Kymiring , ja taas peruutuksia

Anonyymi

Kymiringiltä peruttiin lisää tapahtumia – ratayhtiö vakuutti muuta vielä toukokuussa



https://www.iltalehti.fi/muutlajit/a/c0b4165d-d778-4719-9f03-191c645ee6a6

Jaa, herra toimituskohtaja piilottanut verotietonsa 😁

Oisko rakennusrahat valunu johtajan omaan taskuun 🤣

Palkka 7 254 €/kk
Kunnanjohtaja Riku Rönnholm

Luuletteko että toimitusjohtaja Riku Rönnholm tekisi johtajan hommia pienemmällä palkalla 🤣

Mutta tottakai johtaja on palkkansa ansainnut vaikkei osakkaan hommiaan.

Ei uskoisi että Suomessa rakennetaan isoja tehtaita käyttökuntoon 2-3 vuodessa, mutta Riku ei saa johtamistyylillään valmiiksi yhtä asfalttirataa samassa ajassa, kunnon tumpelo 🤣

Meidän miesten kesken, Riku on yhtä huono johtaja kuin Putin.


Olisiko aika vaihtaa kymiringin johtajaa ?

9

1064

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jos kuuluisin kymiringin hallitukseen niin äänestäisin Rikun pihalla, mutta kun se kuiteskin tarjoaa hyvät saunaillat bonarit hallituksen jäsenille niin antaa herran jatkaa johtajana.

      Kyllä myö motogp kisa saadaan järjestettyä 2024

    • Anonyymi

      Teistä miehistä tiedä, mutta Putin on ihan jees johtaja, parempi kuin maansa pettänyt ninistö, joka kähvelsi Suomen na toon ilman kansanäänestystä. Mutta Kiitos Iitin kunnalle, että Kymirinki on hyvä laskeutumisalusta Venäjän sotilashelikoptereille tänä kesänä. Niin, kohta siellä Kouvolan torilla marssii venäläiset paraatijoukot, kelpaa niitä suoria rivejä Suomi katsella...

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Moto-GP:t unohdettu ikuisuuksiin. Yrityssaneerauksen päätös käräjäoikeuden käsissä päivän Hesarin mukaan. Radan kustannukset olleet noin 30 miljoonaa. Valmista ei tullut koskaan. Tuskin sinne hiekkamonttuun kukaan enää miljoonia euroja kippaa.

    • Anonyymi

      Kannattaisi varmaankin kysyä myös AKK:lta kuinka paljon alkuperäinen Kymiringin toimitusjohtaja M. Pietilä sai hukattua autourheilija harrastelijoiden euroja (ja kuinka paljon valui omiin taskuihin) , kun ampui kuin käärmettä pyssyyn aikoinaan hanketta AKK:n hallinnossa. Herätkää jo harrastajat, ei kaikkea kannata/pidä aina olla hyväksymässä. Tutustukaa hankkeisiin tarkemmin ja etupäässä niiden lobbaajiin ja "päättäjiin".

    • Anonyymi

      Kymiringistä tulee mieleen, että näyttäisi tämä AKK Motorsport yhtiöineen (AKK Sports Oy) olevan yhteiskunnalle kallis ja mielenkiintoinen apparaatti:

      Arvioita AKK-kokonaisuuden luvuista julkisten tietojen perusteella:

      - korona-avustukset ainakin 100.000 euroa järjestön taustayhtiölle?
      - veronmaksajain rahoittamat OKM:n järjestöavustukset n.300.000 euroa vuodessa (järjestöön pumpattu järjestöavustuskertymä järjestön historian aikana noin 5-10 miljoonaa euroa)?
      - veronmaksajain (OKM) Kymiring-avustukset ym. 5 - 10 miljoonaa?
      - lisäksi muut erilliset projektituet, avustukset yms. x euroa?

      En liene väärässä, kun totean, että nämä jopa kymmenet miljoonat lienevät kaivoon heitettyä rahaa, jota veronmaksaja eli sinä tai minä emme saa takaisin emmekä ole niistä myöskään matkan varrella juurikaan hyötyneet. Jos olet toista mieltä, kerro mielipiteesi vapaasti. Muutan faktojen pohjalta mielelläni kantani.

      Harmillista jaetuissa suurissa avustussummissa on se, että AKK:lle jaetusta rahasta vain vähemmistöosa on edennyt autourheilua harrastaville, esimerkiksi nuorille tai lapsille. AKK on yhteiskunnan rahanjaossa veronmaksajain kukkarolla liukkaasti liikuskeleva iso kita, jolle mikään ei riitä ja joka siivilöi taitavasti tukieurot järjestelmän omiksi voiteluaineiksi. Kun katsoo julkisia rekisteritietoja voi havaita, että käytännössä AKK kerää osakeyhtiöönsä pääomat ja ilmeisesti näyttää ry:n puolella sellaisen tuloksen, joka menee läpi ry:n toimintaa rahoittaville. Ja rahaa tulee. Faktisestihan oikein olisi, että tämä osittain yleishyödyllisyyden eduista nauttiva kokonaisuus ei saisi polttoaineekseen yhteiskunnan rahaa, vaan sen itse asiassa tulisi maksaa verot toteuttamastaan voitollisesta liiketoiminnasta, jota se auktoriteettien mandaatilla monopoliroolin ja yhtiön suojassa toteuttaa. Verottaja kuitenkin sallii tämän tapahtuvan.

