Seiskalta on jutut loppuuuuu

Anonyymi

Kaikki jutut on kerätty julkkujen omilta sosiaalisen median tileiltä. Kukaan ei ole antanut edes haastattelua, paitsi kuolemansairas kermakalevi, joka ei sitten kuollut tänäkään vuonna.

Missä on Hörkkö pitkän putkensa kanssa? Eikö edes suttuisia kuvia saada Stefanista ja nevöhööd-blondista tai Martinasta tanskalaisen kanssa?

25

260

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyllä Menaiset kohta tekee syvähaastattelun Martinan kanssa, jossa esitellään uusi "En luovu susta koskaan"- mies.

   • Anonyymi

    Ottaapas otsaluuhun, mutta sopeudu. 😉


   • Anonyymi

    Onkos Hörkkö siirtynyt Me Naisiin mielenkiintoista...?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ottaapas otsaluuhun, mutta sopeudu. 😉

    Mikä ottaa otsaluuhun? Olen Seiskan tilaaja, haluan vastinetta rahoille! Vanhat kuvat jostain susirumasta keuhkosairaasta ukosta eivät ole sitä, mitä juorulehdeltä odotan. Juoruja! Suhteita ja eroja! Glamouria! Pettäjiä ja jättäjiä! Bling-blingiä!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ottaapas otsaluuhun, mutta sopeudu. 😉

    Inhoan Martinaa ja sitä mamu jesperiä..


  • Anonyymi

   Odottakaa, odottakaa, pian saadaan kuva kun Martina nuolee Jesperin korvaa kumipuku päällä.

   • Anonyymi

    Seiska sitä ei onnistu ottamaan.He keskittyvät 80-vuotiaisiin kroonikoihin vaipat jaloissa.


  • Anonyymi

   Ihmiset keskittyvät tärkeimpiin asioihin, niin roskalehden kaivettava joko vanhoja ”danny-juttuja” tai kaivettava somea. Minusta tää suunta alkoi helmikuussa, kun Ukrainan sota alkoi.

   • Anonyymi

    Olihan siellä taas tärkeä juttu Sofiasta, Sofialla finni otsassa ja käynyt apteekista voiteen siihen.
    Ei ole heillä ollut aikoihin Sofiasta mitään oikeita juoruja, juuri tuontasoisia juttuja väkisin vääntävät ja klikkauksia sataa:)


  • Anonyymi

   Seiska kirjottaa vaan sellasta, mikä on eduksi Sofialle. Ne tietää kissä se bunkkaa, mutta siitä ei kirjota. Itseään potkivat nilkoille, kun eivät paljasta niitä asioita, mitkä ihmisiiä oikeasti kiinnostaa.

  • Anonyymi

   Aller on perustanut tuotantoyhtiön, jossa Soila kapellimestarina. Soilan holhokki on Sofia ja siksi Seiska ei kirjoita Sofiasta enää mitään mielenkiintoista vaan ainoastaan nostaa sitä esiin aivan turhilla jutuilla. Ne luulee, että Seiskan menekki kasvaa kun Sofian sarjaa aletaan näyttää ja Seiska pääsee kirjoittamaan siitä. Parhaat palat tulee kuitenkin toivottavasti löytymään Youtubesta Demaagukselta, jolloin Seiskaa on turha edes avata.

  • Anonyymi

   Sofian otsassa oleva finni Seiskalehden uutinen. Ei helvata kuinka alas lehti vajoaa🤣🤣🤣🤣

  • Anonyymi

   Nii ei kai ole aikoihin yksikään jääkiekkoilija löytänyt uutta prinsessaa josta voisi sitten erota löytääkseen uuden prinsessan.

   Miksei voi juoruta tasapainoisessa parisuhteessa olevista jotka eivät jaa avioliittoaan jokapuolelle? Tai panu hörkön esimerkillisen elämänkerran jatkosarjana. Tyyliin sitten mä päätin antaa psykiatrisia diagnooseja inhokeilleni.

  • Anonyymi

   Seiskassa on ehkä huomattu, että seuraamalla ihmisten instoja ja muuta somea, pääsee vähemmällä. Voi vain istua toimistolla tai kotona kirjoittamassa löytämänsä päivitykset seuraavaan lehteen ja nettisivulle.
   Välillä voi keittää itselleen kahvit, tai ottaa nokoset.
   Helppoa ja mukavaa ilman vaivannäköä.
   Kaiken lisäksi vinkkipalkkion toivossa tavikset lähettelevät kuvia ja juoruja näkemistään julkimoista, joten taas säästyy toimittajan aika.

   • Anonyymi

    Sitähän ne Ilta-Sanomat ja Iltalehtikin tekevät. Eikö niissä esitellä Siepin, Hussin, Piritta Hagmani.myytävänä olevat asunnotkin. Ei se Sofia Seiskan suosikki ole, vaan Hussi ja Sieppi. Kun joku keskittyy Sofiaan, niin ei muita juttuja näekään kuin Sofian jpka puolella.


  • Anonyymi

   Seiska siirtyny etätöihin.

  • Anonyymi

   Seiskan valejutut Tuki-loisesta olivat 💩
   Jos yhtään vilkaisi daamin omaa facea ja instaa, ihan normijärki-ihminen tajusi, että seiska julkaisee tarkistamatta kaiken höpöhöpön mitä Tuki-loinen lörpöttelee. Etenkin raskauden aikaiset jutut ja lapsen syntymän jälkeiset "haastattelut" olivat ällöttäviä. Vaikka lehti julkaisi Tuksun ja Perpan oikeudenkäyntipapereita, mistä hyvin kävi ilmi mitä luikuria älyttömän hyvä äiti on toimittajalle valehdellut.
   Ja jouluristeilyhaastis............"Paul" eli Perpa sai tarpeekseen näyttelemisestä.

   Hesarissa taisi olla joskus juttu Tuksusta (ilmiönä ja henkilönä),jossa kävi ilmi, että seiskan päätoimittaja Peltomäki ja Tuksu ovat "tuttuja" (hmm...) strippiklubiajoilta saakka. Peltomäki oli todennut Tuksusta olevan "potentiaalia" (asennot ja huohotukset?). Siksikö päätoimittaja on itse ollut kirjoittamassa juttuja Tuki-

   Maisasta kyllä kaivetaan negatiivista. Milloin seiska paljastaa Tuksun lapsen huostaanoton? Tuksun todellisen luonteen? Veijon hyväksikäytön? Miten on kohdellut äitiään ja perhettään? Uskishorinat ja rokoteuhkailut? Eikä mitään Tuksun satuja vaan lähipiiriä haastattelemalla. Tai vaikka esim. Veijon äitiä.

   • Anonyymi

    Eiköhän tällainen painettu lehti ole jo dead. Uutiset ilmestyessään vanhoja. Ja ketä tällaiset "kermakalevit" ja "tukiloiset" kiinnostaa. Jotain 68+. Eikä niitäkään oikeesti.


   • Anonyymi

    Siis tosiaan, ei ollutkaan juttua älyttömän hyvästä, sisäisesti ja ulkoisesti kauneimmasta äidistä!


   • Anonyymi

    Ollaan jännän äärellä.
    Tuksun face

    "Next here!!! 🥰😍😍😍 Santorini, Greece 💖 on these trips, my mother is NOT welcomed anymore haha, she really didn’t deserve it ever. These trips I will have other company, enough is enough. My mom is a backstabber and a lier; so mom: NO more trips anymore, not anymore to my summer house Finland either! Actually, you are not even my mom anymore, I call you only with your first name. However, there is much more evil person than my mom. God knows. And I leave it everything for Him. If you keep treating me in a bad way, I WILL GO TO MEDIA! 😠 Finland’s Media is maybe not that what you want, asshole!!!! (Not talking of my mom now)"

    Luuleeko se oikeasti, että Seiskalle soittaminen auttaisi saamaan ILEn takaisin? Seiska tosin on ennenkin kirjoitellut Tuksun kertomia satuja ilman tsekkaamatta faktoja. Haluaisin kuitenkin uskoa, että siinä vaiheessa kun Tuksu alkaa kertomaan valheita mihin sotkee pienen lapsen, 70-vuotiaan äitinsä ja kuolleet siskot, niin Seiskaltakin löytyisi hieman moraalia ja eettisyyttä. Seiska on ainoa, joka juttua edes tekisi. Suomen tiedotusvälineitä eikä kansaa noin yleisellä tasolla kiinnosta katkeran alkoholistin joka on päästään sekaisin kouhottaminen.

    Tuksu on sen verran tyhmä, ettei se tajua sitäkään että nuo sen kirjoittelut somessa ja uhkailut eivät tosiaan millään tapaa auta häntä. Eikä auta sekään, jos nyt alkaisi medialle soittelemaan ja valehtelemaan. Lastensuojelun silmissä tuo vain enemmän osoittaa sitä, että Tuksu on valehteleva narsisti joka ei edes omaa lastaan epäile riepotella mediassa jos siitä on Tuksulle etua. Tai siis Tuksu luulee, että siitä on hänelle etua.

    Tuksu voisi nyt vaan pikku hiljaa opetella ymmärtämään, että hän on tuhonnut ihan itse koko elämänsä. Kaikki on mennyt ja se on ihan oma vika. Ei Marjan, ei kateellisten bnäätien, ei median. IHAN OMA VIKA. ILEä ei tule koskaan saamaan takaisin. Ei tule kaksia tai yksiäkään häitä Paulin tai kenenkään muunkaan kanssa. Oma perhe ei jaksa eikä halua olla tekemisissä. Ei ole ystäviäkään, nekin ketä on ollut on omalla käytöksellään saanut poistumaan elämästä. Ei ole rahaa, ei tuloja. Ei yhtään mitään.


  • Anonyymi

   Mannisista ainakin oli juttu, kun Aki on Norjassa kalassa ja Rita on turskaleski.

  • Anonyymi

   Maksaakoko jotkut julkkikset Seiskan hiljaiseksi vai onko joku muunlainen sopimus kun joistain ei kirjoita mitään kohujuttuja vaikka aihetta olisi monenkin julkkiksen historiassa ja toiminnassa.

  • Anonyymi

   Samat jutut näkyy olevan täälläkin vuodesta toiseen. No uutena tämä Iida.

  • Anonyymi

   No nyt onkin mielenkiintoista, missä puskassa Hörkkö putkensa kanssa vaanii? Onko peräti matkustanut Mallorcalle, josko saisi ikuistettua Martinan ja sala-Jesperin? Vai seuraako Sofiaa ja yrittää selvittää, minne Sofia on Stefun lempattuaan muuttanut? Entä Stefun ja Kulta-Iidan Seiskalle supistu sutinapommi?

   Kyllähän niitä aiheita on.

  • Anonyymi

   Onkos hörhöt loppuneet kaikki zuomesta, jossa olis lööppi ainesta, täh?👮🐼

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko sinulla nainen sen miehen kanssa ihan älytön juttu?

   Vai mitä se tämä kaikki teidän pelinne täällä oikein on? Jospa se on vain sellaista kevyttä ja ohimenevää ihastumista..? Taitaa olla. Niin minä nyt vä
   Ikävä
   132
   2061
  2. Oho! Susanna Laine Puoli seiskassa: "Kuinka outoo..." - Anniina Valtoselta suloinen viesti

   Herttaista meininkiä Susanna ja Anniina! Kunnon naisenergiaa ja toisen tsemppaamista! Susanna Laine on juontaja ja näyttelijä, joka juonsi Puoli seit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   7
   1471
  3. Uskallatko laittaa tuntomerkkejä

   Samaan kommenttiin sekä itsestäsi, että kaivatustasi?
   Ikävä
   54
   990
  4. Lopullinen varmistus. Suomi ja Ruotsi eivät liity Natoon

   Suomen ja Ruotsin liittyminen Natoon on estetty Erdoganin toimesta: https://www.is.fi/politiikka/art-2000008826412.html Tämä on pieni askel Erdogani
   Maailman menoa
   356
   869
  5. Karmeita juttuja tapahtuu

   Pyöräilijä kuoli törmättyään betoni­porsaaseen alikulku­tunnelissa Kankaanpäässä – Tunneli oli pimeä, koska edellis­yönä oli alkanut ”kesä­sammutus”.
   Kankaanpää
   31
   823
  6. 188 - 8 oli Natoäänestyksen tulos eduskunnassa

   Nytkö sitten pulinat pois, kun on kansan(edustajat) puhuneet. Poissa oli 3 kansanedustajaa.
   Maailman menoa
   416
   822
  7. Taidat mies olla sellainen

   että minne menetkin,saat naiset ihastumaan itseesi.....vähän luulen,että useampi nainen on jäänyt kiinni sinuun....olet lempeä ja itsevarma,hymyilet j
   Ikävä
   33
   814
  8. Miksi syntymättömien lasten oikeutta elämään puolustavat saamme kurat niskaamme?

   😏 Eikö yhteiskunnan tule puolustaa sen heikoimpia ja seuraavaa sukupolvea joka tilanteessa?
   Luterilaisuus
   477
   804
  9. Rantis vähän pyöristynyt?

   Nikosta nyt tänään julkaistut kuvat näyttävät hänen olevan varsin hyvävointisen näköinen. Syyttäjähän ei vaadi hänelle lisää vankeutta tästä toisen s
   Kotimaiset julkkisjuorut
   72
   772
  10. Älä luovuta vielä

   jos vaan tykkäät. Otan yhteyttä jossain vaiheessa (mieheen), jos tää ei muuten onnistu.
   Ikävä
   51
   676
  Aihe