Hänelle sanoisin, että vaikka erosin

Anonyymi

Niin rehellisesti sanoen en tiedä haluanko sinua. Nyt yksin on ihan hyvä olla. Välillä halusin, mutta jokin sinussa on saanut ajattelemaan toisin. Ne jotkut meediot kyllä sinua lupailee, siksikin olen varuillani. Ja aistin että pidät siitä ryhmästä, jotka minut talloi. Luulen että pidän tuumaustauon. Kaikki nämä vuodet, olisinko selvinnyt jos olisit tehnyt minulle kuten jollekin muulle. Valitettavasti joka päivä olen varmempi ettet välttämättä ole sydämeni arvoinen. Varmasti hyvä, en kiistä. Mutta jokin sinussa mättää. Ei tarvetta vihalle, ei ystävyydelle, saat minut vaan hyvin varovaiseksi, niin sen ei kuuluisi olla.

20

562

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Okei no ehkä sitten sinun pitää päästää irti.

  • Anonyymi

   Ei sinun tarvikkan tietää ja pitkä suhde takana joten tarvitkin aikaa yksin. Jos niin olisi tapahtuvaksi me lähennytyäisiin kuin itsestään mutta se että että vaistosi sanoo että ei, niin kertoo sen että näin ei tule tapahtumaan. Enkä ole kyllä vaatinut tai olettanut että minut pitäisi valita, olisi aika yliampuva oletus. Meillä oli tunteet ja nykytilanne on määrittelemätön. Jotenkin hauska että kävin kuitenkin aloituksen verran mielessä. Mukavaa sinkkukesää.

  • Anonyymi

   Eron jälkeen onkin hyvä olla yksin, ite kun erosin ei ole ollut halua suhteisiin, eikä ole tarvetta ,eikä kyllä haluakaan enää tutustua uusiin ihmisiin, ellei nyt vahingossa sellainen joku hyvä ilmesty kohdalle, joka kirjaimellisesti horjuttaa tasapainoa. Rakastuin yhdesti, en tässä sano milloin, mutta myös ihmiseen, joka vaikuttaa hyvin erikoiselta, mutta hyvin ymmärrän häntä, kun elämässä sattuu ja tapahtuu kaikenlaista, se muokkaa ihmistä ja käytöstä.

   • Anonyymi

    Voe, voe. Jos on avioliitossa pitkään ollut yksin niin kyllä sitä monet eron jälkeen haluaa kimpassa asioita jonkun kanssa jakaa, mutta ne ei vietä aikaa täällä yksinäisten palstalla.


  • Anonyymi

   No eihän toisen tallominen ole rakkautta tai se, että katselee jos jollekulle itselle rakkaalle tehdään vääryyttä. Himmeetä porukkaa täällä, ei ihme että on sinkkuja. Ja jotkut uskoo, että ihmiset lähenee ihan itsestään. Minkä ikäsiä te ootte?

   • Anonyymi

    No kyllä lähenee, mutta ei nyt ihan itsestään, mutta, kun jonkun kanssa menee yhteen niin se on lähes automaattista, niin, kun yhden miehen ja mun ystävyyssuhde, ei siinä kumpikaan mitää erikoista tehnyt, meillä oli vaan hyvä olla yhdessä ja siitä lähtien sen huomasi kumpikin ja homma toimii.


  • Anonyymi

   Aika häiritsevä ajatus joku meedio sulle minua lupailee koska ei olla koskaan nähtykään.

   • Anonyymi

    😂....


  • Anonyymi

   Rakas rakas, tule takas!

   • Anonyymi

    Nohnoh ❤️❤️❤️❤️❤️❤️


  • Anonyymi

   Ei ollut sitten minulta, vaikka tänne olen paljon kirjoitellutkin. Hankala tilanne meilläkin tai minulla, en tiedä edes välittääkö hän. Pieni muuri ylitettävänä minulla hänen suuntaan, hänkin tehnyt jotain mikä todella loukkasi ja silti olen kiertänyt häntä kuin kissa kuumaa puuroa ja nyt en välillä uskalla edes moikata saati puhua, hän voisi vähän jeesata..

  • Anonyymi

   Jos minä sattuisin eroamaan uskon että haluaisin olla yksin en kaipaa ketään ihmistä elämääni.
   Ystävät ovat tervetulleita.

  • Anonyymi

   En ole kirjoittanut tuota, t. nainen läheltä

   • Anonyymi

    Minä tiedän ettet kirjoittaisi minulle noin.


  • Anonyymi

   Kassalla saa hymyillä kaikille ja muuhun yhteiseen pitää olla demokraattinen.

  • Anonyymi

   Tämä on hyvin jäsennelty ajatus! Usein eron jälkeen on hyvä pitää tuumaustauko, eikä viedä huonoa oloa uuteen suhteeseen. Ei varovaisuus pahasta ole, mutta rajoittaa elämää ja avoimuutta, uusien ihmisten kohtaamisia. Ja kehen parhaiten voi luottaa kun omaan sydämen sanomaan, se osaa puntaroida mikä mättää tai mihin voi uskoa.
   Yksin on hyvä pysähtyä miettimään tai liikkua ajatuksen voimalla, mutta ystävyyttä ja läheisyyden kaipuuta se ei poista, niinkuin vuodetkaan.
   https://youtu.be/qkPiK6tKYjY

   • Anonyymi

    En ole aloittaja mutta ystävillä tarkoitan oikeita ystäviä joiden kanssa jutellaan vietetään aikaa.


  • Anonyymi

   Ei se kiihota enää millään lailla 😁

  • Anonyymi

   No mitäs vattua täällä nyyhkit. Hanki elämä

  • Anonyymi

   Sanoisin hänelle et olet ainoa rakas. Olen sen kertonut. Ehkä ei olisi pitäny kertoa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Lopullinen varmistus. Suomi ja Ruotsi eivät liity Natoon

   Suomen ja Ruotsin liittyminen Natoon on estetty Erdoganin toimesta: https://www.is.fi/politiikka/art-2000008826412.html Tämä on pieni askel Erdogani
   Maailman menoa
   568
   4142
  2. Uskallatko laittaa tuntomerkkejä

   Samaan kommenttiin sekä itsestäsi, että kaivatustasi?
   Ikävä
   149
   2999
  3. Mitä tapahtui? Bachelor-Timo paljastaa, miksi suhde Sonjaan ajoi karille: "Ehkä ei kuitenkaan..."

   Rovaniemeltä kotoisin oleva Timo Harvey, 32, halusi sitoutua, löytää rakkauden ja asettua aloilleen. Kauden viimeisessä jaksossa Bachelor-Timo valitsi
   Bachelor
   22
   2555
  4. Stefulla taas korkki auki?

   Tästä taitaa tulla hieno päivä 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   2025
  5. Martiinan "Ikuinen rakkaus", hah hah haaa

   Onko tämä lippisressukka nyt sitten taas se ikuinen rakkaus ? ? miksi ikiteini mara on niinkin tyhmä ja nolo ?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   264
   1549
  6. Maisa Torppa miehensä kanssa lomalla

   Espanjan Alicantessa. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Vauva-jai-kotiin-Maisa-Torppa-karkasi-rakkaansa-kanssa-aikuisten-lomalle-Espanjaan-kuva
   Kotimaiset julkkisjuorut
   145
   1533
  7. Bachelor-Tuomakselta ikävä yllätys - Hanna tyrmistyi miehen käytöksestä: "Kun kamerat sammuivat..."

   No voihan… Hanna sai kuvausten aikana Tuomaksesta lämpimän, ystävällisen ja avoimen kuvan. Kun kamerat sammuivat, kuinkas sitten kävikään... https://
   Bachelor
   15
   1403
  8. Mies olet kaunis sisältä ja ulkoa

   Haluan sut omakseni. Sinä jos kuka kelpaat :)
   Ikävä
   125
   1186
  9. Zaharova yllättäisi sotilaallisesti

   Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Maria Zaharova sanoi keskiviikkona, että Venäjän vastaus Suomen Nato-jäsenyyteen tulee olemaan luonteeltaan sotilaa
   Maailman menoa
   218
   1161
  10. Naton vastustajat pääosin kouluja käymätöntä, ja vähemmän älykästä porukkaa

   monet myös työttömiä. Paljolti samaa jengiä joka myös vastustaa koronarokotuksia, ja puolustaa venäjää. Uutiset luetaan mm. MV-lehdestä. Veikkaan ett
   Maailman menoa
   304
   1014
  Aihe