Onneksi on perussuomalaiset!

Anonyymi

Täällä mollataan perussuomalaisia urakalla ja tiedetään kylä minkä porukoiden toimesta. Kuitenkin perussuomalaiset ovat ainoa puolue Haapavedellä ja muuallakin, joka toimii vastapainona keskustapuolueen mafiamaiselle toiminnalle täällä ja kaikissa kepuenemmistöisissä kunnissa. Perussuomalaisten historiaa kun tarkistaa menneisyyteen, niin puolue on Haapavedellä kasvanut joka kuntavaaleissa. Sen sijaan muita pieniä puoueita on kadonnut kuten sdp, kristilliset, vapaat vaikuttajat, vihreät. Ja keskustan kannatus suorastaan romahti viimeisissä kuntavaaleissa. Kokoomus pysyi juuri ja juuri valtuustossa ja vasemmistokin menetti valtavan määrän ääniä. Perussuomalaisten kannatus kasvoi vaikka oli uusi puolue Haapavesi ryhmä mukana keräämässä ääniä keskustaan pettyneiltä. Perussuomalaisten kasvu perustuu juuri rohkeuteen olla eri mieltä keskustan ylivoimaa ja painostusta vastaan . Perussuomalaiset uskaltavat puuttua epäkohtiin ja puolustavat heikompia. Siinä selitys.

94

849

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Miksi vain erimieltä me äänestäjät kyllä odotetaa jotain järkevämpää?

   • Anonyymi

    Kyllä Perus On Paras ! Sanoo Kansa !


   • Anonyymi

    VKK-puolue tulee nousemaan suurimmaksi puolueeksi Haapavedellä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä Perus On Paras ! Sanoo Kansa !

    Pietarissa!


  • Anonyymi

   Äänestäisin muuten keskustaa mutta kun siellä pesii se lestatiolainen kierous ja tekopyhyys. Siksi PerusSuomalaiset!

  • Anonyymi

   Perussuomalaiset saa täältäkin kiitosta.
   Vastuullista toimintaa ja hyvin selvittävät asioita.
   Arvostan juurikin sitä, että Perussuomalaiset uskaltavat esittää mielipiteensä ja puolustaa näkemyksiään, eivätkä anna kepujen häärätä omassa ylhäisessä ylimielisyydessään kaupunkilaisia kuuntelematta.
   Perussuomalaisille kiitos myös avoimesta tiedottamisesta kaupungin päätöksenteosta.
   Keput perintesesti koittaa häärätä joka asiassa mahdollisimman pitkälle niin, että kaupunkilaisia ei informoida ( ettei vaan kukaan vastustaisi heidän omasta mielestään "hyviä" projektejaan) ja päätökset nuijitaan pöytään ennen kuin asukkailla on mitään mahdollisuutta arvioida miten päätökset tulee vaikuttamaan heidän elämäänsä. Kaikki kepujen kanssa eri mieltä olevat leimataan häiriköiksi ja koitetaan nolata kaikin keinoin.

   Pitäkää lippu korkealla Perussuomalaiset.
   Teitä tarvitaan.

   • Anonyymi

    Uhkailu on vastuullista toimintaa? Oletko tutustunut turpeanaamaisen entisen opettajan puheisiin?

    Minusta kaikki fiksut ovat erimieltä uhkailusta.


  • Anonyymi

   Hah, hah!!

  • Anonyymi

   "Perussuomalaiset uskaltavat puuttua epäkohtiin .."

   No, perussuomalaiset uskaltavat kyllä, mutta mitään muuta järjenvaloa sieltä ei sitten löydykään. Seuraavat sivusta ja arvostelevat, kun muut yrittävät tehdä jotain.
   Valittavat ja arvostelevat.
   Ei ole näkynyt sen yhtään omaa ajatusta siitä, miten Haapavettä tulisi kehittää ja millä rahalla. Sitä kyllä uskalletaan sanoa, mitä ei heidän mielestä saa tehdä. Uskalletaan vastustaa kehityshankkeita ja hakea populistisia pisteitä marginaaleilta.
   Uskalletaan haukkua kaikki muut puolueet, mutta se haapavesiryhmä se se on persujen lemmikki ja sielunkumppani. Siinä sitä on sellaista hengenheimolaisuutta.
   Taitaa Haapavesiryhmäkin nauttia. Kehittyvää haapavettä ajatteleva klikki. Voi hyvänen aika jos tuolla mentäisiin.

  • Anonyymi

   Persut ovat politiikan moottoripyöräjengi, ja tulisi kieltää lailla.

   • Anonyymi

    09.49
    Tuo on juurikin tuota alatasoa, jolla heitellään Perussuomalaisten päälle kuraa ilman mitään fakta pohjaa tai perusteluja.

    Suosittelen katsomaan Sebastian Tynkkysen linkin siitä, kun hän kohtaa torilla keskisormen heiluttelijan ja kysyy tältä perusteluja moiseen käytökseen. Se onkin hupaisaa ja valaisevaa katseltavaa.
    Mietipä kuulutko joukkoon?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    09.49
    Tuo on juurikin tuota alatasoa, jolla heitellään Perussuomalaisten päälle kuraa ilman mitään fakta pohjaa tai perusteluja.

    Suosittelen katsomaan Sebastian Tynkkysen linkin siitä, kun hän kohtaa torilla keskisormen heiluttelijan ja kysyy tältä perusteluja moiseen käytökseen. Se onkin hupaisaa ja valaisevaa katseltavaa.
    Mietipä kuulutko joukkoon?

    Eikö se persujen harrastama jatkuva maahanmuuttajien ja ns. eriväristen ihmisten mollaaminen, haukkuminen ja maalittaminen riitä syyksi? Mielestäni se riittää.

    Nyt ollaan auttamassa ukrainalaisia sodan keskellä, mutta persujen mielestä vain koska ukrainalaiset ovat valkoihoisia kristittyjä, vastaavasti persut olisivat kuskaamassa esim. kaikki afrikkalaiset takaisin sotatantereelle, he kun omaavat persujen mielestä väärän DNA:n.

    Kaikki ihmiset ovat ihmisiä, eikä ihonvärillä tai uskolla ole mitään merkitystä siihen, vaikka persut niin väittävätkin.


   • Anonyymi

    Ei ole kukaan vielä hoksannut syyttää PerusSuomalaisia Ukrainaan kohdistuneen hyökkäyksen johdosta,koittakaa löytää kytköksiä!!!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei ole kukaan vielä hoksannut syyttää PerusSuomalaisia Ukrainaan kohdistuneen hyökkäyksen johdosta,koittakaa löytää kytköksiä!!!!

    Persuja syytetään aiheesta, persut syyttävät itse keksimistään aiheista, siinä on vissi ero.


  • Anonyymi

   Tuolla tasolla on kepujen ja vasemmiston ajatukset? Kehoittaisin katsomaan siis peiliin, niin näkyy mistä puolueista ne oikeat öyhääjät tulevat. Valtion tasolla keput ovat menettäneet romahduksen omaisesti kannatustaan ja ovat juurikin siellä marginaalissa. Keikkuvat siksi hallituksessa mukana ilman mitään johdonmukaisia arvoja. Arvona tuntuu olevan, että äänestäjille sanotaan kulloinkin ne lupaukset, joilla saisi kalastettua eniten ääniä ( vaikka lupauksia ei ole tarkoituskaan pitää). Jos tuo ei ole sitä halveksittavaa populismia, niin mikä sitten on? Perussuomalaiset ovat aina pysyneet siinä, mitä ovat luvanneet, silloinkin kun diitä ei ole ollut PS:lle hyötyä ja muut puolueet ovat mäiskineet (populistisesti) liian hyvin menestynyttä puoluetta: esim.PS on jo pitkää varoittanut sitoutumasta liikaa Venäjän energiaan koska siitä Venäjä saa vipuvartta kiristää ( kuten nyt on käynyt). Esimerkkejä löytyy myös maahanmuuttopolitiikasta ( jossa vasta nyt aletaan jossakin määrin myöntää, että Ruotsin tiellä olemme). Perussuomalaiset koittaa tuoda järjen ääntä myös viheröyhötykseen, eiköhän LOPULTA muutkin puolueet seuraa perässä, kunhan ensin vaalien alla on samasta asiasta yksissä tuumin Perussuomalaiset haukuttu ja harrastettu sitä " parempaa populismia".

   Haapavesiryhmä ja Perussuomalaiset tekevät Haapavedellä oppositiosta politiikkaa. Opposition kuuluukin ja se saa arvostella kepujen toimintaa silloin kun sille on tarvetta . Kepuilla on äänienemmistö ja se jyrää kaiken menemään omalla tavallaan. Silloinkin, kun huomattava osa kaupunkilaisia on heidän ajamiaan päätöksiä vastaan. Kepun oma perässä hiihtelijä, jolle kepujen päätökset sopii, kunhan vain saavat olla kermapiirien " sisällä vaikuttamassa" on vasemmisto.

   Demokratiaan kuuluu, että ajatuksia on monenlaisia ja että niitä voidaan haastaa. Sehän on kepuille myrkkyä.
   Miettikääpä mikä olisi tilanne, jos Perussuomalaiset eivät olisi estäneet Haapaveden sitomista Pyhäjoenvoimalahankkseen " valittamisellaan"? Mikäli Ukrainan sotaakaan ei olisi tullut ja oltaisiin siinä sopimuksessa kiinni, olisi Haapavesi sitoutunut ostamaan vuosikymmeniksi erittäin kalliilla sopimuksella sieltä sähkönsä , oltaisiin kiinni suunnattomissa veloissa ja rahoittajina kaikelle mikä voimalan vikoessa nielee rahaa. Tätä on Perussuomalainen vastuullisuus. Vastalauseet nousee vain silloin, kun selvittelyjen myötä Haapavedellä ollaan päättämässä kaupungillemme vahingollisella tavalla. Perussuomalaiset myös pitävät huolen, että heille ei tule mitään henkilökohtaisia etuja tai sidonnaisuuksia ja inhoavat hyväveli järjestelmiä. Kaupungissa täytyy pyrkiä tasa arvoon, heikoimmista huolenpitoon, kestävään kehitykseen ja avoimuuteen päätöksenteossa. Huvittelupaikat ovat kaikista mukavia, mutta niiden rakentamisessa tulee varoa ylivelkaannuttamasta kaupunkia. Jo olemassa olevien asioiden huoltoon ja kunnossapitoon tulee kiinnittää enemmän huomiota. Yrittäjyyttä tulee tukea voimakkaasti ja työskennellä sen eteen, että tänne saataisiin lisää yrityksiä, työpaikkoja ja muuttovirtaa Haapavedelle päin.
   Pääseehän ne Perussuomalaiset ja Haapavesiryhmä tekemään asioita maaliin saakka, jos ihmiset äänestää heidät määräenemmistöksi kaupungin hallintoon. Niin kauan kuin joutuvat toimimaan oppositiosta käsin he tekevät sen minkä oppositiosta voivat ja keput vesittää kaikki pienempien ryhmien esitykset vasemmistokepujen avulla. Ei kannata valittaa, että Hary tai Perussuomalaiset ei saa mitään aikaiseksi, ellei ensin äänestä näitä ryhmiä määräenemmistöön.

   Eduskuntavaaleissa annetaan äänet Perussuomalaisille, jotta valtion tasolla saataisiin tuo nyky hallituksen Suomen asemaa huonontava linja muutettua.
   Perus on Paras! Toivotaan, että Haapavedelläkin saisimme kokea muutakin kuin kepujen jyräämistä.

  • Anonyymi

   Arvostan Persuja siinä, että haluavat kuunnella ennen päätöksentekoa perusteluja sekä puolesta, että vastaan, eikä kutsuta vain omaa kantaa valmiiksi tukevia asiantuntioita.
   Näinhän saadaan puolueettomasti ja ilman kenenkään kotiin päin vetoa pohjata päätökset kokonaisvaltaiseen riskien ja etujen harkintaan. Pitää olla valmis kuulemaan muutakin tietoa, kuin sitä mikä itseä sykähdyttää.
   Esimerkiksi tuulimyllyasioissa. Parempi katsoa kuin katua.

   • Anonyymi

    Ai että kuuntelevat muita, enpä ole isompaa valhetta koskaan ennen kuullut. Menepäs katsomaan faceen, siellä ne vähä-älyiset kirjoittelee mm. tuulivoimasta ja jos joku kehtaa olla erimieltä, se haukutaan yksin tein. Mutta auta armias jos joku niitä vähän karhaisee niin märy alkaa.
    Ja otetaanpa toinen esimerkki, persujen joukossa seisoo kuvatus (mieheksi ei voi sanoa, siksi kuvatus sana), joka naisministerit huorrrrritteli ja teuraaksi toivotti vain, koska on heidän kanssaan eri mieltä, niin sekö se on vastapuolen kuuntelua? Minä vain kysyn!
    Mitään mutta ei persut ole saaneet aikaiseksi kuin opetusvälineiden viemisen oppilaitten käsistä ja hemmetisti laskua kunnalle valituksista. Niin ja kaikille pahan mielen, eihän niitä kukaan kunnon ihminen jaksa.
    Kaikki persut on foliohattusakkia, joilla ei älli riitä edes oikeinkirjoitukseen. Ei niilläkään, joille on yhteiskunta maksanut opettajan koulutuksen.


  • Anonyymi

   Suomalaisten etua ja hyvinvointia puolustavat perussuomalaiset ovat paras puolue suomalaisille!

   • Anonyymi

    Persuturjakkeille ei ääntään kannata antaa, eihän ne osaa edes kirjoittaa. Pois vaan Haapavedeltä persut, menkää nivalaan.


  • Anonyymi

   Mikähän vimma niillä muilla puolueilla on hyvästä tänne noita ulkomaan eläjiä. Ei ole kiva mennä hammaslääkäriin, terveyskeskukseen,kelaan kun tunnen itsesi ulkomaalaiseksi kotimaassani.

   • Anonyymi

    Muuta pois, se on meille vain ilo!
    Takaisin ei tarvitse tulla ja ota mahdollisimman monta persua mukaasi, kiitos!
    Heippa!


  • Anonyymi

   "Eduskuntavaaleissa annetaan äänet Perussuomalaisille .."

   No ei varmasti anneta, jos se samanlaista politiikkaa on, kuin ennenkin. Päättämäänhän ei uskalleta mennä toisten kanssa. Ollaan ehdottomia ja kompromisseja ei ole. Persut ei tule olemaan missään hallituksessa, eli päättämässä jos tahti ei muutu. Äänesi menee hukkaan, jos vaikuttaa haluat.

