Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Pidetäänkö hallituksen iltakokous elokuussa?

Anonyymi

Kevään 30 hallituksen tilinpäätöskokousta on istuttu ja 30:stä yhtiökokouksesta osa on vielä istumatta. Nyt jo taloyhtiöiden hallitukset kyselevät, pidettäisiinkö hallituksen iltakokous elokuussa, että isännöitsijän ylityömittari saadaan pidettyä raksuttamassa? Alkaa olla kulunut niin pitkä aika toukokuun puolivälissä eli viime viikolla olleesta yhtiökokouksesta, että on taas aika kokoontua!

Kukaan ei kysele, koska isännöitsijällä on kesälomaa, vai onko ollenkaan? Kukaan ei kysele, onko isännöitsijä ollut päivääkään talvilomalla tänä tai viime tai sitä edellisenä vuonna, tai koska tämän kevään ylityöt on tarkoitus pitää vapaana? Mutta seuraavien iltakokousten sopinen elokuulle kiinnostaa nyt, mikä onkin hvyä, että isännöitsijän kalenteri ei missään kohtaan ole tyhjä.

Istut 70 iltakokousta helmi-toukokuun aikana. Ylitöitä pitkälle yli 200 tuntia kevään aikana ja ainut kysymys asiakkailta on, koska järjestetään seuraava hallituksen iltakokous? Hyvä kysymys. Rehellinen vastaukseni on, että toivottavasti ei koskaan. Mutta jos kokous on pakko järjestää, niin kai ne yleensä työntekijän työajalla pidetään eikä ylitöinä. Harvalla alalla asiakkaat kyselevät työntekijää ylitöihin, kun yli 200 tuntia ylitöitä on jo pelkästään tältä vuodelta mittarissa.

Koska teillä on seuraava hallituksen iltakokous?

7

88

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Soita Sanna Marinille ja kysy siltä milloin seuraava hallituksen kokous pidetään.

      • Anonyymi

        Ketjun aihepiiri on "Isännöinti ja talohuolto"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ketjun aihepiiri on "Isännöinti ja talohuolto"

        Kyllä palstanhaltijan pitää lisätä tuonne emännöintikin.


    • Anonyymi

      Minkä kyselemisellä tätä palstaa aktivoidaan ennen elokuuta ?

    • Anonyymi

      Tuossa on tosiaan kolme asiaa pielessä:
      - taloyhtiön hallitus kokoontuu vain TARPEEN VAATIESSA. Kokouksia on järjetöntä päättää etukäteen. Ei kukaan voi tietää toukokuussa, onko tarvetta kokoontua elokuussa. En minäkään ole vielä päättänyt, mihin kellonaikoihin käyn WC:ssä 15.8.2022. Vessassa käydään tarpeen ja hädän vaatiessa. Ei 3 kk annalta päätettynä kellonaikana. Tuksin kukaan myöskään varaa aikaa yksityislääkärille 3 kk etukäteen "Muuten vaan". Lääkärille mennään kai tarpeen vaatiessa. Toivottavasti ei ollenkaan. Samoin järjestetään kokouksia "tarpeen vaatiessa. Toivottavasti ei ollenkaan."

      - Kokoukset pidetään lähtökohtaisesti isännöitsijän työajalla, olipa se sitten klo 8-16 tai klo 9-17. Kokouksen pitää alkaa ja loppua työajalla. Ei kai miläänn toimialalla Suomessa teetetä työntkeijöillä jatkuvia ylitöitä. Tuollaiset klo 17 alkavat kokoukset ovat ihan "haista pa***" tyylistä kettuilua isännöitsijätyöntekijälle, kun kokous olisi pidettävissä klo 8-16 välillä vaikka niiden kuuluisien etäyhteyksien avulla.

      - Jos asiakas tilaa työntekijän ylitöihin, niin kai se tilaus menee työantajan kautta? En minäkän voi sairaalassa ilmoittaa sairaanhoitajalle, että "teet muuten tuplavuoron tähän kohtaan ja katsot minun perääni". Kai sen työaikalistan laatii ihan joku muu kuin asiakas! Jokainen hallituksen PJ, joka haluaa isännöitsijän istumaan kokousta klo 17 alkaen voi ottaa yhteyttä työntekijäisännöitsijän työantajaan, jota kautta työnantaja tiedustelee työntekijäisännöitsijän halukkuutta ylitöiden tekoon. Jos työntekijää ei huvita olla ylitöissä klo 17-19, niin työantajalla ei kai ole muuta vaihtoehtoa kuin muuttaa sen päivän työaika olemaan klo 11-19. Se on ainut keino saada työntekijä iltatöihin. Klo 8-16 työpäivää tekevä ei voi istua iltakokouksia.

    • Anonyymi

      Tämä on taas tämä työhönsä kyllästynyt isännöitsijä joka ei ole sisäistänyt palveluammattia.

    • Anonyymi

      Mutta tämän palstan aktivointi sujuu mallikkaasti !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      71
      2328
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2113
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1728
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      42
      1537
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1467
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1429
    8. 52
      1298
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      73
      1254
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe