SAASTEKUNKUT

Anonyymi

Lämmität omakotitaloa, ja siinä sivussa pistät puita takkaan ja grillaat ulkomailla tehtyjä nakkeja.Seuraavana päivänä, kun nuoriso on lähtenyt mopoautoillaan ajelemaan lähdet emännän kanssa bemarilla hahdeniemmeen. Siellä tankkaatte huvipurtenne ja lähdette mökille ajellen siinä sivussa vähän lenkkiä nauttien puhtaasta ilmasta. Käynnäkällä on jo laitettu sähkösauna lämpiämään. Perillä astutte kakkosasuntoonne joka tietysti on lämpimänä, mutta takkaan pitää silti saada tuli, että tulee tunnelmaa. Sama toistuu viikottain, mitä nyt talvella lennätte välillä Thaimaaseen. JAG HAR TALAT. KAPINA,KAPINA,KAPINA.

18

200

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Toivottavasti EU sosialismi ja ilmastatalkoot etenee niin loppuu ahneiden suomijunttien porsastelut.

   • Anonyymi

    Kaikilta siviileiltä vaan autot pois ja maidot ym lihat pois + kerrostalohin jokainen asumaan .


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kaikilta siviileiltä vaan autot pois ja maidot ym lihat pois + kerrostalohin jokainen asumaan .

    Valkoisen ylivallan juhliminen alkaa tulla tiensä päähän ja hyvä niin


  • Anonyymi

   Just nyt uutisissa. Mökkeilijät tosiaan kuormittavat ilmastoa todella paljon. Hiilijalanjälki on todella suuri. Suurimmat saastuttajat ovat yleensäkin suurituloiset, ei pienituloinen mitään saastuta. Ehkä tämä netti, ja bensarosvo vanha auto ovat köyhän hiilijalanjälki. Siksi nykyiset verot eivät riitä mihinkään. Kaikille ökyharppäkkeiden omistajille veroa rutkasti lisää.

   • Anonyymi

    Gulag!!


  • Anonyymi

   kateelliset itkee

  • Anonyymi

   Myytiin autot, veneet ja mökki sekä iso omakotitalo. Muutettiin vuokralle Petäsmäkeen kerrostalokaksioon. Hieman ahdasta kun perheessä kolme lasta mutta sopu tilaa antaa. Täällä tosi hienoa asua, joka päivä poliisit pihalla, huumehörhöt notkuu milloin missäkin ja suomea kuulee rapussa ehkä kerran viikossa. Mutta hei, ympäristö pelastuu ja se on tärkeintä! Asuuko aloittajalin Petäsmäessä? Voitais grillata makkaraa pihalla pallogrillissä, perhettä en kuitenkan uskalla siihen tuoda.

   • Anonyymi

    Mw tehtiin sama ja muutettiin Vaisaaren ghettoon. Vaimolle piti jättää autoksia vannha corolla jotta pääsee töihin. Siitä on kaks kertaa vedetty ikkuna paskaks ja perheen polkupyörät kaikki kertaalleen joko pöllitty tai hajotettu. Mutta ympäristö pelastuu, mun mielestä Raisionlahti on jo kirkkaampi kun ei olla venett pidetty Marinassa. Hienoo tää perhe-elämä Vaisaaren vuokrakolmiossa. Vähä ökyiltiin kun otettiin ökyvuokrakolmio 70-luvun kerrostalosta.


  • Anonyymi

   Hienot valinnat molemmilta kirjoittelijoilta. Pyörät varastettu, no nyt voitte mennä kävellen marinaan vaikka onkimaan, ja kunto vaan nousee. Petäsmäessä ja vaisaaressa on kerrostaloissa kaukolämpö,tahi maalämpö ilmasto kiittää. Turvallistakin on jos poliisit käyvät useasti, myös opitte kieliä , jos suomea puhutaan harvemmin. Ottakaa ilon kautta uusi ilmastoystävällinen muutos olette mallikansalaisia. ONNEKSI OLKOON...

   • Anonyymi

    Käyppä katsomassa Naantalin kaukolämpölaitoksen pihalla niin näet mistä kaukolämpöä tehdään. Vinkkinä, energialähde on mustaa ja säilytetään kasoissa. Ilmasto kiittää!


  • Anonyymi

   Siksipä siirrytäänkin maalämpöön. venesaastuttajille on jo tarjolla sähkömoottoreita. JAG HAR TALAT..

   • Anonyymi

    No kuule ei taida Vaisaaressa tai Peräsmäessä maalämpöä olla kuin pihalle sammuneiden piripäiden perseen alla.


  • Anonyymi

   Vanhat kerrostalot siirretään kaikki maalämpöön hitaasti mutta varmasti. Lumparlassa miltei kaikki talot ovat jo maalämmössä. Ilmastoa pitää vaalia. Petäsmäkeen suosittelen hyppynaru lämmitystä. JAG HAR TALAT..

   • Anonyymi

    Mistä suollat tälläistä sontaa? Miksi kaikkien kerrostalojen pitäisi siirtyä maalämpöön? Maalämpö ei ole edes mahdollista kaikkialla mikäli tontilla ei ole riittävästi tilaa kaivoille ja pohjavesialueilla kaivoja ei saa edes porata.


  • Anonyymi

   Jollei ymmärrä niin ei voi mitään, mutta kerrotaan niille jotka asioista ymmärtävät. Asumisen hiilijalanjälkeen vaikuttaa eniten lämmitys. Maalämpö on paras vaihtoehto eikä välttämättä kuormita luontoa yhtään. Käytä sähköä joka on tuotettu uusiutuvilla luonnonvaroilla. Laskennallisesti vihreän sähkön päästöt ovat nolla. Patteriverkosto voidaan lähes aina yhdistää maalämpöön. Maalämpö on vanhaan kerrostaloon vaivaton ratkaisu. JAG HAR TALAT..

   • Anonyymi

    Kerrotko mistä kerrostaloon saa maalämmön jos kaivoja ei saa porata tontille?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kerrotko mistä kerrostaloon saa maalämmön jos kaivoja ei saa porata tontille?

    Ei varmaan mistään.
    Mutta valtaosassa kerrostaloja saa porata tontille.
    Eli siten päästään oikeaan suuntaan näissä asioissa


  • Anonyymi

   Kerrotko sinä mihin kerrostaloalueelle ei saa porata? Lumparlan taloihin on laitettu maalämpö, sorolaisenmäki vaihtoi maalämpöön, Raision uudet vuokra-asunnot alhaistentiellä tietysti maalämpöön, vaisaaren talot siirretään maalämpöön. Listaa voisi jatkaa lisää, mutta tämä riittäköön ei uskovaiselle. JAG HAR TALAT..

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Neljä viidestä on valmis luopumaan venäläisestä energiasta

   hinnannoususta huolimatta. Suomalaiset vastustavat tiukasti putinismia. https://yle.fi/uutiset/3-12446857
   Maailman menoa
   141
   2398
  2. Sale on loistava presidentti

   Tulipa joskus kirjoitettua, että natojäsenyys tulee saada aikaa "Salen" aikana ja nyt se alkaa realisoitua " natoon jo huomenna" - teeman on hyväksyny
   Maailman menoa
   208
   1855
  3. Kunpa voisin

   Edes lähettää viestiä sulle. Olet ajatuksissa sen verran paljon.
   Ikävä
   46
   998
  4. Onko sinulla nainen sen miehen kanssa ihan älytön juttu?

   Vai mitä se tämä kaikki teidän pelinne täällä oikein on? Jospa se on vain sellaista kevyttä ja ohimenevää ihastumista..? Taitaa olla. Niin minä nyt vä
   Ikävä
   92
   954
  5. Ano Turtiainen: Suomi olisi voinut olla Pohjolan Sveitsi

   Mitä kenelläkään voisi olla tällaista mielikuvaa vastaan?
   Maailman menoa
   346
   895
  6. Toimintasi on vainoamista

   Luulisi aikuisen ihmisen jo ymmärtävän..
   Tunteet
   113
   886
  7. Eihän tää jää tähän mies?

   En ainakaan sitä haluaisi ✨
   Ikävä
   52
   685
  8. Eikö me nyt vaan

   Voitas.....kumpikin unohtaa toisemme ?
   Ikävä
   48
   673
  9. Miksi sä oot noin kylmä?

   Mitä tein väärin?
   Ikävä
   35
   643
  Aihe