   • Anonyymi

    Höpsistä sentään. Esimerkiksi Haapavedellä Perussuomalaiset pyrkivät neuvottelemaan tuulimyllyjen suojaetäisyyksistä. Vaikka tuokaan asukkaita kuunteleva ja heidän etuaan ajava ehdotus ei mennyt kepujen, vassareiden ja vihreiden vuoksi läpi, eivät kuitenkaan Perussuomalaiset tehneet valitusta. Eriävän mielipiteen jättäminen ei ole valitus. Eriävä mielipide jää kirjoihin ja kansiin ja näkyy siellä jatkossakin, mikäli myllyistä alkaa tulla ihmisille terveyshaittaa. Valituksella olisi voinut viivästyttää hanketta, mutta estää sitä ei olisi voinut, koska vain Perussuomalaiset ja Haapavesiryhmä vaativat laajempaa suojaetäisyyttä. Joten ihan kiusalla jarruttamaan ei tuolloinkaan Perussuomalaiset lähteneet.
    Ainoa taho joka ei jousta ja neuvottele on keput ja siinä on kainalosauvapuolueet kuin Pilli ja Pulla mielin kielin perässä vakuuttelemassa, että niin tehdään kuin keput käskee.
    Perussuomalaiset on ainoa aito vaihtoehto kepujen jyräämiselle.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Höpsistä sentään. Esimerkiksi Haapavedellä Perussuomalaiset pyrkivät neuvottelemaan tuulimyllyjen suojaetäisyyksistä. Vaikka tuokaan asukkaita kuunteleva ja heidän etuaan ajava ehdotus ei mennyt kepujen, vassareiden ja vihreiden vuoksi läpi, eivät kuitenkaan Perussuomalaiset tehneet valitusta. Eriävän mielipiteen jättäminen ei ole valitus. Eriävä mielipide jää kirjoihin ja kansiin ja näkyy siellä jatkossakin, mikäli myllyistä alkaa tulla ihmisille terveyshaittaa. Valituksella olisi voinut viivästyttää hanketta, mutta estää sitä ei olisi voinut, koska vain Perussuomalaiset ja Haapavesiryhmä vaativat laajempaa suojaetäisyyttä. Joten ihan kiusalla jarruttamaan ei tuolloinkaan Perussuomalaiset lähteneet.
    Ainoa taho joka ei jousta ja neuvottele on keput ja siinä on kainalosauvapuolueet kuin Pilli ja Pulla mielin kielin perässä vakuuttelemassa, että niin tehdään kuin keput käskee.
    Perussuomalaiset on ainoa aito vaihtoehto kepujen jyräämiselle.

    Se siirtyi eduskuntavaalien äänestäminen sujuvasti Haapaveden tuulimyllyihin ja siihen, että voi olla että ei valiteta. Saas nähdä.
    Se on hieno, kun osaa laittaa asiat perspektiiviin. Mitenkäs kun se Haapavesiryhmä ei ole siellä eduskunnassa?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Se siirtyi eduskuntavaalien äänestäminen sujuvasti Haapaveden tuulimyllyihin ja siihen, että voi olla että ei valiteta. Saas nähdä.
    Se on hieno, kun osaa laittaa asiat perspektiiviin. Mitenkäs kun se Haapavesiryhmä ei ole siellä eduskunnassa?

    15.43
    Jos olisinkirjoittanut vain eduskunnan toiminnasta, olisit jurnuttanut että mitä tuolla on tekemistä paikallistasolla.

    Mitä aikamuotoihin ja siinä pysymiseen tulee, niin koitapas itse ymmärtää puhuinko menneestä vai tulevasta? Sanoit että Perussuomalaiset ovat jyrkkiä, ehdottomia ja eivät osaa joustaa ( helppoa heittää tuollaista yleisellä tasolla) mutta kerroin sinulle jo menneistä äänestyksistä tuulimyllyihin liittyen, miten kyseisessäkin päätösprosessissa Perussuomalaiset jousti, tulivat vastaan ja yrittivät yhteensovittavalla ehdotuksella saada kuntalaisten toiveet ja kepujen jyräämisen kohtaamaan sovittelevalla alueella. Mutta tämähän ei tietysti kepuille käynyt ja myllyt tulee hyvin lähelle ihmisten asutuksia.
    Opettele hiukan luetun ymmärtämistä ja liitä sanotut asiat tosiasiallisiin tapahtuneisiin faktoihin.


  • Anonyymi

   Ainoastaan persujen mukaan väkivallan uhkailu on normaalia. Halla-aho: Väkivalta on aliarvostettu ratkaisukeino.

   Samaa mieltä on meidän Paikkakunnan Pelle työtön opettaja.

   • Anonyymi

    Juuri tuota keinoahan Putini käyttää Ukrainassa.


  • Anonyymi

   Muisteleppa taas mitä kepusta eronneet kirjoittelivat kokemadtaan puristelusta ja uhkailusta ennen vaaleja.
   Perussuomalaiset ei karju kokousten väliajoilla edustajilleen kitarisat oikosenaan, kuten on kuultu toisen puolueen osalta tapahtuneen viraston alakerrassa, siellä on ihan muu silmää tekevä puolue itkettänyt jäseniään ennen äänestyksiä.

   • Anonyymi

    Vieläkö sinusta Venäjä on parempi kuin EU?


   • Anonyymi

    Mäkinenhän siellä alakerran kahviossa reuhaa kepunporukalleen


  • Anonyymi

   "Jos olisinkirjoittanut vain eduskunnan toiminnasta, olisit jurnuttanut että mitä tuolla on tekemistä paikallistasolla."

   Noo, kirjoitit:
   "Eduskuntavaaleissa annetaan äänet Perussuomalaisille, jne..

   Mutta eihän se trolli kaikkea muista, menee jo sekaisin

  • Anonyymi

   Tiedätkö, että saivartelu ja viisaus on kaksi eri asiaa.

  • Anonyymi

   Kyllä se vain niin on, ettei persujen äänestäminen mitään hyvää saa aikaan. Esimerkiksi edellisissä eduskuntavaaleissa persut oli melkein suurin puolue demareiden kanssa. Mutta niinpä vain kävi, ettei hallitusovi avautunutkaan. Olivatko he liian jääräpäisiä vai ryhmä täynnä märkäkorvaedustajia, joihin eivät omatkaan uskoneet. Kun kok liihotteli omassa ylhäisyydessään, niin puna-viher voimat vie ja vikisee. Monissa asioissa päinvastainen linja, kun persuilla. Enemmin olisi kannattanut äänestää Keskustaa, silloin olisi enemmän paukkuja ajaa maaseutu-Suomenkin asioita hallituksessa. Tämä pitää meidän muistaa seuraavissa vaaleissa ja unohtaa persujen äänestäminen, sillä se ei ole ratkaisu, vaikka kuinka olisi pettynyt nykyiseen valtaan.

  • Anonyymi

   Keskustapuolue ei ole puolustanut maaseudun ihmisiä esim: elinkustannusten järkyttävää nousua ( bensan ja diisselin hinta ja sähkön hinnan ihan poskettomay nostot). Keput tukee viheröyhötystä, joten turvetuotanto ajettiin alas ja autoilusta tehtiin niin kallista, että monessa perheessä pakolliset matkat nielee palkasta niin ison osan, että työssä käyminen ei enää kannata ja monella on vaikeuksia saada autonsa tankattua niin, että pääsisi töihin edes.
   Miten kepu tuki Haapavedellä vanhuksia: oli ulkoustamassa vanhustenhoidon ( ja päiväkodin) pörssiyhtiöille kylmästi. Pian alkaa ihmisille hahmottua tuo hyvinvointialueen vaikutukset: rahaa uppoaa hallintoon ja tietoyhteyksien uusimiseen sekä johtajien palkkoihin tolkuttomasti ja palveluita etääntyy ja varmasti karsitaan .

   Voin uskoa, että keput on maadeudun asialla sinä päivänä, kun Pyhäjoki alkaa virrata toiseen suuntaan.

   Perussuomalaiset haluaa, että Suomen hallitus lopettaa sen rahan syytämisen ulkomaille ja järjettömään viheröyhötykseen. Juuri Perussuomalaiset haluaa, että palvelut pysyvät ihmisten lähellä ja maksuiltaan sellaisina, että kaikilla on yhtäläinen mahdollisuus saada hoitoa ,koulutusta ja muita peruspalveluita.
   Nykyinen hallitus on meidät tähän jamaan saattaneet. Ja mitä isot Helsingin päässä edellä, sitä pienet perässä Haapavedellä.
   Perussuomalaiset ovat ainoa todellinen vaihtoehto hallituspuolueiden karmealle linjalle.

   • Anonyymi

    Perussuomalainen vaihtoehto...
    Asiatonta älämölöä ja öyhötystä Haapaveden turmioksi


  • Anonyymi

   Kepulaiset on nykyään ilmastoöyhöttäjiä ja mamuraiskareiden hyysääjiä. Ja vielä lessuja suurin osa!

  • Anonyymi

   Perussuomalaiset vain uhkailevat ministereitä Paikkakunnan Pellen johdolla. Ovat
   kuin Putler, joka onkin heidän ihailema

  • Anonyymi

   PERUS ON PARAS !

   • Anonyymi

    Näin on, ei kannata ottaa liikaa lisävarusteita kun ostaa uuden auton.


  • Anonyymi

   Laittakaa kintaat käteen, kun tervehditte Repoa. Muistakaa pestä käytön jälkeen.

   • Anonyymi

    Minä käännän katseen pois, en ole huomaavinani, koko elämäni olen sen tuntenut. Mutta joka lapsilta opetusvälineet käsistä riistää ja ministerit rumasti haukkuu, ei ole tervehdyksen arvoinen. Hävetköön!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Minä käännän katseen pois, en ole huomaavinani, koko elämäni olen sen tuntenut. Mutta joka lapsilta opetusvälineet käsistä riistää ja ministerit rumasti haukkuu, ei ole tervehdyksen arvoinen. Hävetköön!

    Älä ainoastaan Repoa hauku... Ilkkahan tekee ja toteuttaa AAA-taattua politiikkaa...


   • Anonyymi

    10.33
    Jaa että tuolla tasolla... mikäs sinä olet sitten toisia arvostelemaan kun itse kirjoitat noin törkeästi?


  • Anonyymi

   Hah, Haa, tuollaiset ministerit pitäs laittaa kuutakiertävälle radalle.
   Ja en ole kuule persu

   • Anonyymi

    Miten niin Ilkka et ole persu?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miten niin Ilkka et ole persu?

    18.50
    Taas joku vainoharhailee ja näkee Ilkkoja joka kirjoituksen takana. Voi voi.......


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    18.50
    Taas joku vainoharhailee ja näkee Ilkkoja joka kirjoituksen takana. Voi voi.......

    Miksi Ilkan kirjoituksia ei saisi nähdä?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    18.50
    Taas joku vainoharhailee ja näkee Ilkkoja joka kirjoituksen takana. Voi voi.......

    Saa olla vainoharhainen jos siltä tuntuu.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Tekeekö työttömyys sinut vainoharhaiseksi?


   • Anonyymi

    Et osaa kirjoittaa, olet taatusti persu.


  • Anonyymi

   Perussuomalaiset on hyvä puolue, ja sen tärkeäksi kokemat asiat ovat lähellä meidän maaseudun ihmisten sydäntä halusimme tai emme.

   Perussuomalaisten valtuutetuille lähettäisin sellaiset terveiset, että tehkää omaa politiikkaa ja olkaa kuntalaisten puolella yhteistyössä muiden puolueiden kanssa, kuitenkin pitäen kiinni omista hyvistä periaatteista.

   Jättäkää pois kaikki muiden puolueiden syytteleminen, jättäkää pois perin lapselliset valitukset kaikenlaisista muotoseikoista missä ehkä huomaatte tapahtuneen virheitä.
   Älkää ikinä lähtekö sille linjalle, että haukutte julkisesti yksittäistä haapavetistä henkilöä ikävin sanankääntein, vaikka kuinka sapettaisi.

   Millään puolueella ei ole mahdollisuutta rähisemällä, syyttelemällä ja valituksia tehtailemalla nousta asemaan jossa pääsisi päättämään asioista.
   Ystävällisellä kärsivällisellä työllä voitte joskus päästä kaupungin suurimmaksi puolueeksi.

   Nämä terveiset kaikille paitsi yhdelle, jolle on turha järkeä yrittää puhua.

   • Anonyymi

    onhan siellä törkyilyn taustavoimana se paikkakunnan ikioma AAA- kumileimasinkööri..

    vastuunpakoilua ja venkoilua vailla vertaa kun pitäisi yhteisiä asioita hoitaa..


   • Anonyymi

    No mutta, jos persut ohjeitasi noudattaisivat, niillä loppuisi toiminta tyystin. Ei ne muuta osaa kuin haukkua ja valittaa, johan tuo on nähty.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No mutta, jos persut ohjeitasi noudattaisivat, niillä loppuisi toiminta tyystin. Ei ne muuta osaa kuin haukkua ja valittaa, johan tuo on nähty.

    nähty on ja öyhötykseen kyllästytty.. persuja ei voi enää noteerata vastuullisiksi..


  • Anonyymi

   Mikähän ihme perussuomalaisia oikein vaivaa.
   Ei Haapavesi ole ainoa paikka, jossa vastustus on huipussaan.
   Aivan ihme touhua. Jotenkin vastenmieliseltä alkaa jo tuntumaan.
   Haapaveden tuulivoimankin vastustaminen ei ole paikallista.
   KYSE on nähtävästi valtakunnallisesta Strategiasta !!

   https://www.keskipohjanmaa.fi/uutinen/638039

   • Anonyymi

    Täällä vastustaa tuulimyllyjä monet muutkin kuin Persut. On tyhjänpäiväistä leimata tätä vastustamista yhden puolueen asiaksi.
    Nyt on vaan todettava, että onneksi on Persut.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Täällä vastustaa tuulimyllyjä monet muutkin kuin Persut. On tyhjänpäiväistä leimata tätä vastustamista yhden puolueen asiaksi.
    Nyt on vaan todettava, että onneksi on Persut.

    No voisitko kerto, mitkä?
    Haapavesiryhmä vai onko jotain muitakin puolueita? Tai no, eihän Haapavesiryhmä puolue ole.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Täällä vastustaa tuulimyllyjä monet muutkin kuin Persut. On tyhjänpäiväistä leimata tätä vastustamista yhden puolueen asiaksi.
    Nyt on vaan todettava, että onneksi on Persut.

    On siis muitakin Venäjän asialla.


  • Anonyymi

   Täällä vastustaa tuulimyllyjä ihmisiä eri puolueista ja vastustajia löytyy niistäkin, jotka eivät kuulu mihinkään puolueeseen.

  • Anonyymi

   Ja täällä myös kannatetaan tuulimyllyjä ,puhdasta energiaa ja kehitystä.Minäkin perussuomalaisena

  • Anonyymi

   Keskusta antoi valtakunnanpolitiikassa siunauksen vihervassareiden epäisänmaallisille järjettömyyksille ja sitä on hieman vaikea unohtaa ellei koko porukka vaihdu. Lisäksi paikallispolitiikassa oman edun ajaminen on mennyt sen verran pitkälle että sitäkin on hyvin vaikea sulattaa.

   • Anonyymi

    Teboililla siis ukkokööri pohtii tosissaan että se läpensä paha kepu otti ja hyökkäsi ukrainaan sekoittaen koko maailmantalouden??

    Putinismin syytä tämä ...energiakriisi


   • Anonyymi

    Miksi tähän on tultu. Siksi, että ihmiset erehtyi viime vaaleissa äänestämään persuja, joista ei kuitenkaan ollut hallitukseen menijäksi. Samalla Keskusta sai turpiinsa, joten hallituksesta tuli demarivetoinen vas ja vihr tuella. Asiat olisi toisin, jos kun Keskustalle olisi äänestänetty vahvempi voima. Toivottavasti seuraavalla kerralla muistetaan persujen kyvyttömyys hallitukseen , ja äänestetään nyt Keskustalle enempi edustajia, joilloin sen painoarvo saadaan nykykautta suuremmaksi. Vaikka persut voittaisi, ei muut puolueet lähde persuvetoiseen hallitukseen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miksi tähän on tultu. Siksi, että ihmiset erehtyi viime vaaleissa äänestämään persuja, joista ei kuitenkaan ollut hallitukseen menijäksi. Samalla Keskusta sai turpiinsa, joten hallituksesta tuli demarivetoinen vas ja vihr tuella. Asiat olisi toisin, jos kun Keskustalle olisi äänestänetty vahvempi voima. Toivottavasti seuraavalla kerralla muistetaan persujen kyvyttömyys hallitukseen , ja äänestetään nyt Keskustalle enempi edustajia, joilloin sen painoarvo saadaan nykykautta suuremmaksi. Vaikka persut voittaisi, ei muut puolueet lähde persuvetoiseen hallitukseen.

    Niin että mitenköhän tähän on tultu ja mikä on arvio onnistumisista ? Ainakin valtion velka on karannut käsistä, viherhumppa soi, rajat on auki kaikille, annetaan avustuspaketteja Italiaan, tehdään EU:sta liittovaltio ja on keksitään vaan lisää uusia isopalkkaisia poliittisia suojatyöpaikkoja ja puhutaan mukavia. Äänestetään vaan entistä isommalla joukolla samat jatkoon, hyväksytään nykymeno ja jatketaan samaan malliin niin kyllä se tästä.


  • Anonyymi

   Vielä tässä nyt keskustalle enemmän ääniä? Vihreitten ja vasemmiston kanssa sotkeneet kaikki asiat ja kansan tilanne kurjistuu.
   Persut on ainut järkevä vaihtoehto.

   • Anonyymi

    Järkevä vaihtoehto? Katso jotain Revon möläystä niin huomaat järjen olevan kaukana. Pelle mikä pelle


   • trollisensur0i7
    Anonyymi kirjoitti:

    Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

    Anonyymi
    11.05.2022 09:10

    Anonyymi kirjoitti:
    Järkevä vaihtoehto? Katso jotain Revon möläystä niin huomaat järjen olevan kaukana. Pelle mikä pelle

    Mitäs sitä p.järven persupakkomielteiselle luotsille muuta?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Järkevä vaihtoehto? Katso jotain Revon möläystä niin huomaat järjen olevan kaukana. Pelle mikä pelle

    miksi tahallasi unohdat taas paikkakunnan persuilun taustatuen ?
    katse kohdentuu AAA kumileimasinköörin vastuunpakoiluun ja venkoiluun ...

    kuka mitä häh ???


  • Anonyymi

   Vielä Putin ja Haapaveden persut nousevat.

  • Anonyymi

   Työtön Venäjä Työtön Venäjä Työtön Venäjä

  • Anonyymi

   Pitäkää lippu korkealla Perussuomalaiset.
   Teitä tarvitaan Vladimir Putin

   • Anonyymi

  • Anonyymi

   Lapsellista.

  • Anonyymi

   Sssoon meill peerrssullaisilll tää puhheentärinätauutiii joka On Paha. Se vviie vvimmeesekkii iänet meijän koplalta. Varma.
   Ttervveesii vai n täälttää
   lähettelleepi
   se persapu-villiryhymä
   Hepe-Hesu käski kirrjjottrratataattaa

  • Anonyymi

   Ei tuulivoimalle - Kyllä venäläiselle energialle. HaapaPersu

  • Anonyymi

   Perussuomalaiset olivat ainoat, joilla oli älliä vetää Haapavesi pois hukkuvasta suosta, elikkä ettei Haapavesi liittynyt Hanhikiven ydinvoimalaan !
   kepulaiset olivat väkisellä viemässä paikkakuntaamme Pyhäjoen ydinvoimalaan osakkaaksi, mutta Ilkalla oli älliä ottaa asioista selvää ja sai kovalla työllä torpattua tuon surullisen kuuluisan hankkeen liittyä siihen ja AINOASTAAN ILKAN ANSIOSTA HAAPAVESI PELASTUI !

   Nuo paikkakunnat, jotka ryhtyivät osakkaiksi ydinvoimalaan, kieriskelevät nyt tuskissaan, eivät koskaan tule saamaan niitä rahoja takaisin, mitä ovat joutuneet siihen laittamaan !

   HYVÄ ILKKA hyvä Perussuomalaiset, olette ainoa rehellinen ja asioista selvää ottava puolue, joka pitää Suomalaisten ja kotipaikkakunnan puolta !!!!!!!!!!!!!!!!

   • Anonyymi

    Taas yksi joka ihannoi väkivaltaista käyttäytymistä? Taitaa olla työtön kouluvaras itse?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Taas yksi joka ihannoi väkivaltaista käyttäytymistä? Taitaa olla työtön kouluvaras itse?

    Puhut siis halveksitusta Paikkakunnan Pellestä?


   • Anonyymi

    Hyvä Ilkka ja Perussuomalaiset👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍


  • Anonyymi

   Ilkka antaa häpeälle kasvot.

  • Anonyymi

   Minä vain, otan kantaa , koska olen täysin sitä mieltä, että Ilkka oli ainoa paikkakunnan pelastaja.

   En ole perussuomalainen, enkä minkään muunkaan politiikan jäsen.

   • Anonyymi

    Ilkka hyvä olet perussuomalainen.


  • Anonyymi

   Ilkasta päästään pian eroon, koska täältä hän ei koskaan saa töitä, joten edessä on muutto.

   Sääli tulevan paikkakunnan ihmisiä erityisesti lapsia.

  • Anonyymi

   Parjaamasi henkilö on erittäin hyvä opettaja.

   • Anonyymi

    No enpä tiedä.
    Kukaan, joka huo**ttelee muita ihmisiä ja teuraaksi toivottaa, ole hyvä millään mittarilla laskettuna. Tämä ihminen mainostaa olevansa uskovainen. Noinko te uskovaiset lähimmäisiä kohtelette?
    Vastaapa kerrankin tähän.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No enpä tiedä.
    Kukaan, joka huo**ttelee muita ihmisiä ja teuraaksi toivottaa, ole hyvä millään mittarilla laskettuna. Tämä ihminen mainostaa olevansa uskovainen. Noinko te uskovaiset lähimmäisiä kohtelette?
    Vastaapa kerrankin tähän.

    Muisti vähän pätkii.....

    https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/hbl-kirkkopaivien-entinen-paasihteeri-kertoo-annika-saarikon-haukkuneen-hanta-vitun-hurriksi-ministeri-ei-kommentoi-eika-muista-tapahtunutta/8391078


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Muisti vähän pätkii.....

    https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/hbl-kirkkopaivien-entinen-paasihteeri-kertoo-annika-saarikon-haukkuneen-hanta-vitun-hurriksi-ministeri-ei-kommentoi-eika-muista-tapahtunutta/8391078

    Pyysin vastausta kysymykseen ”näinkö te uskovaiset persut ihmisiä nimittelette ja kohtelette” niin sinä vastaat linkillä johonkin kuulopuheista kertovaan lehtijuttuun. Ihanko oikeasti?
    Vastaa nyt kysymykseen.
    Puhutaan sitten kuulopuheista ja Saarikon tekemisistä.
    Eli hyväksytkö Ilkka Revon ministereitä koskevat nimittelyt ja huo*ittelurt?
    Kyllä vai ei?
    Ja minä en ole kepulainen, ihan vaan tiedoksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Pyysin vastausta kysymykseen ”näinkö te uskovaiset persut ihmisiä nimittelette ja kohtelette” niin sinä vastaat linkillä johonkin kuulopuheista kertovaan lehtijuttuun. Ihanko oikeasti?
    Vastaa nyt kysymykseen.
    Puhutaan sitten kuulopuheista ja Saarikon tekemisistä.
    Eli hyväksytkö Ilkka Revon ministereitä koskevat nimittelyt ja huo*ittelurt?
    Kyllä vai ei?
    Ja minä en ole kepulainen, ihan vaan tiedoksi.

    Repoa tukee pönäkästi tämä paikkakunnan persukaisten AAA-kööri.
    Nuornamiesnä käyneet maailmalla pikaisesti piipahtamassa ken isolla kirkolla joku peräti Svea mamman maassa.. Selittelyjä piisasi mutta hetimiten maitojunalla kotipitäjään kun elo ja olo muualla oli liian hankalaa..
    Eiväthän nämä makaroonivellimiehet yksinkertaisesti uskalla nousta Ilkkaa vastaan ja siksi myös kuin yhtenä miehenä hyväksyvät nuo kirjoittelut ja yhä jatkuvan häirispolitikoinnin..


  • Anonyymi

   Tällä hetkellä Keskustan johto hyväksyy kiltisti kaiken mitä vihreät esittää, omat tuulivoimabisnekset ja poliittinen ura menee muiden asioiden edelle.

   • Anonyymi

    Miten tämä liittyy perussuomalaisiin? Heistähän tässä oli puhe.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miten tämä liittyy perussuomalaisiin? Heistähän tässä oli puhe.

    Tällainen politiikka on esimerkkinä ja vastakohtana perussuomalaisten politiikasata, joka on täysin päinvastaista.


   • Anonyymi

    Persujen mielestä venäläinen energia on turvattava ja vastustavat siksi tuulivoimaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Persujen mielestä venäläinen energia on turvattava ja vastustavat siksi tuulivoimaa.

    Niin minkähän hallituksen aikana se turpeen energiakäyttö kiellettiin ? Keskustasta Hoskonen oli ainoa joka asiaa on yrittänyt estää, sai sen takia omien rangaistuksena lähdöt ympäristövaliokunnasta.


  • Anonyymi

   Niin,onneksi on.

  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

   Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   219
   4661
  2. Some pillastui: Farmin voitto pedattiin Teemulle?!? "Törkee temppu" "Taina oli ihan vailla mahiksia"

   Ohhoh, Farmi-kaksintaistelu ja finaali on saanut tunteet kuumiksi - ja ehkä syystäkin Suomi24 Keskustelu -palstalla... Olisiko Tainalla ollut mahdolli
   Suomalaiset julkkikset
   37
   4151
  3. Suomessa todettu ilmeisesti eka apinarokkotapaus

   Euroopassa matkailleella miehellä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008841676.html
   Maailman menoa
   140
   2239
  4. Voiko Martinaa muuta kuin nauraa

   Baha oli "tiedän, että ollaan loppuelämä yhdessä."😂 Pikkarainen oli " tässä on nyt se oikea ihminen, en luovu susta koskaan."😂 Lippispojasta sanoo "
   Kotimaiset julkkisjuorut
   381
   2065
  5. Mitäs ajattelisit

   Jos saisit häneltä tänään pienessä sievässä lähetetyn viestin puhelimeen "haluan nähdä" tai "ikävä"?
   Ikävä
   111
   1390
  6. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

   Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   1169
  7. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

   Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   285
   1098
  8. Onko kaivatullasi jokin taito

   millä saada sinut polvilleeen?
   Ikävä
   40
   992
  9. Voitko kertoa rakas

   mikä sen muutoksen sinussa aiheutti?
   Ikävä
   102
   899
  Aihe