Hei, te takinkääntäjät, Koskela, Joutsenlahti ym "suuret johtajat" persussa!

Anonyymi

Hei, te takinkääntäjät, Koskela, Joutsenlahti ym "suuret johtajat" persussa! Tässä on tänään eronneen Polvianderin yhteenveto persuista. Teen saman johtopäätöksen ja jätän eropaperit ensiviikolla.

"Pia Polvianderin 6.5.2022 lehdistölle toimittama julkinen eroilmoitus:

”Liityin puolueeseen vuonna 2013 suurin odotuksin ja täynnä toivoa siitä, että muuttaisimme Suomea. Halusin olla mukana puolueessa, joka taistelee Suomen ja suomalaisten puolesta, EU-liittovaltiokehitystä, euroa, euroglobalismia, NATO:a, pakkoruotsia vastustaen, unohtamatta tietenkään haittamaahanmuuttoa, joka riivaa maatamme ja syö varojamme.

Uskoin, että olen mukana kansanliikkeessä, jossa suomenmielisyys, suomen kieli ja isänmaamme Suomi olisi ykkösasia. Valitettavasti mikään edellä mainituista asioista ei ole käynyt toteen.

Ensimmäinen harhaliike oli, kun entinen pitkäaikainen puheenjohtaja ryhtyi tukemaan Kreikan tukipaketteja ja lopuksi petti koko puolueen Jyväskylän 2017 puoluekokouksen jälkeen. Uskoin, että kyseessä oli vain petturien hillotolppa, uskoin edelleen puolueeseen. Olin iloinen, kun näin Jussi Halla-ahon kertovan lehdistössä keväällä 2017, että hän puheenjohtajana ajaisi EU- ja euroeroa. Valitettavasti Halla-ahonkin takki kääntyi 2018.

Puheenjohtajakamppailu 2021 sai aikaan vaikutelman, jossa puheenjohtaja valitsee itselleen mieleisen jatkajan. Sisältökeskustelua ei käyty ja EU-kritiikkiä ei pahemmin kuultu. Sen sijaan uuden puheenjohtajan myötä tuntui vahvistuvan tendenssi, että kokoomusta, RKP:tä, euroa tai EU:ta ei saa enää arvostella.

Puolueen kansanedustajat pettivät äänestäjät lopettamalla elvytyspakettikeskustelussa jarruttamisen, kokoomuksen miellyttämiseksi. Jarruttaminen olisi voinut johtaa siihen, että paketti olisi ainakin Suomen osalta kaatunut.

PS on mennyt yhä enemmän suuntaan, jossa kaikki hiukankin tiukempi EU-liittovaltiokehityksen tai sitä kannattavien arvostelu on johtanut uhkailuun, painostukseen ja kafkamaisiin, perustelemattomiin eroprosesseihin. Puolueen johto on kyllä mukamas EU-kriittinen, mutta ei linjaltaan ole EU-vastainen tai kannusta suomalaisia EU-liittovaltiota vastaan.

Nato-jäsenyyttä perustellaan kyselyllä, joka lähetettiin vai osalle puolueen jäsenistä ja jonka vastausprosentti oli alhainen. Iso osa jäsenistöstä ei halua Natoa. Vaikuttaakin siltä, että puolueesta on tullut kokoomuksen apupuolue, jotta istuvalle pakkoruotsia, Natoa ja EU:ta kannattavalle puheenjohtajalle ja hänen lähihovilleen saataisiin ministerinpaikka kokoomushallituksessa.

Perussuomalainen puolue ei ole mitä se joskus oli ja puolue on myynyt kaikki periaatteensa kokoomusyhteensopivuuden takia. Tämä ei minulle ja monelle muullekaan enää käy.”

Teksti: Pia Polviander, Espoossa 6.5.2022
UMV/UVM, 6.5.2022

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Polvianderia löytyy nyt tuhansin persuissa. On kohta tilanne, kuin oli eduskunnassa Soini, Halme ja Vistbacka. Nyt jää Halla-aho, Purra ja Koskela istumaan ja huutelemaan oppositiolle.

    • Anonyymi

      Maailma muuttuu, sinä vanha jäärä. Muuta lappiin ja perusta oma valtio valtiossa. Globaali maailma ei pysty toimimaan kaikkien ääripäiden mukaan ja mieliksi, se kullattu keskiväylä on hyväksyttävä niinkuin aina antiikin ajoista ja valtion ensimmäisestä noususta lähtien. Sivistys muokkaa maailmaa, tai muokkaisi, mikäli vastavaikuttajat eivät tyrkkisi tuloksien pyöränpinnoihin kaikkea, mitä kulloinkin sattuvat käteensä saamaan - ja mitä kulloinkin tuntuu olevan trendikästä vastustaa ja pyrkiä estämään, ihan vaikka tavan vuoksi.
      Ja: Vastavoimat kumoaa toisensa, niinkö se oli?

      Tasaisin väliajoin tulee sota, jolla universumi pyrkii kokoamaan rivinsä ja osoittamaan yhteisöilleen, miten turhista jälleen kerran ihmiskunta ulvoo ja ulisee. Kohta taas nöyrrytään todellisuuden edessä. Harmi, että ihminen ei opi.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1858
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1798
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      117
      1761
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1567
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1118
    10. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1102
    Aihe