      Irvokasta oli myös se, että viime kesänä AKK ajatti venäläisiä kuskeja Jyväskylän MM-rallissa. Kysyä sopii, onko niin, että järjestön johtajilla on oligarkkien öljykaupan sektorilla niin hyviä kavereita, että venäläiskuskien ajattaminen kisassa oli suorastaan kunnia-asia? Mene ja tiedä, mutta pehmeä ja hampaaton Olympiakomitea katsoi asioita varsin löyhästi läpi sormien - ehkä kuitenkin pikkurillin puolikkaalla heristellen? Kisan isännistössä (board of patrons) lienee samaan aikaan istunut oman maakunnan opetusministeri Honkonen joka hyväksyi kaiken? Sen jälkeen muistelen, että Honkonen hurskasteli venäläisten sulkemisesta urheilun arvokisoista kuin mitään ei olisi tapahtunut ja jakoi myöhemmin jälleen AKK:lle yhteiskunnan tuet kuin mitään ei olisi tapahtunut. Tyylipuhdasta seteliselkärankaisten touhua? Mieleen tulee myös kysyä se, oliko tällä (paineisella) tilanteella vaikutusta siihen, että AKK:n lyhyen aikaa palvellut toimitusjohtaja siirtyi kisan jälkeen muihin hommiin kun taas järjestön puheenjohtaja sen sijaan porskuttaa samanaikaisesti sekä yhdistyksen että yhtiön hallituksen peräsimessä.

      Surullista on, että AKK:n organisaatiota pöhötetään vuodesta toiseen veronmaksajain rahoilla ja tämän annetaan jatkua. Bisnestä tehdään yleishyödyllisyyden eduista nauttien ja sen lailliset kriteerit kirkkaasti ohittaen. Johtajat nauttivat pulskista eduista ja palkoista. Voitot laskutetaan taitavasti konsernin yhtiöön kontrollin ulottumattomiin. OKM on pehmeä ja kyvytön valvomaan lipeviä ja liukkaita liikemiehiä ja syytää vuodesta toiseen veronmaksajien rahoja tähän pohjattomaan myllyyn. Rahaa järjestölle ja sen yhtiölle pumppaavat tynnyrikaupalla hätäpäissään myös Jyväskylä ja Keski-Suomen liitto, jotta MM-ralli ei siirtyisi muualle ja päristely saisi jatkua.

      Historiastahan me olemme havainneet, että AKK on ollut melkeinpä se viimeisin taho, jolta olisi löytynyt moraalia tai selkärankaa pitää aisoissa moottoriurheilussa rehottavaa tupakkamainontaa ja sen lieveilmiöitä. Moottoriurheilu on AKK:n tuella itse asiassa tarjonnut vuosien varrella parhaimmat väylät, joiden kautta tupakkamainonta on saatu journalististen väylien kautta kuluttajien tietoisuuteen samaan aikaan, kun yhteiskunnan muut mainoskanavat tupakkamainonnalle ovat olleet lainsäätäjien tekemän työn kautta tukossa. Tupakan piilomainonta on tapahtunut mediaväen ja -talojen hiljaisella hyväksymisellä. Ristiriitaisesta tilanteesta huolimatta OKM:n rahahanat ovat olleet AKK:lle ja moottoriuheilulle auki vuodesta toiseen ilman kritiikkiä. Tupakkamiljonäärejä on pidetty kuin kukkaa kämmenellä ja eikä nollaveroa Monacoon maksaviin "kunniakansalaisiin" ole kohdistettu juurikaan arvostelua.

      Kuten näet, asiassa on paljon ihmeteltävää ja oikaistavaa. OKM:n ja maakunnan ministereiden ja kuntien tuella & löperön toiminnan saattelemana sama mylly pyörii ja pyörii...

      Moottoriurheilun ympäristö- ja turvallisuuskysymyksistä, harrastamisen yhteydessa Suomessakin aiheutuneista kuolemista ja vammautumisista & vinoutuneista yhteiskunnallisista malleista ei viitsi kirjoittaa: niistä kun syntyisi romaani...

    • Anonyymi

      Kyllä sen verran suolainen ja katkera on tämä Kymiring-case, että tilille pitää saada myös kuuluisa moottoriurheiluhenkinen kansanedustaja Timo Heinonen, joka junaili Kymiringille hämmästyttävät miljoonat ja taas miljoonat eurot! Ja nehän menevät tässä konkurssissa kuin kankkulan kaivoon. Jurppii kuin pientä eläintä, kun kukaan ei vahdi meidän veronmaksajain etuja, kun moottoriurheilufanaatikot ja -päättäjät vievät OKM:n päättäjiä kuin pässiä narussa! Aivan käsittämätöntä!!!

      • Anonyymi

        Samaa mieltä. Sinne konkurssiin suhmuroitiin rahaa vaikka kuinka paljon ja tulos nähtävissä. Itse en ole Heinosta äänestynyt vaaleissa sen jälkeen kun hän lähti tähän kymiring konkurssi pelleilyyn mukaan.


    • Anonyymi

      AKK:n johto, Mahonen, Sohlberg, Bitter ja koko muu jokkistason porukka on saatava vastuuseen heppoisista suunnitelmistaan ja puheistaan. Miehet vaihtoon ja äkkiä - ellei ole jo vaihdettu!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      2021
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1932
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1515
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1204
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1163
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1138
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1127
    Aihe