Mihin katosi juttu ulosotto,miesten, tulospalkkausesta. Katosi kuin pieru saharaan??

Anonyymi

Ehdin tuttavalle kertoa kuinka joku oli tehnyt hyvän kirjoituksen tänne , ulosottomiesten epäoikeuden mukaisesta palkkaustyylistä. Tulospalkkaus joka jopa joku yle.mmässä virassakin ihmetellyt tulospalkkausta? 5000€ perus kk provikat päälle tietää liksaa enempikin kuin tuo 5000. Saalistajat liikenteessäkö??

6

174

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   tiedä noista ulosottomiesten palkkioperusteista. Sinänsä hyvä asia ulosottomiesten tulospalkkio jos niin on. Laittaa motivaatiota työntekoon. Pelkällä kiinteällä kuukausipalkalla ulosottomies alkaa lepsuilla ja laistaa työvelvollisuuksistansa.

  • Anonyymi

   Aivan epäinhimmillistä tuollainen tulospalkkaus.
   Kuulemma ulosottoon tulee jopa moninkertaisia samoja pikavippilaskuja joita kukaan ei tarkista. Kertoi eräskin kuinka lahtelainen pv yhtiö laskut laitanut samaa laskua pariin otteeseen ulosottoon. Aika outoa, vai ?!

   • Anonyymi

    ulosottolaitos ja perintätoimisto ovat eri asioita, Perintätoimisto tietenkin laittaa uusintoja useampaankin otteeseen ulosottoon samasta asiasta vauhdittaaksensa perintäprosessia. Muutoinhan perinnän vireilläolo päättyy jos perittävä todetaan varattomaksi. Ulos­ot­to on osa oi­keus­lai­tok­sen toi­min­taa ja se pe­rus­tuu la­kiin. Ulos­o­ton teh­tä­viä ovat muun muas­sa ra­ha­saa­ta­vien pe­rin­tä, hää­döt ja tur­vaa­mis­toi­met. Ulos­ot­to­vi­ran­omai­nen toi­mii puo­lu­eet­to­mas­ti ja ot­taa huo­mioon sekä vel­ko­jan että ve­lal­li­sen oi­keu­det.


   • Anonyymi

    Siis mää olin ottannut vain yhden vipin tältä mainitult yhtiölt. Mut lähettivät 2 eri suuruist laskuu ulosottoon. Eiks se ole väärin. Lisätään omin luvin "uusia" vippejä , vakk ei oo kui yhdest kyse!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Siis mää olin ottannut vain yhden vipin tältä mainitult yhtiölt. Mut lähettivät 2 eri suuruist laskuu ulosottoon. Eiks se ole väärin. Lisätään omin luvin "uusia" vippejä , vakk ei oo kui yhdest kyse!!

    menet sinne ulostottokonttoriin näyttämään sen yhden ainoan ottamasi vippisi. Siinä on tunnistetiedot ja faktat. Aika helppohan on todentaa mikä on totta ja mikä ei. Oletko jo vippis maksanut. Se on se iso juttu. Pystytkö siihen ja haluatko maksaa vippisi vai jäätkö avuttomuuden tilaasi.


  • Anonyymi

   Ennen ulosoton ' uudistusta' , vanha oli ihan toimiva ja hyvä. Tämä uusiksi tehty ei lainkaan hyvä, koska ulosottomies laittaa sinulle maksukirjeen jostain ambomaalta ja joudut sähklisesti asioimaan tämän ambomaalaisen kanssa. Eli velalliselta viety oman paikkakunnan kanssa asioiminen pois! Se se on epäoikeudenmukaista velallista kohtaan. Miksi nämä ambomaalaiset saa hoitaa Kittilän vellista turusta tai kuopiosta??

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä tapahtui? Bachelor-Timo paljastaa, miksi suhde Sonjaan ajoi karille: "Ehkä ei kuitenkaan..."

   Rovaniemeltä kotoisin oleva Timo Harvey, 32, halusi sitoutua, löytää rakkauden ja asettua aloilleen. Kauden viimeisessä jaksossa Bachelor-Timo valitsi
   Bachelor
   22
   2770
  2. Stefulla taas korkki auki?

   Tästä taitaa tulla hieno päivä 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   52
   2306
  3. Maisa Torppa miehensä kanssa lomalla

   Espanjan Alicantessa. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Vauva-jai-kotiin-Maisa-Torppa-karkasi-rakkaansa-kanssa-aikuisten-lomalle-Espanjaan-kuva
   Kotimaiset julkkisjuorut
   147
   1698
  4. Bachelor-Tuomakselta ikävä yllätys - Hanna tyrmistyi miehen käytöksestä: "Kun kamerat sammuivat..."

   No voihan… Hanna sai kuvausten aikana Tuomaksesta lämpimän, ystävällisen ja avoimen kuvan. Kun kamerat sammuivat, kuinkas sitten kävikään... https://
   Bachelor
   15
   1676
  5. Mies olet kaunis sisältä ja ulkoa

   Haluan sut omakseni. Sinä jos kuka kelpaat :)
   Ikävä
   125
   1232
  6. Lasta odottava Johanna Harlin hehkuu Cannesin juhlissa - Some ylistää: "Maailman kaunein mama"

   Oi, mitkä kuvat suoraan Ranskan Rivieralta. Onnea loppuodotukseen, Johanna ja Renny Harlin! Oletko muuten katsonut The Harlins -realityä? Mielipiteit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   16
   1005
  7. Venäjän sotilaiden raiskaama 1 vuotias poika kuoli vammoihinsa

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fac86480-df24-41b8-be6c-6ab6ff6476e4 Järkyttävää tämä jatkuva raiskaaminen. patriarkka Kirilin mielestä p
   Maailman menoa
   225
   970
  8. Haluan lämmittää välejämme

   Haluan saada ja antaa sulle nautintoja, onko se väärin? 💜 Se riittää jos et halua muuta, en tarvitse enempää.
   Ikävä
   55
   744
  9. Ihan sekaisin susta taas

   Miksi piti näin rakastua, jos en sua (miestä) koskaan voi saada?
   Ikävä
   83
   739
  10. Tämä oikeasti sattuu

   Alan ymmärtää sua paremmin.
   Ikävä
   45
   715
  Aihe