Seuraava pandemia: Apinarokko

Anonyymi

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008801311.html
"Britanniassa todettu harvinainen apinarokko­tapaus
Apinarokkoa aiheuttaa hävitetyn isorokon sukulaisvirus.
Britanniassa on todettu yhdellä henkilöllä harvinainen apinarokko-virusinfektio, brittilehti The Guardian kertoo. Potilas on nyt eristyksissä erikoissairaanhoidon yksikössä Lontoossa. Britannian terveysturvavirasto UKHSA:n mukaan henkilö oli matkustanut hiljattain Nigeriaan, jossa hänen uskotaan saaneen tartunnan.
Apinarokon varhaisia oireita ovat kuume, päänsärky, lihassärky, selkäkipu, imusolmukkeiden turvotus, vilunväristykset ja uupumus. Tauti voi aiheuttaa myös ihottumaa, joka alkaa yleensä kasvoista leviten muualle kehoon. Ihottuma voi edetä rakkuloiksi, kunnes niiden tilalle syntyy rupi, joka putoaa aikaan pois.
Tartunnan ei uskota leviävän laajalti tai aiheuttavan vaaraa Britannian kansalaisille."

Tässä on seuraava tuleva maailmanlaajuinen pandemia, jota nyt vielä vähätellään, ettei se aiheuta vaaraa, eikä uskota leviävän laajalti.
Muistakaapa tämä kirjoitus vuoden kuluttua, niin apinarokko on levinyt eri puolille maailmaa ja tulee leviämään suomeenkin, kuten kaikki maailmalla riehuvat kulkutaudit.
Varmasti tämä on seuraava ihmiskuntaa ahdistava asia, kun venäjän aloittama sota taukoaa.

25

440

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Bill Gateshän on nyt johtamassa jotain pandemiajuttua. Siellä isot herrat puuhaavat kaikenlaista ja naureskelevat kuinka tavikset hyppivät seinille. Lisää piikkiä vaan!

   • Anonyymi

    Totta mooses! Gates haluaa vähentää kansaa telkukselta ja kehittelee tälle piikkiä, jolla tappaa vielä enemmän.


  • Anonyymi

   Tervetuloa tauti marakattejen maahan.

  • Anonyymi

   Niinhän ebolankin pelättiin leviävän laajalti, mutta sekin saatiin kuriin.

   • Anonyymi

    ...ja tämähän oli vähän aikaisemmin. Eri juttu kuin korona.


   • Anonyymi
    UUSI

    Mutta nyt on ihmisten immuniteetti ajettu alas koronapiikeillä niin jopa apinarokko voi tehdä karmeaa tuhoa maailman kansalle kun vastustus kyky puuttuu.olkaapa kuulolla


  • Anonyymi

   Väsytä, väsytä ja väsytä. Kyllä kansa jossain vaiheessa haluaa olla onnellinen eikä omistaa mitään.

  • Anonyymi

   apinarokko ei juurikaan leviä ihmisestä toiseen mutta tartunnan voi saada rokkoa sairastavasta apinasta. hmmmm. Pistää kyllä miettimään että miten.

   • Anonyymi
    UUSI

    Apinarokko aktivoituu ihmisessä piikkien seurauksena.uskallan väittää että yhtään tapausta ei tule piikittömille


  • Anonyymi

   Länsituristi harrastaa seksiä apinoiden kanssa. Katsoppa youtube-videoita kuin ollaan kaiken karvaisten kanssa kaulakkain.

  • Anonyymi

   Jostain YLEn uutisesta piti vaan silmään chilimehusta tehdyn jääpuikon tavoin, kun Henna Nuhanäppi vaan terotti sitä että tärkeintö nyt on kaikkien ottaa ne rokotteet joita suositellaan. Kauka noita pandemioita enää osaa ottaa tosissaan ku tommosia tuo korruptoitunu haahka haastelee

  • Anonyymi

   Ei helvetti mitä oireet!
   Apinarokon yleisimmät oireet ovat kuume, imusolmukkeiden turvotus, yleinen huonovointisuus ja rakkulainen ihottuma.

   Eurooppalaisissa tapauksissa iho-ongelmien on usein raportoitu sukuelimissä ja peräaukon ympärillä.

  • Anonyymi

   Tarkoitus ajaa ihmisiä taas kauemmas toisistaan ja syöttää yksinäistetyille propagandaa ja pelkoa ja saada pitämään eliittiä ainoana luottokumppanini ja tottelemaan eliitin käskyjä

   • Anonyymi

    Näin juuri. Kun et ole yhteydessä toisiin, olet helppo saalis. Pelko, epäily jne. Saat tuolla myös itsesi vihaamaan muita jotka eivät tee asioita kuten sinä. Yhteys on vain niihin samanmielisiin. Toisinto siis tästä jo koetusta koronasyyllistämisestä. Mitä mahtavat muuten kokit Hans Välimäki ja kokki ei piikkiäeibisseä sanoa nyt tästä? Esitelläänkö rakkulat ja mitäpä jos niitä on tullut lapsiinkin? Pääsevätköhän sisään? =)


   • Anonyymi

    Tämän vuoksi myös halutaan enemmän etätyötä suositella. Ihmiset eivät enää ole tekemisissä. Somea kun katsoo, niin ihmiset vihaavat toisiaan ja haukkuvat, mollaavat ja kiusaavat. Oottakaapa kun kapakat menevät kiinni, saadaan ihmisiä vähennettyä jo kotiväkivallan keinoin. Perhe- , perisuhe- ja lapsisurmia tiedossa Suomessa ja kuka tästä ottaa vastuun? Ei kukaan! Miettikääs nyt vähän mihin tällä idioottimaisella systeemillä pyritään vai eikö ihmiset enää osaa edes ajatella? Pitääkö tässä pistää pystyyn helpdesk?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tämän vuoksi myös halutaan enemmän etätyötä suositella. Ihmiset eivät enää ole tekemisissä. Somea kun katsoo, niin ihmiset vihaavat toisiaan ja haukkuvat, mollaavat ja kiusaavat. Oottakaapa kun kapakat menevät kiinni, saadaan ihmisiä vähennettyä jo kotiväkivallan keinoin. Perhe- , perisuhe- ja lapsisurmia tiedossa Suomessa ja kuka tästä ottaa vastuun? Ei kukaan! Miettikääs nyt vähän mihin tällä idioottimaisella systeemillä pyritään vai eikö ihmiset enää osaa edes ajatella? Pitääkö tässä pistää pystyyn helpdesk?

    "haukkuvat, mollaavat "

    3 riviä alempana:
    "mihin tällä idioottimaisella systeemillä pyritään vai eikö ihmiset enää osaa edes ajatella?"

    Kerro lisää tulevasta helpdeskistäsi.


  • Anonyymi

   "Tavallisesti apinarokko paranee itsestään muutamassa viikossa, mutta tauti voi kehittyä myös vakavaksi henkilöillä, joiden puolustuskyky on heikentynyt."

   Eikö kellään ole juolahtanut mieleen apinarokon ilmaantuminen näin pian koronarokotusten jälkeen, rokotteet ovat heikentäneet rokotetuilla immuunipuolustusta, jolloin tämä apinarokko on lähtenyt leviämään.

   • Anonyymi
    UUSI

    Juuri näin.täysin totta .piikkien vaikutettua negatiivisedti ihmisten immuuniin iskee apinavirus voimalla


  • Anonyymi

   Britannian löydös on pieni anekdootti, apinarokkoa esiintynyt Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa viimeaikoina huomattavasti. Tapauksia on ollut ainakin Britanniassa, Italiassa, Portugalissa, Espanjassa, Kanadassa ja Yhdysvalloissa. Tautitapauksia on nyt todettu Australiassa, Belgiassa, Saksassa ja Ranskassa. Ensimmäinen tautitapaus on todettu myös Ruotsissa.

   Tauti ei ole mikään uusi, sitä on todettu jo vuodesta 1970 lähtien Afrikassa. Se on läheistä sukua isorokolle, mutta ei kuitenkaan sama virustauti. Paranee yleensä itsekseen, mutta lääkettäkin etsitään.

  • Anonyymi

   sitä saa mitä harrastaa.

  • Anonyymi

   Jos apinarokko on tahallaan päästetty irti jost
   ain laboratoriosta. Jotain laitetaan koronan tilalle. Saadaan taas eristää ja kontrolloida ihmisiä. Miten ihmeessä jokin virus voi näin nopeaan levitä, nyt jo Ruotsissa ja kohta Suomessa.

  • Anonyymi

   Euroopassa Britannia, Espanja, Portugali, Belgia, Ranska, Saksa, Alankomaat, Italia, Ruotsi ovat jo aikaisemmin kertoneet apinarokkotartunnoista.
   Sunnuntaina tartunnoista ilmoittivat myös Israel, Sveitsi ja Itävalta. Israelin ja Sveitsin tapauksista kertoi BBC, Itävallan tapauksesta puolestaan uutistoimisto Reuters. BBC:n mukaan Israelin ja Sveitsin tautitapaukset ovat varmistuneet apinarokon aiheuttamiksi.
   Itävallan tartuntaepäily on todettu 35-vuotiaalla miehellä, joka on toimitettu sairaalahoitoon. Potilaalla kerrotaan olleen lievää kuumetta sekä märkärakkuloita kasvoillaan. Testitulokset valmistuvat sunnuntai-iltana, jolloin varmistuu onko kyseessä apinarokko.
   Tauti ei ole tavallisesti hengenvaarallinen, mutta harvoissa tapauksissa se on johtanut myös kuolemaan."

   Tässä käy samoin, kuten koronassa. Ensin epidemiaa vähätellään, juu ei se suomeen leviä, eikä ole vaarallinen, eikä missään tapauksessa uhkaa henkeä.
   Ei mene montaa viikkoa, niin jo on ensimmäinen tartunta suomessa ja yllätys, yllätys, tullut matkailijan mukana.
   No ei siinä mitään, sen jälkeen rauhoitellaan, että ei tässä mitään, eikä lähde leviämään, kun sairastunut on niin hyvässä eristyksessä.
   Ei mene montaa päivää, niin uutisoidaan, että nyt on apinarokon oireita muuallakin ja useampia.
   Siitä se alkaa leviämään ja ennen joulua media täytyy apinarokko tartunta uutisista mediassa ja taas jauhetaan 24/7 apinarokkoa ylessä ja alkaa rajoituksia pukkaamaan ja nyt apinarokko kuormittaa sairaalat ja raivintolat valittavat, että nyt kärsii ravintolatoiminta rajoituksista.

   Sen jälkeen keksitään apinarokko rokote ja alkaa kauhea rokotus vouhotus, apinapassi banaaninkuvalla ja pakkorokotus vouhotus.

  • Anonyymi

   Lääketieteen asiantuntijat ovat jo todenneet ettei apinarokosta tule pandemiaa. Se tarttuu huonosti (edellyttää hyvin läheistä toimintaa ihmisten kesken) ja paranee itsestään.

  • Anonyymi

   5.6 julistetaan kansallinen hätätila apinarokosta,

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: Sofia Belorf haki terapeutilta apua - Avautuu Stefan Thermanista: "Räjähdysherkkä ilotulite"

   Sofia Belórf avautuu miesystäviensä Stefan Thermanin ja Niko Ranta-ahon yhteisistä piirteistä Seiskalle. Therman heitti Sofian tavarat ulos ikkunasta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   91
   4299
  2. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

   Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   393
   3049
  3. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

   Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   70
   2018
  4. Voitko kertoa rakas

   mikä sen muutoksen sinussa aiheutti?
   Ikävä
   149
   1613
  5. Tampereen sanna lähti lomalle Ukrainaan

   Suomessakin olisi asioita hoidettavana, ja siellä vaan ulkomailla patsastelee. Milloin on seuraavat eduskuntavaalit? Valtion velkaantumisen on loputt
   Tampere
   418
   1132
  6. Marin jälleen poliittisia irtopisteitä keräämässä, matkusti Ukrainaan

   Saamme varmasti kuvasarjoja liikuttuneesta Marinista itkemässä ja surkuttelemasta ukrainalaisia. Loistava tilaisuus taas kerätä itselleen
   Maailman menoa
   370
   1111
  7. Varoituksen sana

   Älkää satuttako sitä ihmistä ketä rakastatte. Jos niin teette, edessä on katumuksen täyteinen pitkä yksinäisyys. Itsellä se varmaan jatkuu koko loppue
   Ikävä
   74
   1016
  8. Rane lähettää terveisiä Sofialle ja Stefulle instassa

   Case: 2020-luvun Matti ja Mervi Näiden kahden sankarin elämään en ole liittynyt enää pariin vuoteen. Olen vankilaan asti kuullut mitä hurjimpia tarino
   Kotimaiset julkkisjuorut
   175
   972
  9. Mies eikä me voitas nähdä

   viikonloppuna? :) ai niin ootko muuten varattu?
   Ikävä
   108
   903
  Aihe