Raisiollä 50 kmh -rajoitus

Anonyymi

Muistakaa että nyt koko Raisiontiellä on 50 kmh-rajoitus. Turha roikkua rajoituksen mukaan ajavan persiissä, ellei sitten homostelut ole mielessä.

19

253

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Naurettava rajoitus joka kerää vain jonoja. Tiet kuntoon ja rajoitus 70km tunnissa. JAG HAR TALAT..

   • Anonyymi

    Naurettava ehdotus sinulta tuo 70 km/h.
    I HAVE SPOKEN !


  • Anonyymi

   Vallankumous etenee ja saatte päristelijät maksaa kunnolla :)

  • Anonyymi

   Jos halutaan, että liikenne etenee sujuvasti niin 70km on hyvä. Nyt jatkuvasti vaaratilanteita ja jonot kasvavat. Takapuskurissa roikkuvat ovat suurin riski. Kyseisellä tiellä oli 70 luvulla rajoitus 70km tunnissa. Rahaa ei tunnu löytyvän tiestöön joka on monttuja täynnä, niin laitetaan naurettava 50km rajoitus. Talvikelillä voidaan pudottaa kuuteenkymppiin. Tiet kuntoon nyt jengi pujottelee väistellen kuoppia joka on vaarallista hommaa. JAG HAR TALAT..

   • Anonyymi

    Heh, jonoja Raisiontiellä. No, Kukkatalon valoissa voi mennä 10 autoa yhteen suuntaan jonossa, siinä sun ruuhka.


  • Anonyymi

   No enpä tiedä.Kukkatalosta Naantaliin päin 16 jälkeen jonon kärjessä oleva ajaa mittarin mukaan 50km, niin todellinen nopeus on 45km. Kaikki lähtevät ohittamaan, kunnes kaistat yhtyvät sen jälkeen jonoa keräävän perässä ajavien turvaväli on metrin luokkaa. Kuulostaa vaaralliselta, ja näinhän se monesti menee.

   • Anonyymi

    Ajelen tuossa päivittäin ja en ole koskaan nähnyt tilannetta missä kaikki lähtevät ohittamaan yhtä autoa. Päinvastoin, rajoituksen alennettua ”vielä ehtii” ohitukset ovat vähentyneet. Ajallinen hyöty kaahaamisesta on mitätön, ja riskinä isot sakot jos pollliisi sattuu olemaan passissa.


  • Anonyymi

   Niinkö. Itsekkin päivittäin kukkatalon valoista lähden Naantaliin päin tossa 16 jälkeen niin joka kerta vasemmalta mennään ohi ja lujaa. Pahimmillaan varmaan 100km. Suunnitelmassa on laittaa rahatolppa suoran päähän, joten siihen loppuvat ohitukset, mutta myöskin jonot kasvavat. Rahatolpalla on taivaallinen voima, ja sen jälkeen ajetaan varmuuden vuoksi alinopeutta.

   • Anonyymi

    Tuossa on kaksi kaistaa ja silloin niitä tulee myös hyödyntää. Usein näkee landetouhua, pitkä jono seisoo valoissa oikeamma kaistalla, vasemmalla ri ketään. Kun käytettäisiin molempia kaistoja ja vetoketjuperiaatteella risteyksen jälkeen oikealle kaistalle. MUTTA kun oikealla kaistalla on urooja jotka eivät päästä vaihtamaan heidän ”eteensä” niin silloin tilaa haettava jonon kärjestä.


  • Anonyymi

   Kaksi kaistaa kaksi autoa. Molemmat ajavat samaa nopeutta kun vasenta kaistaa ajava päättää siirtyä oikealle kaistalle. Mikä on lopputulos KOLARI. NÄIN HELPPOA ON FYSIIKKA.

   • Anonyymi

    Pk-seudulla toimii sujuvasti ongelmitta, Raisiossa kolaroidaan. Heh. Säälittävää RAISIO!


  • Anonyymi

   Aivan noin se menee kyllä oikeaa kaistaa ajavan on hiljennettävä nopeutta, jotta vasenta kaistaa ajava pääsee edelle. Miksi näin ei useinkaan toimita. Siksi että olemme SUOMALAISIA MEITÄ EI ETUILLA.

   • Anonyymi

    Moottoritiellä kaikki vasenta kaistaa ohittavat etuilevat??????


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Moottoritiellä kaikki vasenta kaistaa ohittavat etuilevat??????

    Jopa kaikki parkissa olevat autot ovat ohittelijoiden uhreja.


   • Anonyymi

    Olen Suomalainen ja minua saa vapaasti etuilla. Minulla on aikaa ja rahaa.


  • Anonyymi

   Taitaapi moottoritie jatkua kaksikaistaisena, ei ainakaan vielä ole osunut kohdalle, että motari muuttuu yksikaistaiseksi. Kukkatalon valot ne jonot kerää ja sitten alkaa kisa, kun lähtövalo muuttuu vihreäksi.

   • Anonyymi

    Just….20 vuotta ajellut tuosta ja kertaakaan en ole kisannut kenenkään kanssa. Rauhallinen kiihdytys nopeusrajoitukseen ja vähän yli. Turvaväli kunnossa ja jos joku vaihtaa etupuolelle kaistaa, no problem. En ole huomannut mahdollisen ajoajan pidentymisen (jopa useampi sekunti) vaikuttaneen elämääni vaikka töissä käyn ja kotona lapset, harrastukset yms menot.

    Tänään mp-poliisi tutkaili nopeuksia, asiakkaita varmasti riitti kisailijoissa. 😂


   • Anonyymi

    Mut hei, jos olet lähestymässä liittymää ja juuri ennen sitä sinut ohitetaan, silloin luet ohituksen etuilemisensk ja se on estettävä. Toisin sanoa 1-2 km ennen liittymää mistä olet poistumassa, huolehdit nopeutta nostamalla että sinua ei ohiteta eikä varsinkin ajeta rampille ennen sinua.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mut hei, jos olet lähestymässä liittymää ja juuri ennen sitä sinut ohitetaan, silloin luet ohituksen etuilemisensk ja se on estettävä. Toisin sanoa 1-2 km ennen liittymää mistä olet poistumassa, huolehdit nopeutta nostamalla että sinua ei ohiteta eikä varsinkin ajeta rampille ennen sinua.

    Kunhan pysyt nopeusrajoituksen vaatimuksissa.
    Muussa tapauksessa olet lainrikkoja ja maksat ehkä ylinopeussakkoja.


  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Työttömän työnhakijan pääasiallinen tehtävä on työnhaku

   Ja uusi työnhaun malli korostaa sitä. ”Tavoitteena on nopea työllistyminen”, sanoo TE-toimiston johtaja. Ja tässä hän aivan oikeassa, koska työttömyys
   Maailman menoa
   366
   2646
  2. Stefan Thermanin käräjät on 16/6. On jännät ajat miehellä edessään.

   Neljä syytettä on nyt edessä, laittomasta uhkailusta liikenneturvallisuuden vaarantamisesta törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja ampuma-aserikoksesta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   1623
  3. Mitä kummaa tapahtui, että Suomalaiset yhtäkkiä Natoon haluaisivat?

   Ulkomailla ihmetellään, "mikä teihin rauhanomaisiin suomalaisiin oikein meni kun, yht'äkkiä sotahulluiksi muutuitte"? Erittäin hyvä kysymys joka pitäi
   Maailman menoa
   696
   1580
  4. No niin.. nyt ihan vakavasti..

   Haluisitko mies nähdä ja jutella ihan oikeasti? Kun mä haluisin.. voisitko antaa jonkun vihjeen. Tiedän että oot täällä, mut en tiedä että miksi sä tä
   Ikävä
   84
   1103
  5. Ajatus on nähdessä

   Jutella ja sopia ajankanssa keskustelu edes kerran, selkiyttäisi asioita. Vain kasvotusten, vain sinulle. Katoamalla päätät toisin, oletko ihan varma
   Tunteet
   52
   811
  6. Olet kylmä mies

   Vähän pelottava.
   Ikävä
   45
   760
  7. Pääsikö Martti

   Esittelemään velaka mersua ja hyyryä hienostoalueella lippisjonnelle🤗😜😎
   Kotimaiset julkkisjuorut
   87
   644
  8. Noniin tänään on ensimmäinen päivä

   Jolloin aion keskittyä muuhun ja ajatella vähemmän sinua! Ei tosin alkanut kovin vahvasti. 😅 Pakko nyt vaan irrottaa ja unohtaa. Toivoa on vasta sitt
   Ikävä
   44
   629
  Aihe