kokemuksia äkkilähdöistä

kukkis

Ollaan ukkelin kera lähössä kesäkuun lopulla ÄKKILÄHDÖLLÄ johki välimeren maahan ja nyt kaivattais kokemuksia niistä. Millassii hotelleja ootte saanu yms..
Entä auton vuokraus kokemuksia esim.Kreikassa/Kreetalla?

11

1857

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Juhis
      • kukkis

        joo,ihan hyvä linkki mut kokemuksia, kokemuksia.
        kiitos kuitenki :)


    • Solips

      Hei
      Olemme kaverini kanssa olleet kaksi kertaa autoilemassa Kreetalla. Ei siinnä mitään ongelmia ole ollut. Suosittelen oli mukava käydä monissa pikkupaikoissa joihín ei muuten pääse.
      Terveisin

    • =)

      suosittelen! ainakin mulla ollut tosi hyvä tuuri äkkilähdöillä (kolmesti). joka kerta ollu vähintään 3 tähden hotelli jossa ainakin 1 uima-allas. parvekkeet ja suihkut ja vessat löytynyt omasta huoneesta. lähellä keskustaa ja suht lähellä rantaa. oon ollu mallorcalla (1vk), turkissa ja kyproksella (2vk). koskaan ei oo tarvinnu vaihtaa hotellia. matkatoimistot on ollu fritids resor, spies ja tjäreborg. palveluissa ei suurta eroa. tjäreborgin matkalla opas oli tosi huippu! osas neuvoo ja keksiä tekemistä=) rohkeesti vaan matkaan!

      • k

        kuullut oon että usein juuri ne kalleimat hotellit jää myymättä, jolloin siten äkkilähdöillä saattaa saada laatua. Kaverit lähti joku aika sitten äkkilähdölle ja pelkäsivät mihin luukkuun joutuvat kun lähtivät siis niin että varasivat kaupungin mutta hotellista ei ollut tietoa. no pääsivät sitten ko. matkanjärjestäjän lippulaivahotelliin, 4 tähteä, upea allas..


      • reissaaja

        Hyviä kokemuksia, kaksi viimeistä reissua tehty ns. äkkilähtönä. Tämän kevään reissulla hotelli oli Tjäreborgin lippulaiva kyseisessä matkakohteessa. Hinta oli n. puolet siitä, mitä olisin siitä hotellista maksanut normaalihinnalla. Jännitystähän siinä on, kun perillä lentokentällä saat vasta tietää, mihin olet majoittumassa.


    • äkilähtö

      moi oon ollu monta kertaa äkkilähöllä reisusa kerranki lähin pojan kaa reetalle päivän vai olikoha kahen päivän varotusajal ja vuokrattii siel auto parin muun ukon kaa oli iha edulinen vuokra ku otettii se auto sivu kadu varella olevast puljust jol sit kierreltii ympäri saarta oli iha jees juttu ja muilakkin äkilähöil ollaa oltu espanjas ja karanial ja ain on ollu hotelit vähintääki kohtuulisen hyvii ja vuokraautot halpoi muttei ain ni hyvii ko kerranki yks seat marpella ol iha romu sellast vanhaa seatii en suositele ja sit me vaihettii se seat toisee seatii samsa liikkees ja se oli iha yhtä romu vaik oli vaa toiset viat mut vuokraaja oliki joku intialaine tai pakistani laine huijari sellassii pittää vähä varoo

    • Niko

      Kokemuksia useita. Lähes poikkeuksetta hotellit ovat olleet parhaasta päästä.
      Johtuu siitä (erään oppaan kommentti), että yleensä kalliimmat hotellit jäävät myymättä.

    • Marrons

      Myös täälllä olisi tarkoitus lähteä äkkilähdöllä (heinäkuu-elokuu -vaihteessa), kohteena ehkäpä Mallorca, Turkki tai Rodos. Nythän noita etelänreissuja on lehdet täynnä mutta miten on sitten kun lomat sijoittuvat kesälle. saako niitä vaikeammin?!?!? entä hintataso? Nouseeko?

      • äkilähtö

        Arvelen, että äkkkilähtöjen löytäminen kesäaikaan on vaikeaa. Luulenpa, ettei sellaisia juurikaan ole saatavilla. Paikat myydään sitä mukaa, kuin niitä mahdollisesti perutaan ja mikäli joku paikka löytyisi, niin hinta ei luultavasti olisi kovinkaan edullinen. Tämä kaikki on vain arveluani, ei tietoa, koska itse olen ollut äkkilähdöillä vain talviaikaan. Ymmärtääkseni kesähinnat ovat aivan eri luokkaa, kuin talvihinnat.


      • ?
        äkilähtö kirjoitti:

        Arvelen, että äkkkilähtöjen löytäminen kesäaikaan on vaikeaa. Luulenpa, ettei sellaisia juurikaan ole saatavilla. Paikat myydään sitä mukaa, kuin niitä mahdollisesti perutaan ja mikäli joku paikka löytyisi, niin hinta ei luultavasti olisi kovinkaan edullinen. Tämä kaikki on vain arveluani, ei tietoa, koska itse olen ollut äkkilähdöillä vain talviaikaan. Ymmärtääkseni kesähinnat ovat aivan eri luokkaa, kuin talvihinnat.

        jaa'a... mun mielestä kesälläkin on äkkilähtöjä jonkun verran... ite oon ollu aina toukokuussa. syksyllä sit ainakin on elo-syyskuussa...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      155
      11201
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3123
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      216
      2974
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2177
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1938
    6. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1765
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1749
    8. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1734
    9. 85
      1698
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1637
    Aihe