miksi kovimmat opiaatit eivät tuo minulle euforiaa

Anonyymi

olen joutunut käyttämään opiaatteja v 2008 saakka säännöllisesti kun loukkaannuin liikenneonnettomuudessa ja aluksi panacodeja 2x3d, tiesin heti ekat pannarit ottaessani että tulee tiukka reissu, olo oli eufoorinen ja mukavaa pumpulia ei huolet painaneet, tätä jatkui vuosikausia. eihän ne lääkkeet riittäneet alkuunkaan, mutta sain muutamalta kaverilta lähes apteekki hintaan isoja määriä. sain myös välillä tramalia yhtä aikaa käytettäväksi ihan lääkärin luvalla ja välillä sain ardenikseja ja respan uusinnassa mm. 300 kpl pannari ja 300 kpl 50mg tramal puhelin soitolla.
jossakin vaiheessa aloin saamaan pahoja panikkikohtauksia ja meni kauan ennenkuin tajusin syyn panacod ja se kun lähti verestä pois kohtaukset alkoi ja oli pakko napsia uudestaan niin heti helpotti.
vaihdoin panacodit tramaliin 400mg d 50mg nopeita määrät kasvoi pahimmillaan sinne 2g päivässä sain lieviä epileptisiä kohtauksia mm portaat hankala kävellä ja lihas nykääyksiä ei menoa haitannu. hyvä oli silti, meni taas muutamia vuosia ja vaikka en ennen polttanu ees tupangia niin rupesin polttamaan cannabista ja se auttoi univaikeuksiin mitä rambot aiheutti ja myös ruokahalu palasi.
välillä oli nopeita 50 ja sain kaverilta 200mg ja virtaa riitti jos malttioi pitää määrän alle grammassa.
sitten tuli mahis kokeilla oxycodonia nesteenä tai tabuina ja outo homma ihan tajuttomia määriä kiskoin suoraan pullosta useita kertoja ja välillä tabuina niin ei minkäänlaista euforiaa kertaakaan, kivut kyllä lähti ja kerran tuli huono-olo seur. päivänä kun piti tehä fyysista hommaa ja määrä oli aivan älytön ku otin hörppyjä suoraan pullosta liuos oli 10mg/ml.
no seuraava kokeilu oli fenta tabut abstral 200 mikkisiä lätkällisen ja yliki sulattelin kielen alla aina iltasella, niin ei mitään euforiaa mitä nyt kun kävin tihiään hitsaamassa
seuraavaksi fentalaastarit eka 12 mikkisestä puolet kielenalle ja oottelemaan mitä tuleman pitää no kivut lähti ja kun kävin tuhdeilla paukuilla niin se pärähti mutta imeskelin sitte sen koko laastarin vatutuksissaan pois, sain vielä kaverilta muutamia lätkiä abstraaleja sekä laastareita osa 12 ja osa 25 mikkisiä
kävi vähän kuumottava tilanne nielasin 25 mikkisestä kolmasosan ja tarra jäi kurkkuun kiinni ei meinannu tulla uni simmuun yöllä ku ei tiiä miten vaikuttaa
en suosittele em. mainittuja määriä ja käyttötapoja todellakaan.

no jouduimpa tässä loppu talvesta taas lekurin syyniin ihan tkhon vaan ja tuli lääkityksestä puhe niin ehotti tämmöstä settiä gabapenttiin 2700 mg d ehotti ensin lyricaa en uskaltanu ottaa, 150 mg noritren, 150 mg d depot tramal, 150 mg d 50mg tramal ja kirsikkana kakunpäälle 20 mg norspan tarroja
oon testaillut tuota buppeli tarraa eri käyttötavoilla mutta vaisulta vaikuttaa,
paitsi eka 12 boksi meni n. viikossa nuuska palleron ympärillä huulessa tai kielen alla ja innostuin ryyppäämään muisti pois 6 päivää olin käyny mm pilkillä ja kaverin bileissä ja ollu hyvissä fiiliksissä ja pelikunnossa ite ei muista yhtään mitään. siitäkö rupesin selviämään niin onneksi olin tajunnu olla syömättä tramalia ku muutamia millejä eihän ne ois kuitenkaan toimineet mutta heleppas kyllä oloa ihan lähes lääkärin max annostuksella 400mg d mutta sitten alko tapahtumaan kummallisia asiota ku söin noritreeniä isolla annoksella aloin nähdä hereillä harhoja ja vain pari kaljaa ja muut lääkkeet paitsi buppeli. harhat loppui ku noritren norm. annos.
toinen käynti kk edellisestä lääkäri kirjotti vuoden respat kaikista vaikka oli vasta kirjottanu 3 kk respat, nauriskeli vain kun sanoin noritren harhoista tosin kaunistellen. ja eiku apteekkiin ja 20 mikkiset matkaan hinta muistaakseni oli 24 e vähän alle ja hain alkosta 60 ja tein vaikka mitä niin ei pärinoitä eikä mitään ei toimi mulla tai teen jotain väärin.
gukkeli on jäänyt pois kokonaan n kolme kk sitten ja nyt ilman minkäänlaista opparia pariviikkoa eikä minkäänlaisia viekkareita ihme homma, juhannukseksi hunajapurkki aukeais taian lätkiä puolenkymmentä laastaria ihoon ja kattoo mitä tapahtuu
hihaan iske koskaan se päätös on pitäny, oon muuten tässä äskettäin syöny 50 kpl pannareita ja kyllä pärähti jollain lailla eikä tullu paniikkikohtauksia vai mitä nuille tarroille tekis rambot kans sais samaan aikaan jättäs laskuvarjoksi ja rambojen varavarjoksi gaba jota jää yli en syö kaikkia määrättyjä kun näimmä kerää nestettä ja nostaa kolesteroli arvoja, pitäähän rantakuntoon päästä. tippuu muuten muutamassa päivässä ylimääräset löllöt oon testannu.
moni ei tiedä tätä minun salaisuutta ja oon ollu sellaisissa työpaikoissa jossa jos olis tietty niin monoa oli tullu

tässä oli minun tarinani katsotaan mihin elämä kuljettaa
t.anders

ps. jos jaksoit lukea ja tulee jotain ajatuksia niin kommentoi tai kerro oma tarinasi-
ja hyvää kesää kaikille muistakaa ahkeroida puutarhassa istuttaa kauniita kukkia vaikka papaveria

4

839

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Oma päihteiden käyttö on aina rajoittunut laillisiin aineisiin - siis alkoholiin. Sitäkin olen ottanut varsin kohtuullisesti.

      Nyt keväällä sairastuin (syöpä) ja ensimmäistä kertaa sain vähän vahvempia lääkeeitä, kun lääkäri kirjoitti kipuun Tramalia ja Oxycontinia, ahdistukseen sekä unihäiriöihin Opamoxia ja Rivatrilia.

      Mun täytyy sanoa, etten ole kyllä löytänyt noista lääkkeistä mitään euforian tunnetta. Olen toki käyttänyt niitä korkeintaan lääkärin määräysten mukaisesti, en ole ottanut yliannostuksia. Toimivat varsin hyvin siihen tarkoitukseen, mihin niitä on kirjoitettu, mutta tosiaan mitään kummempaa hyvänolon tunnetta en ole saanut. Näillä omilla kokemuksilla en siis ihan ymmärrä niiden viihdekäyttöä.

      Sittemmin olen voinut jättää Opamoxin ja Rivatrilin pois, kipulääkkeitä valitettavasti vielä tarvitsen. Alkoholinkin suhteen on täytynyt pitää nollalinjaa.

    • Anonyymi

      Itellä tramat ja panacodit oli muutaman vuoden ajan nautintoaineena selän ja polven hajoamisen jälkeen. Lisäks pahimpiin kipuihin oxyja.
      Pari vuotta riskin töissä risoilla paikoilla lääkkeiden voimalla kun sain tilaa kalenteriin ja paikat leikkaukseen . Kyllä niistä monet hyvät olot sai ja jos buustas vaikka vähä punkulla yms. Ne määrät nousi itselläkin ihan järjettömiks käytön seurauksena. Välillä koitin pitää taukoa mut varsinkin selkä oli niin pahasti rikki ja teen hyvin fyysistä työtä niin itku oli silmässä joskus kun repi painavia kamoja työmaalla mut pakko oli vaan taukoa välin pitää. Ja istuminen meni aivan mahdottomaksi selän takia.
      No leikkauksen jälkeen kuntoutus ja nappeja edelleen huiviin ja rupesin huomaamaan et en kyllä enää oo oma itseni. Ihan ihme raivoiluja tuli välillä ja sekoiluja nimenomaan isommilla määrillä. Sit päätin kerran salilla kun selkää jumppasin et nyt loppuu ne napit ja lopetin. Kauheet viekat varmaan viikon eikä saanu oikeen unta. Sit helpotti. Nyt on pää selkeästi ihan eri terävä ja fiilis hyvä. Kyllä noista sellainen hälläväliä fiilis tulee kun reilun ottaa ja elämä näyttää varsin hyvältä vaikka muuten ei näyttäiskään. Ja todellakin koukkun jää noihinkin kun tarpeeks vetää. Alkon kanssa varovasti ni todellakin hyvät olot. Ja krapulaan jos on tullu tintattua kunnolla ni huikee lääke. Häviää olot samantien. Nappeja on varastossa vieläkin krapuloiden varalta tai jos paikat särkyy uudelleen. Mut en kyllä jatkossa ikinä tollaista monen vuoden päivittäistä oopparikuuria vetäisi. Nykyisin ei kyl tuu oikeestaan vedettyä enää mitään, ei edes oikeestaan alkoa kun fiilis tosi hyvä kun ei särje ja ei oo niissä pillereissä kokoaikaa. Yrittäjä siis olen niin ei vaan ollu mahkuja/rahaa niitä hoitaa kuntoon heti.
      Olkaa ihmiset varovaisia niiden kans.

    • Anonyymi

      Miten pystyy noritrenia syömään tollaisia määriä , itse 25mg ja tuntuu että unessa ja vatsa turvoksissa joutuu olemaan , enempi haittaa kun hyötyä , puolikas menee mutta tuo kokonainen 25mg ei totu edes kk käytön jälkeen , mitens muilla ?

    • Anonyymi

      Panacod ei käy jos on nopea metaboloija.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      207
      8351
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4718
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      30
      2275
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2168
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1955
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1845
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1756
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      23
      1756
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1663
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1468
    Aihe