En olisi vaimostani uskonut

Anonyymi

Vaimoni on hoitsu ja oli parhaillaan iltavuorossa, katselin ajankulukseni netistä pornoa ja ihailin kuinka nuori vaaleaverikko oli pieni peppu pystyssä sängyllä ja taustalla hääräili äänestä päätellen kaksi kollia.
Naisesta ei näkynyt kuin kiimainen vaalea peppu ja pillu joka oli tosi nuoren näköinen ja varmaan melko käyttämäton pääellen että mikään ei repsottanut ja oli pelkkää tiukkaa viivaa ja nyt ilmeisesti tämä otti kameran ja kuvasi tissien välistä alaspäin.
Tyttö levitti jalat levälleen ja kohtahan kuvassa olikin helvetin iso käyrä kyrpä joka heilui kuvassa miehen tunnustellessa tytön pillua ja sormien märkyydestä päätellen oli pillu aivan kiimainen mehut varmaan vuotivat valtoimenaan. Vähän kateellisena katsoin miehen varustusta joka nyt lähtikin lähestymään tytön suuta keikkuen ja tatti tulipunaisena valutti kiimanestettä, tyttö avasi suunsa ja kohtahan kulli oli melkein puolet mitastansa tytön nielussa, yskäisi, mutta imutus jatkui, kunnes kulli keikkuen laskeutui takaisin alapäähän. Mies hieroi tattiosalla tytön pillua kuin ärsyttääkseen ei pannut sitä kuin hieman huulille, mutta märkänä oli nyt koko tattiosa pillun kiimamahlan venyessä, nyt vasta huomasin kuinka käyrä se oli.
Yllätyin kun tyttö sanoikin selvällä suomen kielellä, paa jo sissään pliis, paa, mies totteli ja alkoi työntämään paksua kaluaan tytön sisään, likka huokaisi äänekkäästi kun kulli alkoi hitaasti painumaan kiimaiseen vittuun, tyttö kuvasi nyt lähikuvaa jossa näkyi kun nuori pillu avartuu ja on erittäin tiukkana kalun varressa joka jatkoi sisäänmenoaan.
Nyt tyttö parkaisi kuuluvasti ja jalat vapisivat kullin mentyä aivan pohjaan asti ja nythän vasta pillu tiukkana oli kalun juuren ympärillä joka oli helvetin paksu.
Tyttö hieman toppuutteli ja koitti miehen vatsasta työntää miestä poispäin, mutta mies vain painoi lisää vartta sisään, tyttö huokaisi ja äänestä päätellen melkein itki.
Kalu vetäytyi hitaasti ulos ja paukutti sillä tytön alavatsaa, jättimäinen terska oli kuin iso nuija ja tytön alavatsa vain kumahteli äänekkäästi, tyttö parahti äänekkäästi, kun mies työnsikin rajusti kullin aivan pohjaan asti ja nyt vasta huomasin kuinka käyrä kalu näkyi tytön alavatsassa melkein navan kohdalla käyrän kullin pyrkiessä ylöspäin.
Tahdin kiihtyessä, tyttö alkoi inisten antamaan vastapotkuja pepullaan ja kameran kuva alkoi täristä, varmaan orkun alkaessa tulla kuvaaminen herpaantui välillä.
Kulli alkoi kiihdyttämään tahtiaa, tytön sievät jalat alkoivat vapisemaan, teki varmaan erittäin hyvää, äijä kiihdytti tahtiaan, pillu maiskahteli ja isot pussit alkoivat hakkaamaan märkää peppuvakoa, älä laske sissään, älä laske sissään, tyttö huusi hengästyneenä, mutta samassa kalu jo alkoi nytkähtelemään ja eläimillesen huudon säestämänä laskemaan hirveällä paineella spermaa pillunpohjukkaan. Spermaa syöksähteli jo pillustakin vaikka oli tiiviisti kalun ympärillä, "stefa" siis vuosi, heh ja ruiskinnan loputtua mies veti nopeasti kullin ulos, pilluhan jäi selvästi toviksi auki maiskahduksen jälkeen ja hitaasti nytkähdellen alkoi umpeutua pumpaten nykäyksittäi paksua spermaa ulos klöntteinä.
Kullin tultua ulos, lähti siitä vielä kaksi ruiskausta tytön nöpöttäville nänneille joita likka hieroi sormillaan ja nyt vasta huomasin että sen sormessa olikin aivan samanlainen sormus kun vaimollani on, epäilykseni heräsi ja kelasin takaisin otosta.
Huomasin kuinka samanlainen pieni luomikin oli navan vasemmalla puolella ja kuinkas sattuikaan, pillunkarvatkin olivat hieman punertavat, kun vaimollani, ei voi olla totta?
Yllätykset jatkuivat, vieläkin orkusta nytkähtelevän märän kullin alkaessa veltostumaan spermatippa edelleen herkkutatissa, ei kovinkaan paljon pienentynyt ja mies alkoi sovittaa sitä uudelleen kiimaiseen pilluun ja menihän se sinne puolivelttonakin kun liukas oli. Mies alkoi uudelleen kiivastahtisen panon ja melkoisen pian veti sen ulos ja uusi lasti lähti purkautumaan, lentäen kaikki tisujen väliin.
Huh, huh, tyttö huokaisi hengästyneenä, mutta taas uusi yllätys tuli, kun joku huusi samassa huoneessa, että joko on valmista siellä, samassa kuvaan ilmestyi selvästi ulkomaalaisen näköinen tummahko mies, jolla mustahko kulli oli täysin juhlakunnossa.
Tyttö levitti uudelleen jalkansa ja alkoi taas kuvaamaan kuinka musta kalu rajusti meni sisään ja nyt vasta alkoi eläimillenen pano, tahdin vain kiihtyedssä tyttö alkoi saamaan uutta orkkua ja taas kuva alkoi heilumaan mustan junan kiihdyttäessä tahtiaan. pillu maiskahteli äänekkäästi. Tyttö otti kullista kiinni, meni varmaan liian syvälle ja koitti rajoittaa iskujen pituutta ja taas huomioni kiinnittyi tytön sormukseen ja nyt olin jo melkoisen varma, että pikku vaimoanihan siinä naidaan oikein kunnolla.
Musta mies laski lastin sisälle karjaisten ja kullin vetäydyttyä se alkoi lähestymään työn suuta jota alkoi inisten imenään, viimeisiä spermatippoja imi.
Muistelin kuinka pikku vaimoni oli puoli vuotta sitten ollut hesassa 2 viikon koulutuksessa ja kaikki alkoivat täsmätä, saisi vähän.....jatkuu...

13

10143

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olipa tylsää tekstiä...

    • Anonyymi

      Vaikka toi nyt oli joku novelli niin miesten pitäis just sen tattiosan kanssa aluks varoa se sisäänmeno ja kaks ensimmäistä vetoa. Yleensä vasta kahden liikkeen jälkeen vagina pääsee fyysisesti mukaan asiaan ja yhdestäkään naisesta alkaa tuntumaan hyvältä.

    • Anonyymi

      Hirmu kovat työnnöt todellakin sattuvat alavatsaan niin, että kaikki lihakset tärisevät.

    • Anonyymi

      Miks miehen pitää loppuvaiheessa olla äärettömän kovakourainen ja raju, eikö sitä voimaa voi säädellä?

    • Anonyymi

      Joo miehillä menee puolivelttona se on totta ja jännittäjälläkin kun ei alkuun meinaa onnistua mut jos saa puolivelttona sisään niin mies kovenee hyvin äkkiä täyteen kuntoon ja seksistä tulee tosi kestävää, pentua paisuukin emättimessä tosi paksuksi, naisesta aivan huipputunne.

      • Anonyymi

        pentua = penis


    • Anonyymi

      Mikä filmi kyseessä?

      • Anonyymi

        Kesäpäivä Kangasalla.


    • Anonyymi

      Aloittaja suoltaa näitä tarinoita yhtenä kybänä, mutta vois vähän vetää henkeä ja jäsennellä noita juttujaan.
      Tuo yhtenä nauhana ja yhtään miettimättä on ihan puisevaa.

      • Anonyymi

        Ei voi olla, kun tuo keskiosan lääh-puuh -vaihe vie kirjoittajan niin mennessään, että ei ehdi lauseita lopettaa, kun seuraavaa jo pukkaa näppäimiltä. Lehdestä kopsatut on toimituksen editoimia ja kirjoituksellisesti viimeistellympiä kuin tämä sinänsä ansiokas kirjoitus.


    • Todella nautinnollinen juttu. Toivottavasti kirjoitat lisää.
      Tuleeko miehet teille viikonlopuksi kylään?

    • Anonyymi

      Tylsää oli tekstinä! Opetelkaa naimaan nauttien molemmat....

    • Anonyymi

      Ihan jees stoorii.

    Ketjusta on poistettu 24 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      20
      1283
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1163
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1161
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1147
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1144
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe