Venäjämielinen autokulkue sankarihautojen vieressä

Anonyymi

Miksi venäjämielinen autokulkue lähti Porvoon sankarihautojen vierestä???

5

185

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kenen luvalla???

  • Anonyymi

   Joku lupahan tarvitaan? Kuka antoi?

  • Anonyymi

   Suomi-Venäjä seuran sivuilla on linkki Youtuben Suomessa kuvattuihin videoihin ja ja kuvaaja Igor Parri kertoo Porvoosta yhtenä kolmesta venäläisestä kaupungista Suomessa, siksi venäjämielinen autokulkue lähti Porvoon sankarihautojen vierestä. Siksi Hangossakin jonkun uutisen mukaan pienellä joukolla muistettiin/juhlittiin Voitonpäivää. Ne kaksi muuta ovat nimittäin Hanko ja Turku.
   Matkailuvideoita vai jotain muuta? Aitaa rakennetaan itärajalle ja...niin, kuka tietää? Mereltä yllättäin vihollinen ennenkin lähestynyt ja Ahvenanmaallakin on jo jalka oven välissä. Sopivasti Ruotsin ja Suomen lähituntumassa.

   • Anonyymi

    P.s. Tässä vähän lyhennettynä aiheesta lisää:
    Parrille syntyi halu jakaa suomalaisille ja kansainväliselle yleisölle videoiden muodossa historiallista tarjontaa ja niinpä hän tarttuikin tuumasta toimeen toukokuussa 2019, kun Venäjällä vietettiin voitonpäiväviikkoa. Vaikka Parri osaa hyvin sekä suomea että venäjää on videoiden kielenä englanti. Siten kunnianhimoisena itseään pitävä Parri kertomansa mukaan pystyy vahvistamaan positiivista kuvaa Suomesta kansainvälisesti matkailumaana. Idea esitellä Suomen eri tavoin Venäjään liittyviä paikkoja ja tapahtumia tuo paremmin ja positiivisemmin esille Suomen kehittymistä valtiona ja kansakuntana Venäjän vallan aikana. Parralle on selvinnyt, että venäläisvaikutus kattaa lähes kaikki osa-alueet.
    Parra kokee olevansa eräänlainen Indiana Jones löytäessään johtolankoja ”loppuhuipennuksena” avaukset Suomen venäläisyyden kokonaiskuvasta.
    IGOR in Russia - Suomi-jaksoilla tekijä haluaa ennen kaikkea avartaa ihmisten käsitystä Venäjän vaikutuksesta Suomeen ja hänen mielestään suomenvenäläisyys onkin yhtä luonteva osa suomalaisuutta luin esim. suomenruotsalaisuus.
    Tekijä haluaa vähentää ennakkoluuloja venäläisistä ja lisätä kulttuurivaihtoa ja sen myötä maidemme välistä matkailua sekä kauppaa.
    Suosikkikohteekseen maamme Venäjään liittyvistä kohteista hän kertoo Helsingin mini-Pietarin eli Kruununhaan, joka on Helsingin hienoimpia kaupunkialueita valtavasti Venäjään viittaavine paikkoineen. Aleksanterin Teatterissa Parri pääsi käymään tsaarin VIP-huoneessa, aitiossa ja takatiloissa.
    Kuvaamista tekijä kertoi jatkavansa edelleen ja Kotkan lisäksi mm. Viaporin merilinnoitussaaria sekä Espoon, Helsingin ja Vantaan lähiöiden syrjäisiä metsiä ja kalliohuippuja.
    Katsokaahan videoita Youtubessa, tekijä toivoo niiden ilahduttavan katsojia
    Haastattelun oli tehnyt Suomi-Venäjä-seuran tiedottaja Sisko Ruponen


  • Anonyymi

   Arvostelukyvyn täydellinen puuttuminen. siinä syy. Tuskin monikaan edes tajusi loukkaavansa hyvin monien ihmisten tuntoja.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: Sofia Belorf haki terapeutilta apua - Avautuu Stefan Thermanista: "Räjähdysherkkä ilotulite"

   Sofia Belórf avautuu miesystäviensä Stefan Thermanin ja Niko Ranta-ahon yhteisistä piirteistä Seiskalle. Therman heitti Sofian tavarat ulos ikkunasta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   96
   5011
  2. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

   Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   397
   3375
  3. Rane lähettää terveisiä Sofialle ja Stefulle instassa

   Case: 2020-luvun Matti ja Mervi Näiden kahden sankarin elämään en ole liittynyt enää pariin vuoteen. Olen vankilaan asti kuullut mitä hurjimpia tarino
   Kotimaiset julkkisjuorut
   214
   1338
  4. Sofian piti taas matkia Martina ja ostaa samanlainen nahkatakki.

   Miksi seuraa Martina ja pukeutuu ja ostaa samoja vaatteita, on kuin kiusan tekoa .?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   152
   845
  5. Millä vitun mandaatilla Sanna Marin

   Menee Ukrainaan heilumaan, sehän antaa Venäjälle, lisäsyyn operoida Suomeenkin?! :x
   Maailman menoa
   304
   821
  6. Ukrainalaiset varastivat kaikki ruoat

   Olimme leipäjonossa, kuten ennen eläkepäivää muutenkin. Oli jo hyvissä ajoin Ukrainan pojat tulleet. Kun ovet aukesivat, niin kaksin käsin kantoivat
   Maailman menoa
   172
   737
  7. Vanhemmalle södelle naiselle

   Olithan ihan mukava, ei siinä mitään mutta pysy jo kauempana minusta. Sydämeni kuuluu nyt naiselle joka voisi ikänsä puolesta olla sinun oma tyttäresi
   Tunteet
   69
   684
  8. Mä haluisin niin paljon nähdä

   Sinut.. voi tätä haluamisen määrää.. :(
   Ikävä
   27
   680
  9. Et sä kehtaisi kumminkään

   Et kehtaisi seistä vierelläni! Vai kehtaisitko? naiselle mieheltä
   Ikävä
   48
   651
  Aihe