Ensin loppui paino, sitten lehti

Anonyymi

Pieksämäen lehden loppu on lähellä mikäli mittarina pidetään lehden ala- arvoista journalismin tasoa. Nykyisen päätoimittajan aikana, aiemminkin vain säälipisteitä kerännyt aviisi, on muljahtanut alimpaan mutasarjaan.
Varkautelainen päätoimittaja on täysin pihalla paikkakunnan kunnalliselämästä ja hänen "kolumninsa" jäävät lenkkeilyn ja painonpudotuksen pohtimiseen.
Entäs sitten nämä avustajatontut Ufo Asikainen ja Hupsankeikka McCloud. Kuinka päätoimittaja antaa Ufon kirjoittaa Ukrainan sodasta jatkuvasti amispohjalta.
Kun joka päivä asiantuntijat uutisoivat Ukrainasta niin kukaan ei kaipaa enää kylälehden diletantin höpinöitä.. Paikallislehden rooli on näiltä veijareilta hävinnyt kokonaan. Eiköhän näissä Pieksämäen solmussa olevien asioida puntaronti olisi
järkevämpää.
Olen varma ettei edellisten päätoimittajien aikoina Ufon ukrainajutut tai epätieteelliset,varpukokeet olisi menneet läpi kun aprillipäivinä.
Pieksämäen maininnan arvoiset uutiset löytääkin parhaiten maakuntalehtien (SS ja LS) sivuilta,

16

460

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Äläs nyt - läpyskähän sen kun nuortuu. 90-vuotisjuhlanumerohan ilmestyi 11.9.2015. Nyt etusivun vasemmassa yläkulmassa lukee "Vuodesta 1956" eli iästä on lähtenyt pois kolmisenkymmentä vuotta...🤔

  • Anonyymi

   Varkauden paino vaan kasvaa, Keskisuomalaista aletaan painamaan Varkaudessa. Pieksusta häviää pölytkin kaduilta. On se kummaa. Mistähän johtuu , että pieksussa kaikki menee persiilleen.?

  • Anonyymi

   Joo, kyllä ne Asikaisen sotajutut aiheuttaa minullekin voimakkaan reaktion, myötähäpeää

  • Anonyymi

   Totta on, että Pieksämäen Lehti ei ole entisen laatutason mukainen. Nykyisin samat uutiset voi lukea Savon Sanomista. Miksi tilaisin lehteä? Ilmoituksien takia, ehkä ? Taidan lopettaa tilauksen. Ei tule rahalle vastinetta.

  • Anonyymi

   Rima alittuu joka kerta kun lehti ilmestyy, alaspäin menee kuin lehmän häntä. Täynnä kuvia pieksun silmäätekevien jälkikasvusta eli semmoista nepotismi peliä.

  • Anonyymi

   ottaako pattiin kun sinua ei valittu päätoimittajaksi

  • Anonyymi

   Suvussamme ihmeteltäisiin jos näkyisi kuviamme pieksun lehdessä, että onpas mennyt alaspäin tämä suvun vesa. Tosiaan hyvä kommentti rimanalituksesta. Nousukierrettä ei ole näkyvissä ,ainakaan nykyisillä toimittaja valinnoilla.

  • Anonyymi

   Mainosten takai ei lehteä kannata tilata, koska leheessä ei niitä nimeksikään ole. Miksi mainostaa kun levikki on puolittunut takavuosista. Työpaikalle lehti vielä tulee ja aamukahvilla pulla tahtoo mennä väärään kurkkuun kun töppötoimittajien juttuja ääneen luetaan

  • Anonyymi

   Milloin se lehti alkaa tulemaan, kun ovat lähettäneet jo monta kuukautta pelkät kannet. Suomen ainoa ympävuoden ilmestyvä, vappulehti.

   • Anonyymi

    Pieksämäen Lehden uuteen formaattiin kävisi juttu legentaarisista pääluottamusmiehistä. Junia kulki kymmeniä yötä päivää. Sula aika topattiin käsin rataa kuntoon.
    Nuo ledentaariset luottamusmiehet oli Jorma Poikolainen ja Reino Matilainen. Kivikovia ammattilaisia eivätkä tarvitse vilkuilla olan yli ja kaikki saa hyvän päivän vaikkei ole vaalejakaan tulossa.
    Pieksämäen lehti muistelee konepajan pääluottamusmiestä joka ei saanut oikein mitään aikaisiksi kuin puheissaan. Konepajan alamäki alkaa kolmen vuoden sisään.


  • Anonyymi

   Vai luottamusmiehistä juttu..Hauska vitsi..

   • Anonyymi

    Ojalan Sakusta juttu kopepajalta vaikka ei ole ollut töissä viiteen vuoteen. Uutta luottamusmiestä ei ole näköjään valittu tai Pieksämäen Lehden päätoimittaja
    Kari Issakainen ei sitä tiedä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ojalan Sakusta juttu kopepajalta vaikka ei ole ollut töissä viiteen vuoteen. Uutta luottamusmiestä ei ole näköjään valittu tai Pieksämäen Lehden päätoimittaja
    Kari Issakainen ei sitä tiedä.

    Issakainen tekee varkauden sinisalolaisten jäsenenä vaalityötä veljespuolue Pieksun SDP.


  • Anonyymi

   Kirjastossa on luettavana vuoden 1962 Pieksämäen lehden vuosikerta. Se on ollut siihen aikaan hyvä paikallislehti. Nykyinen lätyskä enimmäkseen aivan joutavilla jutuillaan on valitettavasti aivan nolo verrattuna 60 vuoden takaiseen.

  • Anonyymi

   Kyllä vapaamuurarit sai taas ilmaista palstatilaa juhlalehdessä. Rappariveljistä ainakin M.Lipsanen, J.Moilanen, J. Nykänen, A.Hankilanoja huomioitiin vahvasti js myös rsp9sreiden kotipesänä toimiva entinen Nuorisoseuran talo pääsi lehdessä esille.

  • Anonyymi

   Lehden arkisto luovutettiin jo museolle eli loppu on läpyskällä ähellä

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

   Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   168
   2016
  2. Some pillastui: Farmin voitto pedattiin Teemulle?!? "Törkee temppu" "Taina oli ihan vailla mahiksia"

   Ohhoh, Farmi-kaksintaistelu ja finaali on saanut tunteet kuumiksi - ja ehkä syystäkin Suomi24 Keskustelu -palstalla... Olisiko Tainalla ollut mahdolli
   Suomalaiset julkkikset
   11
   1510
  3. Pääsikö Martti

   Esittelemään velaka mersua ja hyyryä hienostoalueella lippisjonnelle🤗😜😎
   Kotimaiset julkkisjuorut
   174
   1256
  4. Etkö voisi

   Mies: Etkö millään voisi, tahtoisi tai haluaisi tavata? Edes hetken, kuten silloin joskus. Etkö voisi pyytää? Itse en voi. Tekisin mitä vain, jos näki
   Rakkaus ja rakastaminen
   76
   1025
  5. Suomessa todettu ilmeisesti eka apinarokkotapaus

   Euroopassa matkailleella miehellä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008841676.html
   Maailman menoa
   72
   991
  6. J joskus haluaisin

   Istua syliisi ja samalla suudella sinua...
   Ikävä
   37
   864
  7. Mitäs ajattelisit

   Jos saisit häneltä tänään pienessä sievässä lähetetyn viestin puhelimeen "haluan nähdä" tai "ikävä"?
   Ikävä
   73
   831
  8. Petit miestäsi

   Pettäisit myös minut. Sinulle ei merkitse rehellisyys mitään. Naisilla on selkäranka. Käärmellä sitä ei ole. Älä enää vaivaa minua.
   Järki ja tunteet
   58
   805
  9. Nyt on aika muistella jättitarakkaa

   Uuh uuh uuh. https://aijaa.com/wMPRhU
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   765
  10. Osui suomalaisia omaan nilkkaan terroristien hyysääminen

   Muthei, eihän täällä pitäisi niitä olla kun kaikkien taustat on tarkastettu ennen maahan tuloa. Vai oliko sittenkään. Nyt tämä hyysääminen saa aikaan
   Maailman menoa
   173
   712
  Aihe