Seiskalta on jutut loppuuuuu

Anonyymi

Kaikki jutut on kerätty julkkujen omilta sosiaalisen median tileiltä. Kukaan ei ole antanut edes haastattelua, paitsi kuolemansairas kermakalevi, joka ei sitten kuollut tänäkään vuonna.

Missä on Hörkkö pitkän putkensa kanssa? Eikö edes suttuisia kuvia saada Stefanista ja nevöhööd-blondista tai Martinasta tanskalaisen kanssa?

25

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä Menaiset kohta tekee syvähaastattelun Martinan kanssa, jossa esitellään uusi "En luovu susta koskaan"- mies.

      • Anonyymi

        Ottaapas otsaluuhun, mutta sopeudu. 😉


      • Anonyymi

        Onkos Hörkkö siirtynyt Me Naisiin mielenkiintoista...?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ottaapas otsaluuhun, mutta sopeudu. 😉

        Mikä ottaa otsaluuhun? Olen Seiskan tilaaja, haluan vastinetta rahoille! Vanhat kuvat jostain susirumasta keuhkosairaasta ukosta eivät ole sitä, mitä juorulehdeltä odotan. Juoruja! Suhteita ja eroja! Glamouria! Pettäjiä ja jättäjiä! Bling-blingiä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ottaapas otsaluuhun, mutta sopeudu. 😉

        Inhoan Martinaa ja sitä mamu jesperiä..


    • Anonyymi

      Odottakaa, odottakaa, pian saadaan kuva kun Martina nuolee Jesperin korvaa kumipuku päällä.

      • Anonyymi

        Seiska sitä ei onnistu ottamaan.He keskittyvät 80-vuotiaisiin kroonikoihin vaipat jaloissa.


    • Anonyymi

      Ihmiset keskittyvät tärkeimpiin asioihin, niin roskalehden kaivettava joko vanhoja ”danny-juttuja” tai kaivettava somea. Minusta tää suunta alkoi helmikuussa, kun Ukrainan sota alkoi.

      • Anonyymi

        Olihan siellä taas tärkeä juttu Sofiasta, Sofialla finni otsassa ja käynyt apteekista voiteen siihen.
        Ei ole heillä ollut aikoihin Sofiasta mitään oikeita juoruja, juuri tuontasoisia juttuja väkisin vääntävät ja klikkauksia sataa:)


    • Anonyymi

      Seiska kirjottaa vaan sellasta, mikä on eduksi Sofialle. Ne tietää kissä se bunkkaa, mutta siitä ei kirjota. Itseään potkivat nilkoille, kun eivät paljasta niitä asioita, mitkä ihmisiiä oikeasti kiinnostaa.

    • Anonyymi

      Aller on perustanut tuotantoyhtiön, jossa Soila kapellimestarina. Soilan holhokki on Sofia ja siksi Seiska ei kirjoita Sofiasta enää mitään mielenkiintoista vaan ainoastaan nostaa sitä esiin aivan turhilla jutuilla. Ne luulee, että Seiskan menekki kasvaa kun Sofian sarjaa aletaan näyttää ja Seiska pääsee kirjoittamaan siitä. Parhaat palat tulee kuitenkin toivottavasti löytymään Youtubesta Demaagukselta, jolloin Seiskaa on turha edes avata.

    • Anonyymi

      Sofian otsassa oleva finni Seiskalehden uutinen. Ei helvata kuinka alas lehti vajoaa🤣🤣🤣🤣

    • Anonyymi

      Nii ei kai ole aikoihin yksikään jääkiekkoilija löytänyt uutta prinsessaa josta voisi sitten erota löytääkseen uuden prinsessan.

      Miksei voi juoruta tasapainoisessa parisuhteessa olevista jotka eivät jaa avioliittoaan jokapuolelle? Tai panu hörkön esimerkillisen elämänkerran jatkosarjana. Tyyliin sitten mä päätin antaa psykiatrisia diagnooseja inhokeilleni.

    • Anonyymi

      Seiskassa on ehkä huomattu, että seuraamalla ihmisten instoja ja muuta somea, pääsee vähemmällä. Voi vain istua toimistolla tai kotona kirjoittamassa löytämänsä päivitykset seuraavaan lehteen ja nettisivulle.
      Välillä voi keittää itselleen kahvit, tai ottaa nokoset.
      Helppoa ja mukavaa ilman vaivannäköä.
      Kaiken lisäksi vinkkipalkkion toivossa tavikset lähettelevät kuvia ja juoruja näkemistään julkimoista, joten taas säästyy toimittajan aika.

      • Anonyymi

        Sitähän ne Ilta-Sanomat ja Iltalehtikin tekevät. Eikö niissä esitellä Siepin, Hussin, Piritta Hagmani.myytävänä olevat asunnotkin. Ei se Sofia Seiskan suosikki ole, vaan Hussi ja Sieppi. Kun joku keskittyy Sofiaan, niin ei muita juttuja näekään kuin Sofian jpka puolella.


    • Anonyymi

      Seiska siirtyny etätöihin.

    • Anonyymi

      Seiskan valejutut Tuki-loisesta olivat 💩
      Jos yhtään vilkaisi daamin omaa facea ja instaa, ihan normijärki-ihminen tajusi, että seiska julkaisee tarkistamatta kaiken höpöhöpön mitä Tuki-loinen lörpöttelee. Etenkin raskauden aikaiset jutut ja lapsen syntymän jälkeiset "haastattelut" olivat ällöttäviä. Vaikka lehti julkaisi Tuksun ja Perpan oikeudenkäyntipapereita, mistä hyvin kävi ilmi mitä luikuria älyttömän hyvä äiti on toimittajalle valehdellut.
      Ja jouluristeilyhaastis............"Paul" eli Perpa sai tarpeekseen näyttelemisestä.

      Hesarissa taisi olla joskus juttu Tuksusta (ilmiönä ja henkilönä),jossa kävi ilmi, että seiskan päätoimittaja Peltomäki ja Tuksu ovat "tuttuja" (hmm...) strippiklubiajoilta saakka. Peltomäki oli todennut Tuksusta olevan "potentiaalia" (asennot ja huohotukset?). Siksikö päätoimittaja on itse ollut kirjoittamassa juttuja Tuki-

      Maisasta kyllä kaivetaan negatiivista. Milloin seiska paljastaa Tuksun lapsen huostaanoton? Tuksun todellisen luonteen? Veijon hyväksikäytön? Miten on kohdellut äitiään ja perhettään? Uskishorinat ja rokoteuhkailut? Eikä mitään Tuksun satuja vaan lähipiiriä haastattelemalla. Tai vaikka esim. Veijon äitiä.

      • Anonyymi

        Eiköhän tällainen painettu lehti ole jo dead. Uutiset ilmestyessään vanhoja. Ja ketä tällaiset "kermakalevit" ja "tukiloiset" kiinnostaa. Jotain 68 . Eikä niitäkään oikeesti.


      • Anonyymi

        Siis tosiaan, ei ollutkaan juttua älyttömän hyvästä, sisäisesti ja ulkoisesti kauneimmasta äidistä!


      • Anonyymi

        Ollaan jännän äärellä.
        Tuksun face

        "Next here!!! 🥰😍😍😍 Santorini, Greece 💖 on these trips, my mother is NOT welcomed anymore haha, she really didn’t deserve it ever. These trips I will have other company, enough is enough. My mom is a backstabber and a lier; so mom: NO more trips anymore, not anymore to my summer house Finland either! Actually, you are not even my mom anymore, I call you only with your first name. However, there is much more evil person than my mom. God knows. And I leave it everything for Him. If you keep treating me in a bad way, I WILL GO TO MEDIA! 😠 Finland’s Media is maybe not that what you want, asshole!!!! (Not talking of my mom now)"

        Luuleeko se oikeasti, että Seiskalle soittaminen auttaisi saamaan ILEn takaisin? Seiska tosin on ennenkin kirjoitellut Tuksun kertomia satuja ilman tsekkaamatta faktoja. Haluaisin kuitenkin uskoa, että siinä vaiheessa kun Tuksu alkaa kertomaan valheita mihin sotkee pienen lapsen, 70-vuotiaan äitinsä ja kuolleet siskot, niin Seiskaltakin löytyisi hieman moraalia ja eettisyyttä. Seiska on ainoa, joka juttua edes tekisi. Suomen tiedotusvälineitä eikä kansaa noin yleisellä tasolla kiinnosta katkeran alkoholistin joka on päästään sekaisin kouhottaminen.

        Tuksu on sen verran tyhmä, ettei se tajua sitäkään että nuo sen kirjoittelut somessa ja uhkailut eivät tosiaan millään tapaa auta häntä. Eikä auta sekään, jos nyt alkaisi medialle soittelemaan ja valehtelemaan. Lastensuojelun silmissä tuo vain enemmän osoittaa sitä, että Tuksu on valehteleva narsisti joka ei edes omaa lastaan epäile riepotella mediassa jos siitä on Tuksulle etua. Tai siis Tuksu luulee, että siitä on hänelle etua.

        Tuksu voisi nyt vaan pikku hiljaa opetella ymmärtämään, että hän on tuhonnut ihan itse koko elämänsä. Kaikki on mennyt ja se on ihan oma vika. Ei Marjan, ei kateellisten bnäätien, ei median. IHAN OMA VIKA. ILEä ei tule koskaan saamaan takaisin. Ei tule kaksia tai yksiäkään häitä Paulin tai kenenkään muunkaan kanssa. Oma perhe ei jaksa eikä halua olla tekemisissä. Ei ole ystäviäkään, nekin ketä on ollut on omalla käytöksellään saanut poistumaan elämästä. Ei ole rahaa, ei tuloja. Ei yhtään mitään.


    • Anonyymi

      Mannisista ainakin oli juttu, kun Aki on Norjassa kalassa ja Rita on turskaleski.

    • Anonyymi

      Maksaakoko jotkut julkkikset Seiskan hiljaiseksi vai onko joku muunlainen sopimus kun joistain ei kirjoita mitään kohujuttuja vaikka aihetta olisi monenkin julkkiksen historiassa ja toiminnassa.

    • Anonyymi

      Samat jutut näkyy olevan täälläkin vuodesta toiseen. No uutena tämä Iida.

    • Anonyymi

      No nyt onkin mielenkiintoista, missä puskassa Hörkkö putkensa kanssa vaanii? Onko peräti matkustanut Mallorcalle, josko saisi ikuistettua Martinan ja sala-Jesperin? Vai seuraako Sofiaa ja yrittää selvittää, minne Sofia on Stefun lempattuaan muuttanut? Entä Stefun ja Kulta-Iidan Seiskalle supistu sutinapommi?

      Kyllähän niitä aiheita on.

    • Anonyymi

      Onkos hörhöt loppuneet kaikki zuomesta, jossa olis lööppi ainesta, täh?👮🐼

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      1005
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      997
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      900
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      754
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe