Työttömät ovat ongelma

Anonyymi

Vaikka mitä kiusaamiskeinoja on kokeiltu niin työttömiä edelleen on, eikö ole mitään keinoa millä työttömät saisi hengiltä.
Joka puolella on työtöntä ihmissaastaa, kyllä töihin pitää mennä.

8

252

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Eläkeläisille ja työttömille vaaditaan myrkkypiikkiä. Suomi-Areenassa oli kerran työtön pappi. Venäjällä Kirill on kiireinen.

   • Anonyymi

    Höpö, höpö, eläkeläiset töihin ,ei nuorilla niin väliä ole, meidänkin taloyhtiössä kolme yli 66 v tekee töitä täysillä yksi heistä täyttää pian 70 ja käy töissä , tosin hän tekee vain 4 t päivässä, mutta joka päivä myös sunnuntaisin.


  • Anonyymi

   Yli 50 vuotiaat on työttömiä ja kiitos kuuluu vuokrafirmoille ....kuka nuori likka ottaa työhön yli 50 v....nauravat vaan haastattelun jälkeen.

   • Anonyymi

    Äläs nyt. Yksikin nuori 27-ikäinen plikka otti 63-vuotiaan ukon aviomieheksi. Rakkaus voitti.
    Jos rakastaa tarpeeksi, pääsee vanhanakin töihin.


  • Anonyymi

   Kyllä heitä tarvitaan kun 65-70 -vuotiaita jää eläkkeelle.

   • Anonyymi

    Siksi kaikki yritykset menee nurin, kun ei ole järkevää, aikuista, kokenutta ja ammattitaitoista johtajaa eikä työntekijöitä.
    Ei tarvitse todistella. Ne ovat näkyvissä.
    Nuoret koppavat ja ahneet johtajat, joille on tärkeämpää että johtajalla on uudet mersut kuin sillä että firmalla menee hyvin.
    Törmäsin tällaiseen huonekaluliike Jyskissä, kun olisin ostanut kaksi uutta mallia olevaa nojatuolia, jotka olivat juuri ilmestyneessä kuvastossa.
    Heillä oli vain yksi tuoli. Toisen saaminen liikkeeseen olisi vienyt viikon.
    Lupasin maksaa kaksi tuolia heti, jos saan sen ainoan tuolin heti mukaani, ja varmasti viikon päästä sen toisen ilman viivästyksiä. Ei suostunut myymään mallikappaletta, joten en tehnyt kauppaa.
    Soitin siitä paikasta naapurikaupungin Jyskiin, ja heillä oli kaksi samaa tuolia. Sovin kaupat puhelimessa ja kävimme hakemassa saman tien. Sata kilometriä mutta tuolit saatiin. Myymästä kieltäytynyt myymäläpäällikkö oli nuori koppava nainen.
    Hänen poistuessaan paikalla ollut myyjä sanoi, että hän olisi kyllä tehnyt kaupat, jollei myymäläpäällikkö olisi juuri silloin sattunut paikalle, koska mitä he mallilla tekee myymälässä jos ei ole myytävääkään.
    Tälläisellä asenteella ei pitkälle pötkitä. Voin olla väärässäkin, mutta ei kulu sen firman ovensaranat ainakaan meidän toimesta, me kun tykätään asiakaspalvelusta, ja siitä että kun kuvasto toimitetaan postilaatikkoon, niin pitäisi myöskin olla jotain myytävää, ettei turhan päiten käännetä aluhousuja ja kammata tukkaa.


  • Anonyymi

   Ole huoletta, ovat alkaneet jo kupsahdella ja kupsahtelun tahti vain kiihtyy immuunikadon ja piikkiproteiinista aiheutuneiden sydärien ja aivoinfarktien takia.

   Sanomalehdissä jo varoitellaan aivan kaikista mahdollisista syistä mistä voi sydärit johtua :D

   Halutaan ohjata huomio vaikkapa diabetekseen rokotehaittojen sijaan.

  • Anonyymi

   Sanonta, että lääkäri pesee aina kätensä, on saanut uudenlaisen päivitetymmån merkityksen, eikä siinä puhuta saippuasta.

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Työttömän työnhakijan pääasiallinen tehtävä on työnhaku

   Ja uusi työnhaun malli korostaa sitä. ”Tavoitteena on nopea työllistyminen”, sanoo TE-toimiston johtaja. Ja tässä hän aivan oikeassa, koska työttömyys
   Maailman menoa
   476
   4143
  2. Stefan Thermanin käräjät on 16/6. On jännät ajat miehellä edessään.

   Neljä syytettä on nyt edessä, laittomasta uhkailusta liikenneturvallisuuden vaarantamisesta törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja ampuma-aserikoksesta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   106
   2093
  3. Mitä kummaa tapahtui, että Suomalaiset yhtäkkiä Natoon haluaisivat?

   Ulkomailla ihmetellään, "mikä teihin rauhanomaisiin suomalaisiin oikein meni kun, yht'äkkiä sotahulluiksi muutuitte"? Erittäin hyvä kysymys joka pitäi
   Maailman menoa
   745
   1913
  4. No niin.. nyt ihan vakavasti..

   Haluisitko mies nähdä ja jutella ihan oikeasti? Kun mä haluisin.. voisitko antaa jonkun vihjeen. Tiedän että oot täällä, mut en tiedä että miksi sä tä
   Ikävä
   85
   1241
  5. Olet kylmä mies

   Vähän pelottava.
   Ikävä
   65
   1013
  6. Pääsikö Martti

   Esittelemään velaka mersua ja hyyryä hienostoalueella lippisjonnelle🤗😜😎
   Kotimaiset julkkisjuorut
   120
   917
  7. Ajatus on nähdessä

   Jutella ja sopia ajankanssa keskustelu edes kerran, selkiyttäisi asioita. Vain kasvotusten, vain sinulle. Katoamalla päätät toisin, oletko ihan varma
   Tunteet
   52
   893
  8. Etkö voisi

   Mies: Etkö millään voisi, tahtoisi tai haluaisi tavata? Edes hetken, kuten silloin joskus. Etkö voisi pyytää? Itse en voi. Tekisin mitä vain, jos näki
   Rakkaus ja rakastaminen
   70
   765
  Aihe