Srk:oon kiinteistöbisnekset

Anonyymi

Luulisi että Jumalan valtakunta saisi rahaa suoraan taivaasta mutta ei. Kuuleman mukaan SRK vuokraa omistamiaan kiinteistöjä ja rahoittaa näin maallista toimintaansa. Kolehtirahat kun vähenevät niin tulee tarvetta lisätä kiinteistöbisnestä ja kiinteistönvälitys onnistuu jatkossa VL liikkeen kautta.

Vuokrataankohan liikkeen kautta asuntoa uskovaiselle joka sortuu päivittäin alkoholiin ja muuhun haureuteen pyytäen nämä kuitenkin anteeksi Jeesuksen nimessä?

7

200

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kunhan vain anteeksi pyytää niin selviää taivaaseen. Pyytää voi myös röyhkeydellä hankittua omaisuusmassaa anteeksi. Jumalan lapset lentää lepattaa taivaaseen kun aika on.

  • Anonyymi

   Raha näyttää olevan erittäin tärkeää ja myös valtavat kiinteistöomaisuudet. Kuka tai ketkä nämä varat tulevat saamaan jos toiminta loppuu tai esim viranomaisten taholta lopetetaan? Kauhean suuria rakennuksia on tehty "talkoilla" rauhanyhdistyksille. Miten nämä varat jaetaan jäsenille jotka homman ovat tehneet kun esim. rakennus myydään pitovaikeuksien takia?

  • Anonyymi

   Turha teidän on kenenkään eri rauhanyhdistysten talouksista murhetta kantaa, kun talousosaamista on joka ry.ssä, rahastonhoitajat ja yleensä kirjanpitotoimistot hoitaa tilinpäätökset, ei ole vielä mennyt "konkkaan" ry:n toimintoja, jossain päin on voitu yhdistyä toisen ry:n kanssa, jos seuraväki esim. vanhenee, tai kiinteistöt. Tontit saa myytyä, ainakin kaupunkien läheltä. Jossain päin on kunnan tai kaupungin kanssa yhteyksiä, mm. päivisin tilat ovat vaikka päiväkotikäytössä jne.
   SRK.n tilat ovat varmaan Oulussa "hyvin markkinoitavissa", kun sijainti on mainio, eikä tunnu olevan myynnissä.
   Huolet vain pois, ei hätää !!

   • Anonyymi

    Olette todella kurkkua myöten ekonomisesti kusessa.
    Yksi syy on lestadiolaiset Kirjanpito toimistot, jotka on jo Poliisin listoilla.


  • Anonyymi

   Jaak.4:12-15 Yksi on lainsäätäjä ja tuomari, hän, joka voi pelastaa ja hukuttaa; mutta kuka olet sinä, joka tuomitset lähimmäisesi? Kuulkaa nyt, te, jotka sanotte: Tänään tai huomenna lähdemme siihen ja siihen kaupunkiin ja viivymme siellä vuoden ja teemme kauppaa ja saamme voittoa - te, jotka ette tiedä, mitä huomenna tapahtuu; sillä mikä on teidän elämänne? Savu te olette, joka hetkisen näkyy ja sitten haihtuu - sen sijaan, että teidän tulisi sanoa: Jos Herra tahtoo ja me elämme, niin teemme tämän tai tuon.

  • Anonyymi

   Jaak.2:2-3 Biblia (1776) Sillä jos teidän seurakuntaan tulis joku mies, kantain kultasormusta, ja kiitävällä vaatteella puettu; ja tulis myös köyhä ryysyllä. Ja te katsoisitte sitä, joka kiitävissä vaatteissa on, ja sanoisitte hänelle: istu tässä hyvästi; ja sille köyhälle sanoisitte: seiso sinä siellä, taikka istu tässä minun jaloissani.

  • Anonyymi

   Pultsareille ei vuokrata mitään.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia miksi soitit torstaina Stefanil ja pyysit käymään kun muka olet ahdistunut.?

   Oliko asia suunniteltu, kun pyysi käymään ja varmasti tiesi et miten Stefan asiaan suhtautuu.Oliko myös Seiskan toimittaja pyydetty tarkoituksella pai
   Kotimaiset julkkisjuorut
   134
   3194
  2. Stepuli itkee facessa

   Haluaisin pyytää julkisesti karseaa käytöstäni anteeksi lähimmiltä, naapureilta ja etenkin Sofialta! Ei ole missään olosuhteissa hyväksyttävää käyttä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   157
   2927
  3. Martina oli sarjassaan tänään 32.

   Mutta eikö pyöräily ja uinti ole vahvempia hänellä kuin juoksu? Aikaa on vielä harjoitella ennen Frankfurtin kisoja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   232
   2068
  4. Sofia oli ainoastaan rahan takia suhteessa Stefanin ja Nikon kanssa.

   Järkyttävää miten Sofia on käyttänyt hyväksi näitä molempia miehiä ja rahat loppu niin vain haukkumiset tullut kiitokseksi heille.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   312
   1790
  5. Suomi teki typeryyttään Venäjästä nyt konkreettisesti vihollisen, jota se ei aiemmin ollut.

   Venäjä ei ole uhannut Suomen turvallisuutta, eikä Venäjän ja Ukrainan välinen konflikti ole signaloinut minkäänlaista uhkaa Suomelle. Se "uhka" luotii
   Maailman menoa
   707
   1711
  6. Voi kun menisi nyt Stefan katsoo tyttären uutta ponia, viettäisi aikaa hänen kanssa.

   Aika parantaa kaiken ja meillä kaikilla on elämässä vastoinkäymisiä ja yli kyllä pääsee ainakin ajan kanssa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   134
   1515
  7. Minä menetän sinut kokonaan

   Siksi olen paniikissa, sekaisin ja surullinen. Taitaa olla jonkinasteinen stressitila päällä. Toivottavasti sinulla on kaikki hyvin.
   Ikävä
   65
   1295
  8. Uskomatonta miten "kassatyttö Sannasta" tuli hetkessä kuoleman kauppias.

   Demarit on kautta historian olleet "takinkääntäjien"mestariluokkaa kokoomuksen hihassa kiinni. Sannan arviointikyky petti täysin Naton suhteen, Brysse
   Maailman menoa
   371
   1191
  9. Sofia juoksi huvikseen puolimaratonin 10min nopeammin kuin Martina

   Siinä se nyt sitten nähtiin... Hahhaaa... Sofia ei ole kulkenut missään "harjoitusleireillä" ja heitti kylmiltään 10 minsaa nopeamman ajan puolimarato
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   1073
  10. Onpas Martina valinnut sopivan laulun

   Storyssa kun Isben poni tulee, " älä vie lapsuuttani pois." Äiti se lähtee mieluummin panopuuksi hotelliin, kuin viettäisi senkin ajan lastensa kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   116
   1049
  Aihe