Kokemuksia aikuisten lasten välien katkaisemisesta.

Anonyymi

Katsoin juutr dokumnettia kipeistä ihmisten elämistä,,aiheena välirikko vanhempiin. Samaistuin täysin aiheeseen jossa aikuinen poika kertoi ,aivan kuin m inun tarinani nuoresta äitiydestäni. Nyt aikuinen lapseni,on alkanut syyttelemään minua kaikesta paskastaja ei edes syntymäpäivinä tai äitien päivä soittoa laita. Tuollainen katkeruus on pahaa ja ikävää kaikille osapuolille,h än tietää että elämäni on ollut turvatonta ja helvettiä ,huonoja ihmis suhteita koska itsekin olen kasvanut tunnevaurioisessa päihdekodissa, Viimeiset kaksi vuotta aikuinen lapseni on ollut pitämättä yhteyttä-koska halusin puolustaa itseä ja omia haavojani,hän lyttää täysin kokemikseni,yksinäisyyteni ja haukkuu jopa y´tyhmäksi lehmäski. Tuo on jo aika hurjaa ja kohtuutonta,mun ei enää tartte kuunnella vanhoja paskoja aikoja jossa elin päivä kerrallaan jaksmaisen rajoilla,en kä ollut ehkä paras mahdolliknen äiti,mutta niillä korteilla pelasin mitkä sain käteen i tänne tullessani. TUO JATKUVA vanhojen aikojen kaivelu,sanomiseym on outoa. Kaikki muämä on än syyttäm inen alkoi hänen terapiakäyntien jälkeen,ammattiterapeutti keksi että minä olen kaikki paha, koskaan mun näkökantaa ja kokem uksiani asiasta. Toisen yksipuolinen kertomus johti välirikkoon ja lapse katketuuteen josta ei tunnu pää'sevän yli. Tuo syyttely on kohtuutonta ja se että sanoin asioita takaisin johti välirikkoon.En ota keltään enää pasjaa osakseni edes läheisiltäni,elämäni on yhtä kärismys näytelmää muutenkin omien ongelmieni takia.Kokemuksia? Suosittelen Some deep story ohjelmaa sunnuntaisin ykköseltä,siinä on karut tarinat ihmisten helveteisgtä,joita ei kukaan,edes lähiest aina ymmärrä!t äiti hylkiö

5

170

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Et ole hylkiö. Hyvää äitienpäivää.
   En tiedä kannattaisiko sinun yrittää vielä kerran korjata välejä poikaasi. Jos kirjoittaisit kirjeen ja pyytäisit häneltä ymmärrystä ja anteeksiantoa? Jos ei tilanne muutu, ei voi mitään. On onneksi muutakin elämää olemassa mutta olisihan se hyvä jos voisit poikasi perheen kanssa olla normaalisti yhteydessä. Kaikkea hyvää.

   • Anonyymi

    Ei pojasta vaan aikuisesta tyttärestä. Hän on perheeton. Ongelmat alkoivat siitä kun aloin vastaan sanoa ja itseäni puolustaa äänekkäästi,koska en jaksa vanhoja asioista puida vuosia,koin sen piinaamisena jo,mennä iläviin asioihin vaikka niistä ollaan jauhettu loputtomiin. Terapia aiheutti että minä olen pahis-mua ei teraputti kuullut,ainoastaan tytär on jutellut,asuu eri kaupu ngissa,en voinut sanoa omia kokemuksia ja asioista ,tilanne on eräreilui. En enää ala kuulemaan paskaksi ivaamisia,että minä olen se pahis vaikka isänsä petti mua lapsensa nähden ym skeidaa...m inusta tehtiin pahis,antaa olla,puölustan jatkossakin minuuttani.JOS EI KESTÄ kuulla,olkoot oloissaan,hän on tehn yt ratkaisunsa.


  • Anonyymi

   Kitos hyvästä aloitus kirjoituksesta. Sama tällä tytär hoidati lapsensa ja kotinsa mulla ja meinasi eläke pussini niin suuri että rahaa viellä eltä ruokia kolmaskin tuleva lapsi kun olivat asuntosästäjiä uraputkessa.Piti heidän siksi risteillälomaillakin 2 lasta mulla. hyväksi käytöä kun sen juoppo isäsästä erosin.Suvulle valehteli juopotelen ja vaihdan alvarin miestä,Ettei suku pidä yhteys ja saatietää sen lapset mumolassa enmän kuin sillä ja sen ukolla. Paska äiti siten ymm. Mutta aika mene ja toden totta äidin rakkaus ei koskaan kuole, Edestän hän kaiken löytää omista lapsistaan .Sillä minkä taakse jäät sen edestäsi löydät.Äidin sydän kuitenkin on anteeksi antava.

  • Anonyymi

   Kiitos kanssakokija, oletan etten tai ettemme suinkaan ole ainoat asian suhteen, itse en ikinä ivannut äitiraukkaani,kellä kova elämä ja iso perhe isoine murheineen, en o.le katkera vaikka en saa nut lämmintä kotia, ymmärrän vanhempiani ja kunnioitin . Kyynisyys ja katkeruus kovettaa sydäntä ja kuten dokumetissa mies aikuisena sanoi että hän ei rakastanut itseään ja kohdisti vihansa muihiin mm äitiinsä myös.Koskettava ohjelma,suositan seuraamaan sunnungtaisin, Ihmisten kyynisyys sattuu vanhempanakin.

  • Anonyymi

   Ns kummit,ketkä tietää välirikosta ja ovat alati yhteydessä lapseen,ovat passiivisena osallistumassa välirikkoon,voisivat opastaa että kannattaisi sopia äitisi kanssa,kovia kokeneena naisena ,mutta ovat selän takana yhteydessä lapseeni ja tietää ongelman,mutta eivät tee asialle mitään,aika perseestä mun kannalta ja kaksinaamaistakin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

   Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   219
   4687
  2. Some pillastui: Farmin voitto pedattiin Teemulle?!? "Törkee temppu" "Taina oli ihan vailla mahiksia"

   Ohhoh, Farmi-kaksintaistelu ja finaali on saanut tunteet kuumiksi - ja ehkä syystäkin Suomi24 Keskustelu -palstalla... Olisiko Tainalla ollut mahdolli
   Suomalaiset julkkikset
   37
   4171
  3. Suomessa todettu ilmeisesti eka apinarokkotapaus

   Euroopassa matkailleella miehellä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008841676.html
   Maailman menoa
   140
   2244
  4. Voiko Martinaa muuta kuin nauraa

   Baha oli "tiedän, että ollaan loppuelämä yhdessä."😂 Pikkarainen oli " tässä on nyt se oikea ihminen, en luovu susta koskaan."😂 Lippispojasta sanoo "
   Kotimaiset julkkisjuorut
   381
   2086
  5. Mitäs ajattelisit

   Jos saisit häneltä tänään pienessä sievässä lähetetyn viestin puhelimeen "haluan nähdä" tai "ikävä"?
   Ikävä
   111
   1394
  6. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

   Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   1190
  7. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

   Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   306
   1158
  8. Onko kaivatullasi jokin taito

   millä saada sinut polvilleeen?
   Ikävä
   40
   998
  9. Voitko kertoa rakas

   mikä sen muutoksen sinussa aiheutti?
   Ikävä
   102
   907
  Aihe