Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

ASUNNON VÄLITTÄJÄT

Anonyymi

myyvät asuntoa soliniuksenkujalta kehuen hyvää sijaintia.Kummasti unohtavat mainita uudesta kaavasta mikä muuttaa tilanteen oleellisesti. OLKAA TARKKANA SIELLÄ ETTETTE MENE VIPUUN.

11

103

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onneksi on vielä olemassa Vastuullisia myyjiä eikä kaikki ole mitään huijareita.

      • Anonyymi

        Eiköhän se ole ostajan velvollisuus myös ottaa selville mistä on kämppää ostamassa. Ei vaadi paljon selvittelyä että tuolle alueelle tulossa iso rakennusprojekti.


    • Anonyymi

      Vastuullinen myyjä kyllä kertoo vahvistetusta kaavan muutoksesta, joka oleellisesti vaikuttaa asumiseen. Jokin aika sitten samasta talosta myytiin kaksio, ja kyseinen välittäjä kyllä kertoi, kaavasta silti meni kaupaksi, kun melun lisääntyminen ei kaikkiin vaikuta. Taitaa kertomatta jättämisen syy olla siinä, että ostajaehdokkaat vähenevät.Raisiolaiset sen kyllä tietävät, mutta muualta tulleet eivät välttämättä keskikaupungin kaavoja katsele.

      • Anonyymi

        Myyntimies osaa olla aina oikeassa.


    • Anonyymi

      En ymmärrä aloittajan pointtia. Ei ilmoituksissa koskaan kerrota kaikkia asioita myytävästä kohteesta. Esim vanhemmissa kerrostaloissa missä linjasaneerausta ei ole vielä tehty, ei asiasta mainita myynti-ilmoituksessa mutta varmasti asia tulee ilmi kun asuntoa mennään katsomaan paikan päälle ja/tai pyydetään isönnöitsijäntodistus. Ja tulee toki ostajan itse ymmärtää että esim 70-luvun talossa putket alkavat vedellä viimeisiä mikäli rempat tekemättä.

      Ilmoituksella pyritään herättämään ostajan mielenkiinto ja sillä ei ole mitään tekemistä tietojen pimittämisen kanssa vaikka joku niin tuntuu uskottelevan.

    • Anonyymi

      Tehdyt remontit ilmoitetaan aina ja 5-vuotis-suunnitelma on lain mukaan oltava. Esittelyssä annetaan isännöintitodistus mikä on myös pakollinen,ja siitä ne selviävät. Kyllä asunnon tiedot aina ilmoitetaan. Alueen asemakaavaa ei tietenkään esitellä, mutta kyseisessä kohteessa asia on niin oleellinen, ja siksi asiallinen myyjä sen ilmoituksessa mainitsee. Martinkadulla kaupataan myös eikä kerrota, että talot tullaan jossakin vaiheessa purkamaan, kun siitä tehdään tie koulun mäkeen.

    • Anonyymi

      Keonpellonkadullapari kämppää myytävänä. Riskikohteita koska kerrostalot seisovat puupaaluilla ja tuleva tieprojekti tulee todennäköisesti aiheuttamaan muutoksia maaperän kosteustasapainoon joka tarjoittaa puupaalujen lahoamista. Talot pitää joko paaluttaa uudelleen tai purkaa. Ilmoituksessa on maininta orsiveden korkeuden seurannasta eli mikäli orsivesi lähtee laskemaan, maahan lasketaan vettä. Pysyvä ratkaisua tuo ei ole.

    • Anonyymi

      Petäsmäessä myydään asuntoa kerrostalossa. Välittäjä myy asuntoa mm tekstillä Asunto sijaitsee rauhallisella alueella Raision petäsmäessä. Samoilla spekseillä myydään asuntoa kapponkadulta. Raisiossa 70 vuotta elänneenä olen tosta RAUHALLISUUDESTA VÄHÄN ERI MIELTÄ. T. KOKEMUSTA ON..

    • Anonyymi

      Pakkolunastuksessa saat vähintään käyvän hinnan etkä häviä mitään.
      .
      Kuka on aloittajan väittämä välittäjä ?

      • Anonyymi

        Aloittajan mainitsemaa taloa ei tulla purkamaan. Toisaalta, etkö osaa itse netistä löytää ko. kohdetta? Avuttomuus 10 !


    • Anonyymi

      Soliniuksenkujan taloa ei tietenkään pureta, mutta talon vieressä oleva tie levennetään, ja siitä ohjataan liikenne keskustaan. Reitti lähtee lidlin kulmilta, sorolaisenmäessä on myös myynnissä asuntoja joista välittäjät unohtavat mainita asiasta. NYKYÄÄN PÄÄTTYVÄ TIE, JA ASUNNOT LAITETTU, MUTTA TULEVAISUUDESSA LIIKENNE TULEE OLEMAAN MELKOINEN.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2267
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1698
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1516
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1407
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1374
    8. 52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe