lääkärille sanonut. Kun paikat tutkittiin ja kerroin lääkärille näistä hän sanoi suoraan että on erittäin epätodennäköistä että tulen koskaan saamaan vauvaa.

    Olen sinut sen tosiasian kanssa että tämä on vaan sitä mitä joudun kokemaan ja kuitenkin saan esimerkiksi sukulaisteni ja ystävieni lapsista nauttia ja toimia lapsenvahtina esimerkiksi. Parin tunnin sijaisäitiys ja se että olen heidän leikkitäti toimii minulle. Koska uskon ettei veljeni spermasta tule ihan heti pulaa, niin toivon että saisin joskus tehtyä edes sellaisen raskaustestin joka näyttäisi positiivista vaikka itse raskaus menisikin sitten ehkä kesken.

    Varsinkin nyt se on myös omalla tavallaan helppoa ja tietysti myös kiihottavaa kun ei tarvitse varoa veljen kanssa eikä tarvitse ehkäisystä välittää ja varsinkin nyt, kun tietenkin toivon että meillä tärppäisi vaikka se menisikin kesken. Tulisin olemaan hurjan onnellinen jos se jatkuisi ihan loppuun saakka, ja en yrittäisi estää tai keskeyttää sitä jos huomaankin että raskaustesti on positiivinen. Hah, ajatusten virtaa aamusta ja nyt tuntuu että pyörii sama levy jo kerran ympäri. Varmaan jo ymmärsit mitä ajattelen. Lyhyesti sanottuna, minä sain tällaiset kortit ja that's it, ei voi mitn. Toivon että tulisin paksuksi, mutta en odota että se onnistuisi tälläkään kerralla.

    Tässä on nyt ovulaatio aika menossa ja ainakaan sperman puutteesta ei voi valittaa. En tiedä haittaako veljeäni se että olen hänen kimpussaan koko ajan, mutta ovulaatio selkeästi vaikuttaa haluihin ja tunteisiin häntä kohtaan. On pakko kertoa jostain ihan muusta, mutta ekaksi on pakko kysyä kun kerroit aikaisemmin että ystäväsi olivat mustasukkaisia kun flirttailit heidän veljilleen. Tuliko sinulla koskaan mieleen että heillä saattaisi olla jotain seksiä välillään?

    Nuorena silloin kun en vielä tiennyt että raskaus tulee olemaan äärimmäisen epätodennäköistä, me käytimme kondomeja silloin tällöin ehkäisyyn. Tällä viikolla veljen kanssa käytettiin kortsua ihan vain nuoruusaikojen muistoksi ja se kiihotti hyvin paljon kun rakastelun aikana muistelimme menneisyyttä ja esimerkiksi kuinka joskus käytimme kortsua, mutta sitten seuraavana päivänä oli varovaisuus taas tipotiessään ja mentiin loppuun saakka ilman suojaa, ja sen jälkeen pelkäsimme että mitähän jos nyt tärppää. Tällä viikolla tai oikeastaan näin viikkoina me olemme nyt muutenkin käyneet jonkinlaista välitilinpäätöstä elämästä kun olemme kertoneet toisillemme sellaisia asioita joita emme tienneet toisen ajatelleen ja meidän suhde on selvästi kehittynyt tunteellisemmaksi ja kuten sanoin aikaisemmin, ainakin itse olen rakastumassa. Kun Ihanuuden menettämisen jälkeen oli kausi jolloin epäilin että uskaltaisiko sitä enää antaa itsensä rakastua, niin nyt tuntuu että veljeni kanssa tämä yhdessä oleminen on myös aika vapauttavaa. Tuntuu hyvältä mennä sänkyyn hänen kanssaan ja nyt en puhu pelkästä seksistä, ja tuntuu hyvältä kun aamulla herään hänen viereltä.

    Luulen ymmärtäväni mitä halusit tuntemuksistasi rivien välissä viestiä. Tuntui hassulle miten samantapaisia asioita olemme molemmat tykönämme suhteistamme ja niiden vaikutuksesta päivittäiseen elämään pohtineet.

    Minulla ehkä tuo muutos rakkaaseeni on vielä suurempi, suorastaan raju.
    Jostain käsittämättömästä syystä tuntuu sille, että sitä vanhaa äidin rakkauttani en pysty enää puhtaimmillaan kokemaan.
    Sen tilalle on tullut aivan toisenlaista rakkautta ja yhteenkuuluvuutta mieheen. Varmasti se on yhtä syvää kuin se ennen tuntemani ja nyt ehkä ikiajoiksi jo kadottamani pyyteetön äidin rakkaus oli, mutta tässä uudessa rakkauden tunteessani on nyt todella vahvasti mukana omistamisen halua ja silkkaa naisen kiimaa.
    Lisäksi siinä on myös sitä mustasukkaisuuden tunnetta toisia naisia kohtaan josta olen jo kertonut. En edes oikein ymmärrä miksi olen ukostani mustasukkainen.
    Olen koettanut rauhoitella itseäni sillä, että tämä kaikki tunteiden kuohu johtuu suurelta osin vain tästä tilastani ja raskaushormonien myllerryksestä kehossani.

    Nyt kun kysyit noista lukioaikaisista pojille flirttailuistani niin aloin ajatella ja muistella noita vanhoja asioita siltä kantilta ja toden totta, toisella noista ystävistäni saattoi ehkä olla veljensä kanssa jotain läheisempää keskenään.
    Tuo tyttö nimittäin onnistui jollain kumman lailla torpedoimaan meidän tyttöporukassa parin muunkin kiinnostuksen veljeään kohtaan aina jollain käsittämättömällä tavalla.
    Myös toinen tällainen seikka nousi mieleen. Siihen aikaan meidän koulussa oli tytön ja pojan tapana vaihtaa joku vaatekappale keskenään merkiksi seurustelusta ja jos niillä alkoi synkata.
    En tiedä onko tapa sinulle millään muotoa tuttu ja oliko se edes käytössä missään muualla, mutta meidän koulussa se oli.
    No tämä minun tyttökaverini alkoi käyttää kuitenkin jostain syystä veljensä paitaa koulussa. Ei siihen silloin kukaan kiinnittänyt erityistä huomiota, hehän olivat sisaruksia. Vasta nyt kun kysyit, niin se nousi vuosien päästä mieleen ehkä vähän oudossa uudessa kulmassa.

    Poika yllätti minut iloisesti ja kävi jo viikolla lomilla. Niillä alkoi jotkut loppusota harjoitukset nyt viikonloppuna ja siksi sillä lomavuoroja muuteltiin ja aikaistettiin.
    Minua jäi hävettämään vaan käytökseni meidän viimeisessä rakastelukerrassa loman päättyessä ja etenkin se miten kiimainen ja kullia vailla taas olin naidessamme.
    Yhdyttiin tavalliseen tapaan lähetyssaarnaajassa minä alla ja pojan lauettua sisälleni lukitsin sen taas tiukasti päälleni ja aloin voimakkaasti pilluani supistelemalla lypsää sen sisälläni vielä olevaan kulliin uutta puhtia.
    Yleensä se on tykännyt siitä ja kovettunut sisälläni uudelleen, jonka jälkeen olen saanut vielä uudet kiihkeät panot ja toisen satsin spermaa sisälleni. Nyt olin ehkä himoissani liian raju ja taisin pikkaisen satuttaa sitä koska siltä löystyi kalu kokonaan ja pullahti ulos.
    Siinä ei ollut enää kovin paljon aikaa jäljellä jatkaa ja jotenkin meillä koko tunnelma ja lomalta takaisin palvelukseen lähtö lässähti.
    No nyt minulla on jotenkin paha mieli jos sille jäi vaikka tunne minun siinä loukanneen jotenkin sen miehisyyttä, tai luulo ettei pystynyt täysin tyydyttämään minua vaikka eihän siinä siitä ollut kysymys.
    En tiedä, murehdinko nyt tästä suotta ja ihan normaalisti me ollaan kyllä jo keskenämme tuon jälkeen viestitelty vaikka kyllä se ainakin minulla vielä mielessä kaihertaa.

    Kymmenes raskausviikko on nyt lopuillaan ja ensimmäinen neuvola käynti oli viikolla. Kaikki on ainakin päällisin puolin kunnossa ja hyvin, eli raskaus on edennyt täysin normaalisti. Tulossa on kuitenkin paljon lisää haluamiani tutkimuksia niin neuvolassa kuin osa myös yksityisellä puolella.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tämä viikko on ollut aika kutkuttava. Olemme nukkuneet kaikki yöt yhdessä, niin myös viime yön ja veljeni on sängyssäni tälläkin hetkellä ja sisälläni on hänen spermansa. Kaikkia päiviä emme ole uskaltaneet viettää yhdessä, mutta esimerkiksi pari päivää sitten istuin melko pian yhdynnän jälkeen ja ilman pikaista huuhtelua kummempaa alapesua, hänen kaverinsa kanssa veljeni autossa kahdestaan kun odotimme veljeni käyvän kaupassa. Hän ei tiennyt mitään, mutta tilanne kiihotti minua. Olemme myös puhuneet raskaudesta ja olen sanonut että jos se vain tapahtuisi, haluaisin tulla hänelle raskaaksi ja toivoa että se jatkuisi loppuun saakka ja myös synnyttää lapsemme. Kirjoitit kuinka teillä on "yhteinen lapsikin jo tulossa". Luenko oikein että olet tehnyt päätöksen että aiot synnyttää lapsenne? Tuo kutkuttaa hyvin voimakkaasti ja et voi käsittää kuinka paljon haluaisin itse kokea tuon saman. Olen ajatellut paljon sitä millaiselta sinusta mahtaa tuntua kun saat kokea jotain niin erikoista ja ainutlaatuista että saat kantaa oman poikasi lasta, ja projisoinut sitä myös itseeni niinkin että miltä se mahtaisi tuntua jos minulla olisi oma poika ihanuuden tai veljeni kanssa ja nyt suhde olisikin jatkunut poikani kanssa ja olisin nyt pojallemme raskaana. Olen miettinyt kuinka paljon toisenlainen tilanne se olisi. Tuon kaiken täytyy tuntua erikoiselta ja uudelta, mutta myös valtavan ihanalta? Kuten sanoin, olemme niin sanotusti harjoitelleet tuota joka päivä ja vaikka todellisuus on mitä se on ja todennäköisyydet raskaudelle hyvin mitättömän pienet, silti yritän ylläpitää toivoa että mitä jos sittenkin.

    Meillä tuo kainostelu on jäänyt pois, mutta muistan kyllä nuorena kuinka joutui keräämään rohkeutta että uskalsi tehdä aloitteen ja riisua kaiken pois toisen edessä tai jo omassa huoneessa riisua alastomaksi, ennenkuin pujahdin veljeni luokse hänen huoneeseen. Vaikka kainostelu olikin sellaista rohkeuden keräämistä ja jännitti, silti se tunne myös korosti tilanteen erityisyyttä. Riisuutuminen ei ollut pelkkää alastomuutta, vaan se oli alastomuutta vain tuota toista ihmistä varten. Muistan yhden kerran kun olimme käyneet saunassa ja vanhemmat olivat jossain poissa. Tulimme saunasta pelkät pyyhkeet päällä ja sitten sisällä kotona olimme alastomana ja olimme alastomana pelkästään meitä varten koska olimme sopineet illaksi jotain menoa ystävien kanssa ja meillä oli hetki aikaa meille. Tuolloin olimme useassa eri paikassa yhdynnässä, keittiössä, tuvassa, yläkerrassa ja lopuksi äidin ja isän sängyssä jossa veli myös purkautui minuun. Tosin välissä oli vanhemmilta otettu kortsu. Neuvominen suihinotosta onkin yllättävän vaikeaa. Jos minäkin otan terskan liian syvälle suuhun, minäkin yökkään. Yleensä hengitän nenän kautta ja sitten pidän myös kielen takaosalla kurkun takaosan kiinni. Tunnustan että minua pelottaa ajatus siitä että sperma ruiskahtaa yhtäkkiä ja päätyisi siitä suoraan kurkkuun. Siksi pidän kieltä noin. Jos teen nopeaa edestakaista liikettä, niin pidän kättä myös sopivalla korkeudella varrella, ettei kulli mene liian syvään tai toinen esimerkiksi liikahda niin että se puskee liian syvälle kurkkuun. Veli pitää esimerkiksi siitä että kun hänen kulli on suussa, pyöritän kieltä terskan ympäri. Varmaan kannattaa etsiä se sopiva syvyys ja sitten pitää omaa kättä varrella niin ettei se mene syvemmälle ja tietenkin kannattaa kysyä myös rakkaaltasi että miten hän haluaisi että teet.

    juuri kielen pyörittely terskan ympäri on ihanan tuntuista pieni imaisu huulilla ei tartte ottaa syvälle minä ainakin tulen herkästi näin


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Luulen ymmärtäväni mitä halusit tuntemuksistasi rivien välissä viestiä. Tuntui hassulle miten samantapaisia asioita olemme molemmat tykönämme suhteistamme ja niiden vaikutuksesta päivittäiseen elämään pohtineet.

    Minulla ehkä tuo muutos rakkaaseeni on vielä suurempi, suorastaan raju.
    Jostain käsittämättömästä syystä tuntuu sille, että sitä vanhaa äidin rakkauttani en pysty enää puhtaimmillaan kokemaan.
    Sen tilalle on tullut aivan toisenlaista rakkautta ja yhteenkuuluvuutta mieheen. Varmasti se on yhtä syvää kuin se ennen tuntemani ja nyt ehkä ikiajoiksi jo kadottamani pyyteetön äidin rakkaus oli, mutta tässä uudessa rakkauden tunteessani on nyt todella vahvasti mukana omistamisen halua ja silkkaa naisen kiimaa.
    Lisäksi siinä on myös sitä mustasukkaisuuden tunnetta toisia naisia kohtaan josta olen jo kertonut. En edes oikein ymmärrä miksi olen ukostani mustasukkainen.
    Olen koettanut rauhoitella itseäni sillä, että tämä kaikki tunteiden kuohu johtuu suurelta osin vain tästä tilastani ja raskaushormonien myllerryksestä kehossani.

    Nyt kun kysyit noista lukioaikaisista pojille flirttailuistani niin aloin ajatella ja muistella noita vanhoja asioita siltä kantilta ja toden totta, toisella noista ystävistäni saattoi ehkä olla veljensä kanssa jotain läheisempää keskenään.
    Tuo tyttö nimittäin onnistui jollain kumman lailla torpedoimaan meidän tyttöporukassa parin muunkin kiinnostuksen veljeään kohtaan aina jollain käsittämättömällä tavalla.
    Myös toinen tällainen seikka nousi mieleen. Siihen aikaan meidän koulussa oli tytön ja pojan tapana vaihtaa joku vaatekappale keskenään merkiksi seurustelusta ja jos niillä alkoi synkata.
    En tiedä onko tapa sinulle millään muotoa tuttu ja oliko se edes käytössä missään muualla, mutta meidän koulussa se oli.
    No tämä minun tyttökaverini alkoi käyttää kuitenkin jostain syystä veljensä paitaa koulussa. Ei siihen silloin kukaan kiinnittänyt erityistä huomiota, hehän olivat sisaruksia. Vasta nyt kun kysyit, niin se nousi vuosien päästä mieleen ehkä vähän oudossa uudessa kulmassa.

    Poika yllätti minut iloisesti ja kävi jo viikolla lomilla. Niillä alkoi jotkut loppusota harjoitukset nyt viikonloppuna ja siksi sillä lomavuoroja muuteltiin ja aikaistettiin.
    Minua jäi hävettämään vaan käytökseni meidän viimeisessä rakastelukerrassa loman päättyessä ja etenkin se miten kiimainen ja kullia vailla taas olin naidessamme.
    Yhdyttiin tavalliseen tapaan lähetyssaarnaajassa minä alla ja pojan lauettua sisälleni lukitsin sen taas tiukasti päälleni ja aloin voimakkaasti pilluani supistelemalla lypsää sen sisälläni vielä olevaan kulliin uutta puhtia.
    Yleensä se on tykännyt siitä ja kovettunut sisälläni uudelleen, jonka jälkeen olen saanut vielä uudet kiihkeät panot ja toisen satsin spermaa sisälleni. Nyt olin ehkä himoissani liian raju ja taisin pikkaisen satuttaa sitä koska siltä löystyi kalu kokonaan ja pullahti ulos.
    Siinä ei ollut enää kovin paljon aikaa jäljellä jatkaa ja jotenkin meillä koko tunnelma ja lomalta takaisin palvelukseen lähtö lässähti.
    No nyt minulla on jotenkin paha mieli jos sille jäi vaikka tunne minun siinä loukanneen jotenkin sen miehisyyttä, tai luulo ettei pystynyt täysin tyydyttämään minua vaikka eihän siinä siitä ollut kysymys.
    En tiedä, murehdinko nyt tästä suotta ja ihan normaalisti me ollaan kyllä jo keskenämme tuon jälkeen viestitelty vaikka kyllä se ainakin minulla vielä mielessä kaihertaa.

    Kymmenes raskausviikko on nyt lopuillaan ja ensimmäinen neuvola käynti oli viikolla. Kaikki on ainakin päällisin puolin kunnossa ja hyvin, eli raskaus on edennyt täysin normaalisti. Tulossa on kuitenkin paljon lisää haluamiani tutkimuksia niin neuvolassa kuin osa myös yksityisellä puolella.

    Tietääkö kukaan muu sukulainen kuin poikasi että olet raskaana ?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tietääkö kukaan muu sukulainen kuin poikasi että olet raskaana ?

    Ei tiedä kuin minä ja poika, eli tuleva isä. Tarkkasilmäisimmät kyllä saattavat ehkä jo arvailla mitä tälle naiselle on päässyt käymään, sillä sen verran on jo vatsanseudulle tullut somaa raskaus pömppöä, että farkkut ja myös jotkut hameet alkavat selvästi kinnata vyötäröltä ja mm. lempi farkkuissani joudun käyttämään kaulusnapissa semmoista jatkolenkkiä. Rinnat on myös paisuneet B-kupista C-kuppikokoon.

    Lähinnä siksi en ole pitänyt mitään kiirettä kertoa muille, kun eihän sekään ole vielä aivan täysin selvää onko vauvalla kaikki ok.
    Nyt tähänastisten testien valossa näyttäisi kyllä sille, että kaikki on ok, ja vauva terve, mutta kun se yksi, eli se kaikista ratkaisevin kontrolli ja sen yhteydessä otettavat kokeet ovat vielä edessäpäin niin en hätäile kertomisen kanssa, sillä jos joutuu siihen pelkäämääni surulliseen tilanteeseen ja tämän keskeyttämään, niin olisihan se tosi surullista.

    Raskaus on nyt edennyt jo toiselle kolmannekselle ilman mitään suurempia vaikeuksia, joten suurin keskenmenon uhkakin on jo kyllä ohitettu ja nyt kun lapsen isäkin pääsee siviiliin jo viikon päästä, niin hänkin pääsee mukaan esikoisensa odotukseen ja toivottavasti muutoinkin päästään silloin viettämään normaalia odotusaikaa yhdessä, jos meidän toivottavasti tulevaa vauvaperhettä nyt voi normaaliksi kutsua.
    Pojalla alkoi tänään palveluskauden viimeinen viikonloppuloma ja kaipaan kovasti häntä jo kohta kotiin saapuvaksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei tiedä kuin minä ja poika, eli tuleva isä. Tarkkasilmäisimmät kyllä saattavat ehkä jo arvailla mitä tälle naiselle on päässyt käymään, sillä sen verran on jo vatsanseudulle tullut somaa raskaus pömppöä, että farkkut ja myös jotkut hameet alkavat selvästi kinnata vyötäröltä ja mm. lempi farkkuissani joudun käyttämään kaulusnapissa semmoista jatkolenkkiä. Rinnat on myös paisuneet B-kupista C-kuppikokoon.

    Lähinnä siksi en ole pitänyt mitään kiirettä kertoa muille, kun eihän sekään ole vielä aivan täysin selvää onko vauvalla kaikki ok.
    Nyt tähänastisten testien valossa näyttäisi kyllä sille, että kaikki on ok, ja vauva terve, mutta kun se yksi, eli se kaikista ratkaisevin kontrolli ja sen yhteydessä otettavat kokeet ovat vielä edessäpäin niin en hätäile kertomisen kanssa, sillä jos joutuu siihen pelkäämääni surulliseen tilanteeseen ja tämän keskeyttämään, niin olisihan se tosi surullista.

    Raskaus on nyt edennyt jo toiselle kolmannekselle ilman mitään suurempia vaikeuksia, joten suurin keskenmenon uhkakin on jo kyllä ohitettu ja nyt kun lapsen isäkin pääsee siviiliin jo viikon päästä, niin hänkin pääsee mukaan esikoisensa odotukseen ja toivottavasti muutoinkin päästään silloin viettämään normaalia odotusaikaa yhdessä, jos meidän toivottavasti tulevaa vauvaperhettä nyt voi normaaliksi kutsua.
    Pojalla alkoi tänään palveluskauden viimeinen viikonloppuloma ja kaipaan kovasti häntä jo kohta kotiin saapuvaksi.

    Uskotaan että kaikki menee hyvin,aiotko yrittää vielä toista lasta poikasi kanssa kun ensimmäinen on syntynyt ?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei tiedä kuin minä ja poika, eli tuleva isä. Tarkkasilmäisimmät kyllä saattavat ehkä jo arvailla mitä tälle naiselle on päässyt käymään, sillä sen verran on jo vatsanseudulle tullut somaa raskaus pömppöä, että farkkut ja myös jotkut hameet alkavat selvästi kinnata vyötäröltä ja mm. lempi farkkuissani joudun käyttämään kaulusnapissa semmoista jatkolenkkiä. Rinnat on myös paisuneet B-kupista C-kuppikokoon.

    Lähinnä siksi en ole pitänyt mitään kiirettä kertoa muille, kun eihän sekään ole vielä aivan täysin selvää onko vauvalla kaikki ok.
    Nyt tähänastisten testien valossa näyttäisi kyllä sille, että kaikki on ok, ja vauva terve, mutta kun se yksi, eli se kaikista ratkaisevin kontrolli ja sen yhteydessä otettavat kokeet ovat vielä edessäpäin niin en hätäile kertomisen kanssa, sillä jos joutuu siihen pelkäämääni surulliseen tilanteeseen ja tämän keskeyttämään, niin olisihan se tosi surullista.

    Raskaus on nyt edennyt jo toiselle kolmannekselle ilman mitään suurempia vaikeuksia, joten suurin keskenmenon uhkakin on jo kyllä ohitettu ja nyt kun lapsen isäkin pääsee siviiliin jo viikon päästä, niin hänkin pääsee mukaan esikoisensa odotukseen ja toivottavasti muutoinkin päästään silloin viettämään normaalia odotusaikaa yhdessä, jos meidän toivottavasti tulevaa vauvaperhettä nyt voi normaaliksi kutsua.
    Pojalla alkoi tänään palveluskauden viimeinen viikonloppuloma ja kaipaan kovasti häntä jo kohta kotiin saapuvaksi.

    Kenen porukat luulevat olevan lapsen isä kun raskautesi paljastuu...tuskin kukaan poikaasi epäilee ?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Uskotaan että kaikki menee hyvin,aiotko yrittää vielä toista lasta poikasi kanssa kun ensimmäinen on syntynyt ?

    Sitä minäkin niin toivon. Mitä yrittämiseen taas tulee, niin eihän tätä ensimmäistäkään kyllä mitenkään ainakaan minun taholtani yritetty. Pieni ihme se raskaaksi tuleminen oli, sillä gynekologini mukaan ilman hoitoja en olisi muka pystynyt enää lasta saamaan.
    Poika on kyllä puhunut useaan kertaan toisen yrittämisestä, mutta en tiedä puheet on puheita. Toisaalta jos ja kun sama vuode nyt varmaan tästä eteenpäin jaetaan ja ollaan jatkossa kuin mies ja vaimo ja vielä jos ei ehkäisyä ole niin onhan se pienenpieni mahdollisuus varmaan jatkossakin olemassa vaikka lääkärini mukaan ilman hoitoja minun raskaaksi tulemiseni ei olisi pitänyt enää nytkään onnistua.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sitä minäkin niin toivon. Mitä yrittämiseen taas tulee, niin eihän tätä ensimmäistäkään kyllä mitenkään ainakaan minun taholtani yritetty. Pieni ihme se raskaaksi tuleminen oli, sillä gynekologini mukaan ilman hoitoja en olisi muka pystynyt enää lasta saamaan.
    Poika on kyllä puhunut useaan kertaan toisen yrittämisestä, mutta en tiedä puheet on puheita. Toisaalta jos ja kun sama vuode nyt varmaan tästä eteenpäin jaetaan ja ollaan jatkossa kuin mies ja vaimo ja vielä jos ei ehkäisyä ole niin onhan se pienenpieni mahdollisuus varmaan jatkossakin olemassa vaikka lääkärini mukaan ilman hoitoja minun raskaaksi tulemiseni ei olisi pitänyt enää nytkään onnistua.

    Kumpaa lapsesta enemmän toivot tyttöä vai poikaa..? tervettä tietysti mutta...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei tiedä kuin minä ja poika, eli tuleva isä. Tarkkasilmäisimmät kyllä saattavat ehkä jo arvailla mitä tälle naiselle on päässyt käymään, sillä sen verran on jo vatsanseudulle tullut somaa raskaus pömppöä, että farkkut ja myös jotkut hameet alkavat selvästi kinnata vyötäröltä ja mm. lempi farkkuissani joudun käyttämään kaulusnapissa semmoista jatkolenkkiä. Rinnat on myös paisuneet B-kupista C-kuppikokoon.

    Lähinnä siksi en ole pitänyt mitään kiirettä kertoa muille, kun eihän sekään ole vielä aivan täysin selvää onko vauvalla kaikki ok.
    Nyt tähänastisten testien valossa näyttäisi kyllä sille, että kaikki on ok, ja vauva terve, mutta kun se yksi, eli se kaikista ratkaisevin kontrolli ja sen yhteydessä otettavat kokeet ovat vielä edessäpäin niin en hätäile kertomisen kanssa, sillä jos joutuu siihen pelkäämääni surulliseen tilanteeseen ja tämän keskeyttämään, niin olisihan se tosi surullista.

    Raskaus on nyt edennyt jo toiselle kolmannekselle ilman mitään suurempia vaikeuksia, joten suurin keskenmenon uhkakin on jo kyllä ohitettu ja nyt kun lapsen isäkin pääsee siviiliin jo viikon päästä, niin hänkin pääsee mukaan esikoisensa odotukseen ja toivottavasti muutoinkin päästään silloin viettämään normaalia odotusaikaa yhdessä, jos meidän toivottavasti tulevaa vauvaperhettä nyt voi normaaliksi kutsua.
    Pojalla alkoi tänään palveluskauden viimeinen viikonloppuloma ja kaipaan kovasti häntä jo kohta kotiin saapuvaksi.

    Mielenkiintoiset ajat sulla koittamassa. Saat poikasi vakituiseksi kumppaniksesi, eikä sinun tarvitse enää olla hänelle mustasukkainen intin tekemisistä. Samalla saat isän mukaan iloiseen odotukseen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    En seuraa kiertoa oikeastaan ollenkaan, koska lääkärin lausunnon jälkeen siitä ei ole tarvinnut enää välittää. Kuten kerroin aikaisemmin, minulla ei ole paljoakaan luottoa siihen että tulisin raskaaksi, ainakaan siinä mittakaavassa että voisin odottaa myös synnyttäväni. Tietenkin toivon että se tapahtuisi joskus, mutta mahdollisuudet siihen ovat hyvin marginaaliset ja siksi toiveeni raskaudesta ei sisällä odotusta että se onnistuisi. Ongelma ei ole siinä ettenkö hedelmöittyisi. Olen hedelmöittynyt ihan teiniajoista saakka ja tietämättäni siis myös veljeni siemenistä, vaikka vasta vuosia myöhemmin ymmärsin että tulin raskaaksi mutta että se meni kesken eikä kyse ollutkaan ihan tavallisista kuukautisista. Ongelma on siinä että hedelmöityttyä saan keskenmenon liian aikaisin. Munasolu ei vaan halua pitää kiinni tarpeeksi pitkään. Onneksi keskenmenot eivät ole olleet koskaan niin rajuja tai niin myöhäisiä että olisin joutunut hoidettavaksi. Minulla ei ole liittynyt siihen mitään erityisiä kipuja tai muutakaan. Tarkkaa syytä miksi se menee niin helposti kesken en viitsi tähän laittaa koska tutut tietävät ja sitten tästä tilanteesta voisi joku päätellä liikaa.

    Nyt kun tätä ajattelen ja vertaan sitä riskialtista seksiä mitä olemme veljeni kanssa nuorena harrastaneet, mieleen tulee sekin että olisiko keho jotenkin alitajuisesti tiennyt ettei se onnistu ja siksi ei ole tullut sellaisia ihan järkyttäviä, seksiä estäviä huoliakaan siitä että touhusimme silloin tällöin ilman ehkäisyä, vai onko asia ollut toisinpäin että riskialtis seksi oli siksi niin yleistä että keho on yrittänyt väkisin pitää siitä pienestä mahdollisuudesta kiinni?

    Exäni kanssa vauvaa ei kuulunut, ei tosin kauheasti yritettykään, mutta kun Ihanuuden kanssa testi oli positiivinen, eikä siltikään onnistunut niin sitten lääkärin kanssa jutellessa tajusin että olen kokenut ihan samanlaisia ”kuukautisia” aiemminkin. Raskaus on siis alkanut useita kertoja vielä veljenikin kanssa kotona asuessa, mitä tietenkään en lääkärille sanonut. Kun paikat tutkittiin ja kerroin lääkärille näistä hän sanoi suoraan että on erittäin epätodennäköistä että tulen koskaan saamaan vauvaa.

    Olen sinut sen tosiasian kanssa että tämä on vaan sitä mitä joudun kokemaan ja kuitenkin saan esimerkiksi sukulaisteni ja ystävieni lapsista nauttia ja toimia lapsenvahtina esimerkiksi. Parin tunnin sijaisäitiys ja se että olen heidän leikkitäti toimii minulle. Koska uskon ettei veljeni spermasta tule ihan heti pulaa, niin toivon että saisin joskus tehtyä edes sellaisen raskaustestin joka näyttäisi positiivista vaikka itse raskaus menisikin sitten ehkä kesken.

    Varsinkin nyt se on myös omalla tavallaan helppoa ja tietysti myös kiihottavaa kun ei tarvitse varoa veljen kanssa eikä tarvitse ehkäisystä välittää ja varsinkin nyt, kun tietenkin toivon että meillä tärppäisi vaikka se menisikin kesken. Tulisin olemaan hurjan onnellinen jos se jatkuisi ihan loppuun saakka, ja en yrittäisi estää tai keskeyttää sitä jos huomaankin että raskaustesti on positiivinen. Hah, ajatusten virtaa aamusta ja nyt tuntuu että pyörii sama levy jo kerran ympäri. Varmaan jo ymmärsit mitä ajattelen. Lyhyesti sanottuna, minä sain tällaiset kortit ja that's it, ei voi mitn. Toivon että tulisin paksuksi, mutta en odota että se onnistuisi tälläkään kerralla.

    Tässä on nyt ovulaatio aika menossa ja ainakaan sperman puutteesta ei voi valittaa. En tiedä haittaako veljeäni se että olen hänen kimpussaan koko ajan, mutta ovulaatio selkeästi vaikuttaa haluihin ja tunteisiin häntä kohtaan. On pakko kertoa jostain ihan muusta, mutta ekaksi on pakko kysyä kun kerroit aikaisemmin että ystäväsi olivat mustasukkaisia kun flirttailit heidän veljilleen. Tuliko sinulla koskaan mieleen että heillä saattaisi olla jotain seksiä välillään?

    Nuorena silloin kun en vielä tiennyt että raskaus tulee olemaan äärimmäisen epätodennäköistä, me käytimme kondomeja silloin tällöin ehkäisyyn. Tällä viikolla veljen kanssa käytettiin kortsua ihan vain nuoruusaikojen muistoksi ja se kiihotti hyvin paljon kun rakastelun aikana muistelimme menneisyyttä ja esimerkiksi kuinka joskus käytimme kortsua, mutta sitten seuraavana päivänä oli varovaisuus taas tipotiessään ja mentiin loppuun saakka ilman suojaa, ja sen jälkeen pelkäsimme että mitähän jos nyt tärppää. Tällä viikolla tai oikeastaan näin viikkoina me olemme nyt muutenkin käyneet jonkinlaista välitilinpäätöstä elämästä kun olemme kertoneet toisillemme sellaisia asioita joita emme tienneet toisen ajatelleen ja meidän suhde on selvästi kehittynyt tunteellisemmaksi ja kuten sanoin aikaisemmin, ainakin itse olen rakastumassa. Kun Ihanuuden menettämisen jälkeen oli kausi jolloin epäilin että uskaltaisiko sitä enää antaa itsensä rakastua, niin nyt tuntuu että veljeni kanssa tämä yhdessä oleminen on myös aika vapauttavaa. Tuntuu hyvältä mennä sänkyyn hänen kanssaan ja nyt en puhu pelkästä seksistä, ja tuntuu hyvältä kun aamulla herään hänen viereltä.

    Miten teillä mennyt veljen kanssa ?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mielenkiintoiset ajat sulla koittamassa. Saat poikasi vakituiseksi kumppaniksesi, eikä sinun tarvitse enää olla hänelle mustasukkainen intin tekemisistä. Samalla saat isän mukaan iloiseen odotukseen.

    Todella mielenkiintoiset ihan kaikin puolin.
    Odotuksen kannalta eletään nyt ratkaisevia viikkoja aina tuonne rv. 19 - 20 tietämiin saakka, jolloin viimeinen takaraja keskeytykselle tulee vastaan.

    Onhan se Ihanaa saada lapsen isä taustalle tuekseni ja mies taloon. Tosin eipä me yhdessä neuvolaan voida käsi kädessä mennä, niin kuin joidenkin nyt olen nähnyt siellä käyvän. Pojan viimeksi lomaillessa me puhuttiin siitä miten äiti poika suhteemme on nopeasti lyhyessä aikaa muuttunut ja molemmista meistä on alkanut tuntua aina vain enemmän sille, että me ollaan pariskunta, mies ja sen raskaana oleva vaimo.
    Eniten tässä odotan sitä, että saa joka aamu herätä rakkaansa vierestä ja viikollakin rakastella normaalisti nukkumaan käydessä tai milloin alkaa tehdä mieli, eli ei tarvitse enää pitää niitä armeijan viikonloppulomien maraton sylipaineja, kun joskus pojan loman päättyessä pimpsa saattoi tuntua ihan puhki naidulta ja sitä maanantaiaamuna mietti parikin kertaa lähteekö polkemaan polkupyörällä töihin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Todella mielenkiintoiset ihan kaikin puolin.
    Odotuksen kannalta eletään nyt ratkaisevia viikkoja aina tuonne rv. 19 - 20 tietämiin saakka, jolloin viimeinen takaraja keskeytykselle tulee vastaan.

    Onhan se Ihanaa saada lapsen isä taustalle tuekseni ja mies taloon. Tosin eipä me yhdessä neuvolaan voida käsi kädessä mennä, niin kuin joidenkin nyt olen nähnyt siellä käyvän. Pojan viimeksi lomaillessa me puhuttiin siitä miten äiti poika suhteemme on nopeasti lyhyessä aikaa muuttunut ja molemmista meistä on alkanut tuntua aina vain enemmän sille, että me ollaan pariskunta, mies ja sen raskaana oleva vaimo.
    Eniten tässä odotan sitä, että saa joka aamu herätä rakkaansa vierestä ja viikollakin rakastella normaalisti nukkumaan käydessä tai milloin alkaa tehdä mieli, eli ei tarvitse enää pitää niitä armeijan viikonloppulomien maraton sylipaineja, kun joskus pojan loman päättyessä pimpsa saattoi tuntua ihan puhki naidulta ja sitä maanantaiaamuna mietti parikin kertaa lähteekö polkemaan polkupyörällä töihin.

    Miten raskaus on edennyt,joko näkyy ulospäin ? Tuleeko jo uteluja lapsen isästä ? 😍


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miten raskaus on edennyt,joko näkyy ulospäin ? Tuleeko jo uteluja lapsen isästä ? 😍

    Kaikki on sujunut hyvin ja raskaus edennyt normaalisti ja olen nyt jo 16 viikolla. Lisätesteissä on myös käyty yksityisellä puolella, eikä sielläkään mitään normaalista poikkeavaa ole tullut esiin, joten onnellinen odotus jatkuu ja sen huomaa myös äidin paisuvasta vatsasta ja rinnoista.
    Aamupahoinvoinnit ovat kokonaan loppuneet ja aivan viimepäivinä olen myös alkanut tuntea vauvan hennot liikkeet. Seksiä tekee lähes päivittäin mieli ja se on lapsen isän kanssa ihanaa.

    Olen nyt kesälomalla ja hauska sattuma viikolla ollessamme pojan kanssa käymässä naapurikaupungissa. Pojan armeija kaveri jostain sieltäpäin huomasi meidät ostoskeskuksessa ja tuli juttelemaan hänen kanssaan. Huomattuaan pyöristyvän vatsanseutuni hän onnitteli molempia meitä ja ihmetteli minulle ettei poika ollut kertonut armeijakavereilleen mitään, että tyttöystävä odottaa kotona vauvaa.

    Otin sujuvasti onnittelut vastaan ja nautin jotenkin niin tuosta, kun minua kutsuttiin tyttöystäväksi, poika sen sijaan mini hiukan hämillään mumistessaan kiitoksensa ja jotain epämääräistä.
    Suoranaista utelua isästä en ole vielä kohdannut, joitain raskauteeni liittyviä onnitteluja kyllä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kaikki on sujunut hyvin ja raskaus edennyt normaalisti ja olen nyt jo 16 viikolla. Lisätesteissä on myös käyty yksityisellä puolella, eikä sielläkään mitään normaalista poikkeavaa ole tullut esiin, joten onnellinen odotus jatkuu ja sen huomaa myös äidin paisuvasta vatsasta ja rinnoista.
    Aamupahoinvoinnit ovat kokonaan loppuneet ja aivan viimepäivinä olen myös alkanut tuntea vauvan hennot liikkeet. Seksiä tekee lähes päivittäin mieli ja se on lapsen isän kanssa ihanaa.

    Olen nyt kesälomalla ja hauska sattuma viikolla ollessamme pojan kanssa käymässä naapurikaupungissa. Pojan armeija kaveri jostain sieltäpäin huomasi meidät ostoskeskuksessa ja tuli juttelemaan hänen kanssaan. Huomattuaan pyöristyvän vatsanseutuni hän onnitteli molempia meitä ja ihmetteli minulle ettei poika ollut kertonut armeijakavereilleen mitään, että tyttöystävä odottaa kotona vauvaa.

    Otin sujuvasti onnittelut vastaan ja nautin jotenkin niin tuosta, kun minua kutsuttiin tyttöystäväksi, poika sen sijaan mini hiukan hämillään mumistessaan kiitoksensa ja jotain epämääräistä.
    Suoranaista utelua isästä en ole vielä kohdannut, joitain raskauteeni liittyviä onnitteluja kyllä.

    Hyvä niin... omalla paikkakunnalla on tietysti kaiken näköisiä " juoruja" että kuka on lapsen isä...tuskin kukaan siellä arvaa totuutta 😍


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kaikki on sujunut hyvin ja raskaus edennyt normaalisti ja olen nyt jo 16 viikolla. Lisätesteissä on myös käyty yksityisellä puolella, eikä sielläkään mitään normaalista poikkeavaa ole tullut esiin, joten onnellinen odotus jatkuu ja sen huomaa myös äidin paisuvasta vatsasta ja rinnoista.
    Aamupahoinvoinnit ovat kokonaan loppuneet ja aivan viimepäivinä olen myös alkanut tuntea vauvan hennot liikkeet. Seksiä tekee lähes päivittäin mieli ja se on lapsen isän kanssa ihanaa.

    Olen nyt kesälomalla ja hauska sattuma viikolla ollessamme pojan kanssa käymässä naapurikaupungissa. Pojan armeija kaveri jostain sieltäpäin huomasi meidät ostoskeskuksessa ja tuli juttelemaan hänen kanssaan. Huomattuaan pyöristyvän vatsanseutuni hän onnitteli molempia meitä ja ihmetteli minulle ettei poika ollut kertonut armeijakavereilleen mitään, että tyttöystävä odottaa kotona vauvaa.

    Otin sujuvasti onnittelut vastaan ja nautin jotenkin niin tuosta, kun minua kutsuttiin tyttöystäväksi, poika sen sijaan mini hiukan hämillään mumistessaan kiitoksensa ja jotain epämääräistä.
    Suoranaista utelua isästä en ole vielä kohdannut, joitain raskauteeni liittyviä onnitteluja kyllä.

    Mihin hävisit? Kerro lisää ja tarkemmin, mitä olette puuhanneet.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kaikki on sujunut hyvin ja raskaus edennyt normaalisti ja olen nyt jo 16 viikolla. Lisätesteissä on myös käyty yksityisellä puolella, eikä sielläkään mitään normaalista poikkeavaa ole tullut esiin, joten onnellinen odotus jatkuu ja sen huomaa myös äidin paisuvasta vatsasta ja rinnoista.
    Aamupahoinvoinnit ovat kokonaan loppuneet ja aivan viimepäivinä olen myös alkanut tuntea vauvan hennot liikkeet. Seksiä tekee lähes päivittäin mieli ja se on lapsen isän kanssa ihanaa.

    Olen nyt kesälomalla ja hauska sattuma viikolla ollessamme pojan kanssa käymässä naapurikaupungissa. Pojan armeija kaveri jostain sieltäpäin huomasi meidät ostoskeskuksessa ja tuli juttelemaan hänen kanssaan. Huomattuaan pyöristyvän vatsanseutuni hän onnitteli molempia meitä ja ihmetteli minulle ettei poika ollut kertonut armeijakavereilleen mitään, että tyttöystävä odottaa kotona vauvaa.

    Otin sujuvasti onnittelut vastaan ja nautin jotenkin niin tuosta, kun minua kutsuttiin tyttöystäväksi, poika sen sijaan mini hiukan hämillään mumistessaan kiitoksensa ja jotain epämääräistä.
    Suoranaista utelua isästä en ole vielä kohdannut, joitain raskauteeni liittyviä onnitteluja kyllä.

    Mistähän aloittaisin. Ensiksikin, saimme muutettua veljeni kanssa yksiin. Se ei kuitenkaan mennyt kuin Strömsössä.

    Saimme sukulaiselta tiedon että eräs asunto oli vapaana, ja samana iltana keskustelimme siitä veljeni kanssa ja siinä päätimme aika ex tempore että me voisimme muuttaa siihen asumaan. Tämä oli kuin lottovoitto, koska siinä olisi ollut aivan liian paljon selitettävää jos jompikumpi olisi muuttanut toisen luokse niihin meidän aikaisempiin asuntoihin. Sinä iltana tuli aika kova kiima ja seksi oli aika paljon toisenlaista kuin ennen! Se että jos asuisimme yhdessä, aamulla se tuntui vieläkin hyvältä ajatukselta. Eikä se ollut oikeastaan pelkästä halusta kiinni. Hinnat ovat nousseet, kaikki muut kulut ovat nousseet ja ajattelimme että saisimme vähennettyjä kuluja kun tekisimme esimerkiksi yhteiset ruuat, kävisimme yhdessä saunassa (tätä emme tietenkään kertoneet muille) sähköt ja vedet menisivät puoliksi ja jakaisimme muutkin asumiskulut jne. puhumattakaan sitten että toisesta olisi seuraa ja tietenkin paras ja rakkain seksikumppani ja kumppani. Oli aika sydämentykytyshetki se kun ilmoitimme että me haluamme muuttaa siihen.

    Kaikki hyvin tuohon saakka, paitsi kun minä sitten soitin palveluntarjoajalle että liittymä pitäisi siirtää tuohon uuteen osoitteeseen heinäkuun alusta ja kas kummaa, sieltä laitettiinkin yhteys poikki samana päivänä. Ajattelin ettei tässä nyt nettiä hetkeen tarvita kun sekä järjestimme muutenkin juoksevia asioita uuteen osoitteeseen, että aloimme myös kantamaan tavaroita sinne, sekä järjestelemään tarpeetonta tavaraa myytäväksi ja pois annettavaksi. Tietenkin ystäville ja vanhemmille piti myös selitellä koska päätös oli jo tehty.

    Sitten kun olimme jo enimmäkseen tässä uudessa asunnossa kävi niin että hups, läppäri putosi kuorman päältä lattialle, että kiitos näistä vuosista ja heippa vaan. Veli sai onneksi pelastettua tiedot, mutta uusi läppäri piti vielä hakea ja kaikki yritykset säästää muuttokuluissa menikin siihen.

    Mutta nyt siis asumme saman katon alla. Heinäkuun alusta ihan virallisesti, vaikka olemme jo pari viikkoa sitä ennen täällä asuneet. Ja tämä tuntuu hyvältä! Meillä on sama sänky, koska meillä molemmilla oli parisänky ja toista sänkyä ei vaan saanut mahtumaan mihinkään, joten se piti myydä ja tämä väliaika pitää nyt sitten nukkua samassa sängyssä kahdestaan. Voi voi kun se meitä niin harmittaa kun piti toisesta sängystä luopua ja pitää sama sänky jakaa. Kun tuo tietokonekin piti laittaa, niin varmaan pitää myös säästää aika pitkään. Eihän tässä nyt pysty ostamaan vielä pitkään aikaan meille kahta omaa sänkyä, niin että tässä nyt vaan pitää meidän voihkia ja voivotella joka yö nukkuen sylikkäin ja aika usein ollaan oltu myös sisäkkäin. Nyt kun meidän ystävät ovat useammin käyneet vierailulla kuin myös tietysti vanhemmat, niin on joutunut pitämään huolta lakanoista ja olemaan tarkka että sänky on pedattu heti aamusta, ettei meidän seksistä jääneet tahrat näy kenellekään.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mistähän aloittaisin. Ensiksikin, saimme muutettua veljeni kanssa yksiin. Se ei kuitenkaan mennyt kuin Strömsössä.

    Saimme sukulaiselta tiedon että eräs asunto oli vapaana, ja samana iltana keskustelimme siitä veljeni kanssa ja siinä päätimme aika ex tempore että me voisimme muuttaa siihen asumaan. Tämä oli kuin lottovoitto, koska siinä olisi ollut aivan liian paljon selitettävää jos jompikumpi olisi muuttanut toisen luokse niihin meidän aikaisempiin asuntoihin. Sinä iltana tuli aika kova kiima ja seksi oli aika paljon toisenlaista kuin ennen! Se että jos asuisimme yhdessä, aamulla se tuntui vieläkin hyvältä ajatukselta. Eikä se ollut oikeastaan pelkästä halusta kiinni. Hinnat ovat nousseet, kaikki muut kulut ovat nousseet ja ajattelimme että saisimme vähennettyjä kuluja kun tekisimme esimerkiksi yhteiset ruuat, kävisimme yhdessä saunassa (tätä emme tietenkään kertoneet muille) sähköt ja vedet menisivät puoliksi ja jakaisimme muutkin asumiskulut jne. puhumattakaan sitten että toisesta olisi seuraa ja tietenkin paras ja rakkain seksikumppani ja kumppani. Oli aika sydämentykytyshetki se kun ilmoitimme että me haluamme muuttaa siihen.

    Kaikki hyvin tuohon saakka, paitsi kun minä sitten soitin palveluntarjoajalle että liittymä pitäisi siirtää tuohon uuteen osoitteeseen heinäkuun alusta ja kas kummaa, sieltä laitettiinkin yhteys poikki samana päivänä. Ajattelin ettei tässä nyt nettiä hetkeen tarvita kun sekä järjestimme muutenkin juoksevia asioita uuteen osoitteeseen, että aloimme myös kantamaan tavaroita sinne, sekä järjestelemään tarpeetonta tavaraa myytäväksi ja pois annettavaksi. Tietenkin ystäville ja vanhemmille piti myös selitellä koska päätös oli jo tehty.

    Sitten kun olimme jo enimmäkseen tässä uudessa asunnossa kävi niin että hups, läppäri putosi kuorman päältä lattialle, että kiitos näistä vuosista ja heippa vaan. Veli sai onneksi pelastettua tiedot, mutta uusi läppäri piti vielä hakea ja kaikki yritykset säästää muuttokuluissa menikin siihen.

    Mutta nyt siis asumme saman katon alla. Heinäkuun alusta ihan virallisesti, vaikka olemme jo pari viikkoa sitä ennen täällä asuneet. Ja tämä tuntuu hyvältä! Meillä on sama sänky, koska meillä molemmilla oli parisänky ja toista sänkyä ei vaan saanut mahtumaan mihinkään, joten se piti myydä ja tämä väliaika pitää nyt sitten nukkua samassa sängyssä kahdestaan. Voi voi kun se meitä niin harmittaa kun piti toisesta sängystä luopua ja pitää sama sänky jakaa. Kun tuo tietokonekin piti laittaa, niin varmaan pitää myös säästää aika pitkään. Eihän tässä nyt pysty ostamaan vielä pitkään aikaan meille kahta omaa sänkyä, niin että tässä nyt vaan pitää meidän voihkia ja voivotella joka yö nukkuen sylikkäin ja aika usein ollaan oltu myös sisäkkäin. Nyt kun meidän ystävät ovat useammin käyneet vierailulla kuin myös tietysti vanhemmat, niin on joutunut pitämään huolta lakanoista ja olemaan tarkka että sänky on pedattu heti aamusta, ettei meidän seksistä jääneet tahrat näy kenellekään.

    Kiva että teillä menee hyvin vaikka varovainen pitää olla. Tietääkö kukaan teidän kavereista totuutta ?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mihin hävisit? Kerro lisää ja tarkemmin, mitä olette puuhanneet.

    No en ole hävinnyt, olen ollut vain lomalla joka on nyt lopuillaan.
    Raskauskin on edennyt jo kohta puoliväliin rv. 18 ja kaikki raskauteeni liittyvä mikä on tutkittu ja testattu on ollut normaalia ja kunnossa. Meille siis syntyy näillä näkymin uusi perheenjäsen joulukuun lopussa.
    Nyt myös raskaus näkyy jo selvästi ulospäin kun masu on kasvanut.
    Masuni myötä myös tutuimmilta on tullut joitain suorasukaisia isä uteluita miessuhteistani.

    Syksymmällä olemme muuttamassa myös kaupunkia, sillä sain sovittua työpaikkani siirron pojan tulevaan opiskelu kaupungin konttoriin, joka on toiselle puolen maata. Se on hyvä, sillä siellä ei tuttuihin paljon törmää. Voimme siellä elää paremmin rauhassa kuin aviopari konsanaan, sillä sehän me olemme, esikoistaan odottava avopari ja mies suunnittelee ja unelmoi koko ajan minulle, että lapsilukumme ei jäisi edes tähän yhteen, ensimmäiseen ja se saa minut jotenkin tässä vaiheessa ymmälle...

    Olemme myös pojan kanssa usein ihmetelleet miten meidän entinen keskinäinen äiti / poika rakkaus- ja kiintymyssuhteemme on kadonnut ja muuttunut täysin, sillä nykyään tunnemme molemmat syvää aviollista rakkautta ja voimakasta seksuaalista kiintymystä toisiamme kohtaan.
    Elämme ja olemme pariskunta ja puolisot toisillemme. Nyt lomalla ollessani olemme myös rakastelleet lähes aamuin illoin, sillä raskaus on tehnyt minusta tosi halukkaan. Alapää on koko ajan turpeana turvoksissa ja kun oma mies halukkaana silittelee ja hyväilee vaimonsa vauvamasua ja kun sen sormet luiskahtavat herkästi hyväilemään ja kopeloimaan myös raskauden turvottamaa häpyäni, niin sehän saa minut aivan villiksi ja haluan saada siltä mulkkua sisälleni ja ei se poika sitä iloa kyllä minulta pihtaa kun paukutamme menemään.
    Pojalla on nyt kesätyö, joten pidemmille matkoille en ole nyt yksin lomalla ja etenkin nyt raskaana viitsinyt lähteä. Tänä aamunakin loikoilin pitkälle aamupäivään pojan lähdettyä töihin. Toki sen verran nousin aamulla ylös, että kävin pissalla ja valuttelemassa pojan aamupanon jäljiltä sen spermat sisältäni.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mistähän aloittaisin. Ensiksikin, saimme muutettua veljeni kanssa yksiin. Se ei kuitenkaan mennyt kuin Strömsössä.

    Saimme sukulaiselta tiedon että eräs asunto oli vapaana, ja samana iltana keskustelimme siitä veljeni kanssa ja siinä päätimme aika ex tempore että me voisimme muuttaa siihen asumaan. Tämä oli kuin lottovoitto, koska siinä olisi ollut aivan liian paljon selitettävää jos jompikumpi olisi muuttanut toisen luokse niihin meidän aikaisempiin asuntoihin. Sinä iltana tuli aika kova kiima ja seksi oli aika paljon toisenlaista kuin ennen! Se että jos asuisimme yhdessä, aamulla se tuntui vieläkin hyvältä ajatukselta. Eikä se ollut oikeastaan pelkästä halusta kiinni. Hinnat ovat nousseet, kaikki muut kulut ovat nousseet ja ajattelimme että saisimme vähennettyjä kuluja kun tekisimme esimerkiksi yhteiset ruuat, kävisimme yhdessä saunassa (tätä emme tietenkään kertoneet muille) sähköt ja vedet menisivät puoliksi ja jakaisimme muutkin asumiskulut jne. puhumattakaan sitten että toisesta olisi seuraa ja tietenkin paras ja rakkain seksikumppani ja kumppani. Oli aika sydämentykytyshetki se kun ilmoitimme että me haluamme muuttaa siihen.

    Kaikki hyvin tuohon saakka, paitsi kun minä sitten soitin palveluntarjoajalle että liittymä pitäisi siirtää tuohon uuteen osoitteeseen heinäkuun alusta ja kas kummaa, sieltä laitettiinkin yhteys poikki samana päivänä. Ajattelin ettei tässä nyt nettiä hetkeen tarvita kun sekä järjestimme muutenkin juoksevia asioita uuteen osoitteeseen, että aloimme myös kantamaan tavaroita sinne, sekä järjestelemään tarpeetonta tavaraa myytäväksi ja pois annettavaksi. Tietenkin ystäville ja vanhemmille piti myös selitellä koska päätös oli jo tehty.

    Sitten kun olimme jo enimmäkseen tässä uudessa asunnossa kävi niin että hups, läppäri putosi kuorman päältä lattialle, että kiitos näistä vuosista ja heippa vaan. Veli sai onneksi pelastettua tiedot, mutta uusi läppäri piti vielä hakea ja kaikki yritykset säästää muuttokuluissa menikin siihen.

    Mutta nyt siis asumme saman katon alla. Heinäkuun alusta ihan virallisesti, vaikka olemme jo pari viikkoa sitä ennen täällä asuneet. Ja tämä tuntuu hyvältä! Meillä on sama sänky, koska meillä molemmilla oli parisänky ja toista sänkyä ei vaan saanut mahtumaan mihinkään, joten se piti myydä ja tämä väliaika pitää nyt sitten nukkua samassa sängyssä kahdestaan. Voi voi kun se meitä niin harmittaa kun piti toisesta sängystä luopua ja pitää sama sänky jakaa. Kun tuo tietokonekin piti laittaa, niin varmaan pitää myös säästää aika pitkään. Eihän tässä nyt pysty ostamaan vielä pitkään aikaan meille kahta omaa sänkyä, niin että tässä nyt vaan pitää meidän voihkia ja voivotella joka yö nukkuen sylikkäin ja aika usein ollaan oltu myös sisäkkäin. Nyt kun meidän ystävät ovat useammin käyneet vierailulla kuin myös tietysti vanhemmat, niin on joutunut pitämään huolta lakanoista ja olemaan tarkka että sänky on pedattu heti aamusta, ettei meidän seksistä jääneet tahrat näy kenellekään.

    Vieläkö suhde jatkuu ?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No en ole hävinnyt, olen ollut vain lomalla joka on nyt lopuillaan.
    Raskauskin on edennyt jo kohta puoliväliin rv. 18 ja kaikki raskauteeni liittyvä mikä on tutkittu ja testattu on ollut normaalia ja kunnossa. Meille siis syntyy näillä näkymin uusi perheenjäsen joulukuun lopussa.
    Nyt myös raskaus näkyy jo selvästi ulospäin kun masu on kasvanut.
    Masuni myötä myös tutuimmilta on tullut joitain suorasukaisia isä uteluita miessuhteistani.

    Syksymmällä olemme muuttamassa myös kaupunkia, sillä sain sovittua työpaikkani siirron pojan tulevaan opiskelu kaupungin konttoriin, joka on toiselle puolen maata. Se on hyvä, sillä siellä ei tuttuihin paljon törmää. Voimme siellä elää paremmin rauhassa kuin aviopari konsanaan, sillä sehän me olemme, esikoistaan odottava avopari ja mies suunnittelee ja unelmoi koko ajan minulle, että lapsilukumme ei jäisi edes tähän yhteen, ensimmäiseen ja se saa minut jotenkin tässä vaiheessa ymmälle...

    Olemme myös pojan kanssa usein ihmetelleet miten meidän entinen keskinäinen äiti / poika rakkaus- ja kiintymyssuhteemme on kadonnut ja muuttunut täysin, sillä nykyään tunnemme molemmat syvää aviollista rakkautta ja voimakasta seksuaalista kiintymystä toisiamme kohtaan.
    Elämme ja olemme pariskunta ja puolisot toisillemme. Nyt lomalla ollessani olemme myös rakastelleet lähes aamuin illoin, sillä raskaus on tehnyt minusta tosi halukkaan. Alapää on koko ajan turpeana turvoksissa ja kun oma mies halukkaana silittelee ja hyväilee vaimonsa vauvamasua ja kun sen sormet luiskahtavat herkästi hyväilemään ja kopeloimaan myös raskauden turvottamaa häpyäni, niin sehän saa minut aivan villiksi ja haluan saada siltä mulkkua sisälleni ja ei se poika sitä iloa kyllä minulta pihtaa kun paukutamme menemään.
    Pojalla on nyt kesätyö, joten pidemmille matkoille en ole nyt yksin lomalla ja etenkin nyt raskaana viitsinyt lähteä. Tänä aamunakin loikoilin pitkälle aamupäivään pojan lähdettyä töihin. Toki sen verran nousin aamulla ylös, että kävin pissalla ja valuttelemassa pojan aamupanon jäljiltä sen spermat sisältäni.

    Kuulostaa niin upealta. Meillä tosiaan on nyt uusi koti ja olemme nyt kutsuneet aika usein tuttuja kylään, että hässäkkä tästä rauhoittuisi ja kaikki tottuisivat. Oikeastaan kun tässä nyt ajattelee tätä kaikkea, niin tuntuu että aikuisena tämä on jotenkin sallitumpaa muuttaa veljen kanssa yhteen. Vai onkohan kyse siitä että aikuisena ei niin paljoa enää välitä siitä että mitä muut ajattelee. Jos ajattelen sitä että miten olisi parikymppisenä supateltu selän takana kun muuttaa veljen kanssa yhteen asumaan, niin varmasti olisi ollut enemmän pelkoja. Toi parisänkykin on nyt sellainen, että kun sille on oikeasti hyvä selitys miksi siinä on pakko nukkua, niin ei se ole niin paljoa haitannut, eikä sitä ole edes tarvinnut oikein selitelläkään kenellekään. Olemme kumpikin olleet pitkään sinkkuja, ei ole ollut suhteita muihin, tilaa ei kahdelle parisängylle yksinkertaisesti ole ja vanhan sängyn pois laittaminen ja kahden pienemmän sängyn ostaminen tilalle olisi oikeastaan jopa vähän outoakin. Mekin olemme nyt joka ilta rakastelleet ja olemme haaveilleet kiihkeästi siitä että jospa meilläkin olisi oma perhe. Kun luen sinun viestisi, tuntuu kuin olisi ihan oikea kuume kun toivon että mekin voisimme saada lapsia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kuulostaa niin upealta. Meillä tosiaan on nyt uusi koti ja olemme nyt kutsuneet aika usein tuttuja kylään, että hässäkkä tästä rauhoittuisi ja kaikki tottuisivat. Oikeastaan kun tässä nyt ajattelee tätä kaikkea, niin tuntuu että aikuisena tämä on jotenkin sallitumpaa muuttaa veljen kanssa yhteen. Vai onkohan kyse siitä että aikuisena ei niin paljoa enää välitä siitä että mitä muut ajattelee. Jos ajattelen sitä että miten olisi parikymppisenä supateltu selän takana kun muuttaa veljen kanssa yhteen asumaan, niin varmasti olisi ollut enemmän pelkoja. Toi parisänkykin on nyt sellainen, että kun sille on oikeasti hyvä selitys miksi siinä on pakko nukkua, niin ei se ole niin paljoa haitannut, eikä sitä ole edes tarvinnut oikein selitelläkään kenellekään. Olemme kumpikin olleet pitkään sinkkuja, ei ole ollut suhteita muihin, tilaa ei kahdelle parisängylle yksinkertaisesti ole ja vanhan sängyn pois laittaminen ja kahden pienemmän sängyn ostaminen tilalle olisi oikeastaan jopa vähän outoakin. Mekin olemme nyt joka ilta rakastelleet ja olemme haaveilleet kiihkeästi siitä että jospa meilläkin olisi oma perhe. Kun luen sinun viestisi, tuntuu kuin olisi ihan oikea kuume kun toivon että mekin voisimme saada lapsia.

    Toivotaan että tulisit raskaaksi vaikka se epätodennäköistä onkin 😍


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No en ole hävinnyt, olen ollut vain lomalla joka on nyt lopuillaan.
    Raskauskin on edennyt jo kohta puoliväliin rv. 18 ja kaikki raskauteeni liittyvä mikä on tutkittu ja testattu on ollut normaalia ja kunnossa. Meille siis syntyy näillä näkymin uusi perheenjäsen joulukuun lopussa.
    Nyt myös raskaus näkyy jo selvästi ulospäin kun masu on kasvanut.
    Masuni myötä myös tutuimmilta on tullut joitain suorasukaisia isä uteluita miessuhteistani.

    Syksymmällä olemme muuttamassa myös kaupunkia, sillä sain sovittua työpaikkani siirron pojan tulevaan opiskelu kaupungin konttoriin, joka on toiselle puolen maata. Se on hyvä, sillä siellä ei tuttuihin paljon törmää. Voimme siellä elää paremmin rauhassa kuin aviopari konsanaan, sillä sehän me olemme, esikoistaan odottava avopari ja mies suunnittelee ja unelmoi koko ajan minulle, että lapsilukumme ei jäisi edes tähän yhteen, ensimmäiseen ja se saa minut jotenkin tässä vaiheessa ymmälle...

    Olemme myös pojan kanssa usein ihmetelleet miten meidän entinen keskinäinen äiti / poika rakkaus- ja kiintymyssuhteemme on kadonnut ja muuttunut täysin, sillä nykyään tunnemme molemmat syvää aviollista rakkautta ja voimakasta seksuaalista kiintymystä toisiamme kohtaan.
    Elämme ja olemme pariskunta ja puolisot toisillemme. Nyt lomalla ollessani olemme myös rakastelleet lähes aamuin illoin, sillä raskaus on tehnyt minusta tosi halukkaan. Alapää on koko ajan turpeana turvoksissa ja kun oma mies halukkaana silittelee ja hyväilee vaimonsa vauvamasua ja kun sen sormet luiskahtavat herkästi hyväilemään ja kopeloimaan myös raskauden turvottamaa häpyäni, niin sehän saa minut aivan villiksi ja haluan saada siltä mulkkua sisälleni ja ei se poika sitä iloa kyllä minulta pihtaa kun paukutamme menemään.
    Pojalla on nyt kesätyö, joten pidemmille matkoille en ole nyt yksin lomalla ja etenkin nyt raskaana viitsinyt lähteä. Tänä aamunakin loikoilin pitkälle aamupäivään pojan lähdettyä töihin. Toki sen verran nousin aamulla ylös, että kävin pissalla ja valuttelemassa pojan aamupanon jäljiltä sen spermat sisältäni.

    Oletteko paljastaneet kenellekkään että kuka on lapsesi isä ? 😍


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Oletteko paljastaneet kenellekkään että kuka on lapsesi isä ? 😍

    No en tietenkään ole paljastanut. Ainoastaan se yksi pojan armeija kaveri tietää, että poika on pannut naisensa paksuksi ja siitä on tulossa isä. Siis se johon sattumalta törmättiin lomareissulla ja joka oletti minun olevan se pojan armeija-aikainen kihlattu morsian joka on alkanut odottaa ja onnitteli meitä molempia kun huomasi minun olevan raskaana.

    Tass töihin palattuani ei uteluilta ja arvailuilta voi välttyä. Ei riitä että naispuoliset työtoverit kyselevät ja arvailevat, että olisiko se joku työpaikkamme miehistä joka on päässyt minua sutaisemaan, sillä myös miehiä tuntuu tämä kasvava vatsanseutuni todella kiinnostavan ja joitain kaksimielisiä heittoja, sekä kosketteluakin olen tutuimmilta vanhoilta hyviltä työkavereiltani saanut, mutta eivät ne kyllä minua haittaa kun takana on pitkä työtoveruus ja ollaan melkein kuin yhtä perhettä.

    Poika on edelleen sängyssä aktiivisen kiihkeä ja saa myös minut ilta illan jälkeen syttymään. Saan häneltä naisena todella paljon huomiota osakseni sekä ihanaa seksiä ja rakkautta. Molemmat sellaista, mitä en ole tätä ennen koskaan kenenkään muun miehen kanssa saanut vielä kokea.
    Raskaus on jo edennyt yli puolivälin ja testit, myös ne kaikki ylimääräiset ja kalliit yksityisellä puolella tehdyt on näyttäneet, että meille on tulossa terve vauva. Tyttö vai poika? Sitä en aio paljastaa vaikka lapsen isän kanssa sen toki jo tiedämme.

    Hienoa, että sinä tämän ketjun toinen nainen muutit yhteen veljesi kanssa. Mitähän teille nyt mahtaa kuulua?

    Vielä niille jotka ihmetteli kirjoitusteni harvenemista. En kirjoittele tänne palstalle enää viikoittain vaan muutaman viikon välein jos ketä vielä tämä raskauteni kiinnostaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No en tietenkään ole paljastanut. Ainoastaan se yksi pojan armeija kaveri tietää, että poika on pannut naisensa paksuksi ja siitä on tulossa isä. Siis se johon sattumalta törmättiin lomareissulla ja joka oletti minun olevan se pojan armeija-aikainen kihlattu morsian joka on alkanut odottaa ja onnitteli meitä molempia kun huomasi minun olevan raskaana.

    Tass töihin palattuani ei uteluilta ja arvailuilta voi välttyä. Ei riitä että naispuoliset työtoverit kyselevät ja arvailevat, että olisiko se joku työpaikkamme miehistä joka on päässyt minua sutaisemaan, sillä myös miehiä tuntuu tämä kasvava vatsanseutuni todella kiinnostavan ja joitain kaksimielisiä heittoja, sekä kosketteluakin olen tutuimmilta vanhoilta hyviltä työkavereiltani saanut, mutta eivät ne kyllä minua haittaa kun takana on pitkä työtoveruus ja ollaan melkein kuin yhtä perhettä.

    Poika on edelleen sängyssä aktiivisen kiihkeä ja saa myös minut ilta illan jälkeen syttymään. Saan häneltä naisena todella paljon huomiota osakseni sekä ihanaa seksiä ja rakkautta. Molemmat sellaista, mitä en ole tätä ennen koskaan kenenkään muun miehen kanssa saanut vielä kokea.
    Raskaus on jo edennyt yli puolivälin ja testit, myös ne kaikki ylimääräiset ja kalliit yksityisellä puolella tehdyt on näyttäneet, että meille on tulossa terve vauva. Tyttö vai poika? Sitä en aio paljastaa vaikka lapsen isän kanssa sen toki jo tiedämme.

    Hienoa, että sinä tämän ketjun toinen nainen muutit yhteen veljesi kanssa. Mitähän teille nyt mahtaa kuulua?

    Vielä niille jotka ihmetteli kirjoitusteni harvenemista. En kirjoittele tänne palstalle enää viikoittain vaan muutaman viikon välein jos ketä vielä tämä raskauteni kiinnostaa.

    Hyvä että kaikki sujuu hyvin 👍poikaasi varmasti kiihottaa vielä enemmän kun saa naida raskaana olevaa naista 😍


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kuulostaa niin upealta. Meillä tosiaan on nyt uusi koti ja olemme nyt kutsuneet aika usein tuttuja kylään, että hässäkkä tästä rauhoittuisi ja kaikki tottuisivat. Oikeastaan kun tässä nyt ajattelee tätä kaikkea, niin tuntuu että aikuisena tämä on jotenkin sallitumpaa muuttaa veljen kanssa yhteen. Vai onkohan kyse siitä että aikuisena ei niin paljoa enää välitä siitä että mitä muut ajattelee. Jos ajattelen sitä että miten olisi parikymppisenä supateltu selän takana kun muuttaa veljen kanssa yhteen asumaan, niin varmasti olisi ollut enemmän pelkoja. Toi parisänkykin on nyt sellainen, että kun sille on oikeasti hyvä selitys miksi siinä on pakko nukkua, niin ei se ole niin paljoa haitannut, eikä sitä ole edes tarvinnut oikein selitelläkään kenellekään. Olemme kumpikin olleet pitkään sinkkuja, ei ole ollut suhteita muihin, tilaa ei kahdelle parisängylle yksinkertaisesti ole ja vanhan sängyn pois laittaminen ja kahden pienemmän sängyn ostaminen tilalle olisi oikeastaan jopa vähän outoakin. Mekin olemme nyt joka ilta rakastelleet ja olemme haaveilleet kiihkeästi siitä että jospa meilläkin olisi oma perhe. Kun luen sinun viestisi, tuntuu kuin olisi ihan oikea kuume kun toivon että mekin voisimme saada lapsia.

    Vieläkö suhteenne jatkuu samanlaisena ? 😍


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hyvä että kaikki sujuu hyvin 👍poikaasi varmasti kiihottaa vielä enemmän kun saa naida raskaana olevaa naista 😍

    Saatiin se paikkakunnan muuttokin onnistuneesti ohi ja työtkin jo aloitin siellä uudessa toimipisteessä.
    Ihanaa olla toisella puolen Suomea suuressa kaupungissa ja täysin vieraita. Täällä kukaan ei tunne eikä tiedä meidän taustaa. Täällä me ollaan pariskunta jonka vaimo odottaa perheen esikoista ja mies opiskelee. Nyt voidaan olla ja liikkua vapaammin pariskuntana sillä sehän me käytännössä ollaan.

    Mulla vauvamasu kasvaa ja raskauskilot karttuu, menossa nyt siis rv 26. Mitä pidemmälle tämä raskauteni on edennyt, niin sen nautittavammaksi seksi vaan tuntuu käyvän vaikka lemppariasennossani lähetyssaarnaajassa vatsa on jo niin tiellä, että poika ottaa nykyisin minut useimmin sängyssä takaapäin.
    Naisena en osaa sanoa kiihottaako poikaa se kun saa naida raskaana olevaa naista jonka on itse raskaaksi päässyt panemaan. Tänä aamuna kuitenkin unisena tuntui ihanalle tuntea pojan kalu jälleen tökkimässä vaativana haaroissaan samalla kun se kädellään levitti raskauden turvottamia häpyhuuliani päästäkseen työntämään sisälleni...
    Ihanaa rauhallista rakastelua joka lopulta päättyi minun alkaessa supistella miehen voimakkaisiin työntöihin ja lukittumiseen syvälle sisälleni jonne se jälleen kerran kalu sykähdelle ruiskutti spermansa jääden siihen hiljaa pehmenevä kulli yhä sisälläni hyväilemään ja silittelemään vatsaani kaulaani suukotellen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Saatiin se paikkakunnan muuttokin onnistuneesti ohi ja työtkin jo aloitin siellä uudessa toimipisteessä.
    Ihanaa olla toisella puolen Suomea suuressa kaupungissa ja täysin vieraita. Täällä kukaan ei tunne eikä tiedä meidän taustaa. Täällä me ollaan pariskunta jonka vaimo odottaa perheen esikoista ja mies opiskelee. Nyt voidaan olla ja liikkua vapaammin pariskuntana sillä sehän me käytännössä ollaan.

    Mulla vauvamasu kasvaa ja raskauskilot karttuu, menossa nyt siis rv 26. Mitä pidemmälle tämä raskauteni on edennyt, niin sen nautittavammaksi seksi vaan tuntuu käyvän vaikka lemppariasennossani lähetyssaarnaajassa vatsa on jo niin tiellä, että poika ottaa nykyisin minut useimmin sängyssä takaapäin.
    Naisena en osaa sanoa kiihottaako poikaa se kun saa naida raskaana olevaa naista jonka on itse raskaaksi päässyt panemaan. Tänä aamuna kuitenkin unisena tuntui ihanalle tuntea pojan kalu jälleen tökkimässä vaativana haaroissaan samalla kun se kädellään levitti raskauden turvottamia häpyhuuliani päästäkseen työntämään sisälleni...
    Ihanaa rauhallista rakastelua joka lopulta päättyi minun alkaessa supistella miehen voimakkaisiin työntöihin ja lukittumiseen syvälle sisälleni jonne se jälleen kerran kalu sykähdelle ruiskutti spermansa jääden siihen hiljaa pehmenevä kulli yhä sisälläni hyväilemään ja silittelemään vatsaani kaulaani suukotellen.

    Uuuh...saat kullini kovettumaan kun ajattelenkin tilanettanne 🙂


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sitä minäkin niin toivon. Mitä yrittämiseen taas tulee, niin eihän tätä ensimmäistäkään kyllä mitenkään ainakaan minun taholtani yritetty. Pieni ihme se raskaaksi tuleminen oli, sillä gynekologini mukaan ilman hoitoja en olisi muka pystynyt enää lasta saamaan.
    Poika on kyllä puhunut useaan kertaan toisen yrittämisestä, mutta en tiedä puheet on puheita. Toisaalta jos ja kun sama vuode nyt varmaan tästä eteenpäin jaetaan ja ollaan jatkossa kuin mies ja vaimo ja vielä jos ei ehkäisyä ole niin onhan se pienenpieni mahdollisuus varmaan jatkossakin olemassa vaikka lääkärini mukaan ilman hoitoja minun raskaaksi tulemiseni ei olisi pitänyt enää nytkään onnistua.

    Ehkä vielä vähän aikaista kysyä kun teidän esikoinen on vielä masussasi, mutta vieläkö poika haaveilee, että yrittäisitte heti perään vielä toista lasta. Ikäsi puolesta se varmaan onnistuisi ja muutoinkin, sillä tulithan tässäkin raskaudessa heti ekasta kerrastanne miehellesi raskaaksi, mikäli oikein ymmärsin.


   • Anonyymi

    Näin kiihpoittavaa kertomusta en olekaan pitkään aikaa lukenut, oli tosi kiihoittava. Kun vielä itsekin nuoruudessa käytin oman äidin alusvaatteita jotka oli tosi kiihoittavia. lisää tälläisiä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mielenkiintoiset ajat sulla koittamassa. Saat poikasi vakituiseksi kumppaniksesi, eikä sinun tarvitse enää olla hänelle mustasukkainen intin tekemisistä. Samalla saat isän mukaan iloiseen odotukseen.

    Insestikieltoon on syynsä, lapsi on tod. Näk. Kehitysvammainen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ehkä vielä vähän aikaista kysyä kun teidän esikoinen on vielä masussasi, mutta vieläkö poika haaveilee, että yrittäisitte heti perään vielä toista lasta. Ikäsi puolesta se varmaan onnistuisi ja muutoinkin, sillä tulithan tässäkin raskaudessa heti ekasta kerrastanne miehellesi raskaaksi, mikäli oikein ymmärsin.

    Kohta alkamassa rv 34. Neuvola käynneillä vauvalla kaikki kunnossa ja hyvin...
    Minulla masu on jo (pojan) mieheni mielestä valtava. Yhdyntää harrastettu säännöllisen vaihtelevasti viikoittain ja neuvolassakin viimeksi kehotettiin jatkamaan koska tuntuu edelleen hyvälle ja minulle se onnistuu lusikassa parhaiten kun eipä tällä vauvavatsalla enää mitään akrobaatti temppuja tehdä.

    Muutoin eletään normaalia nuoren avioparin elämää. Mies opiskelee ja käy viikonloppuisin töissä ja myös minä olen vielä töissä, mutta loppukuusta jään vauvalomalle.
    Kaupungilla ollaan liikuttu ja esiinnytty yhdessä ihan avioparina ja jopa käyty kylässäkin.
    Myös kotiin on hankittuna jo kaikkea tarpeellista tulevalle pikkuisellemme.
    Onhan nämä jännittäviä viikkoja niin minulle kuin tulevalle isällekin joka haluaisi kovasti päästä mukaan synnytykseen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kohta alkamassa rv 34. Neuvola käynneillä vauvalla kaikki kunnossa ja hyvin...
    Minulla masu on jo (pojan) mieheni mielestä valtava. Yhdyntää harrastettu säännöllisen vaihtelevasti viikoittain ja neuvolassakin viimeksi kehotettiin jatkamaan koska tuntuu edelleen hyvälle ja minulle se onnistuu lusikassa parhaiten kun eipä tällä vauvavatsalla enää mitään akrobaatti temppuja tehdä.

    Muutoin eletään normaalia nuoren avioparin elämää. Mies opiskelee ja käy viikonloppuisin töissä ja myös minä olen vielä töissä, mutta loppukuusta jään vauvalomalle.
    Kaupungilla ollaan liikuttu ja esiinnytty yhdessä ihan avioparina ja jopa käyty kylässäkin.
    Myös kotiin on hankittuna jo kaikkea tarpeellista tulevalle pikkuisellemme.
    Onhan nämä jännittäviä viikkoja niin minulle kuin tulevalle isällekin joka haluaisi kovasti päästä mukaan synnytykseen.

    Äitiysloma on alkanut ja täytyy nyt kyllä todeta, että tunnen itseni täydelliseksi valaaksi kun jäljellä on suunnilleen kuukausi laskettuun aikaan.
    Kotona kaikki on vauvaa varten valmiina ja myös vauva on kääntynyt vatsassa pää alaspäin valmiiksi synnytysasentoon.
    Mies on ollut välillä vähän hermona ja pikkuisen jopa ilkeä, kun meillä seksin ja etenkin yhdyntöjen määrä on nyt huimasti vähentynyt. Olen kyllä yrittänyt hoidella sen miehisiä tarpeita muutoin, mutta pojan mielestä kunnon panoa ja pilluun laukeamista ei voi millään suuhoidoilla ja naisen hellän käden kosketuksella korvata.
    Minua on myös taas alkanut pelottaa, että poika alkaa hakea noista opiskelijapiireistään joissa liikkuu naista panoseurakseen, eli se sama mieltä kalvava mustasukkaisuus on alkanut vaivata.
    Onneksi enää muutama viikko laskettuun aikaa vielä jäljellä ja oma pikkuinen on rinnoilla. Enköhän tämän jaksa, kun tähänkin asti on selvitty.
    On tämä kyllä nyt raskauden loppuvaiheessa niin rankkaa, että olen miehelle myös sanonut, että toista ei ainakaan heti laiteta aluilleen vaikka se siitä aina vieläkin välillä intoilee.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Äitiysloma on alkanut ja täytyy nyt kyllä todeta, että tunnen itseni täydelliseksi valaaksi kun jäljellä on suunnilleen kuukausi laskettuun aikaan.
    Kotona kaikki on vauvaa varten valmiina ja myös vauva on kääntynyt vatsassa pää alaspäin valmiiksi synnytysasentoon.
    Mies on ollut välillä vähän hermona ja pikkuisen jopa ilkeä, kun meillä seksin ja etenkin yhdyntöjen määrä on nyt huimasti vähentynyt. Olen kyllä yrittänyt hoidella sen miehisiä tarpeita muutoin, mutta pojan mielestä kunnon panoa ja pilluun laukeamista ei voi millään suuhoidoilla ja naisen hellän käden kosketuksella korvata.
    Minua on myös taas alkanut pelottaa, että poika alkaa hakea noista opiskelijapiireistään joissa liikkuu naista panoseurakseen, eli se sama mieltä kalvava mustasukkaisuus on alkanut vaivata.
    Onneksi enää muutama viikko laskettuun aikaa vielä jäljellä ja oma pikkuinen on rinnoilla. Enköhän tämän jaksa, kun tähänkin asti on selvitty.
    On tämä kyllä nyt raskauden loppuvaiheessa niin rankkaa, että olen miehelle myös sanonut, että toista ei ainakaan heti laiteta aluilleen vaikka se siitä aina vieläkin välillä intoilee.

    Olen niin onnellinen sinun puolestasi ja viestiesi lukeminen on niin ihanaa ja hyvällä tavalla haikeata! Olen joskus vilkaissut tätä ketjua ja ehtinyt lukaista viestejä, mutta nyt kun yhteisen katon alla asun veljeni kanssa, on meillä aina jotain puuhaa joka vie ajan vastaamiselta. On tämä yhä edelleen niin kummallista kun kukaan ystävistämme ei ole sanonut mitään tai ihmetellyt kuinka me voimme asua yhdessä tai nukkua parisängyssä. Uskon että kyllä he varmaan keskenään ovat jotakin ihmetelleet. Täytyyhän heidän?! Meillä on sen lisäksi yhteinen saunavuoro jossa me käymme kahdestaan ja kaikki tietävät siitäkin. Tai sitten me olemme heille vain normaali vanhapiika ja vanhapoika ja kun sinkkuna ei ole seuraa, niin meistä on seuraa sitten toisillemme? Kieltävätköhän he itseltään sen pienen twistin meidän suhteessamme, eli rakastelun ja rakastumisen? Alkuun minun oli vaikea tunnustaa sitä että olen rakastunut, mutta minä olen rakastunut omaan veljeeni! Täysillä, sataprosenttisesti ja lujaa! Minun on ollut hyvin vaikea ystävienkin seurassa estää itseäni esimerkiksi koskettamasta veljeäni tai sanomasta kuinka rakastan häntä. Esimerkiksi tässä syksymmällä oli lähikaupungissa festarit ja kun olimme siellä, hän kietoi kätensä ympärilleni, työnsi kätensä takkini taskuihin käsieni kanssa ja samantien aloin kastumaan ja lujaa! Lääh, se oli ihana hetki. Tunsin ihan sulavani siihen hänen käsivarsilleen kun hän piti minusta kiinni takaapäin, huolimatta muiden ihmisten ollessa ympärillämme, että tällaistako tämä voi olla veljenkin kanssa?! Se hetki oli niin vapauttavaa kun ei tarvinnut pelätä että kukaan tunnistaa ja saimme olla ihan normaalisti ja suukotella ihmisten keskellä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olen niin onnellinen sinun puolestasi ja viestiesi lukeminen on niin ihanaa ja hyvällä tavalla haikeata! Olen joskus vilkaissut tätä ketjua ja ehtinyt lukaista viestejä, mutta nyt kun yhteisen katon alla asun veljeni kanssa, on meillä aina jotain puuhaa joka vie ajan vastaamiselta. On tämä yhä edelleen niin kummallista kun kukaan ystävistämme ei ole sanonut mitään tai ihmetellyt kuinka me voimme asua yhdessä tai nukkua parisängyssä. Uskon että kyllä he varmaan keskenään ovat jotakin ihmetelleet. Täytyyhän heidän?! Meillä on sen lisäksi yhteinen saunavuoro jossa me käymme kahdestaan ja kaikki tietävät siitäkin. Tai sitten me olemme heille vain normaali vanhapiika ja vanhapoika ja kun sinkkuna ei ole seuraa, niin meistä on seuraa sitten toisillemme? Kieltävätköhän he itseltään sen pienen twistin meidän suhteessamme, eli rakastelun ja rakastumisen? Alkuun minun oli vaikea tunnustaa sitä että olen rakastunut, mutta minä olen rakastunut omaan veljeeni! Täysillä, sataprosenttisesti ja lujaa! Minun on ollut hyvin vaikea ystävienkin seurassa estää itseäni esimerkiksi koskettamasta veljeäni tai sanomasta kuinka rakastan häntä. Esimerkiksi tässä syksymmällä oli lähikaupungissa festarit ja kun olimme siellä, hän kietoi kätensä ympärilleni, työnsi kätensä takkini taskuihin käsieni kanssa ja samantien aloin kastumaan ja lujaa! Lääh, se oli ihana hetki. Tunsin ihan sulavani siihen hänen käsivarsilleen kun hän piti minusta kiinni takaapäin, huolimatta muiden ihmisten ollessa ympärillämme, että tällaistako tämä voi olla veljenkin kanssa?! Se hetki oli niin vapauttavaa kun ei tarvinnut pelätä että kukaan tunnistaa ja saimme olla ihan normaalisti ja suukotella ihmisten keskellä.

    Mukavaa lukea, että teilläkin kaikki suhteessa sujuu ja kehittyy. En ole kerennyt vastaamaan, kun raskauden loppuaika oli pelkkää lepäilyä ettei synnytys käynnistyisi ennen aikojaan.
    No kuitenkin siinä kävi niin, että kaikesta hissuttelusta huolimatta tämä meidän esikoinen otti ja päätti syntyä reilun viikon etuajassa ja nyt ollaan oltu jo muutaman päivän kotona.
    Ihana pieni isänsä näköinen kymmenen pisteen tulokas, mitat 3.170 g / 51 cm.
    Oppi heti rinnalle ja ainakin nyt alussa myös hyvin tuntuu maitoa vauvalle riittävän.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mukavaa lukea, että teilläkin kaikki suhteessa sujuu ja kehittyy. En ole kerennyt vastaamaan, kun raskauden loppuaika oli pelkkää lepäilyä ettei synnytys käynnistyisi ennen aikojaan.
    No kuitenkin siinä kävi niin, että kaikesta hissuttelusta huolimatta tämä meidän esikoinen otti ja päätti syntyä reilun viikon etuajassa ja nyt ollaan oltu jo muutaman päivän kotona.
    Ihana pieni isänsä näköinen kymmenen pisteen tulokas, mitat 3.170 g / 51 cm.
    Oppi heti rinnalle ja ainakin nyt alussa myös hyvin tuntuu maitoa vauvalle riittävän.

    ONNITTELUT.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    ONNITTELUT.

    KIITOS onnitteluista!
    Huomasin nyt vasta, kun ei ole tullut käytyä palstalla. Meidän pikkuinen on jo toisella kuukaudella ja isänsä silmäterä.
    Vauva-arki jatkuu ja minulla omat paikat oli vähän synnytyksen jäljiltä niin ja näin kun tuli niitä tikkejäkin, että nyt vasta pari kertaa olen uskaltanut kokeilla synnytyksen jälkeen lähinnä miehen toiveista yhdyntää. Ei se tuntunut alussa ekalla kertaa ollenkaan niin hyvälle kuin mitä oli odotusaikana vaan jopa hiukan sattui. Seuraavalla keralla tuntui jo normaalimmalle vaikka mies kyllä marisi siitä kun en antanut tulla paljaalla vaan panin sen käyttämään kortsua sillä en oikein luota siihen vaikka aina sanotaankin, että niin kauan kuin äiti imettää vauvaa, ei hän yleensä tule uudelleen raskaaksi.


  • Anonyymi

   Edellinen keskustelu tuli täyteen ja sulkeutui automaattisesti. Novellikeskustelu jatkukoon täällä

   • Anonyymi

    Suljettiin vai sulkeutui? Omituisin syin näitä ketjuja suljetaan, vaikka ovat vain novelleja. ;-)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Suljettiin vai sulkeutui? Omituisin syin näitä ketjuja suljetaan, vaikka ovat vain novelleja. ;-)

    Sulkeutui. Kun viestimäärä ylittää tietyn rajan, ketju sulkeutuu automaattisesti. Siihen lukumäärään vaikuttaa myös poistetut viestit. Vaikka viestejä, esimerkiksi noita bottispämmejä poistettaisiin, niin se myös lisää viestimäärää vaikka niitä ei enää ketjussa ole.

    Ongelma on tavallaan siinä että lain mukaan ylläpitäjillä on velvollisuus säilyttää kaikki tieto kahden vuoden ajan, myös nuo bottien lähettämät mainosroskat. Vaikka viestit poistettaisiin, niin ne ainoastaan poistuvat näkyviltä. Siksi niitä on mahdollista myös palauttaa jos ylläpito on poistanut esimerkiksi jonkun häirikön ilmoituksen vuoksi ketjun tai viestin.


  • Anonyymi

   Haluaisin nähdä äitisi Eevan asussa <3.

   • Anonyymi

    AH kuinka ihanaa on naida omaa Äitiä, naista jota on rakastanut pienestä pitäen. En halua enää ketään muuta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    AH kuinka ihanaa on naida omaa Äitiä, naista jota on rakastanut pienestä pitäen. En halua enää ketään muuta.

    Minkälaisessa tilanteessa olette, petättekö samalla isäänne ja puolisoasi? Se tuo kyllä lisää kiihotusta, jos pitää salaa nautiskella.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Minkälaisessa tilanteessa olette, petättekö samalla isäänne ja puolisoasi? Se tuo kyllä lisää kiihotusta, jos pitää salaa nautiskella.

    Isä on lähtenyt livohkaan, löysi nuoren naisen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Isä on lähtenyt livohkaan, löysi nuoren naisen.

    Miten päädyitte samaan sänkyyn?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miten päädyitte samaan sänkyyn?

    Etsi itse tarinan alkuosat vanhasta keväällä täyteen tulleesta ketjusta.
    Kerronta alkoi joskus talvella yksinhuoltaja äidin nyt isäksi tulevan pojan ollessa armeijassa. Löytynee sekalaisia, eri kirjoittajien kertomuksia sisältävästä vanhassa toukokuun tietämissä täyteen tulleesta ketjussa joka oli otsikoitu nimellä "Näin se alkoi äidin kanssa".


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miten päädyitte samaan sänkyyn?

    Ulkomaanmatkamme tähden en ole päässyt koneelle. Siis Isäni lähdön jälkeen Äitini koki syvän masennuksen, minä lohdutin halasin ja hyväilin ja vakuutin että kyllä me pärjätään. Meni aikaa ja Äiti kerran illalla valitteli että on niin orpo olo nukkua yksin parivuoteessa kun ei ole tottunut. Minä tietysti siinä että kyllä minä voin tulla, onhan se paljon lämpimämpikin.

    No siitähän se lähti.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ulkomaanmatkamme tähden en ole päässyt koneelle. Siis Isäni lähdön jälkeen Äitini koki syvän masennuksen, minä lohdutin halasin ja hyväilin ja vakuutin että kyllä me pärjätään. Meni aikaa ja Äiti kerran illalla valitteli että on niin orpo olo nukkua yksin parivuoteessa kun ei ole tottunut. Minä tietysti siinä että kyllä minä voin tulla, onhan se paljon lämpimämpikin.

    No siitähän se lähti.

    Ja jatkuu miten? On seksissä pakko olla jotain eroa äidin kuin tyttöystävän kanssa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ulkomaanmatkamme tähden en ole päässyt koneelle. Siis Isäni lähdön jälkeen Äitini koki syvän masennuksen, minä lohdutin halasin ja hyväilin ja vakuutin että kyllä me pärjätään. Meni aikaa ja Äiti kerran illalla valitteli että on niin orpo olo nukkua yksin parivuoteessa kun ei ole tottunut. Minä tietysti siinä että kyllä minä voin tulla, onhan se paljon lämpimämpikin.

    No siitähän se lähti.

    Mikä lähti?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mikä lähti?

    Nainti.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nainti.

    Naida kiksautettiin äsken äipän kanssa. AAh herkullista. HEiii.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ja jatkuu miten? On seksissä pakko olla jotain eroa äidin kuin tyttöystävän kanssa.

    Onhan siinä eroja, tällä tyttikselläni on posliiniksi sheivattu, mutta Äidilläni on tuuhea kihara karvoitus ja todella liukas ja muutenkin halukas. Täytyy vain levittää niitä karvoja etteivät jää väliin. Äidin kanssa se on todella intohimoista ja antoisaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onhan siinä eroja, tällä tyttikselläni on posliiniksi sheivattu, mutta Äidilläni on tuuhea kihara karvoitus ja todella liukas ja muutenkin halukas. Täytyy vain levittää niitä karvoja etteivät jää väliin. Äidin kanssa se on todella intohimoista ja antoisaa.

    Missä päin asutte? Ite oon 22 ja haluan vanhempaa naista 🥰


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Naida kiksautettiin äsken äipän kanssa. AAh herkullista. HEiii.

    Kumpi teki aloitteen, miten teki, missä asennossa kiksautitte?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onhan siinä eroja, tällä tyttikselläni on posliiniksi sheivattu, mutta Äidilläni on tuuhea kihara karvoitus ja todella liukas ja muutenkin halukas. Täytyy vain levittää niitä karvoja etteivät jää väliin. Äidin kanssa se on todella intohimoista ja antoisaa.

    Enpä ole ennen kuullut, että karvat jää väliin. Pakko olla todella pitkät karvat!

    Minkä ikäisiä olette?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kumpi teki aloitteen, miten teki, missä asennossa kiksautitte?

    No kun kerran on uteliaisuutta, niin voinhan kertoa. Silloin kun aloimme nukkua kumpikin siinä Äidin aviovuoteessa. Nukuimme vähän aikaa että käteni oli Äidin ympärillä, mutta kun alkoi nukuttamaan niin käännyin selälleni ja nukahdin.
    Johonkin aikaan yöstä heräsin kun Äiti hyväili kyrpääni joka seisoi jo tanakasti, minä tietysti väkivelasta aloin hieroa sen pillua, eikä Äiti sitä vastustanut, päin vastoin levitti jalkojaan.
    Kohta minulle tuli vastustamaton halu työntää kyrpäni sinne ja työnninkin.
    Kohta laukesin suorastaan räjähtäen hänen sisällensä.
    Onneksi Äiti oli alkanut nauttia jo vähän aikaa sitten e-pillereitä ihan kuin olisi aavistanut että näin siinä tulisi käymään.
    Tästä se onnemme alkoi, en kaipaa mitään muuta.
    Vielä niille jotka kyselivät sijaintiani. En jaa Äitiäni kenenkään kanssa haluan pitää sen yksin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No kun kerran on uteliaisuutta, niin voinhan kertoa. Silloin kun aloimme nukkua kumpikin siinä Äidin aviovuoteessa. Nukuimme vähän aikaa että käteni oli Äidin ympärillä, mutta kun alkoi nukuttamaan niin käännyin selälleni ja nukahdin.
    Johonkin aikaan yöstä heräsin kun Äiti hyväili kyrpääni joka seisoi jo tanakasti, minä tietysti väkivelasta aloin hieroa sen pillua, eikä Äiti sitä vastustanut, päin vastoin levitti jalkojaan.
    Kohta minulle tuli vastustamaton halu työntää kyrpäni sinne ja työnninkin.
    Kohta laukesin suorastaan räjähtäen hänen sisällensä.
    Onneksi Äiti oli alkanut nauttia jo vähän aikaa sitten e-pillereitä ihan kuin olisi aavistanut että näin siinä tulisi käymään.
    Tästä se onnemme alkoi, en kaipaa mitään muuta.
    Vielä niille jotka kyselivät sijaintiani. En jaa Äitiäni kenenkään kanssa haluan pitää sen yksin.

    Mitä muuta olette tehneet? Kerro lisää.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ja jatkuu miten? On seksissä pakko olla jotain eroa äidin kuin tyttöystävän kanssa.

    No onhan siinä todella paljon eroa. Äidin kanssa se on jotenkin paljon parempaa, em mä osaa sanoa. Ehkä jotenkin intiimimpää, läheisempää. Äiti on aika kokeilunhaluinen ja osaa jotenkin todella hyvin kaiken. Mun tyttöystävä vaan makaa alla eikä pidä suuseksistä tai takaapäin panemisesta, eikä ainakaan siihen toiseen paikkaan. Äiti ite ehdottaa kaikkea ja on aktiivinen, joten on se kyllä tosi paljon parempaa.


  • Anonyymi

   Ovatko äipät edelleen lomalla, kun kukaan ei kirjoittele?

  • Anonyymi

   Totta kai työnnyt äippäsi vittuun, sieltähän olet tullutkin. Korvasta äidillesi sen synnytystuskat tuottamalla sille orkkuja. Ja sitten kun olet taas suhteessa ja muijasi pihtaa, menet lykkimään äippääsi.

  • Anonyymi

   1. Te jotka naitte äitinne kanssa, niin äiti on varmaan sinkku, mutta onko teillä sisaruksia ja miten pidätte asian salassa heiltä?

   2. Onko seksinne nopeaa "kiksauttamista" vai onko seksi lähempänä seurustelusuhdetta eli myös pitkää rakastelua?

   3. Olisi kiva saada joku nainen kirjoittamaan tänne.

   4. Jos joku ajattelee, että homma on epänormaalia, niin mikä nyt on normaalia ja mikä ei eli mielestäni voisi sanoa, että homma on normaalia, kun tehdään vapaasta tahdosta ja molemmat nauttivat.

   5. Saatteko äidillenne orgasmin ja onko se tärkeä asia naiselle vai riittääkö, että nainen saa munaa sisäänsä?

   • Anonyymi

    1. Te jotka naitte äitinne kanssa, niin äiti on varmaan sinkku, mutta onko teillä sisaruksia ja miten pidätte asian salassa heiltä?
    1) Kyllä, äitini on YH äiti ja pitää kyllä hyvää huolta minusta ja sisarestani. Sisareni on vanhempi ja asuu opiskelupaikkakunnallaan enimmäkseen. Luulen hänen tietävän äitini ja minun suhteesta.


    2. Onko seksinne nopeaa "kiksauttamista" vai onko seksi lähempänä seurustelusuhdetta eli myös pitkää rakastelua?
    2) Alkuun se oli sellasta salamavauhtia, pikkuhiljaa äiti opetti tekemään sen oikein.

    3. Olisi kiva saada joku nainen kirjoittamaan tänne.
    3) Näytin tämän äidillenim mutta hän ei oikein halunnut, ei ainakaan vielä.

    4. Jos joku ajattelee, että homma on epänormaalia, niin mikä nyt on normaalia ja mikä ei eli mielestäni voisi sanoa, että homma on normaalia, kun tehdään vapaasta tahdosta ja molemmat nauttivat.
    4) Ei meille ole syntynyt mitään draumoja näistä hommista.

    5. Saatteko äidillenne orgasmin ja onko se tärkeä asia naiselle vai riittääkö, että nainen saa munaa sisäänsä?
    5) Kyllä se on tärkeää, että molemmat aavat orgasminsa.


    Äänestä


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    1. Te jotka naitte äitinne kanssa, niin äiti on varmaan sinkku, mutta onko teillä sisaruksia ja miten pidätte asian salassa heiltä?
    1) Kyllä, äitini on YH äiti ja pitää kyllä hyvää huolta minusta ja sisarestani. Sisareni on vanhempi ja asuu opiskelupaikkakunnallaan enimmäkseen. Luulen hänen tietävän äitini ja minun suhteesta.


    2. Onko seksinne nopeaa "kiksauttamista" vai onko seksi lähempänä seurustelusuhdetta eli myös pitkää rakastelua?
    2) Alkuun se oli sellasta salamavauhtia, pikkuhiljaa äiti opetti tekemään sen oikein.

    3. Olisi kiva saada joku nainen kirjoittamaan tänne.
    3) Näytin tämän äidillenim mutta hän ei oikein halunnut, ei ainakaan vielä.

    4. Jos joku ajattelee, että homma on epänormaalia, niin mikä nyt on normaalia ja mikä ei eli mielestäni voisi sanoa, että homma on normaalia, kun tehdään vapaasta tahdosta ja molemmat nauttivat.
    4) Ei meille ole syntynyt mitään draumoja näistä hommista.

    5. Saatteko äidillenne orgasmin ja onko se tärkeä asia naiselle vai riittääkö, että nainen saa munaa sisäänsä?
    5) Kyllä se on tärkeää, että molemmat aavat orgasminsa.


    Äänestä

    Mitä äiti opetti? Mitä teit väärin ja mitä teet nykyään oikein?

    Yritä saada äitisi kirjoittamaan edes jotain.

    Minkä ikäinen olet?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    1. Te jotka naitte äitinne kanssa, niin äiti on varmaan sinkku, mutta onko teillä sisaruksia ja miten pidätte asian salassa heiltä?
    1) Kyllä, äitini on YH äiti ja pitää kyllä hyvää huolta minusta ja sisarestani. Sisareni on vanhempi ja asuu opiskelupaikkakunnallaan enimmäkseen. Luulen hänen tietävän äitini ja minun suhteesta.


    2. Onko seksinne nopeaa "kiksauttamista" vai onko seksi lähempänä seurustelusuhdetta eli myös pitkää rakastelua?
    2) Alkuun se oli sellasta salamavauhtia, pikkuhiljaa äiti opetti tekemään sen oikein.

    3. Olisi kiva saada joku nainen kirjoittamaan tänne.
    3) Näytin tämän äidillenim mutta hän ei oikein halunnut, ei ainakaan vielä.

    4. Jos joku ajattelee, että homma on epänormaalia, niin mikä nyt on normaalia ja mikä ei eli mielestäni voisi sanoa, että homma on normaalia, kun tehdään vapaasta tahdosta ja molemmat nauttivat.
    4) Ei meille ole syntynyt mitään draumoja näistä hommista.

    5. Saatteko äidillenne orgasmin ja onko se tärkeä asia naiselle vai riittääkö, että nainen saa munaa sisäänsä?
    5) Kyllä se on tärkeää, että molemmat aavat orgasminsa.


    Äänestä

    Kiitos vastauksista.

    Sano äidillesi, että juttu ei ole mikään häpeä.

    Kiinnostaa, miten äitisi opetti tekemään asiat oikein.

    Onhan äidille parempi tällainen suhde, kun hakea ravintolosta vieraita miehiä.
    Voisin kuvitella seksi on päinvastoin parempaa kuin muut suhteet, koska on niin tuttu ja turvallnen kumppani.

    Lisäksi tällaisessa suhteessa nainen saa neuvoa miestä miten asiat pitää tehdä.

    Lisäksi käytännssä yhtä kätevää kuin avioseksi.

    Muista tosiaan että hitaasti hyvä tulee.

    Kerro äidille terveisiä. Olisi kiva jos kertoisi omin sanoin jotain.


   • Anonyymi

    1. Äiti on eronnut eli nykyään yksinhuoltaja, on ollut jo melkein neljä vuotta. Mulla ei ole sisaruksia, me asutaan kaksin joten ei ole tarvetta salailla mitenkään tätä juttua, siis kotona. Muuten me tietysti pidetään tää salassa, siis naapureilta.
    2. Molempia, tietty, riippuu ihan tunnelmasta. Joskus se on sellainen pikapano, kun molempia haluttaa eikä aina edes riisuta kokonaan. Iltaisin me yleensä otamme sitten rauhallisemmin, pitkän kaavan mukaan. Ei kai tätä nyt ihan seurusteluksi voi sanoa, muuta kun ehkä seksin osalta.
    4. Ei kumpikaan satuta toista tai tee mitään, mitä toinen ei haluaisi, joten enpä osaa ottaa tähän sen enempää kantaa.
    5. Kyllä äiti saa orgasmeja ja tietty se on tärkeää. Aika usein mä yritän pidätellä niin kauan, että äiti saa ensin omansa ja sitten mä vasta tuun. Mä luulen että tää olis jo loppunut, jos mä vaan tuuttaisin rojut ränniin enkä ottaisi yhtään äitiä huomioon.


  • Anonyymi

   Hyvä kun Nusdit äitiäsi. Nyt kannattaa nussia isääsi ja sit annat isäsi nussia rajusti perseesi.

   • Anonyymi

    Ehkä sinä olet niitä ruskeanreiänritareita, minä en.


   • Anonyymi

    Mene pois.


  • Anonyymi

   Sun äitis on ruma, ja vaimosi tyhmä pihtari. Silti nussit molempia. Sun elämäsi on huonoa, ei käy kateeksi

   • Anonyymi

    Juot varmaan runsaasti viinaa ja olet juoppo, sillä ruma äiti ja pihtari vaimo on huono yhdistelmä. Sun äitis on huono huono ihminen ja kasvattaja kun teki noin sairaan pojan. Epäonnistuneita ootte.


  • Anonyymi

   Sun äitiä on varmaan nussinut moni muukin kun sullekin jakaa. Sun äiti on panoreikä.

   • Anonyymi

    AAH HAH Haa. jätkää vituttaa. hi hiii. Kumpa halkeaisit.


   • Anonyymi

    Kylläpä sulla ottaa tiukille. Eikö tyttöystävä antanut, vai eikö sulla ole sellaista? Tehdäänpä tällainen pieni vertailu: milloin sä kävit viimeksi tyttöystäväsi kanssa baarissa ja milloin sä sait viimeksi pillua? Ja saatko sä aina sitä "peruspillua", vai saatko myös suihinoton ja joskus myös "kakkosta"? Mä kävin äidin kanssa viime viikonloppuna katsomassa sen uuden Top Gunin ja sen jälkeen me mentiin syömään ja siinä samalla otettiin muutamat. Kun me palattiin kotiin, mä tarjosin äidille vielä lasillisen valkkaria ja sitten me mentiin sänkyyn. Niin että joo, me käydään bilettämässä ainakin kerran viikossa, mä saan pillua ihan niin usein kuin haluan, yleensä pari kolme kertaa viikossa ja joo, äiti pitää myös kaikesta spessusta, kuten suihinotosta ihan loppuun asti ja siitä, että mä aina joskus panen sitä perseeseen. Eli kummalla on asiat paremmin?


  • Anonyymi

   Miten ehdottaa äidille seksiä haluaisin kokeilla miltä tuntuu panna omaa äitiä aina kun olen saunassa äidin kanssa niin mulla alkaa melkein seisomaan niin mitä minun kannattas tehdä kertokaa

   • Anonyymi

    Sanot häntä kauniiksi.Kehut hänen vartaloaan,peppua,rintoja. Harmittelet että hän on äitisi,muuten voisit hyväillä häntä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sanot häntä kauniiksi.Kehut hänen vartaloaan,peppua,rintoja. Harmittelet että hän on äitisi,muuten voisit hyväillä häntä.

    Voisit testata äitisi suhtautumista myös vaikkapa kehumalla seksikkääksi jotain toista hänen ikäluokkansa naista, äitisi sisaruksia tai muita läheisiä, opettajaa, naapurin rouvaa tms.


  • Anonyymi

   Eikö nuo daijut snaijaa toihan pelkkää skeidaa.Juntit ottaa kaikki jutut totena.

   • Anonyymi

    Hyvä hyvä Sherlokki, ota tuosta papukaijamerkki!

    Katso sitten tämän osion otsikko. Siinä lukee seksinovellit!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hyvä hyvä Sherlokki, ota tuosta papukaijamerkki!

    Katso sitten tämän osion otsikko. Siinä lukee seksinovellit!

    Kylläpä tuo nähtiin siksi hän tämä on mielikuvituksen tuotetta.Ihan pelkkää skeidaa,ota ihan itelles kun näit asiaksesi kommentoida tuota.Siis vielä kerran pelkkä paskaa.En edes lukenut koko juttuu otsikko kertoi olennaisen.Toivottavasti sinä hyvät orgut lukiessasi.


  • Anonyymi

   Aloittaja olet henkisesti sairas ja et myöskään älyllisesti mitenkään korkealla tasolla.

  • Anonyymi

   Haluaisin panna äitiäni mutta en tiiä mitä pitäs ekana tehä oon ollu saunassa ja suihkussa samaan aikaa äidin kanssa haluaisin kokeilla ekana analiseksiä

   • Anonyymi

    Maukas sairaat, naikaa!


   • Anonyymi

    Älä tee mitään vaan anna kyrpäs kovettua sen edessä ja anna sen huomata se, äitis joko innostuu tai ei


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Älä tee mitään vaan anna kyrpäs kovettua sen edessä ja anna sen huomata se, äitis joko innostuu tai ei

    Nussituta äitisi myös hevosella. Saat kiksejä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Älä tee mitään vaan anna kyrpäs kovettua sen edessä ja anna sen huomata se, äitis joko innostuu tai ei

    Onko sulla siihen kokemusta et sun kyrpä on kovettunut äitis nähtyä jos on niin voiko kertoa vähän tarkemmin


   • Anonyymi

    Äitis tuskin suoßtuu ainankaan analiseksiin ensimmäiseksi,ehkä voi aloittaa suihinotolla ja runkkauksella.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onko sulla siihen kokemusta et sun kyrpä on kovettunut äitis nähtyä jos on niin voiko kertoa vähän tarkemmin

    Ei oo kokemusta


   • Anonyymi

    Kysyt vain äidiltäsi suoraan asiasta, niin ainakin minä onnistuin.


  • Anonyymi

   Voisko joku kertoo vaikka jotai tarinaa et miten on päätyny panemaan äitiä

  • Anonyymi

   Siitä on jo aikaa kun tapahtui, olin niihin aikoihin viidentoista, mutta vastailenpa silti:

   1. Te jotka naitte äitinne kanssa, niin äiti on varmaan sinkku, mutta onko teillä sisaruksia ja miten pidätte asian salassa heiltä?

   Ei ollut sisaruksia. Vanhempani olivat eronneet muutamaa kuukautta aikaisemmin, ja asuimme äidin kanssa kaksin. Enennen heidän eroaan olin oikeastaan ollut enemmänkin isän poika, mutta tapa jolla hän jätti äidin ja tavallaan myös minut toisen naisen takia, rikkoi välimme pitkäksi aikaa.

   2. Onko seksinne nopeaa "kiksauttamista" vai onko seksi lähempänä seurustelusuhdetta eli myös pitkää rakastelua?

   Useimmiten nopeaa kiksauttamista. Aluksi pienessä hiprakassa, myöhemmin myös selvin päin. Seurustelusuhteeksi tapahtunutta ei voi sanoa. En ajatellut häntä koskaan tyttöystävänäni, ja tuskin hänkään kuvitteli, että seurustelemme. Toisaalta en myöskään varsinaisesti ajatellut häntä äitinäni silloin, kun harrastimme seksiä. Hän oli pikemminkin ihana ja kaunis nainen, jonka kanssa tapahtui kivoja asioita.

   3. Olisi kiva saada joku nainen kirjoittamaan tänne.

   Samaa mieltä. :)

   4. Jos joku ajattelee, että homma on epänormaalia, niin mikä nyt on normaalia ja mikä ei eli mielestäni voisi sanoa, että homma on normaalia, kun tehdään vapaasta tahdosta ja molemmat nauttivat.

   Minulle on ihan sama, mitä muut ajattelevat. Me harrastimme seksiä, entä sitten? Emme vahingoittaneet ketään. Maailmassa tapahtuu vakavampiakin asioita jeesusteltavaksi, jos joku tuntee pakottavaa tarvetta todistaa oma moraalinen paremmuutensa heittämällä ensimmäinen kivi.

   5. Saatteko äidillenne orgasmin ja onko se tärkeä asia naiselle vai riittääkö, että nainen saa munaa sisäänsä?

   Äiti sai lähes joka kerta orgasmin.

   • Anonyymi

    Miten seksi alkoi välillänne?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miten seksi alkoi välillänne?

    Sorry hidas vastaus.

    Rehellisesti sanottuna valkoviinin voimalla. Katseltiin telkkaria, äiti alkoi kosketella ja kutitella, ja yksi asia johti toiseen. Ekalla kerralla se vain tapahtui, ei sitä kumpikaan ollut suunnitellut. Toki 15-kesäisenä ymmärsin, että äiti oli kaunis ja seksikäs nainen, ihan toista maata ja selvästi nuorempi kuin kavereideni äidit.


  • Anonyymi

   Mitä luulette, onko tämä luultua yleisempää vai luultua harvempaa eli jos nainen on sinkku, on hyvännäköinen ja asuu poikansa kanssa, niin miksi ei ? Ja eihän kaiken seksin tarvitse mennä loppuun asti, vaan voivathelpottaa toistensa oloa käsillä.

   • Anonyymi

    Tuskin kovin yleistä mutta...luultavasti yleisempää kun tiedetään.🤔


   • Anonyymi
    UUSI

    Kyllä me menemme ihan loppuun asti, ja hyvää on juuri se, että asumme ihan kaksin.


  • Anonyymi

   Ihana tarina! Kiihotun tosi paljon!

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Kertokaa lisää mitä äitinne touhuavat kotona.

  • Anonyymi

   Mun äiti kattelee pornua netissä. Salaa oon seurannu kun se yöpaitapäällä istuu olohuoneen soffalla. Nännit jöpöttää... itellä väkisten kulli kovettuu

   • Anonyymi

    Missä oot nähny sen kattelemassa pornua? eikö se säikähtäny kun huomasi että sinä näit?.


  • Anonyymi

   Äitini on leski. Isä kuoli 5v sitten ja ollaan asuttu siitä lähtien kahdestaan. Äiti käy töissä ja minä olen nyt armeijassa. Seksisuhteemme alkoi 1,5v isän kuoleman jälkeen. Äiti oli silloin hieman masentunut ja yritin parhaani mukaan lohduttaa häntä. Yksi ilta äiti pyysi viereensä vuoteeseen, kun oli yksinäinen. Kömmin äidin viereen selän taakse ja oltiin aika lähekkäin lusikassa. Minulla alkoi kalu koveta ja äiti huomasi sen. Yksi asia johti toiseen ja siinä sitten nain äitiä ekan kerran. Sen kerran jälkeen ollaan naitu useasti. Seksi on kiireetöntä ja nautinnollista. Äiti tykkään pitkistä esileikeistä ja rauhallisesta ja pitkästä naimisesta. Lomille kun olen tullut eka kierros on kiihkeä ja kiimainen. Sen jälkeen loikoillaan sängyssä vähän väliä naiden. Näin meillä. Molemmat saa mitä haluaa kotoaan ja olemme tyytyväisiä tilanteeseen.

   • Anonyymi

    Kiitos kommentista! Kysymyksiä kaikille asian kokeneille:

    1. Jos kuvittelet tyttöystävää, niin mitä kaikenlaista eroa on seksissä tyttöystävän ja äidin kanssa? Koska äiti on aina kokeneempi, niin onko hänellä paljon neuvoja/ohjeita/toiveita/ seksin suhteen?

    2. Onko kenelläkään sisaruksia ja jos on, niin miten pidätte seksin salassa sisaruksiltanne?

    3. Millainen eka kertanne on ollut? Onko äitinne ollut epäröivä asian suhteen ja miten olette saaneet kynnyksen ylittymään, että ollaan edetty seksiin asti? Ovatko joidenkin äidit niin seksinnälkäisiä, että kalu kuin kalu kelpaa vai onko päinvastoin pitänyt jotenkin suostutella tai houkutella seksiin?

    4. Omistaako äitinne dildon eli ovat seksinälkäisiä ja sitten seksisuhde on tullut sen tilalle?

    5. Voiko äitejänne kuvailla jotenkin eli ovatko he muutenkin seksuaalisia ihmisiä, kuten pukeutuvat eroottisesti, ovat hyvänäköisiä, katsovat pornoa, harrastavat irtosuhteita, käyvät baarissa jne. vai ovatko päinvastoin todella tavanomaisia naisia?

    6. Mikä näistä on äitinne lempiasento ja miksi: a) lähetysaarnaaja, b) ratsastaminen, c) takaapäin? En kyllä omaa äitiäni haluaisi, kun ei ole hyvännäköinen, mutta olisi upeaa, jos kypsä nainen tulisi istumaan alasti syliin, ottaisi kalusta kiinni ja laittaisi sen sinne, missä on pehmeää ja lämmintä :)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kiitos kommentista! Kysymyksiä kaikille asian kokeneille:

    1. Jos kuvittelet tyttöystävää, niin mitä kaikenlaista eroa on seksissä tyttöystävän ja äidin kanssa? Koska äiti on aina kokeneempi, niin onko hänellä paljon neuvoja/ohjeita/toiveita/ seksin suhteen?

    2. Onko kenelläkään sisaruksia ja jos on, niin miten pidätte seksin salassa sisaruksiltanne?

    3. Millainen eka kertanne on ollut? Onko äitinne ollut epäröivä asian suhteen ja miten olette saaneet kynnyksen ylittymään, että ollaan edetty seksiin asti? Ovatko joidenkin äidit niin seksinnälkäisiä, että kalu kuin kalu kelpaa vai onko päinvastoin pitänyt jotenkin suostutella tai houkutella seksiin?

    4. Omistaako äitinne dildon eli ovat seksinälkäisiä ja sitten seksisuhde on tullut sen tilalle?

    5. Voiko äitejänne kuvailla jotenkin eli ovatko he muutenkin seksuaalisia ihmisiä, kuten pukeutuvat eroottisesti, ovat hyvänäköisiä, katsovat pornoa, harrastavat irtosuhteita, käyvät baarissa jne. vai ovatko päinvastoin todella tavanomaisia naisia?

    6. Mikä näistä on äitinne lempiasento ja miksi: a) lähetysaarnaaja, b) ratsastaminen, c) takaapäin? En kyllä omaa äitiäni haluaisi, kun ei ole hyvännäköinen, mutta olisi upeaa, jos kypsä nainen tulisi istumaan alasti syliin, ottaisi kalusta kiinni ja laittaisi sen sinne, missä on pehmeää ja lämmintä :)

    1. Jos kuvittelet tyttöystävää, niin mitä kaikenlaista eroa on seksissä tyttöystävän ja äidin kanssa? Koska äiti on aina kokeneempi, niin onko hänellä paljon neuvoja/ohjeita/toiveita/ seksin suhteen?

    Ei tarvitse kuvitella tyttöystävää, kun ihan vaimo on ollut jo kymmenen vuotta. Äiti ei ole aina kokeneempi. Oma äiti on kokenut vain isääni, mutta ollut aina hyvin seksuaalinen, eli masturboinut usein. Minä olin harrastanut kolmen eri naisen kanssa ennenkuin harrastin seksiä äitini kanssa mutta nuorena masturbointi taas ei ollut minulle kovin tärkeää enkä seksiä ajatellut usein.

    2. Onko kenelläkään sisaruksia ja jos on, niin miten pidätte seksin salassa sisaruksiltanne?

    Emme harrasta seksiä, emme juttele siitä, emme hyväile emmekä tee mitään muutakaan riskialtista kun sisaruksia on paikalla tai edes lähistöllä. Kotona asuessa tuo oli itseasiassa helpompaa, koska silloin ei elätellyt ajatuksia siitä että meillä olisi seksisuhde. Meillä oli toki seksiä usein, mutta en olettanut että se olisi seksisuhde, eikä sillä ollut silloin mielestämme tulevaisuutta. Vasta myöhemmin tunnustimme että meillä on seksisuhde jolla on myös tulevaisuus.

    3. Millainen eka kertanne on ollut? Onko äitinne ollut epäröivä asian suhteen ja miten olette saaneet kynnyksen ylittymään, että ollaan edetty seksiin asti? Ovatko joidenkin äidit niin seksinnälkäisiä, että kalu kuin kalu kelpaa vai onko päinvastoin pitänyt jotenkin suostutella tai houkutella seksiin?

    En jaksa ekasta kerrasta kirjoittaa, mutta kun muut sisarukset lensivät pesästä ja olimme äidin kanssa henkisesti tyhjän päällä, ja elämä junnasi paikallaan, teimme jotain repäisevää ja lähdimme tanssikursseille. Äiti ei ollut sellaisilla koskaan ollut ja minulle miehenä se oli aika outo tilanne, kun se oli vielä äidin kanssa. Mutta hauskaa oli ja sen rohkaisemana aloimme hyväilemään toisiamme ihan ohi mennen. Se kipinä jo oli siellä, mutta tanssikurssi antoi siihen luvan. Kun äiti oli esimerkiksi kattilan ääressä, otin hänet halaukseen ja tanssimme hetken, hyväillen toisiamme. Sitten menimme myös karatekurssille. Olimme sen jälkeen aina hikisiä ja kun harjoittelimme sekä siellä että kotona kahdestaan, tuli paikat tutuksi ja äiti piti siitä kun käsittelin häntä määrätietoisesti. Hän houkutteli minut suihkuun ja siellä imi minulle orgasmin. Lopulta koko karatekurssi jäi kesken, koska olimme harrastaneet seksiä ja vaikka lähdimme karatetunnille, löysimme itsemme autosta jossain syrjässä karatepuvut päällä harrastamassa seksiä kun ei kehdattu ennen tunnin loputtua kotiin mennä.

    4. Omistaako äitinne dildon eli ovat seksinälkäisiä ja sitten seksisuhde on tullut sen tilalle?

    On omistanut useitakin erilaisia, sekä dildoja että asusteita ja muuta vastaavaa tilpehööriä.

    5. Voiko äitejänne kuvailla jotenkin eli ovatko he muutenkin seksuaalisia ihmisiä, kuten pukeutuvat eroottisesti, ovat hyvänäköisiä, katsovat pornoa, harrastavat irtosuhteita, käyvät baarissa jne. vai ovatko päinvastoin todella tavanomaisia naisia?

    Äitini ei ole harrastanut irtosuhteita tai juossut kylillä, mutta on masturboinut säännöllisesti ja kun netti tuli ja olin vielä nuori, yksin ollessaan hän katsoi usein pornoa. Pukeutumistyyli on normaali. Ei erottaisi muista äideistä antavalla rintavaolla tai muulla vastaavalla. Äiti on pitänyt itsestään huolta muunmuassa käymällä säännöllisesti kampaajalla ja ostamalla myös uusia vaatteita, sekä liikunnallisesti vaikka tanssikurssi ja karatekurssi olikin ensimmäiset ryhmäliikuntakurssit hänelle koskaan. Äiti on joskus nuorena pelannut jalkapalloa ja pesäpalloa mutta ei muuta. Se mikä äidissä on erilaista verrattuna muihin naisiin on hänen halunsa keskustella seksistä ja esimerkiksi fantasioista ja hän on lukenut koko repertuaarin myös insestinovelleistakin. Muut naiset kuten vaimoni, ei keskustele seksistä, puhumattakaan fantasioista. Äidin lempinovelleja eivät ole kuitenkaan insestinovellit. Hän pitää enemmän sitomisesta, kumesta ja sen sellaisesta. Siitä syystä tuollaisia asusteita eri vempaimien lisäksi hän on ostanutkin omaksi ilokseen. On lateksipöksyjä, lateksitissiliivejä nänniaukoilla, suupalloa, anaalitappeja. Ulkoisen tyylin mukaan hänestä ei uskoisi että salalaatikosta löytyy tuollaisia vempeleitä. Hän osti minua varten fleshlightinkin jota käyttää minua tyydyttääkseen. Hän fantasioi silloin tällöin sellaisesta että nain jonkun toisen kanssa ja hän katselee ja esimerkiksi orgasmin jälkeen nuolee kyseistä pillua kun spermani valuvat ulos. Hän toteuttaa sitä omaa seksuaalisuuttaan kun ei ole päässyt sitä aikaisemmin toteuttamaan.

    6. Mikä näistä on äitinne lempiasento ja miksi: a) lähetysaarnaaja, b) ratsastaminen, c) takaapäin? En kyllä omaa äitiäni haluaisi, kun ei ole hyvännäköinen, mutta olisi upeaa, jos kypsä nainen tulisi istumaan alasti syliin, ottaisi kalusta kiinni ja laittaisi sen sinne, missä on pehmeää ja lämmintä :)

    Lempiasento on varmasti lähetyssaarnaaja koska hän on sanonut pitävänsä siitä että näkee minut.


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    Kiitos kommentista! Kysymyksiä kaikille asian kokeneille:

    1. Jos kuvittelet tyttöystävää, niin mitä kaikenlaista eroa on seksissä tyttöystävän ja äidin kanssa? Koska äiti on aina kokeneempi, niin onko hänellä paljon neuvoja/ohjeita/toiveita/ seksin suhteen?

    2. Onko kenelläkään sisaruksia ja jos on, niin miten pidätte seksin salassa sisaruksiltanne?

    3. Millainen eka kertanne on ollut? Onko äitinne ollut epäröivä asian suhteen ja miten olette saaneet kynnyksen ylittymään, että ollaan edetty seksiin asti? Ovatko joidenkin äidit niin seksinnälkäisiä, että kalu kuin kalu kelpaa vai onko päinvastoin pitänyt jotenkin suostutella tai houkutella seksiin?

    4. Omistaako äitinne dildon eli ovat seksinälkäisiä ja sitten seksisuhde on tullut sen tilalle?

    5. Voiko äitejänne kuvailla jotenkin eli ovatko he muutenkin seksuaalisia ihmisiä, kuten pukeutuvat eroottisesti, ovat hyvänäköisiä, katsovat pornoa, harrastavat irtosuhteita, käyvät baarissa jne. vai ovatko päinvastoin todella tavanomaisia naisia?

    6. Mikä näistä on äitinne lempiasento ja miksi: a) lähetysaarnaaja, b) ratsastaminen, c) takaapäin? En kyllä omaa äitiäni haluaisi, kun ei ole hyvännäköinen, mutta olisi upeaa, jos kypsä nainen tulisi istumaan alasti syliin, ottaisi kalusta kiinni ja laittaisi sen sinne, missä on pehmeää ja lämmintä :)

    1. Minulla on ollut pari tyttöystävää, ja pakko sanoa että seksi äidin kanssa on ihan erilaista kuin heidän kanssaan oli. Heidän kanssaan se oli sellaista "näpertelyä", ihan ok hommaa, mutta äidin kanssa se on jotain ihan muuta. Se on paljon kiihkeämpää, kuumempaa ja tyydyttävämpää...ja tietenkin tieto siitä, että panen oman äitini kanssa, tekee siitä todella paljon kiihottavampaa kuin satunnainen pano jonkun muun kanssa.

    2. Mulla on kaksi vuotta vanhempi isoveli, mutta hän on jo muuttanut pois kotoa ja asuu tyttöystävänsä kanssa, eikä muuttanut aron jälkeen meidän kanssa uuteen asuntoon, joten hänen takiaan ei tarvitse jännittää. Tietenkin broidi aina silloin tällöin käy meidän uudessa asunnossa, ja sitä varten meillä on ihan normaalit järjestelyt eli mulla on oma huone, jossa muka nukun. Oikeasti mä nukun äidin makkarissa, mutta sitä broidi ei tiedä.

    3. Meidän ekasta kerrasta on jo melkein vuosi aikaa, ja sen jälkeen me ollaan tätä hommaa kunnes äiti erosi isästä ja me muutettiin omaan asuntoon. Mun ja äidin suhde ei ollut mikään pääsyy eroon, mutta varmaan se jotenkin helpotti sitä, en tiedä. Mutta ekan kerran me pantiin siis yhteisellä kesälomalla. Mä olin 17 ja olin äidin kanssa viikon mökillä ennen kuin isän loma alkoi. Meillä oli ollut sitä ennen jo sellaista pientä flirttiä, mutta yhtenä iltana mökillä otettiin vähän enemmän viiniä ja päädyttiin sänkyyn. Jälkeenpäin äiti sanoi, että hänen ja isän seksielämä on ollut jo parin vuoden ajan ihan olematonta, joten äiti taisi olla aika puutteessa. Ja kyllä mä sitä vähän käytin hyväkseni, kännissä kun olin ja huomasin, että äiti on aika halukas. Ja siitä se sitten lähti.

    4. Ei, äiti ei omista dildoa, äiti on sen verran vanhanaikainen siinä jutussa. Äiti eli aikamoisessa puutteessa monta vuotta, ja vasta meidän loman jälkeen äiti huomasi, että seksiä voi saada niin usein kuin haluaa. Ja vaikka äiti erosi ja muutti omaan asuntoon, se vain lisäsi seksin määrää. Nykyään äiti saa seksiä melkein joka päivä, ihan niin usein kuin haluaa. Nukumme samassa sängyssä, joten me molemmat saamme tyydyttävää seksiä aina kun haluamme.

    5. Ei äiti kai eroa mitenkään mupuista hieman yli 40-vuotiasista naisista. Äiti on ihan tavallinen nainen, tosin aika hyvävartaloinen, harrastaa liikuntaa ja tykkää pukeutua mukavasti, tiukkoihin housuihin tai aika lyhyisiin hameisiin. Aika usein äiti pukeutuu nahkahousuihin, ja niissä äiti näyttää todella hyvältä. Mutta kyllä äiti on ihan tavallinen nelikymppinen nainen, mitä nyt jakaa vuoteen oman poikansa kanssa.

    6. Meidän lempiasentomme on ihan selvä, se on takaapäin. Osittain se johtuu äidin pukeutumisesta, sillä äiti tykkää pukeutua tiukkoihin farkkuihin tai nahkahousuihin, jotka todellakin korostavat hänen upeita, kiinteitä pakaroitaan. Se tekee mut aina ihan hulluksi, mutta mä luulen, että äiti myös haluaa sen niin. Aika usein, itse asiassa melkein aina, kun me ollaan ulkona, niin me päädytään sihen, että mä panen äitiä takaapäin. Eikä siinä mitään, mulle se todellakin sopii, äiti näyttää todella hyvältä kun on polvillaan sängyllä, lantio kohollaan. Ja mä tiedän ettei se kuulu tähän, mutta melkein aina meidän homma päätyy siihen, että mä panen äitiä perseeseen. Kalu on valmiiksi liukas ja äiti on kontillaan mun edessä ja haluu sitä, ja tulee melkein heti kun mä työnnyn sen peräsuoleen...ja niin tulen minäkin.


  • Anonyymi

   Ei tartte mennä baarista vonkaamaan kun kaikkien murheiden lähde löytyy viereisestä huoneesta.

   • Anonyymi

    Murheiden lähde?


  • Anonyymi

   Tarinan sankari on kiltti poika ja hän ilmiselvästi rakastaa äitiään.

   • Anonyymi

    Tarinan sankari on tuhma äiti ja hän ilmiselvästi rakastaa seksiä .


  • Anonyymi

   H­e­­i! Ku­­­ts­­­um­­­me sinu­t kä­ym­­­ään u­­­ude­­­ss­­­a cha­­­tis­sa! Mei­tä on yl­­i mil­jo­­­ona! 👉 http://7vip.biz/H/mY3sp 👈

  • Anonyymi

   Miksei kukaan enää kirjoittele? Ennen naisetkin kirjoittelivat tekemisistään.

  • Anonyymi

   Ite välillä fantasioinu että oisin äitini kanssa kahdestaan kämpillä ei ja siinä päädyttäisiin olutta ottamaan.Jossain välissä puhe kääntyisi minun naisasioihin jonka jälkeen rohkaistuisin kertomaan hänelle että asiat niin huonosti sillä saralla että mä oon huomannut runkates ajattelevani sitä.Kiihottais jutella muiden kans näistä jutuista?
   -uteliasM

   • Anonyymi
    UUSI

    Jaana
    No hei uteliasM olisin valmis juttelemaan...


  Ketjusta on poistettu 382 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   113
   3259
  2. Alaston miesuimari järkytti suuresti naisuimareita Espoon Matinkylän uimahallissa

   Mikä siinä miehen alastomuudessa voi olla niin järkyttävää? Lainmuutoksen jälkeen tuo on normi. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009378839.html Pian
   Maailman menoa
   115
   979
  3. Koululaiset myyvät huumeita jopa kesken koulupäivän

   Taitaa huumeidenvastainen sota olla hävitty kuten viinanvastainen kieltolain aikana, kun kerran jopa kakarat tekevät huumeilla kauppaa. https://www.i
   Maailman menoa
   149
   898
  4. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   100
   828
  5. Miten paljon vertaat itseäsi muihin?

   Mä huomasin joskus vertaavani omaa elämää toisten elämiin, mutta jossain vaiheessa huomasin (konkreettisesti) ettei ne kokemukset toisen elämisen laad
   Sinkut
   241
   772
  6. Milloin mies näimme viimeksi

   Ja millainen fiilis siitä jäi?
   Ikävä
   42
   760
  7. Hyvää päivää

   Naiselle hyvin samanlaiselle
   Ikävä
   101
   735
  8. Nyt lopeta.. jumalauta

   Ole niin hyvä. En rakasta sinua enää.
   Ikävä
   43
   722
  9. Yksi tavoite tälle vuodelle

   Tulen kietomaan sinut pikkusormeni ympärille. Jos pikkusormi ei riitä, niin käytän järeämpiä keinoja. Älä koita piiloutua minulta.
   Ikävä
   45
   680
  Aihe