50cm-liesi kumpi kannattaa ostaa keramisella tasolla oleva vai tavallisilla levyillä oleva? Mitkä ovat kummankin lieden hyvät ja huonot puolet?
50cm-Liesi -Kumpi?
11
164
Vastaukset
- Anonyymi
Kyselyn pointti?
- Anonyymi
Ei kumpikaan vaan induktio tietysti
- Anonyymi
Keraaminen taso kai se on induktiossakin?
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Keraaminen taso kai se on induktiossakin?
No joo, mutta puhekielessä liesityypeissä kuitenkin erikseen induktioliesi ja keraamiset tasot.
- Anonyymi
Itse olen ollut tosi tyytyväinen keraamiseen (eli lasi) tasoon aiemman perinteisen jälkeen. Näyttää tyylikkään simppeliltä ja pysyy helpommin siistinä ainakin minun kokkauksilla. Talouspaperin ja tiskiainetilkan kanssa lähtee yleensä kaikki rasvatahrat. Jostain alumiinipaistinpannusta kai jää välillä pientä rantua, mutta nekin lähtee tason puhdistusaineella jonka sain hellaa ostaessa kaupan päälle - tuon käsittelyn jälkeen taso näyttää aina uudenveroiselta. Helposti näkee mikä vastus on kuumana kun langat hehkuu punaisena lasin alla, joten ei ainakaan unohdu päälle.
- Anonyymi
Eikös noissa ole sellainen ominaisuus että "levy" ei kuumene jos siinä ei ole kattilaa?
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Eikös noissa ole sellainen ominaisuus että "levy" ei kuumene jos siinä ei ole kattilaa?
Puhut induktiotasosta, katso yläpuolella oleva keskustelu. Minulla ei ole induktiotasoa vaan tavallinen vastuksilla toimiva keraaminen taso eli vastukset hehkuu punaisena lasin läpi (toki ei jatkuvasti vaan lämpötilasäädön/termostaatin mukaan pätkien).
- Anonyymi
Vanhanmallinen valurauta on helppo ylläpitää!
- Anonyymi
Keraaminen taso on tyylikkäämpi ja PALJON helpompi pitää puhtaana. Ainoa vaatimus on, että roiskeet siivotaan tuoreeltaan - se hoituu kostealla rätillä ja liesitason puhdistusaineella. Jos lian antaa palaa kiinni, niin sitten raavitaan ja jynssätään huolella.
Perinteisen lieden jynssääminen on vaivalloisempaa ja siinä tarvitaan montaa eri vehjettä (teräsvillaa yms.) ja ainakin ajan mittaa tulee vielä tarve viimeistellä kulahtaneet levyt liesimustalla. Aikaa kuluu ehkä 20x se mitä liesitason pyyhkäisyyn. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Keraaminen taso on tyylikkäämpi ja PALJON helpompi pitää puhtaana. Ainoa vaatimus on, että roiskeet siivotaan tuoreeltaan - se hoituu kostealla rätillä ja liesitason puhdistusaineella. Jos lian antaa palaa kiinni, niin sitten raavitaan ja jynssätään huolella.
Perinteisen lieden jynssääminen on vaivalloisempaa ja siinä tarvitaan montaa eri vehjettä (teräsvillaa yms.) ja ainakin ajan mittaa tulee vielä tarve viimeistellä kulahtaneet levyt liesimustalla. Aikaa kuluu ehkä 20x se mitä liesitason pyyhkäisyyn.Induktioliedessä ei ole tuota ongelmaa, lähtee aina rätillä pyyhkimllä eikä polta itseään.
- Anonyymi
Induktio on aivan ehdoton, en edes harkitsisi mitään muuta. Vuokra-asunnossa pakko tyytyä eriliseen induktiolieteen.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kalajoen hukkuneet pojat olivat tummaihoisia
Jälleen kerran, hukkuneet tai heikon uimataidon vuoksi vaaraan joutuneet olivat muita kuin suomalaisia. Turha viisastell2094646- 1882606
- 671532
Minkä asian haluaisit muuttaa kaivatussasi?
Mikä kaivattusi luonteessa tai ulkonäössä ärsyttää sua?961210- 1261134
Jos kaivattusi on perääntynyt lähestyessäsi
jossain tilanteessa, ymmärrätkö miksi hän saattoi tehdä sen?1071130Kohta katson sun kuvaasi
ja päästän ajatukseni liitämään. Jo kuvasi näkeminen rauhoittaa, ja pistää hyrräämään vähän muutakin. Ihanan kaunista sa91122- 711081
Ahneus iski Fazeriin, suklaalevy kutistuu 180 grammaan
Kun mikään ei riitä. Shrinkflaatio. Mitä isot (Marabou) edellä, sitä pienet (Fazer) perässä. Pienikin voi siis olla a1381060- 109989