Hei, te takinkääntäjät, Koskela, Joutsenlahti ym "suuret johtajat" persussa!

Anonyymi

Hei, te takinkääntäjät, Koskela, Joutsenlahti ym "suuret johtajat" persussa! Tässä on tänään eronneen Polvianderin yhteenveto persuista. Teen saman johtopäätöksen ja jätän eropaperit ensiviikolla.

"Pia Polvianderin 6.5.2022 lehdistölle toimittama julkinen eroilmoitus:

”Liityin puolueeseen vuonna 2013 suurin odotuksin ja täynnä toivoa siitä, että muuttaisimme Suomea. Halusin olla mukana puolueessa, joka taistelee Suomen ja suomalaisten puolesta, EU-liittovaltiokehitystä, euroa, euroglobalismia, NATO:a, pakkoruotsia vastustaen, unohtamatta tietenkään haittamaahanmuuttoa, joka riivaa maatamme ja syö varojamme.

Uskoin, että olen mukana kansanliikkeessä, jossa suomenmielisyys, suomen kieli ja isänmaamme Suomi olisi ykkösasia. Valitettavasti mikään edellä mainituista asioista ei ole käynyt toteen.

Ensimmäinen harhaliike oli, kun entinen pitkäaikainen puheenjohtaja ryhtyi tukemaan Kreikan tukipaketteja ja lopuksi petti koko puolueen Jyväskylän 2017 puoluekokouksen jälkeen. Uskoin, että kyseessä oli vain petturien hillotolppa, uskoin edelleen puolueeseen. Olin iloinen, kun näin Jussi Halla-ahon kertovan lehdistössä keväällä 2017, että hän puheenjohtajana ajaisi EU- ja euroeroa. Valitettavasti Halla-ahonkin takki kääntyi 2018.

Puheenjohtajakamppailu 2021 sai aikaan vaikutelman, jossa puheenjohtaja valitsee itselleen mieleisen jatkajan. Sisältökeskustelua ei käyty ja EU-kritiikkiä ei pahemmin kuultu. Sen sijaan uuden puheenjohtajan myötä tuntui vahvistuvan tendenssi, että kokoomusta, RKP:tä, euroa tai EU:ta ei saa enää arvostella.

Puolueen kansanedustajat pettivät äänestäjät lopettamalla elvytyspakettikeskustelussa jarruttamisen, kokoomuksen miellyttämiseksi. Jarruttaminen olisi voinut johtaa siihen, että paketti olisi ainakin Suomen osalta kaatunut.

PS on mennyt yhä enemmän suuntaan, jossa kaikki hiukankin tiukempi EU-liittovaltiokehityksen tai sitä kannattavien arvostelu on johtanut uhkailuun, painostukseen ja kafkamaisiin, perustelemattomiin eroprosesseihin. Puolueen johto on kyllä mukamas EU-kriittinen, mutta ei linjaltaan ole EU-vastainen tai kannusta suomalaisia EU-liittovaltiota vastaan.

Nato-jäsenyyttä perustellaan kyselyllä, joka lähetettiin vai osalle puolueen jäsenistä ja jonka vastausprosentti oli alhainen. Iso osa jäsenistöstä ei halua Natoa. Vaikuttaakin siltä, että puolueesta on tullut kokoomuksen apupuolue, jotta istuvalle pakkoruotsia, Natoa ja EU:ta kannattavalle puheenjohtajalle ja hänen lähihovilleen saataisiin ministerinpaikka kokoomushallituksessa.

Perussuomalainen puolue ei ole mitä se joskus oli ja puolue on myynyt kaikki periaatteensa kokoomusyhteensopivuuden takia. Tämä ei minulle ja monelle muullekaan enää käy.”

Teksti: Pia Polviander, Espoossa 6.5.2022
UMV/UVM, 6.5.2022

4

290

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Polvianderia löytyy nyt tuhansin persuissa. On kohta tilanne, kuin oli eduskunnassa Soini, Halme ja Vistbacka. Nyt jää Halla-aho, Purra ja Koskela istumaan ja huutelemaan oppositiolle.

  • Anonyymi

   Polviander on muutenkin ihan seko muija.

   • Anonyymi

    Vaikuttaako hänen viiltävä analyysinsä sinun herkkään nimittelijän sieluun?


  • Anonyymi

   Maailma muuttuu, sinä vanha jäärä. Muuta lappiin ja perusta oma valtio valtiossa. Globaali maailma ei pysty toimimaan kaikkien ääripäiden mukaan ja mieliksi, se kullattu keskiväylä on hyväksyttävä niinkuin aina antiikin ajoista ja valtion ensimmäisestä noususta lähtien. Sivistys muokkaa maailmaa, tai muokkaisi, mikäli vastavaikuttajat eivät tyrkkisi tuloksien pyöränpinnoihin kaikkea, mitä kulloinkin sattuvat käteensä saamaan - ja mitä kulloinkin tuntuu olevan trendikästä vastustaa ja pyrkiä estämään, ihan vaikka tavan vuoksi.
   Ja: Vastavoimat kumoaa toisensa, niinkö se oli?

   Tasaisin väliajoin tulee sota, jolla universumi pyrkii kokoamaan rivinsä ja osoittamaan yhteisöilleen, miten turhista jälleen kerran ihmiskunta ulvoo ja ulisee. Kohta taas nöyrrytään todellisuuden edessä. Harmi, että ihminen ei opi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofian ökyilyt on loppu

   Miksiköhän Sofian instassa on ollut viime aikoina niin kovin hiljaista? Liittyykö syy kenties piriparin eroon? Sofia joutui muuttamaan ex-hoitonsa sis
   Kotimaiset julkkisjuorut
   242
   3528
  2. Syystäkin ollut kirjoittamatta

   Mutta minun silmissäni olet kulutettu, käytetty, pilattu ja raiskattu jätteeksi. Kyllä moni sinua mielellään hässisi, mutta ei sinusta ihmistä rinnall
   Tunteet
   290
   1795
  3. Onko Suomi huonompi kotimaa kuin Venäjä?

   Täällä kirjoittelee muutama ihminen Suomesta siihen sävyyn, että kysymys on pakko esittää. Jos siis vertailet toisiinsa näitä kahta maata, onko Venä
   Maailman menoa
   515
   1559
  4. Meillä on yhteys

   Molemmat halutaan ja rakastetaan Molemmat paetaan ja pelätään ❤️
   Ikävä
   75
   1466
  5. Nato-ovi pysyy kiinni Suomelta.

   Usa ei puutu Suomen ja Turkin väliseen kiistaan, joten menee vuosia Nato-oven repimiseen ja voi olla että sisään ovesta ei koskaan päästäkään. https:/
   Maailman menoa
   420
   1427
  6. Uskotko nainen vielä ihmeisiin

   Sinun täytyy vain uskoa ja luottaa💕
   Ikävä
   94
   1292
  7. Jesper on herrasmies

   Kantaa lentokentällä rakkaansa Dior laukkua ja kulkevat rakastuneina käsi kädessä. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Martina-Aitolehden-Jesper-rakas-palj
   Kotimaiset julkkisjuorut
   204
   1236
  8. Vietä kiva päivä (ilman minua)

   nainen siellä noin 20 km päässä. 😊 ☀️
   Tunteet
   141
   1154
  9. Kauhava ansaitsee enemmän ja parempaa

   Tervehdys Kauhavalaiset! Sain viestin, että minun pitäisi kirjoittaa myös täällä, koska foorumi kuulema edustaa Kauhavan älymystön mielipidettä ja sa
   Kauhava
   85
   1147
  10. Ässät taas yhdessä

   Jollakin asialla lokki kiristää heidät pysymään yhdessä vaikka rakkaudesta tai parisuhteesta ei olekaan kyse. Sääliksi käy pulia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   28
   1079
  Aihe