Työttömät ovat ongelma

Anonyymi

Vaikka mitä kiusaamiskeinoja on kokeiltu niin työttömiä edelleen on, eikö ole mitään keinoa millä työttömät saisi hengiltä.
Joka puolella on työtöntä ihmissaastaa, kyllä töihin pitää mennä.

18

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eläkeläisille ja työttömille vaaditaan myrkkypiikkiä. Suomi-Areenassa oli kerran työtön pappi. Venäjällä Kirill on kiireinen.

      • Anonyymi

        Höpö, höpö, eläkeläiset töihin ,ei nuorilla niin väliä ole, meidänkin taloyhtiössä kolme yli 66 v tekee töitä täysillä yksi heistä täyttää pian 70 ja käy töissä , tosin hän tekee vain 4 t päivässä, mutta joka päivä myös sunnuntaisin.


    • Anonyymi

      Yli 50 vuotiaat on työttömiä ja kiitos kuuluu vuokrafirmoille ....kuka nuori likka ottaa työhön yli 50 v....nauravat vaan haastattelun jälkeen.

      • Anonyymi

        Äläs nyt. Yksikin nuori 27-ikäinen plikka otti 63-vuotiaan ukon aviomieheksi. Rakkaus voitti.
        Jos rakastaa tarpeeksi, pääsee vanhanakin töihin.


    • Anonyymi

      Kyllä heitä tarvitaan kun 65-70 -vuotiaita jää eläkkeelle.

      • Anonyymi

        Siksi kaikki yritykset menee nurin, kun ei ole järkevää, aikuista, kokenutta ja ammattitaitoista johtajaa eikä työntekijöitä.
        Ei tarvitse todistella. Ne ovat näkyvissä.
        Nuoret koppavat ja ahneet johtajat, joille on tärkeämpää että johtajalla on uudet mersut kuin sillä että firmalla menee hyvin.
        Törmäsin tällaiseen huonekaluliike Jyskissä, kun olisin ostanut kaksi uutta mallia olevaa nojatuolia, jotka olivat juuri ilmestyneessä kuvastossa.
        Heillä oli vain yksi tuoli. Toisen saaminen liikkeeseen olisi vienyt viikon.
        Lupasin maksaa kaksi tuolia heti, jos saan sen ainoan tuolin heti mukaani, ja varmasti viikon päästä sen toisen ilman viivästyksiä. Ei suostunut myymään mallikappaletta, joten en tehnyt kauppaa.
        Soitin siitä paikasta naapurikaupungin Jyskiin, ja heillä oli kaksi samaa tuolia. Sovin kaupat puhelimessa ja kävimme hakemassa saman tien. Sata kilometriä mutta tuolit saatiin. Myymästä kieltäytynyt myymäläpäällikkö oli nuori koppava nainen.
        Hänen poistuessaan paikalla ollut myyjä sanoi, että hän olisi kyllä tehnyt kaupat, jollei myymäläpäällikkö olisi juuri silloin sattunut paikalle, koska mitä he mallilla tekee myymälässä jos ei ole myytävääkään.
        Tälläisellä asenteella ei pitkälle pötkitä. Voin olla väärässäkin, mutta ei kulu sen firman ovensaranat ainakaan meidän toimesta, me kun tykätään asiakaspalvelusta, ja siitä että kun kuvasto toimitetaan postilaatikkoon, niin pitäisi myöskin olla jotain myytävää, ettei turhan päiten käännetä aluhousuja ja kammata tukkaa.


    • Anonyymi

      Ole huoletta, ovat alkaneet jo kupsahdella ja kupsahtelun tahti vain kiihtyy immuunikadon ja piikkiproteiinista aiheutuneiden sydärien ja aivoinfarktien takia.

      Sanomalehdissä jo varoitellaan aivan kaikista mahdollisista syistä mistä voi sydärit johtua :D

      Halutaan ohjata huomio vaikkapa diabetekseen rokotehaittojen sijaan.

    • Anonyymi

      Sanonta, että lääkäri pesee aina kätensä, on saanut uudenlaisen päivitetymmån merkityksen, eikä siinä puhuta saippuasta.

    • Anonyymi

      Mennä töihin?

      Tässä teille työläisille haaste. Irtisanoutukaa nykysiestä frimastanne ja menkää toiseen firmaan töihin. Kuinka nopeasti onnistuu?

      Ehtona myös se, että mikään suhde ei saa olla. Eli ko firmaan johon pitää mennä sen johtaja ei saa olla sukulainen tai kaveri vaan sinulle täysin tuntematon.

    • Anonyymi

      Olin monta vuotta ns. pitkäaikaistyöttömyyden kovinta ydintä. Nyt pääsin kepulikonsteilla eläkkeelle. Tämä on oikeastaan aika kivaa. Voimia teille sinne oravanpyörään. Olkaa nyt ahkeria että saatte mun eläkkeet tienattua.

      • Anonyymi

        Pitkäaikaistyöttömälle ei paljoa eläketty kerry.
        Jos kokoomus on seuraava pääministeripuolue, niin kokoomus leikkaa aina pienimmistä eduista.
        Persujen hallituspaikka ei taida toteutua, mutta jos toteutuu, niin Purra lupasi haluavansa tehdä leikkauksia, joiden rinnalla Sipilän hallituksen leikkaukset olivat hänen leikkauksiinsa verrattuna vaatimattomia.


    • Anonyymi

      Se töihin meneminen on kuule vähän vaikeaa jos työnantajat eivät ota töihin. Ei heille tunnu kelpaavan kohta 60v työtön takaisin töihin.

      • Anonyymi

        Purra ja Orpo uskovat, että leikkaamalla työttömän turvaa, niin hän menee töihin. On sitten 60-vuotias tai minkä ikäinen hyvänsä.

        He eivät usko nykyhllituksen uusien työpaikkojen luomiseen, mikä on työllistymisen eliehto.


    • Anonyymi

      Miten vieläkin joku vaan jaksaa valittaa työttömistä vaikka on jo kaikkia mahdollisia aktiivimalleja. Pitää hakea 4 työpaikkaa kuussa. Työkokeilua. Kuntouttavaa työtoimintaa. Itse käyn siellä. Niin ja sinne palkkatyön voi mennä vasta silloin kun työnantaja ottaäaa töihin. Jos se ei ota niin ei silloin voi mennä yhtään mihinkään.

      • Anonyymi

        Aika epätoivoista tuuppimista. Porin kokoisessa kaupungissa alan työpaikat on äkkiä kahlattu. Höpähakemuksilla voi pommittaa firmoja että täyttää ehdot mutta työllistymisvaikutukset aika huonot jos niitä joku edes lukee kun huomaa millä mielellä ne on lähetetty.
        Entä sitten nämä kuntouttavat ja harjoittelut? Joopa joo. Hyväksikäyttöä tai koulutusfirmojen työllisyysmäärärahojen lypsykursseja. En aio osallistua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aika epätoivoista tuuppimista. Porin kokoisessa kaupungissa alan työpaikat on äkkiä kahlattu. Höpähakemuksilla voi pommittaa firmoja että täyttää ehdot mutta työllistymisvaikutukset aika huonot jos niitä joku edes lukee kun huomaa millä mielellä ne on lähetetty.
        Entä sitten nämä kuntouttavat ja harjoittelut? Joopa joo. Hyväksikäyttöä tai koulutusfirmojen työllisyysmäärärahojen lypsykursseja. En aio osallistua.

        Kokoomus voittaa vaalit niin taas alkaa nämä kurssipelleilut. Yksityistetään työvoimahallinnon resurssit siis..


    • Anonyymi

      Johan heitä sekä työllisiäkin ollaan murhattu MRNA piikeillä pari vuotta.Kunhan AIDS kehittyy eli autoimmuunijärjestelmäsi tuhoutuu niin hokaat sen itsekin.Tavallinen flunssa voi sitten ollakin tappava kun elimistö ei osaa puolustautua enää.Monia muitakin ongelmia kuten aivoinfarkti tai sydäninfarkti tulee piikkiproteiinin tukkiessa verisuonet.Lisääntymiskyky tuhoutuu myös ja jos jotenkin saat lapsen on valtavan suuri mahdollisuus epämuodostumiin ja terveysongelmiin lapselle.Erektiokyvyttömiä nuoria on jo maassamme paljon kuulemma ja sama lisääntyy vielä suuresti.

      Syys/Loka kuussa kun homma lähtee kunnolla lapasesta, sitä tullaan väittämään uudeksi pandemiaksi vaikka eihän se sitä ole.

    • Anonyymi

      Työnanatajat kirjoitaa, että työttöminen pitäs mennä töihin, mutta sitten kun hakee sitä työpaikkaa tai työpaikkoJA niin ei otetakkaan töihin. Niin eli kertokaa miten sinne töihin vain mennään. Miten te olette menneet töihin? Haluan tietää, että miten mennään töihin. Olen työtön.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1886
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe