Entäs jos rakastun sinuun

Anonyymi

Olisitko uskollinen mies?

21

552

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   En , ja nyt kun joku lähti,menin ja ostin kortonkeja...

  • Anonyymi

   En tiiä kuka ees oot? Yhdelle naiselle olisin uskollinen.

  • Anonyymi

   Hänelle olisin ikuisesti uskollinen.

  • Anonyymi

   Tietysti elämänsä naiselle mies on uskollinen aina!

   Hyviä öitä, unia Sulle työvuorosta... 🤗😘

  • Anonyymi

   Lupaan olla ja rehellinen. Minua parempaa miestä ei ole. Muistappa se!

  • Anonyymi

   Oikea Rakkaus on aina uskollinen, eikä se ole ohi menevä ilmiö joka vaihtuu päivittäin. Silloin jos Rakastat oikeasti olet uskollinen, mikään väärä ei kuulu siihen oikeaan.

   • Anonyymi

    Hyvin sanottu, se on juuri näin! Toivottavasti vielä joskus tulisi vastaan mies, jonka kanssa tällainen tunne olisi molemminpuolinen.


   • Anonyymi

    Se on juuri noin. Oikea rakkaus on ehkä maailman hienoin asia. Jota todellakin kannattaa tavoitella. Onnekas on se joka sen omakseen vain saa. Harvemmat sen kumminkaan aidoimmillaan kokevat parina ja yhtä voimakkaina tunteina. Yleensä se on yksipuoleista, tai toinen rakastaa ns. eri tasolla ("enemmän"), ja usein molemmat vasta ihastumisvaiheen jälkeen kun on edetty jo pidemmälle.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hyvin sanottu, se on juuri näin! Toivottavasti vielä joskus tulisi vastaan mies, jonka kanssa tällainen tunne olisi molemminpuolinen.

    Toivottavasti sinulle tulee vastaan juuri se oikea mies, joka osaa Rakastaa oikeasti. Kaikki väärä paljastuu lopulta, oli se väärä raha tai Rakkaus. Vain oikeat tunteet jää, muu kaikki katoaa. En, tunne sinua mutta hyvää lauantai päivää sinulle.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Toivottavasti sinulle tulee vastaan juuri se oikea mies, joka osaa Rakastaa oikeasti. Kaikki väärä paljastuu lopulta, oli se väärä raha tai Rakkaus. Vain oikeat tunteet jää, muu kaikki katoaa. En, tunne sinua mutta hyvää lauantai päivää sinulle.

    Kiitos, tuntematon. Tästä tuli hyvä mieli. Mukavaa viikonloppua sinulle!


  • Anonyymi

   Nää on niin näitä, uskollisuus lähtee ihmisen arvoista, joillekkin se on itsestään selvyys, mutta kannattaa silti muistaa se miten toisia kohtelee! Jos sä oot perusluonteeltaa itseään täynnä oleva ja kohtelet toista huonosti, miten siinä käy? Ihminen kaipaa hyväksyntää ja läheisyyttä, jos kohtelet huonosti ja kohdalle sattuu ihminen joka kohteleekin hyvin, saattaa sattua ihan mitä vain, vaikka ei olisikaan tarkoitus pettää! Muistakaa siis..niin metsä vastaa, kuin sinne huutaa!

  • Anonyymi

   En tietenkään ole 100% uskollinen kun mittariksi asetetaan Raamatun mittarit jotka ovat ainoat oikeat, siis että antaa ajatuksissaankin tilaa vain yhdelle. Tuohon haluan päästä. Miestä yritetään kaikin tavoin vietellä katsomaan ja himoitsemaan naisia. Mutta en kajoa muihin naisiin kuin tulevaan vaimooni. Viikonloput viettäisin turvassa hänen luonaan viettelijöiltä ja viettelyksiltä. Uskollisuus ei ainakaan käy helpommaksi jos altistaa itsensä viettelyksille. Rehellisyys maan perii. En ole ollut uskollinen ja ajatuksiltani puhdas. Mutta minussa on voimakas tahto olla puhdas.

  • Anonyymi

   Todennäköisesti

  • Anonyymi

   Parasta mitä voi rakkaalle olla uskollisuus ja rehellisyys, ei toista voi satuttaa...

  • Anonyymi

   Mä en oikein tiedä voiko mies tällaiseen kysymykseen vastata omasta mielestäni oikein, mitenkään päin. En siis ole aloittaja, mutta aloin miettiin kysymystä.

   Jos mies vakuuttas automaattisesti että tietenkin olisi uskollinen, niin sisälläni miettisin jotenkin näin;

   " Toi tuli nyt niin äkkiä kuin tykin suusta, että sä tuskin edes harkitsit yhtään mitä sanoit, Voiko tollasta luvata kukaan täysin 100% ja vielä sekunttiakaan asiaa enempää miettimättä mitä menee lupaan ja kuinka leveesti ehkä koko elinkaartasi tuo lupaus koskee. Jokaista elämäntilannetta ja mahdollista parisuhdekriisiä myöten kaikkee elämässä.. ja sä lupaat sen sekunnissa. Et edes pitänyt miettimistaukoo. Sanot noin vaan vakuuttaakses mut, mutta et tarkota mitä sanot. Ttai tarkotat sitä nyt tällä hetkellä, Mutta entä huomenna tai kymmenen vuoden päästä taikka 20 v päästä? Helppo sitä on kaikkee lupailla.. vaan voitko pitää ja lunastaa lupaukses?"

   Jos taas mies vastais mulle että "en"

   Niin siitä vasta riemu repeis. Mä näyttäsin ovea. Et "eip siin sit mit. Mitäs vttua sä siinä sit seisoskelet. Lähes sit jakaan sitä persettäs pitkin kyliä heti. älä älä hukkaa aikaa siinä mun edessä seisoskellen. Sulla on iloinen reikien kyntäminen kesken joten hus sika metsään ja melaa eri mekkoihin. Me emme ole koskaan me.Hei hei! "(ja osotan sormellani ovea et antaapa kuule panomies heitttää siittä)

   Eli mies ei voi mulle vastata tähän kysymykseen oikein ollenkaan.

   Ja näin ei hommat etene!

   • Anonyymi

    Jokaisella on omat mielipiteet. ihmiset ovat erilaisii


  • Anonyymi

   Miehet eivät pysty olemaan uskollisia. Enempi on aina parempi miehille! Eivät pysty tyydyttämään yhtä naista, vaan "antavat" pari minuuttia useammalle naiselle 🙄

   • Anonyymi

    Itse uskon just päinvastoin, kohdannut naisia jotka elävät oma hyöty maksimoiden. Miehet heille vain pelivälineitä.


  • Anonyymi

   Erehtyväisenä ihmisenä haluaisin olla, mut kaikki riippuu aina toisesta, onko toinen uskollisuuden arvoinen?

   • Anonyymi

    Eli et ole uskollinen, mutta omavastuunpakoilijana onnistut syyttämään omista ominaisuuksistasi muita ihmisiä. Hienoa, teitä riittää.


  • Anonyymi

   Olisin kuten oot nähnyt

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

   Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   219
   4661
  2. Some pillastui: Farmin voitto pedattiin Teemulle?!? "Törkee temppu" "Taina oli ihan vailla mahiksia"

   Ohhoh, Farmi-kaksintaistelu ja finaali on saanut tunteet kuumiksi - ja ehkä syystäkin Suomi24 Keskustelu -palstalla... Olisiko Tainalla ollut mahdolli
   Suomalaiset julkkikset
   37
   4151
  3. Suomessa todettu ilmeisesti eka apinarokkotapaus

   Euroopassa matkailleella miehellä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008841676.html
   Maailman menoa
   140
   2239
  4. Voiko Martinaa muuta kuin nauraa

   Baha oli "tiedän, että ollaan loppuelämä yhdessä."😂 Pikkarainen oli " tässä on nyt se oikea ihminen, en luovu susta koskaan."😂 Lippispojasta sanoo "
   Kotimaiset julkkisjuorut
   381
   2065
  5. Mitäs ajattelisit

   Jos saisit häneltä tänään pienessä sievässä lähetetyn viestin puhelimeen "haluan nähdä" tai "ikävä"?
   Ikävä
   111
   1390
  6. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

   Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   1169
  7. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

   Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   285
   1098
  8. Onko kaivatullasi jokin taito

   millä saada sinut polvilleeen?
   Ikävä
   40
   992
  9. Voitko kertoa rakas

   mikä sen muutoksen sinussa aiheutti?
   Ikävä
   102
   899
  Aihe