Ketju poistettu. Tukiaisesta ei saa juoruilla juorupalstalla.

Anonyymi

Miksi Tukiaista koskeva uusin ketju on poistettu? Ketjussa oli kerrankin jotain UUTTA juorua hänestä eikä vain hokemaa siitä, miten hän on kaikin puolin huono.

24

846

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kokeillaan, miten käy.
   Tukiainen matkannut eilen laivalla Suomeen. Julkaissut "fanisivullaan" kuvia. Hänellä on oltava saattaja ja myhyllä on epäilykset, että lompakko on hälytetty apuun.

   Saiko tukiasunnosta jo tarpeekseen? Tukiainen pakeni raskaudenseurantaa, seuloja ja neuvoloita Ruotsiin. Selitti tietty, että kaipasi äitinsä tukea. Paetaanko taas seuloja takaisin Suomeen?
   Missä lapsi? Voiko älyttömän hyvä äiti jättää lapsensa toiseen maahan? Vanhat vanhempansa? Millä tämän selittää niin, että uskisten tuki ja siunaukset jatkuvat? Että häntä edelleen jotkut säälivät uhrina, sairaana ja kiusattuna?

   • Anonyymi

    Eikös Tuksu räyhännyt narsisti-mammalle, että matkustaa Santorinille eikä mammaa huolita mukaan.
    Perheystävä kelpaa jälleen matkakumppaniksi ja maksajaksi. Noinkin romanttiseen paikkaan. Joko häähössötys kohta alkaa? Voi kun somaa.


   • Anonyymi

    Kateelliset pienitissiset taas määkii.
    Johanna omistautuu äitiyteen niin 100%, että on paikallaan välillä rentoutua ja levätä, nauttia hyvästä ruuasta ja juomasta viiden tähden hotellissa tai idyllisessä Loviisassa.


   • Anonyymi

    Matkustaminen todistaa osaltaan, että Ilen hoito on ulkoistettu jollekin muulle, eikä ko. henkilö ole enää mamma-Marja. Marjan hoitovastuu taisi loppua siinä vaiheessa kun Sollentunan lasu totesi ja huomasi, että Tuksu on muuttanut äitinsä luo, ja näin ollen Tuksu saattoi leikkiä nukkeleikkejä vauvansa kanssa. Mamma paloi loppuun ja hänen taloutensa oli täysin kuralla. Ile oli jo vieraan hoidossa joulukuussa, sillä häitä suunnitteleva raamatullinen avopari ei saanut Ileä mukaansa Sevenin kustantamalle risteilylle.

    Nyt Tuksu postailee vanhoja kuviaan ja uusia, muokattuja kuviaan someen, ja hän keikistelee ja esittää viatonta, mutta kuitenkin seksikästä. Etelään on päästävä ja mielellään pinkkiin hotelliin Santoriniin. Tosin mikä tahansa matka kelpaa, sillä tuettu eläminen tukiasunnossa ahdistaa. Keikkoja ei pukkaa. Tunnetun miamilaisen artistin esiintymiset Ruotsissa eivät kiinnosta ketään. Täysin laiska ihminen ei saa mitään toteutettua. On helpompi elää satuelämää ja vain haaveilla häistä, keikoista, miljonääristä ja menestyksestä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kateelliset pienitissiset taas määkii.
    Johanna omistautuu äitiyteen niin 100%, että on paikallaan välillä rentoutua ja levätä, nauttia hyvästä ruuasta ja juomasta viiden tähden hotellissa tai idyllisessä Loviisassa.

    Johannako taas mokasi ?Missä sen muksu on jos isoäitikin on matkoilla?Jonkunhan on huolehdittava vahinko lapsesta mutta eihän Tunkki pysty mihinkään!


  • Anonyymi

   Tällaista tietoa tarjolla tänään:

   https://yle.fi/uutiset/3-1244293

   Diagnoosin viivästyminen varhaisaikuisuuteen tai aikuisuuteen on Sauren mukaan yleistä erityisesti heille, joilla on Aspergerin oireyhtymä ja heille, joilla on vähemmän ulospäin näkyviä oireita. Erityisesti autismikirjon naiset ovat usein alidiagnosoituja.

   Psykologi Emma Sauren mukaan tyttöjen autismi jää usein juuri siksi huomaamatta lapsuudesta, koska tytöt peittelevät oireitaan poikia useammin

   Saure kertoo, että monet tytöt esimerkiksi opettelevat normaalina pidettyjä käyttäytymismalleja tv-sarjoista tai kavereitaan matkimalla. Tätä kutsutaan naamioitumiseksi.

   Psykologi Emma Saure kertoo, että jos autismikirjon diagnoosi tehdään vasta vanhemmalla iällä, on ihminen päätynyt useimmiten avun piiriin jonkun mielenterveyden häiriön vuoksi.

   Diagnoosin viivästyminen altistaa autismikirjon ihmiset erilaisille mielenterveyden ongelmille, kuten ahdistukselle ja masennukselle. Saure kertoo, että noin 70 prosentilla autismikirjon ihmisistä on jonkinlainen psykiatrinen liitännäisdiagnoosi.

   • Anonyymi

    Perheessä voi olla jotain pahasti pielessä vaikka ulkoiset puitteet olisivat normaalit. Minäkin tiedän perheen jossa oli alle kymmenen vuoden sisään kolme itsemurhaa.


  • Anonyymi

   Tuksun pyhä kolminaisuus: ruma, tyhmä, paha. Hah hah hah!

  • Anonyymi

   Johanna on oman itsensä haavekuvan täydellinen vastakohta ja ihmisenä sietämätön. Johannan porsastelu, ilkeys ja pahansuopaisuus menee välillä sille asteelle, jossa hetken toivoisi karman kouran kouraisevan oikein kunnolla ja Johannan uhrien saavan oikeutta. Varsinkin silloin, kun se itsekkyys ja julmuus on kohdistunut viattomiin eläimiin ja pyyteettömiin ihmisiin, on ollut melkein mahdotonta kokea mitään myötätuntoa - edes silloin, kun se olisi ollut paikallaan.

   Johanna on sairas, mutta Johanna on myös käsittämättömän ilkeä ja julkea, eikä sairaus oikeuta olemaan ilkeä.

   • Anonyymi

    Kuinka monta kertaa sun täytyy kirjoittaa sanasta sanaan identtinen kommentti tämän palstan Tukiaisketjuihin ja näätäpalstalle?


  • Anonyymi

   Tuksu on varoittava esimerkki.
   Se että on joskus kolkut vuotta sitten suorittanut lukion ja pianotutkinnon ei auta nykytilanteeseen. Hälle tapahtui jotain silloin joka on johtanut aivan väärälle tielle. Sillä tiellä hän on sinnikkäästi jatkanut ja tuhonnut tulevaisuutensa. Se, mitä kohden hän on kurkotellu, on kiepsahtanut täysin ympäri ja syössyt syvempään suohon. Nyt on vain unet, harhaluulot ja toisten syyttäminen jäljellä. Päihteet ja uskonto vaan sittemmin liuottanut aivot.

   • Anonyymi

    Taas toistoa. Miksi?


  • Anonyymi

   Onhan tuo Tuksu wannabe julkkis. Huvittavaa, että tää yks keulii sillä että oli vähän aikaa jonkun "miljonäärin" kesäkissa, joka heitettiin pois kuin roska kun alkoi joko kyllästyttää tai liian vaativaksi tai molempia. Ei eronnut vaimostaan. Ja jos Rourke kopeloi ja kouri tissiä baarissa on niiiiin upeeta. Tuksu jopa muisti myöhemmin, että eiku kyllähän me taidettiin kerran panna jossain, ehkä. Siwan kassat kuorossa kadehtii, in your dreams.

   Mitähän Tuksu on saanut elämänsä aikana oikeastaan tehtyä. Kaikki mihin se on ryhtynyt on ollut täysin ala-arvoista . Tokko se kilpeä kiillottaa jos on nuorena ollut varakkaiden miesten panopuuna ja heitetty nurkkaan kun käytetty kondomi.
   Mitään lahjoja sillä ei ole. Ei osaa tanssia, ei laulaa (laulu on ohutta nuotinvierestä hönkimistä), kirjaa se reppana on kirjoittanut varmaan parikymmentä vuotta ja luvattu, että sitten joulumyyntiin, mutta minähän vuonna, ehkä 2050 jos sittenkään.
   Tumpelo täyttää seuraavaksi 44 vuotta ja kyllä normi- ihmisellä on ainakin se asunto jo hankittu jne….missähän on se Udin ostama mersu vai mikälie hienostoauto. Vellin sinistä peugeotia piti omanaan ja hetken keuli sillä.
   Täytyy kyllä myöntää että melkomoinen saavutus keski- ikäiseltä naikkoselta, kun ei omista kun tuulen huuhtoman pepyn. Miehilläkin on keulinut, että treffejä sateli ovista ja ikkunoista, mutta mitään miestä nyt ei ole, vaikka hääkolttujakin taitaa jätesäkeissä homehtua liki kymmenen.
   Siveä uskovainen harrasti seksiä toisen rikollisen kanssa ja pamahti paksuksi, muttei kykene edes lastaan hoitamaan . Nyt taitaa asua jossain pienessä tukiasunnossa ja yhteiskunnan tuilla. Aikuinen ihminen ei edes töihin kykene, ei minkäälaiseen, niitä huispaus/ mölinäkeikkoja se ressu piti työnä. Onhan siinä ollut toki hupia katsella sen örvellystä iltapuvuissa jotka ei edes päälle mahtuneet vaan selkäläskit loisti komeasti tekokarvan alta. Miksei voi olla rehellisesti työkyvytön?

   Nyt keulitaan jollain laivaristeilyllä ja kuvataan mättöaterioita jonkun muun kustantamana ja ollaan taas niin polleana niinkuin ei me hamraat tavikset koskaan muka päästäisi risteilyille tai matkoille. Meillä muilla on se etu, että emme tarvitse niille reissuille maksajaa vaan olemme omavaraisia senkin suhteen. Eikä se ole mitään poikkeuksellisen hianoo. Lähdetään kun huvittaa.

   Ymmärtäisi nyt hyvä ihminen, että sillä ressulla ei ole mitään millä voisi ylpistellä, lokkeilee ja ainoastaan niinkauan kun joku onneton maksaa ja sitten jos maksumies puuttuu niin sitten itketään ja odotetaan ylöstempausta.

   Ja ymmärtäkää uskikset ja Seven. Tuksun julkkisarvo on miinuksella.

   • Anonyymi

    Ihmettelen mistä energialähteestä Tuksun kaltaisten julkisuuden henkilöiden oma sietokyky on tehty tai syntynyt. Hajoaisin psyykkisesti jo yhden lehtiartikkelin takia mutta rouva Tukiainen on ylläpitänyt omaa elämäntapaansa jo kovin kauan. Todellisuudessa julkisuus ja mediat eivät määrittele tunnettujen ihmisten elämäntyyliä. Amerikkalainen sensaatiouutisointi suosii ketä tahansa. Tukiaisen suhde suomalaisen ministerin kanssa ehkä oli alkuunpaneva voima, josta suuren yleisön uteliaisuus on jatkunut. Ehkä kokonaisuudessa tulisi tarkastella median osuutta, pelkästään. Rehellisesti ajatellen suuri osa julkkisjuoruista ovat kustannettaviksi ja julkaistaviksi sopimattomia. Tukiaiseen liittyvä materiaali on ikäänkuin "opiksi ja varoituksena Suomen tytöille ja pojille" henkeen laadittua. Lapsi, mikäli se on hänen, on aivan suloinen ja toivottavasti ongelmistakin vähitellen selviydytään,


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ihmettelen mistä energialähteestä Tuksun kaltaisten julkisuuden henkilöiden oma sietokyky on tehty tai syntynyt. Hajoaisin psyykkisesti jo yhden lehtiartikkelin takia mutta rouva Tukiainen on ylläpitänyt omaa elämäntapaansa jo kovin kauan. Todellisuudessa julkisuus ja mediat eivät määrittele tunnettujen ihmisten elämäntyyliä. Amerikkalainen sensaatiouutisointi suosii ketä tahansa. Tukiaisen suhde suomalaisen ministerin kanssa ehkä oli alkuunpaneva voima, josta suuren yleisön uteliaisuus on jatkunut. Ehkä kokonaisuudessa tulisi tarkastella median osuutta, pelkästään. Rehellisesti ajatellen suuri osa julkkisjuoruista ovat kustannettaviksi ja julkaistaviksi sopimattomia. Tukiaiseen liittyvä materiaali on ikäänkuin "opiksi ja varoituksena Suomen tytöille ja pojille" henkeen laadittua. Lapsi, mikäli se on hänen, on aivan suloinen ja toivottavasti ongelmistakin vähitellen selviydytään,

    Ei Tuksulla ja ministerillä ollut suhdetta. Siis illallisia, hotellitapaamisia tms.
    Vaihtoivat vain pikkutuhmia tekstiviestejä, jotka ministeri oli tarkoittanut aluksi Tunkin siskolle, mutta tämä omi ne. Ja möi sitten myhylle, koska halusi julkkikseksi.
    Möi keikkojaan sitten tällä 'kuuluisuudella'.


  • Anonyymi

   Ei siintä läskihorosta kukaan halua kuulla.

  • Anonyymi

   Karma kostaa Mia Mari Johanna Tukiaiselle raskaimman kautta.....Karma on jo tehnyt hänestä umpihullun ja halveksitun pellen....tämä on vasta alkua....heheheeh

   • Anonyymi

    Juuri näin hahahah


  • Anonyymi

   Miksi se tänne tulee, kun täällä vaan haukutaan häntä ?

   • Anonyymi

    Tuota paskaläjää pitääkin haukua hahahah


  • Anonyymi

   Teillä typeryksillä on oma juorukerhonne Hymyn palstalla. Painukaa sinne riekkumaan, Syöpä24:n porukkaa ei joku entinen julkkis kiinnosta.

   • Anonyymi

    Vaan sinäkin tähän ketjuun kommentoit 😂


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vaan sinäkin tähän ketjuun kommentoit 😂

    Hahahahahahahahahahahahahah......


  • Anonyymi

   Naurua riittää hahahahah

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofian ökyilyt on loppu

   Miksiköhän Sofian instassa on ollut viime aikoina niin kovin hiljaista? Liittyykö syy kenties piriparin eroon? Sofia joutui muuttamaan ex-hoitonsa sis
   Kotimaiset julkkisjuorut
   274
   5746
  2. Syystäkin ollut kirjoittamatta

   Mutta minun silmissäni olet kulutettu, käytetty, pilattu ja raiskattu jätteeksi. Kyllä moni sinua mielellään hässisi, mutta ei sinusta ihmistä rinnall
   Tunteet
   328
   2391
  3. Nato-ovi pysyy kiinni Suomelta.

   Usa ei puutu Suomen ja Turkin väliseen kiistaan, joten menee vuosia Nato-oven repimiseen ja voi olla että sisään ovesta ei koskaan päästäkään. https:/
   Maailman menoa
   468
   2106
  4. Työttömän työnhakijan pääasiallinen tehtävä on työnhaku

   Ja uusi työnhaun malli korostaa sitä. ”Tavoitteena on nopea työllistyminen”, sanoo TE-toimiston johtaja. Ja tässä hän aivan oikeassa, koska työttömyys
   Maailman menoa
   252
   1425
  5. Stefan Thermanin käräjät on 16/6. On jännät ajat miehellä edessään.

   Neljä syytettä on nyt edessä, laittomasta uhkailusta liikenneturvallisuuden vaarantamisesta törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja ampuma-aserikoksesta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   79
   1342
  6. Mitä kummaa tapahtui, että Suomalaiset yhtäkkiä Natoon haluaisivat?

   Ulkomailla ihmetellään, "mikä teihin rauhanomaisiin suomalaisiin oikein meni kun, yht'äkkiä sotahulluiksi muutuitte"? Erittäin hyvä kysymys joka pitäi
   Maailman menoa
   630
   1319
  7. Nytkö se taas alkaa - apinarokko ja rokotuspainostus

   Valmistautukaa concoy väki. Wef ja muut globalistit eivät saaneet koronalla tarpeeksi kiusattua ihmisiä. Nyt pukkaa kuitenkin taas uutta riesaa: htt
   Maailman menoa
   222
   1123
  8. Onko meillä tilanne mies

   Vai kuvittelenko vaan? Onko puoleltasi kaikki täysin ohi?
   Ikävä
   72
   1070
  9. No niin.. nyt ihan vakavasti..

   Haluisitko mies nähdä ja jutella ihan oikeasti? Kun mä haluisin.. voisitko antaa jonkun vihjeen. Tiedän että oot täällä, mut en tiedä että miksi sä tä
   Ikävä
   84
   1007
  10. Oot sekottanut mut

   Enkä enää tiedä miten päin olla, kiitos tästä ärsyttävän ihana mies 🙃🥰🔥😤🤯😞
   Ikävä
   37
   925
  Aihe