Kunnan uusi ilme

Anonyymi

Kunnan graafinen ilme muuttuu ja kotisivuja laitetaan uusiksi. Lämmin idyllinen maalaistunnelma vaihtuu näköjään punamustaan. Ihanat viipyilevät maalaismaisemat vaihdettiin tuosta vain mustavalkoisiin trendikuviin. Aika ärhäkkää. Ymmärrän kyllä että eihän sitä toki voinut edes punavalkousta valita kun jo Askola niitä käyttää. Ihana ja idyllinen ei kyllä tuu ensimmäisenä mieleen kun katsoo punaista graafista pukkia. Vai onko se sittenkin pässi? Näyttää nimittäin enemmänkin uroslampaalta kun vuohelta. Tälläisiinkö ne taas kunnan eurot laitetaan uusien johtajien palkkaamisen lisäksi? Eikö sitä juuri syksyllä säästetty että ei edes palloja meinannut lapsille voida ostaa.

#rohkeus #läheisyys #sujuvuus vai miten se nyt oli?

10

160

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Epäonnistunut muutos.
   Mitäänsanomatonta ja harhaanjohtavaa.
   Mitä kuvat teksteineen kertoo Pukkilasta -Ei mitään! Tai ylipäätään mistään kunnasta.
   Niistä tulee mieleen valokuvaamon, graafisen suunnittelun tai mainostoimiston mainos. Eikä siinäkään tarkoituksessa mielenkiintoa herättävä tai innovatiivinen.
   Vaikea kuvitella, että noilla ”eväillä” heräisi kiinnostus kuntaa kohtaan.
   Info teksti on myös niin kaukana Pukkilan todellisuudesta kuin vain olla voi. Mielikuvilla ei todellisuutta parannet. Nyt nämä mielikuvatkaan eivät osu kuntamainontaan.
   Värimaailmakaan ei oikein istu ”maalaisidylliin”.
   Kunnan uuden ilmeen markkinoija on ollut ilmeisen hyvä puhumaan kun on saanut päättäjille myytyä mielikuvia jotka eivät muille avaudu.

  • Anonyymi

   Käsi sydämelle, kuvaako tämä Pukkilan kuntaa:

   Sydämellinen Pukkila.
   Kaikki hyvä on yksinkertaista ja me uskallamme puhua rakkaudesta. Mitä muuta sitä elämässä tarvitaan: välittämistä ja kohtaamista ja rakkautta siihen mitä ollaan tekemässä.

   Tule sydämelliseen Pukkilaan asumaan ja yrittämään – meillä palvellaan ilolla ja rakkaudella.

   • Anonyymi

    Kannattaa katsoa Areenasta kokonainen MOT-,jaksollinen tuota "rakkautta"...


   • Anonyymi

    😂😂😂😂😂


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kannattaa katsoa Areenasta kokonainen MOT-,jaksollinen tuota "rakkautta"...

    Tuossa MOT jaksosta ei käy ilmi kuntapäättäjien, silloisen kunnanjohtaja ja Pukkilan kunnan asianajaja Juhani Rajamäen todelliset, törkeät toimet.
    Kuntaa kohdeltiin tuossa "nätisti" . Silti:
    Törkeimmät toimet ovat tulleet "päivänvaloon" vasta tuon jakson jälkeen.


  • Anonyymi

   Ehkä sitä sydämellisyyttäkin Pukkilasta paljon löytyy. Mutta taitaa tämä suomi24 olla enemmän sellainen meidän varjoisamman puolen trollaajien mesta. Täällä saa nimettömänä heittää kylmää kuittia!

  • Anonyymi

   Viimeisimmän Helsingin Sanomien kk-liitteen välissä oli Business News lehtinen. Siinä oli mainos Pukkilan uudesta imagosta. Sopii kuntalaisten kysyä tuonkin ”liiba laaban” hintaa. Ensin kyhätään väkinäinen imago ja sitten sitä lähdetään markkinoimaan isosti. Siis pakkohan sitä sitten on markkinoida kun on siitä maksettu ja tuloksiakin uuden imagon pitäisi tuottaa. Voi veroeurot ja niiden käyttäjät + käyttökohteet! Pitäisi saada yrittäjä lypsettävine yrityksineen houkuteltua kuntaa maksamaan näitä kupruja.

  • Anonyymi

   Mitä halutaan sanoa tuossa kyseisessä Business News lehtisessä:
   PIENIN VOI OLLA SUURIN
   Pienten kuntien lakisääteinen työmäärä ei saa olla este joustavuudelle. Asiat pitää pystyä ratkaisemaan parhain päin pienemmälläkin organisaatiolla. Todellinen muutos vaatii muuttuvia ajattelu- ja toimintamalleja.

  • Anonyymi

   Eikös tuo kerro juuri siitä kestämättömästä mallista jolla Pukkilassa on menty aina. ”Jaksaa, jaksaa, painaa, painaa, talkoita, talkoo henkeä yhteisön hyväksi, yhteisöllisyyttä…” - omalla kunstannuksella. Juurikin tuon venymisen vuoksi työntekijät kunnasta lähteneet hyvinkin pian…varsinkin muualta kuntaan töihin tulleet. Useat juurikin burn outin siivittäminä.
   Taas yritetään uuden imagon voimin samaa soopaa. Tämähän toistuu vuodesta toiseen. Ulkoapäin yritetään tuoda muuttuvia ajattelu- ja toimintamalleja. Pukkilassa vaadittais sisäistä muutosta, peiliin katsomista eikä imagokonsulttien latteita lauseita.

  • Anonyymi

   Ei ne sanat vaan teot!
   Mitäpä jos ne mainosrahat jatkossa laitettaisiin kunnan hyväksi. Mikäli kunnassa on asiat kunnossa ja hoidettu hyvin kuntalaisia (+heidän tuomiaan veroeuroja) kunnioittaen kyllä sana siitä kiirii paremmin kuin maksetut mainonnat.
   Puhekin on tarpeen mutta tärkeintä on se mistä puhutaan. Pukkilan kunnassa tärkeintä olisi osata puhua rakentavasti ennen kaikkea epäkohdista. Epäkohdat eivät miksikään muutu, ellei niihin haeta muutosta.
   Ei ne kunnan ongelmat sillä parane tai ratkea, että ne yritetään ”lakaista vaaleanpunaisen hattaran alle”.
   Pukkilassa on aina ollut liian vahva vaikenemisen kulttuuri ja tiukan sisäänpäin lämpiävä meininki. Paikalliset eivät uskalla puhua avoimesti, kuiskutellaan vaan omassa piirissä. Muualta muuttaneet jos erehtyvät muutoksia esittämään tulee heti ”muuta pois jos ei kelpaa” -kuittia.
   Pukkilan tarvitsisi kipeästi veronmaksajia rahoittamaan kuntatalouttaan. Kehno kuntapolitiikka on ajanut kunnan naapurikuntiaan huonompaan jamaan. Kun kuntaa muuttaa uusia ihmisiä heitä ei osata arvostaa.
   Pukkilan kunta tarvitsisi koko kunnan kattavaa asennekasvatusta. Kyllä se lähtee ihan perheiden sisältä ja suvuista. Tulisi nähdä kuntaan muuttavat mahdollisuutena (Pukkilan tapauksessa jopa lottovoittona), eikä uhkana.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Lopullinen varmistus. Suomi ja Ruotsi eivät liity Natoon

   Suomen ja Ruotsin liittyminen Natoon on estetty Erdoganin toimesta: https://www.is.fi/politiikka/art-2000008826412.html Tämä on pieni askel Erdogani
   Maailman menoa
   550
   3525
  2. Uskallatko laittaa tuntomerkkejä

   Samaan kommenttiin sekä itsestäsi, että kaivatustasi?
   Ikävä
   139
   2648
  3. Mitä tapahtui? Bachelor-Timo paljastaa, miksi suhde Sonjaan ajoi karille: "Ehkä ei kuitenkaan..."

   Rovaniemeltä kotoisin oleva Timo Harvey, 32, halusi sitoutua, löytää rakkauden ja asettua aloilleen. Kauden viimeisessä jaksossa Bachelor-Timo valitsi
   Bachelor
   20
   2237
  4. Stefulla taas korkki auki?

   Tästä taitaa tulla hieno päivä 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   41
   1495
  5. Martiinan "Ikuinen rakkaus", hah hah haaa

   Onko tämä lippisressukka nyt sitten taas se ikuinen rakkaus ? ? miksi ikiteini mara on niinkin tyhmä ja nolo ?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   227
   1297
  6. Maisa Torppa miehensä kanssa lomalla

   Espanjan Alicantessa. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Vauva-jai-kotiin-Maisa-Torppa-karkasi-rakkaansa-kanssa-aikuisten-lomalle-Espanjaan-kuva
   Kotimaiset julkkisjuorut
   104
   1127
  7. Mies olet kaunis sisältä ja ulkoa

   Haluan sut omakseni. Sinä jos kuka kelpaat :)
   Ikävä
   116
   1047
  8. Zaharova yllättäisi sotilaallisesti

   Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Maria Zaharova sanoi keskiviikkona, että Venäjän vastaus Suomen Nato-jäsenyyteen tulee olemaan luonteeltaan sotilaa
   Maailman menoa
   195
   990
  9. Naton vastustajat pääosin kouluja käymätöntä, ja vähemmän älykästä porukkaa

   monet myös työttömiä. Paljolti samaa jengiä joka myös vastustaa koronarokotuksia, ja puolustaa venäjää. Uutiset luetaan mm. MV-lehdestä. Veikkaan ett
   Maailman menoa
   279
   877
  Aihe