Ensin loppui paino, sitten lehti

Anonyymi

Pieksämäen lehden loppu on lähellä mikäli mittarina pidetään lehden ala- arvoista journalismin tasoa. Nykyisen päätoimittajan aikana, aiemminkin vain säälipisteitä kerännyt aviisi, on muljahtanut alimpaan mutasarjaan.
Varkautelainen päätoimittaja on täysin pihalla paikkakunnan kunnalliselämästä ja hänen "kolumninsa" jäävät lenkkeilyn ja painonpudotuksen pohtimiseen.
Entäs sitten nämä avustajatontut Ufo Asikainen ja Hupsankeikka McCloud. Kuinka päätoimittaja antaa Ufon kirjoittaa Ukrainan sodasta jatkuvasti amispohjalta.
Kun joka päivä asiantuntijat uutisoivat Ukrainasta niin kukaan ei kaipaa enää kylälehden diletantin höpinöitä.. Paikallislehden rooli on näiltä veijareilta hävinnyt kokonaan. Eiköhän näissä Pieksämäen solmussa olevien asioida puntaronti olisi
järkevämpää.
Olen varma ettei edellisten päätoimittajien aikoina Ufon ukrainajutut tai epätieteelliset,varpukokeet olisi menneet läpi kun aprillipäivinä.
Pieksämäen maininnan arvoiset uutiset löytääkin parhaiten maakuntalehtien (SS ja LS) sivuilta,

20

1136

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Äläs nyt - läpyskähän sen kun nuortuu. 90-vuotisjuhlanumerohan ilmestyi 11.9.2015. Nyt etusivun vasemmassa yläkulmassa lukee "Vuodesta 1956" eli iästä on lähtenyt pois kolmisenkymmentä vuotta...🤔

    • Anonyymi

      Varkauden paino vaan kasvaa, Keskisuomalaista aletaan painamaan Varkaudessa. Pieksusta häviää pölytkin kaduilta. On se kummaa. Mistähän johtuu , että pieksussa kaikki menee persiilleen.?

    • Anonyymi

      Joo, kyllä ne Asikaisen sotajutut aiheuttaa minullekin voimakkaan reaktion, myötähäpeää

    • Anonyymi

      Totta on, että Pieksämäen Lehti ei ole entisen laatutason mukainen. Nykyisin samat uutiset voi lukea Savon Sanomista. Miksi tilaisin lehteä? Ilmoituksien takia, ehkä ? Taidan lopettaa tilauksen. Ei tule rahalle vastinetta.

    • Anonyymi

      Rima alittuu joka kerta kun lehti ilmestyy, alaspäin menee kuin lehmän häntä. Täynnä kuvia pieksun silmäätekevien jälkikasvusta eli semmoista nepotismi peliä.

    • Anonyymi

      ottaako pattiin kun sinua ei valittu päätoimittajaksi

    • Anonyymi

      Suvussamme ihmeteltäisiin jos näkyisi kuviamme pieksun lehdessä, että onpas mennyt alaspäin tämä suvun vesa. Tosiaan hyvä kommentti rimanalituksesta. Nousukierrettä ei ole näkyvissä ,ainakaan nykyisillä toimittaja valinnoilla.

    • Anonyymi

      Mainosten takai ei lehteä kannata tilata, koska leheessä ei niitä nimeksikään ole. Miksi mainostaa kun levikki on puolittunut takavuosista. Työpaikalle lehti vielä tulee ja aamukahvilla pulla tahtoo mennä väärään kurkkuun kun töppötoimittajien juttuja ääneen luetaan

    • Anonyymi

      Milloin se lehti alkaa tulemaan, kun ovat lähettäneet jo monta kuukautta pelkät kannet. Suomen ainoa ympävuoden ilmestyvä, vappulehti.

      • Anonyymi

        Pieksämäen Lehden uuteen formaattiin kävisi juttu legentaarisista pääluottamusmiehistä. Junia kulki kymmeniä yötä päivää. Sula aika topattiin käsin rataa kuntoon.
        Nuo ledentaariset luottamusmiehet oli Jorma Poikolainen ja Reino Matilainen. Kivikovia ammattilaisia eivätkä tarvitse vilkuilla olan yli ja kaikki saa hyvän päivän vaikkei ole vaalejakaan tulossa.
        Pieksämäen lehti muistelee konepajan pääluottamusmiestä joka ei saanut oikein mitään aikaisiksi kuin puheissaan. Konepajan alamäki alkaa kolmen vuoden sisään.


    • Anonyymi

      Vai luottamusmiehistä juttu..Hauska vitsi..

      • Anonyymi

        Ojalan Sakusta juttu kopepajalta vaikka ei ole ollut töissä viiteen vuoteen. Uutta luottamusmiestä ei ole näköjään valittu tai Pieksämäen Lehden päätoimittaja
        Kari Issakainen ei sitä tiedä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ojalan Sakusta juttu kopepajalta vaikka ei ole ollut töissä viiteen vuoteen. Uutta luottamusmiestä ei ole näköjään valittu tai Pieksämäen Lehden päätoimittaja
        Kari Issakainen ei sitä tiedä.

        Issakainen tekee varkauden sinisalolaisten jäsenenä vaalityötä veljespuolue Pieksun SDP.


    • Anonyymi

      Kirjastossa on luettavana vuoden 1962 Pieksämäen lehden vuosikerta. Se on ollut siihen aikaan hyvä paikallislehti. Nykyinen lätyskä enimmäkseen aivan joutavilla jutuillaan on valitettavasti aivan nolo verrattuna 60 vuoden takaiseen.

    • Anonyymi

      Kyllä vapaamuurarit sai taas ilmaista palstatilaa juhlalehdessä. Rappariveljistä ainakin M.Lipsanen, J.Moilanen, J. Nykänen, A.Hankilanoja huomioitiin vahvasti js myös rsp9sreiden kotipesänä toimiva entinen Nuorisoseuran talo pääsi lehdessä esille.

    • Anonyymi

      Lehden arkisto luovutettiin jo museolle eli loppu on läpyskällä ähellä

    • Anonyymi

      500 eurolla saa joka vuosi sivun jutun lehteen. Rehtori, joka puolet elämästään oli katkera virkavalinnastaan ja loput kun eukko lähti komeamman miehen matkaan. Kouluttamattomat perilliset perustivat muistorahaston, joka jakoi Leijonien anteenniasentajan kera viisisatasen.
      Muhosen Tessullekin muistorahsto. Talomaalari Tessuhan loi sinitaivaan ja joka vuosi PL kertoo, kuka sai Tessupensselin.

    • Anonyymi

      Kritiikitöntä raapustelua, ettei vaan kukaan päättäjistä suutu. Eihän lehti voi olla ajantasalla paikkakunnan asioista, kun päätoimittaja ei tunne paikkakunnan ilmiöitä tai ihmisiä, kun asuu Varkauden takamailla. Entäs nämä avustajatontut, ensi helmikuussa,on oikea superviikomloppu, kun lauantaina autot hinkkaavat muutaman tunnin katuja ja Venetmäessä Pula-ajan Tauno Palo pitää kirppistä. Siinä on superia kerrakseen.

    • Anonyymi

      Jos I.Sepän, H.Skytän, T.Häkkisen masinoimat jutut jutut jätetään pois niin ei paljon muuta jää kun tv-ohjelmat ja valtava pettymys.

    • Anonyymi

      Pieksämäen Lehti oli aikoinaan erinomainen paikallislehti kun Ilkka Seppä oli päätoimittajana. Kirjoitti paljon ja asiaa paikallisista poliittisista päätöksistä ja suhmuroinneista niiden takana. Lehti palkittiin monena vuonna peräkkäin parhaana paikallislehtenä. Vanhempani toimivat tuolloin yrittäjinä Pieksämäellä ja Mikkelissä ja ilmoittivat joskus Pmäen Lehdessä ja pari koulukaveria on ollut siellä aikoinaan toimittajina mutta lähtivät isompiin lehtiin ja Ylelle ja etenivät urallaan päätoimittajiksi ja päälliköiksi. Joskus huvikseni googlaillut nimiä niin löytyy kyllä helposti.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      41
      2184
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      50
      1714
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      35
      1537
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      42
      1508
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1456
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1450
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1417
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1351
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      4
      1275
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1243
    Aihe