Kuuluvuuskartta-niminen kusetus

Anonyymi

Kirjoitan hommelista joka on varmaan monelle ihan selvä, vaan ei kaikille. Ei itse tuotetta eli asiaa kauppaavalle missukalle ilman mitään teknistä tajua vaan homma menee jankuttamiseksi josta asiakkaalle tulee tyhmä olo. Nimittäin:

Oletteko törmänneet tilanteeseen jossa liittymää tyrkyttävä tytsy tai geelitukkainen jone yrittää myydä liittymää sillä perusteella että varmasti kuuluu mökillä? Sitten kysytään paikkakunta ja katsotaan kartalta ja haa, kyllä tulee siellä täydet tolpat tjsp.

Jos ja kun ei tulekaan seuraa pulma. Nimittäin; mikään kartta ei tietääkseni ota huomioon ympäröivän metallin, häiriölähteiden tai kenties edes maastonmuotojen vaikutusta. Jos mökkini on montussa jonka pohjalla menee rautamalmisuoni tai joku uraanisuoni sekä mökki on lähinnä metalliromis jossa pyörii raskaat isolla virralla käyvät työstökoneet ei kartta sitä voi tietenkään todeta.

Kuuluvuuskartta on laadittu jollain keskiverto-erkin keskivertomökin keskivertokuuluvuudella tukiaseman kantomatkasta harpilla vai mikä on se edellytys ASIAKKAALTA jotta luvattu signaalinvoimakkuus saavutetaan? Johan menee tytsä hiljaiseksi. Ei kai se signaali pommisuojaan ilman muuta tule täyttä tappia, vaan mihin oloihin ja millä kuun vaiheella?

Näistä syistä liittymää pitäisi päästä kokeilemaan livenä kohteeseen ja sitten mahdollisesti palauttamaan jos ja kun ei toimikaan miten myytiin. Jos vaan jaksaa hirveesti puliveivata ja ajella. Ja sopii sille liittymää tarjoavalle pop-up-myyjälle. Enpä tiedä onnistuuko.

Oman hommani olen ratkaissut yhdellä pääliittymällä ja sen rinnalla prepaid-liittymillä jotka toimivat jos toimivat ja missä ikinä sattuvatkaan ja käyttö maksaa vain toteutuneesta eli eivät pyydä leipää jollei kuulu eli pysty käyttämään. NIIDEN RINNALLA on sitten aurinkokennoin ja tuuligeneraattorilla ladattavalla akkusysteemillä pyörivä satelliitti-internet josta jaan wifiä mökin tontille. Joku systeemi toimii nyt luultavasti aina.

Ihan halpaa tai helppoakaan ei ollut pystyttää moinen järjestely mutta vieraat ovat kiitelleet kun yhteydet pelaavat - jopa sähkökatkokaan ei haittaa ja väitän ettei se bimbo pysty tekemään kilpailevaa tarjousta. Siksi joskus huvittaa (usein ärsyttää) kun itsevarmana jonkun pikakurssin jälkeen tarjoutuvat laittamaan laajakaista-asiani kuntoon. Voin kuvitella kuinka jossakin Töölössä ollaan tumput suorana itkemässä kun menee maa myttyyn ja yhteydet poikki ja kämppä kylmenee ja pimenee. Ja tässä voi paljastaa suunnilleen siten etten luota enää yhtään mihinkään tässä valtakunnassa niin paljon kuin omiin ratkaisuihini.

3

137

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jos mökkisi on montussa ja maston suuntaan estettä niin ei netti kuulu eikä telkkari näy. Tästä on monella kokemusta.

   Siksipä siis ota selvää missä suunnassa ne tolpat ovat joihin pitäisi saada yhteyttä. Sitten maastokartta kouraan ja määrittelemään mitä sinun ja tolpan välissä oikeasti on.

   Suunta-antennista tolpan nokassa voi olla yllättävää apua. Jos tiedät tarkkaan mihin olet tähtäämässä niin halpa satelliittikäyttöön tarkoitettu metrinen paraboloidi antaa helposti 24 desibeliä lisävahvistusta 2 GHz taajuudella sen polttopisteeseen sijoitetun laitteen antennille. Sellaisella saa kauempanakin sijaitsevan tolpan kuulumaan.

   https://www.rfwireless-world.com/calculators/parabolic-dish-antenna-calculator.html

  • Anonyymi

   Sentakia on olemassa Prepaid liittymiä joilla yhteyden laadun voi helposti testata alle 6 eurolla/liittymä hinnalla. Testauksen jälkeen liittymien saldon voi käyttää loppuun ja heittää roskiin. Ei kai kukaan ilman testaamista ala laskutusliittymää tilaamaan sillä sen peruminen on paljon vaivalloisempaa..

  • Anonyymi

   "Yksi pääliittymä ja sen rinnalla prepaid-liittymiä. NIIDEN RINNALLA on sitten aurinkokennoin ja tuuligeneraattorilla ladattavalla akkusysteemillä pyörivä satelliitti-internet josta jaan wifiä mökin tontille. "

   Hahahahaha. Hauska juttu.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: Sofia Belorf haki terapeutilta apua - Avautuu Stefan Thermanista: "Räjähdysherkkä ilotulite"

   Sofia Belórf avautuu miesystäviensä Stefan Thermanin ja Niko Ranta-ahon yhteisistä piirteistä Seiskalle. Therman heitti Sofian tavarat ulos ikkunasta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   96
   5069
  2. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

   Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   397
   3404
  3. Rane lähettää terveisiä Sofialle ja Stefulle instassa

   Case: 2020-luvun Matti ja Mervi Näiden kahden sankarin elämään en ole liittynyt enää pariin vuoteen. Olen vankilaan asti kuullut mitä hurjimpia tarino
   Kotimaiset julkkisjuorut
   214
   1376
  4. Sofian piti taas matkia Martina ja ostaa samanlainen nahkatakki.

   Miksi seuraa Martina ja pukeutuu ja ostaa samoja vaatteita, on kuin kiusan tekoa .?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   152
   862
  5. Millä vitun mandaatilla Sanna Marin

   Menee Ukrainaan heilumaan, sehän antaa Venäjälle, lisäsyyn operoida Suomeenkin?! :x
   Maailman menoa
   304
   848
  6. Ukrainalaiset varastivat kaikki ruoat

   Olimme leipäjonossa, kuten ennen eläkepäivää muutenkin. Oli jo hyvissä ajoin Ukrainan pojat tulleet. Kun ovet aukesivat, niin kaksin käsin kantoivat
   Maailman menoa
   173
   777
  7. Vanhemmalle södelle naiselle

   Olithan ihan mukava, ei siinä mitään mutta pysy jo kauempana minusta. Sydämeni kuuluu nyt naiselle joka voisi ikänsä puolesta olla sinun oma tyttäresi
   Tunteet
   69
   704
  8. Mä haluisin niin paljon nähdä

   Sinut.. voi tätä haluamisen määrää.. :(
   Ikävä
   27
   693
  9. Et sä kehtaisi kumminkään

   Et kehtaisi seistä vierelläni! Vai kehtaisitko? naiselle mieheltä
   Ikävä
   48
   663
  Aihe