Nina Mikkonen sai ilkeää kritiikkiä ulkomuodosta: "Enää v. 2022 ei pitäisi olla tilannetta..."

Nina Mikkonen on kertonut saamastaan negatiivisesta palautteesta omalla Instagram-tilillään. Samassa yhteydessä hän nostaa esiin naisten kehorauhan. Someseuraajien tuki on sydämellistä.

https://www.suomi24.fi/viihde/nina-mikkonen-sai-ilkeaa-kritiikkia-ulkomuodosta-enaa-v-2022-ei-pitaisi-olla-tilannetta-jossa?s24

17

1621

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ulkonäkö on mitä kenelläkin sattuu olemaan turha haukkua. Mutta typerä tyrkky muuten.

      • Anonyymi

        Jokaisen pitäisi olla ylpeä omasta itsestään ja samoin ulkonäöstään, ei pitäisi olla kenenkään muiden ongelma toisten ulkonäkö esimerkiksi.


    • Anonyymi

      Nina Mikkosen sopii katsoa peiliin. Nina Mikkonen voi myös googlettaa nimeään, ja palauttaa mieleensä miten HÄN on antanut negatiivista kritiikkiä työssäkäyville äideille. "Kotiäiti, kotiäiti, kaikkien olisi pitänyt olla kotiäitejä kuten hän itse. Miten monet taloudellisista syistä työssä käyvät äidit pahoittivat mielensä Nina Mikkosen huutamisesta tv-lähetyksissä. Ne on siellä nähtävissä edelleen! Ihminen, joka on huutamalla haukkunut muita, saa pitää nyt suunsa kiinni. On hänen vuoronsa saada tuntea, mitä itse on aikoinaan muille aiheuttanut. Naisten kehorauhasta sen verran, että naisilla on myös rauha käydä työssä. https://www.youtube.com/watch?v=ogEeM3SOXuM

      • Anonyymi

        joo, suu vaahdossa huusi tätä asiaa telkkarissa. Ja olihan hänellä blogikin (iltapäivälehdessä??) ja teksti lähes sataprosenttisesti majurin sanelemaa. Kuulemma lapsensa olivat "julkisuuteen syntyneet" ja näiden lasten, silloin alaikäisten, diagnooseista Nina kertoili ihan mielellään haastatteluissa.
        Että pata kattilaa ja niin edelleen. Eikö Nina voittanut jonkun laihdutuskisankin eli paljon melua tyhjästä. Mutta saipa itsensä taas puheenaiheeksi.


    • Anonyymi

      Siis se BB Tena-leidi.

    • Anonyymi

      Rahat loppu taas , niin pitää jotain keksiä , että ihmiset muistaa hänetkin, vaikka ei muusta , kun ulkomuodostaan, itse hän ruokkii tuota ulkonäkö asiaansa.

      • Anonyymi

        Niinpä, nyt ainakin muistan minkä näköinen ruutana se urputtaja on eli oliko voitto?


    • Anonyymi

      Niin ulkonäköö ja pituutta emme voi valita!! Mut omaa käytöstä ja olemusta voi sillä vaatteita löytyy niin tyylikäs voi olla niin pieni kuin suuri🤗. Mut se seksikkyys 🤔.. Ajattelen nuoria🤫. Mitä Niinan sanomisiin lasten kaa kotona sekin on valinta ei se sädekehä äitiä tee! Hänkin hoisi sairasta miestä ja oli uupunut kirjoitteli aika rankasti jaksamisestaan. Et oliko se ihan ok vaikka onkin rakkaasta kysymys??.

    • Anonyymi

      viiitun ämmmä itkee saaatana...hahah

    • Anonyymi

      Pitäisi ruhonsa neljän seinän sisällä eikä änkeäisi esille kaikkiin mahdollisiin paikkoihin jotka sattuu kyseisen emakon mielipiteitä edes kuuntelemaan... Tyhmä ko saapas vieläpä.

      • Anonyymi

        Juuri näin hahahha!


    • Anonyymi

      Muistaakseni tämä rouva harrasti samaa muiden mollaamista silloin kun ukkovainaa mahdollisti kotona pysymisen. Anteeksi vaan kaikki kampaamoalalla työskentelevät. Mutta mitä muuta tämä rouva tekisi? Tietokonekoodia? Hitsaisi laivoja? Johtaisi lentoliikennettä? Oikeastaan tämä ämmä pitäisi laittaa dispoon eikä uutisoida mitään, tekee vaan karhunpalveluksen kun päästää ääneen. Samaa hölötystä joka kampaajalla.

    • Anonyymi

      Varmaan tuon ihmisen yltiöpositiivisuus ja sisäinen kauneus on poikinut tähän mennessä 12 ylläpidon poistamaa viestiä. Sitä niittää mitä kylvää, lopulta.

    • Anonyymi

      Ylipainoinen pullukkahan se on, eikö rouva itse sitä näe.

    • Anonyymi

      Köyhä Mikkonen on liian vanha ja levinnyt löytääkseen elättäjän. Kukaan ei häntä ainakaan hänen mielipiteiden tai sivistymättömyytensä takia lähelleen halua.

    • Anonyymi

      Hän on varmasti oikeassa, luonnollisuus on vain tosi mänttien hampaissa.
      Hän esiintyy alueilla joiden seuraamatta jättäminen ei suurtakaan aukkoa sivistykseen tuo.
      Miksi politiikassa toimiva ja luonnollisuutta korostava Sari Essayah, Jumalan kuvaksi luotu, on antanut piikittää leukansa, luonnostaan pitkät kapeat kasvonsa luonnottomiksi tehden.
      <uskottavuus menee ja suomalaisen naisen kauneus katoaa.

    • Anonyymi

      Nina on nätti pullukka. Positiivisessa mielessä. Muodokas nainen. Arvostus nousi entisestään, miten hoiti miestään Timoa. Rakasti ja hoiti kauniisti kotona omahoitajana vaikeasti hoidettavaa vammautunutta Timoa. Nina olet upea nainen!

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1284
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1140
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1018
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      26
      992
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      8
      974
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe