Tätä unesi tarkoittaa, parhaat unitulkinnat

Anonyymi

Linja-auto: Unessa nähty linja-auto tai sillä matkustaminen/sen ajaminen liittyvät alitajuisiin ja tiedostamattomiin, joskus tiedostettuihin toiveisiisi koskien etenemistä seksikumppanin löytämisessä tai mikäli sinulla jo sellainen on, suhteen syventämisessä. Mikäli linja-auto peruuttaa unessasi, voi se tarkoittaa tarvetta tarkastella taakse jäänyttä, kenties kivuliastakin seksisuhdettasi.

Hissi: Unessa nähty hissi tai sillä kulkeminen liittyvät alitajuisiin ja tiedostamattomiin, joskus tiedostettuihin toiveisiisi koskien etenemistä seksikumppanin löytämisessä tai mikäli sinulla jo sellainen on, suhteen syventämisessä. Mikäli hissi kulkee unessasi alaspäin, voi se tarkoittaa tarvetta tarkastella taakse jäänyttä, kenties kivuliastakin seksisuhdettasi. Mitä kovempi vauhti sen voimakkaampi on tarpeesi. Kuuntele, mitä alitajuntasi haluaa sinulle kertoa. Mikäli et pääse hissistä ulos tai hissi jumiutuu kerrosten väliin, on seksisuhteesi jumissa.

Karhu: Unessa nähty karhu liittyy alitajuiseen ja tiedostamattomaan, joskus tiedostettuun toiveeseesi koskien etenemistä seksikumppanin löytymisessä tai mikäli sinulla jo sellainen on, suhteen syventämisessä. Mikäli pakenet karhua unessasi, voi se tarkoittaa tarvetta tarkastella taakse jäänyttä, kenties kivuliastakin seksisuhdettasi tai tarvettasi pyristellä vapaaksi nykyisen tai entisen seksisuhteesi kahleista.

Kahvi/kaatunut kahvi: Unessa nähty kahvi liittyy alitajuiseen ja tiedostamattomaan, joskus tiedostettuun toiveeseesi koskien etenemistä seksikumppanin löytymisessä tai mikäli sinulla jo sellainen on, suhteen syventämisessä. Mikäli kaadat kahvikupin tai kahvia läikkyy unessasi, voi se tarkoittaa tarvetta tarkastella taakse jäänyttä, kenties kivuliastakin seksisuhdettasi tai tarvettasi pyristellä vapaaksi nykyisen tai entisen seksisuhteesi kahleista.

Villasukat: Unessa nähty sukkapari liittyy alitajuiseen ja tiedostamattomaan, joskus tiedostettuun toiveeseesi koskien etenemistä seksikumppanin löytymisessä tai mikäli sinulla jo sellainen on, suhteen syventämisessä. Mikäli sinulla on unessasi vain toinen sukka, voi se tarkoittaa tarvetta tarkastella taakse jäänyttä, kenties kivuliastakin seksisuhdettasi tai tarvettasi pyristellä vapaaksi nykyisen tai entisen seksisuhteesi kahleista.

Käärme: Unessa nähty käärme liittyy alitajuiseen ja tiedostamattomaan, joskus tiedostettuun toiveeseesi koskien etenemistä seksikumppanin löytymisessä tai mikäli sinulla jo sellainen on, suhteen syventämisessä. Mikäli pakenet käärmettä tai se pistää sinua unessasi, voi se tarkoittaa tarvetta tarkastella taakse jäänyttä, kenties kivuliastakin seksisuhdettasi tai tarvettasi pyristellä vapaaksi nykyisen tai entisen seksisuhteesi kahleista.

Kyyhky: Unessa nähty kyyhky liittyy alitajuiseen ja tiedostamattomaan, joskus tiedostettuun toiveeseesi koskien etenemistä seksikumppanin löytymisessä tai mikäli sinulla jo sellainen on, suhteen syventämisessä. Mikäli pakenet kyyhkyä unessasi, voi se tarkoittaa tarvetta tarkastella taakse jäänyttä, kenties kivuliastakin seksisuhdettasi tai tarvettasi pyristellä vapaaksi nykyisen tai entisen seksisuhteesi kahleista. Lentää vapaana kuin taivaan lintu.

Karvainen mies: Unessa nähty karvainen mes liittyy alitajuiseen ja tiedostamattomaan, joskus tiedostettuun toiveeseesi koskien etenemistä seksikumppanin löytymisessä tai mikäli sinulla jo sellainen on, suhteen syventämisessä. Mikäli pakenet karvaista miestä unessasi, voi se olla flash back jostain asematunnelissa tapahtuneesta.

Häät: Unessa nähty hääjuhla tai siihen valmistautuminen liittyy alitajuiseen ja tiedostamattomaan, joskus tiedostettuun toiveeseesi koskien etenemistä seksikumppanin löytymisessä tai mikäli sinulla jo sellainen on, suhteen syventämisessä. Mikäli pakenet häistäsi unessasi, voi se tarkoittaa tarvetta tarkastella taakse jäänyttä, kenties kivuliastakin seksisuhdettasi tai tarvettasi pyristellä vapaaksi nykyisen tai entisen seksisuhteesi kahleista.

Seksi anopin kanssa: Painajainen, ei muuta.

Rintaliivit: Unessa nähdyt tissiliivit liittyy alitajuiseen ja tiedostamattomaan, joskus tiedostettuun toiveeseesi koskien etenemistä seksikumppanin löytymisessä tai mikäli sinulla jo sellainen on, suhteen syventämisessä. Mikäli poltat tissiliivit unessasi, voi se tarkoittaa tarvetta tarkastella taakse jäänyttä, kenties kivuliastakin seksisuhdettasi tai tarvettasi pyristellä vapaaksi nykyisen tai entisen seksisuhteesi tai naiseutesi kahleista.

Alastomuus julkisella paikalla: Unessa nähty julkinen nakuilu liittyy alitajuiseen ja tiedostamattomaan, joskus tiedostettuun toiveeseesi koskien etenemistä seksikumppanin löytymisessä tai mikäli sinulla jo sellainen on, suhteen syventämisessä, jopa julkistamisessa. Mikäli pakenet alastomuuttasi, yrität peitellä sitä unessasi, voi se tarkoittaa tarvetta tarkastella taakse jäänyttä, kenties kivuliastakin seksisuhdettasi tai tarvettasi pyristellä vapaaksi nykyisen tai entisen seksisuhteesi kenties hävettävistä muistoista.

5

1016

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      no okei ku oot selvästiki joku guru nii mitäs se meinaa ku nään jatkuvasti unta haluttomuudesta,?

      • Anonyymi

        Haluttomuudesta? Tulkitsen, että näet unta, jossa et siis halua harrastaa seksiä? Hmm, pahempi juttu, sillä unesi kertoo alitajuisesta ja tiedostamattomasta, joskus tiedostetusta toiveestasi koskien etenemistä seksikumppanin löytymisessä tai mikäli sinulla jo sellainen on, suhteen syventämisessä. Vastakkainen uni voi tarkoittaa tarvetta tarkastella taakse jäänyttä, kenties kivuliastakin seksisuhdettasi tai tarvettasi pyristellä vapaaksi nykyisen tai entisen seksisuhteesi kahleista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Haluttomuudesta? Tulkitsen, että näet unta, jossa et siis halua harrastaa seksiä? Hmm, pahempi juttu, sillä unesi kertoo alitajuisesta ja tiedostamattomasta, joskus tiedostetusta toiveestasi koskien etenemistä seksikumppanin löytymisessä tai mikäli sinulla jo sellainen on, suhteen syventämisessä. Vastakkainen uni voi tarkoittaa tarvetta tarkastella taakse jäänyttä, kenties kivuliastakin seksisuhdettasi tai tarvettasi pyristellä vapaaksi nykyisen tai entisen seksisuhteesi kahleista.

        hä? mä kyllä seukkaan, eli en etsi miestä.
        näen unta etten haluu maksella veroja!!!


    • Anonyymi

      otin jopa yhteyttä selvänäkijään mut sillä oli sama virsi ku sulla eli et olis seksistä puute.mut ku ei oo. emäntää pitää välillä ihan toppuutella ku se käy kuumana ku hellan koukku , siis meikäläiseen
      en tiä miten joku voi olla noin rakastunut liki 20 vuoden jälkeen , täytyy olla jotain vikaa geeneissä tai sit se on pimahtanu.

    • Anonyymi

      Kiitos! En oo nauranu pitkään aikaan näin makeasti

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1448
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1002
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      751
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      715
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      697
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      670
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      659
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      644
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      64
      608
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe