10kk itsenäinen nukahtaminen

Anonyymi

Haluaisin kuulla kokemuksia samankaltaisista tilanteista jos jollakulla olisi antaa vinkkejä!
Meillä vauva ollut alusta hyvä nukkuja, lopetti yöheräämiset n. 4kk (tottakai poikkeusöitä välillä on) ja ollaan alusta asti nukutettu syliin radion tahtiin tuudittaen ja nostettu omaan peliin.
Nyt alkaa vain vauvalla olla niin paljon painoa että haluttaisiin pois näistä iltatansseista. Ollaan n. viikko koitettu itsenään nukahtamista.
Tehdään iltapuuhat, valot himmennetään n. tuntia ennen nukkumaanmenoa, viedään vauva omaan petiin, laitetaan radio hiljaiselle ja istutaan vieressä.
Noin puoli tuntia vauva konttailee, nousee sängyssä seisomaan, viskoo tuttia sängystä ja luonnollisesti pää kolisee jos ei heti laske häntä pötköttämään. Koen että itse nukahtaminen alkaa tämän jälkeen, vauva alkaa höpötellä ja näplää unilelua ja pyytää maitoa, maidon jälkeen höpöttelee, saattaa päästää pari itkuääntä ja laitetaan tutti ja peitto taas hyvin.
Lopulta vauva nukahtaa ja tämä kestää yhteensä 40min-1h15min joka ilta.

Miten tämän "alkusekoilun" saisi pois ja päästäisiin suoraan siihen nukahtamisvaiheeseen? Ei tule kuuloonkaan että voitaisiin jättää itsekseen vauvaa nukahtamaan kun parin minuutin välein täytyy hänet laskea pötköttämään. Nukkuu kyllä läpi yön 10h kun nukahtaa ja kahdet parin tunnin päikyt päivisin.

1

91

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Minulla ei ole tuollaisesta kokemusta. Vauvana lapseni söivät pari kertaa yössä rintaa, muutaman kuukauden ikäisenä iltaimetyksen jälkeen laitoin lapseni omiin sänkyihin nukkumaan ja eri huoneeseen kuin me vanhemmat. Imetin ennen nukkumaan menoa ja laitoin omaan sänkyyn nukkumaan ja sinne nukahtivat ja nukkuivat aamuun asti. Ehkä olivat niin rauhallisia luonteeltaan, etteivät tarvinneet muuta nukuttamista kuin joka iltaisen rintamaidon.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: Sofia Belorf haki terapeutilta apua - Avautuu Stefan Thermanista: "Räjähdysherkkä ilotulite"

   Sofia Belórf avautuu miesystäviensä Stefan Thermanin ja Niko Ranta-ahon yhteisistä piirteistä Seiskalle. Therman heitti Sofian tavarat ulos ikkunasta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   96
   5080
  2. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

   Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   397
   3408
  3. Rane lähettää terveisiä Sofialle ja Stefulle instassa

   Case: 2020-luvun Matti ja Mervi Näiden kahden sankarin elämään en ole liittynyt enää pariin vuoteen. Olen vankilaan asti kuullut mitä hurjimpia tarino
   Kotimaiset julkkisjuorut
   214
   1379
  4. Sofian piti taas matkia Martina ja ostaa samanlainen nahkatakki.

   Miksi seuraa Martina ja pukeutuu ja ostaa samoja vaatteita, on kuin kiusan tekoa .?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   152
   863
  5. Millä vitun mandaatilla Sanna Marin

   Menee Ukrainaan heilumaan, sehän antaa Venäjälle, lisäsyyn operoida Suomeenkin?! :x
   Maailman menoa
   305
   854
  6. Ukrainalaiset varastivat kaikki ruoat

   Olimme leipäjonossa, kuten ennen eläkepäivää muutenkin. Oli jo hyvissä ajoin Ukrainan pojat tulleet. Kun ovet aukesivat, niin kaksin käsin kantoivat
   Maailman menoa
   174
   786
  7. Vanhemmalle södelle naiselle

   Olithan ihan mukava, ei siinä mitään mutta pysy jo kauempana minusta. Sydämeni kuuluu nyt naiselle joka voisi ikänsä puolesta olla sinun oma tyttäresi
   Tunteet
   69
   706
  8. Mä haluisin niin paljon nähdä

   Sinut.. voi tätä haluamisen määrää.. :(
   Ikävä
   27
   695
  9. Et sä kehtaisi kumminkään

   Et kehtaisi seistä vierelläni! Vai kehtaisitko? naiselle mieheltä
   Ikävä
   48
   664
  Aihe