Onko haapavedellä prideliputusta

Anonyymi

entä missä sijaitsee seta:n toimisto ja onko siellä vihreiden puoluetoimistoa?

15

548

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tänä vuonna liputetaan oikein komeasti!

  • Anonyymi

   Näyttää olevan yläasteella. Oikea pride viikko. Siellä tuputetaan vähemmistöaatetta urakalla murrosikäisille. Varsinaisia aamunavauksia jossa syötetään ajatusta nuorten tajuntaan. Mainoskampanja.
   Koulu toimii räikeästi vanhempien arvoja ja kotikasvatusta vastaan. Kouluun on pakko mennä,oppivelvollisuus. Tämäkö on sitä oppisisältöä mitä koulu tarjoaa? Törkeää. Ottakaapa vanhemmat kantaa asiaan ja koululle palautetta! Aletaanko seuraavaksi opettamaan esim. kannabiksesta liberaalisti ja yltiöhumanistisesti, että se on leikisti vaarattomsmpaa kuin alkoholi ja ihan ok huvikäyttöön? Tähänkä opetusministeri on pyrkinyt? Hyi olkoon!

   • Anonyymi

    hyvä se on sinunkin lapsen ymmärtää, että ihmisiä on monenlaisia. En tiedä, missä kuplassa sinä elät, mutta olisi aika avata silmät.


   • Anonyymi

    Eli sinun mielestäsi koulun LAAJA ja KAIKKI huomioonottava teemaviikko on törkeää? Mahtavaa sinulle! Ylpeästi täällä julistat, että et kannata tasa-arvoisia mahdollisuuksia kaikille sukupuolesta tai seksuaalisestasuuntautumisesta riippuen ja se, jos joku on törkeää ja varsinkin säälittävää. Kannabis ja pride ei ole millään tavalla yhteydessä toisiinsa eli nyt kyllä keksit huviksesi seurauksia harmittomalle aikeelle, jolla yritetään vain saada nuorien oloa helpommaksi tekemällä oppiympäristöstä ymmärtäväisempää ja avoimempaa kaikille. Idea on julistaa vapautta olla oma itsesi, ketään ei olla muuttamassa vaan muutetaan niitä pinttyneitä ja vanhentuneita ajattelutapoja ja muotteja, jotka tänne meidän yhteiskuntaan on asetettu. Juhlitaan kaikkia, ei vaan sukupuoli- tai seksuaalivähemmistöjä eikä ketään suljeta pois. Tämä viikko oli tarpeellinen ja tulee tapahtumaan uudestaan sinun kaltaistesi ihmisten takia. Tätä tehdään nuorten vuoksi, jotta kaikki saisivat tuntea olonsa turvalliseksi ja ymmärretyksi ympäristössä, jossa he joutuvat väkisinkin viettämään paljon aikaa. Häpeäisit ja katsoisit laajemmalle, niin näkisit juuri kaikki ne murrosikäiset, jotka kamppailee oman seksuaalisuutensa ja identiteettinsä kanssa ilman minkäänlaista tukea tai apua. Tällä viikolla sitä on tarjottu ja se on ollut hyödyksi enemmän kuin osaisit edes uskoa.


  • Anonyymi

   Kyllä yläkoulussa pittäis opettaa vain PERSU-aatetta.
   Muita oppeja ei tarvitakkaan.
   Son se ja sama ko Talepaaneilla,
   silmä silmästä ja sormi sormesta.

  • Anonyymi

   Kukaan ei ole väittänyt, että koulussa pitäisi opettaa politiikkaa.
   Päin vastoin. Oikeastaan Persut on ainoita, jotka ovat näkyvästi ottaneet kantaa siihen, että kouluihin ei saa viedä politiikkaa.
   Lopetapas siis asioiden vääristely.

   Nyt kun tarkasti mietitään, niin eikös lehdissä ollut noin vuosi sitten juttua siitä, että kepujen kellokas etelä Suomessa jakoi lukiossa päättöjuhlassa omia esitteitään? Joten mikäs ryhmä se tunkee härskisti kouluihinkin?

   • Anonyymi

    Kalahtiko kalikka, osuiko ohjus 🙄


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kalahtiko kalikka, osuiko ohjus 🙄

    Eikö muuta vastaväitettä löydy :D Ihan alakoulu meininkiä tämä. Opetelkaa aikuiset ihmiset argumentoimaan asiallisesti.


  • Anonyymi

   Ei saa liputtaa missään nimessä. Tällaista asiaa ylijulistetaan turhaan.Jokainen on mikä on..Ei häpäistä lipputankoa.

  • Anonyymi

   Tosi on että tämä ketju kertoo miten Pride-viikko olisi ollut tarpeen jo vuosikymmeniä sitten . Eikä yllä kirjoitettujen viestien perusteella näytä tarve ainakaan vähentyneen.

   • Anonyymi

    Taidetaan tarvita pari kolme pride-vuotta yhteen putkeen, ennen kun nämä eräät tokenee.


  • Anonyymi

   Sateenkaari tuputus kouluissa pitäisi kieltää. Ei ihme että herkässä iässä olevat nuoret voivat nykyään todella pahoin.

   • Anonyymi

    Matematiikka pitää kans kieltää, se sekoittaa todella monen pään, heillä menee laskut ihan sekaisin.


  • Anonyymi

   Ei ole jumissa, kaikki alkoi silloin, kunJumala loi taivaan ja maan, ihmisen, miehen ja naisen, juuri siksi, että he yhtyvät keskenään ja saavat lapsia / perillisiä.

  • Anonyymi

   Se että mielipiteissä viitataan jumalaan, on sama, kuin joku viittaisi nukkumattiin, pelle hermanniin tai yksisarvisiin!

  Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Työttömän työnhakijan pääasiallinen tehtävä on työnhaku

   Ja uusi työnhaun malli korostaa sitä. ”Tavoitteena on nopea työllistyminen”, sanoo TE-toimiston johtaja. Ja tässä hän aivan oikeassa, koska työttömyys
   Maailman menoa
   368
   2691
  2. Stefan Thermanin käräjät on 16/6. On jännät ajat miehellä edessään.

   Neljä syytettä on nyt edessä, laittomasta uhkailusta liikenneturvallisuuden vaarantamisesta törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja ampuma-aserikoksesta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   1641
  3. Mitä kummaa tapahtui, että Suomalaiset yhtäkkiä Natoon haluaisivat?

   Ulkomailla ihmetellään, "mikä teihin rauhanomaisiin suomalaisiin oikein meni kun, yht'äkkiä sotahulluiksi muutuitte"? Erittäin hyvä kysymys joka pitäi
   Maailman menoa
   697
   1598
  4. No niin.. nyt ihan vakavasti..

   Haluisitko mies nähdä ja jutella ihan oikeasti? Kun mä haluisin.. voisitko antaa jonkun vihjeen. Tiedän että oot täällä, mut en tiedä että miksi sä tä
   Ikävä
   84
   1111
  5. Ajatus on nähdessä

   Jutella ja sopia ajankanssa keskustelu edes kerran, selkiyttäisi asioita. Vain kasvotusten, vain sinulle. Katoamalla päätät toisin, oletko ihan varma
   Tunteet
   52
   815
  6. Olet kylmä mies

   Vähän pelottava.
   Ikävä
   45
   766
  7. Pääsikö Martti

   Esittelemään velaka mersua ja hyyryä hienostoalueella lippisjonnelle🤗😜😎
   Kotimaiset julkkisjuorut
   87
   649
  8. Noniin tänään on ensimmäinen päivä

   Jolloin aion keskittyä muuhun ja ajatella vähemmän sinua! Ei tosin alkanut kovin vahvasti. 😅 Pakko nyt vaan irrottaa ja unohtaa. Toivoa on vasta sitt
   Ikävä
   45
   644
  Aihe