Important Battery Message

Anonyymi

Laitteeseen vaihdatettu täysin alkuperäinen akku. iPhone XS malleissa puhelin huomauttaa vaihdetusta akusta ettei tunnista varaosaa koska Apple on parittanut tehtaalta tulleen akun piirilevyn kanssa. Sama huomautus siis tulisi jos vaihtaisi keskenään kahden uuden puhelimen akut.

Eikö ilmoitusta saa pois?

4

189

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Todennäköisesti ei saa, ellet käytä laitetta Applen virallisessa huollossa. Luultavasti he laskuttavat uuden akun, eivät varmasti suostu parittamaan "väärää" akkua koska Applen politiikka jne.

   iPhone 12 ja 13 ovat myös hyvin nirsoja vaihto-osien suhteen, niihin ei voi vaihtaa esim. kameraa, näyttöä tai tiettyjä sensoreita ilman että kamerasovellus menee sekaisin tai faceID lakkaa toimimasta. Kaikki siksi että Applen kehittäjät ovat varta vasten ohjelmoineet luurin siten että osia ei voi vaihtaa kuin Applen virallinen huolto.

   Applella on nykyään (ainakin jenkeissä) jonkinlainen "Independent repair"- ohjelma, jonka kautta kolmannen osapuolen korjaajat voisivat tilata virallisia osia. Ohjelma on kuitenkin täysi vitsi ja luotu lähinnä harhauttamaan niitä jotka valittavat ultraprotektionistisesta korjauspolitiikasta, eli käytännössä suunniteltu niin hankalaksi että korjaajalla ja asiakkaalla kasvaa tatti otsaan ennen puhelimen kuntoon saamista.

   Voi miettiä haluaako jatkossakin olla kyseisen omenakioskin asiakas. Toisella puolella korttia on hyvin toimivat ohjelmistot ja hyvä käyttäjäkokemus niin kauan kuin kaikki toimii (ja muutkin laitteesi ovat samaa merkkiä...), toisella puolella törkeästi nykyisen ylikulutuksen vähentämisen kanssa ristiriidassa oleva maksimaalisia voittoja tavoitteleva politiikka.

   • Anonyymi

    Toisella puolella korttia toimii hyvin ainostaan haittaohjelmat, kunnon sovveluksiahan ei saa kuin muutaman jotka on köyttökunnossa ilman haittaohjelmia.
    Miten flubot, onko vaivannut?


   • Anonyymi

    Nykyään ei kannata hankkia mitään Applen laitteita. Ovat niin suljettuja että kodin muutkin laitteet pitää olla Applen jotta hommat pelittäisi ongelmitta. Android taas on avoin eli se keskustelee melkein minkä tahansa laitteen kanssa ongelmitta..


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nykyään ei kannata hankkia mitään Applen laitteita. Ovat niin suljettuja että kodin muutkin laitteet pitää olla Applen jotta hommat pelittäisi ongelmitta. Android taas on avoin eli se keskustelee melkein minkä tahansa laitteen kanssa ongelmitta..

    Avoin muunmuassa flubotille


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

   Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   192
   2691
  2. Some pillastui: Farmin voitto pedattiin Teemulle?!? "Törkee temppu" "Taina oli ihan vailla mahiksia"

   Ohhoh, Farmi-kaksintaistelu ja finaali on saanut tunteet kuumiksi - ja ehkä syystäkin Suomi24 Keskustelu -palstalla... Olisiko Tainalla ollut mahdolli
   Suomalaiset julkkikset
   16
   2293
  3. Pääsikö Martti

   Esittelemään velaka mersua ja hyyryä hienostoalueella lippisjonnelle🤗😜😎
   Kotimaiset julkkisjuorut
   184
   1381
  4. Suomessa todettu ilmeisesti eka apinarokkotapaus

   Euroopassa matkailleella miehellä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008841676.html
   Maailman menoa
   92
   1316
  5. Etkö voisi

   Mies: Etkö millään voisi, tahtoisi tai haluaisi tavata? Edes hetken, kuten silloin joskus. Etkö voisi pyytää? Itse en voi. Tekisin mitä vain, jos näki
   Rakkaus ja rakastaminen
   84
   1165
  6. J joskus haluaisin

   Istua syliisi ja samalla suudella sinua...
   Ikävä
   45
   1029
  7. Voiko Martinaa muuta kuin nauraa

   Baha oli "tiedän, että ollaan loppuelämä yhdessä."😂 Pikkarainen oli " tässä on nyt se oikea ihminen, en luovu susta koskaan."😂 Lippispojasta sanoo "
   Kotimaiset julkkisjuorut
   269
   1014
  8. Petit miestäsi

   Pettäisit myös minut. Sinulle ei merkitse rehellisyys mitään. Naisilla on selkäranka. Käärmellä sitä ei ole. Älä enää vaivaa minua.
   Järki ja tunteet
   69
   971
  9. Mitäs ajattelisit

   Jos saisit häneltä tänään pienessä sievässä lähetetyn viestin puhelimeen "haluan nähdä" tai "ikävä"?
   Ikävä
   76
   928
  10. Nyt on aika muistella jättitarakkaa

   Uuh uuh uuh. https://aijaa.com/wMPRhU
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   854
  Aihe