Hybridiarena tuntuu vanhempien kukkarossa

Anonyymi

Ihmeellistä ettei esim Kepari ole tehnyt kunnollista selvitystä paljonko hybridiareena nostaa seurojen kenttävuokria ja sitä kautta vanhempien maksuosuutta lasten harrastuksista. Muualta Suomesta löytyy kyllä järkyttäviä esimerkkejä siitä miten seuroja joutunut jopa konkurssin partaalle maksamattomien sali- ja kenttävuokrien takia. Nyt kun homma menee kesätauolle on viimeinen hetki nostaa tämä asia keskusteluun ja selvitykseen!!

22

74

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Johan se tämä yksi ressukka ilmoittanut ettei tarvita areenoita. PISTE. TÄMÄ ON FAKTA. Ei ole ennenkään ollut Kokkolassa hypritiä ja valorahat on säästetty!!!!

    • Anonyymi

      Näillä hinnoilla ja suhdanteilla rakentaminen siirtyy hamaan tulevaisuuteen.Diihen mennessä kokkolalais seurat on konkannu .Voi olla että hanke ei edes etene ja pistetään pöytälaatikkoon pölyyntymään .

    • Anonyymi

      Eihän seurojen ole pakko käyttää areenan palveluita.

    • Anonyymi

      No miksi se areena sitten rakennetaan? Monumentiksi matkailijoille? Äly hoi...

    • Anonyymi

      Kokkolassa moni seura on velkaa salivuoroista.Ja hinnat ovat naurettavan halvat.Niistäkään ei seurat selviä,niin miten sitten uuden areenan vuokrista jotka ovat jotain aivan muuta kuin nykyiset .

    • Anonyymi

      Kokkolaan ei vaan ole mitään järkeä investoida mihinkään, kun vertaa esimerkiksi Vasaan , Ouluun tai Seinäjokeen.

    • Anonyymi

      Just niin, millä rahalla seurat aikoo vuokrat maksaa? Miten kävi esimerkiksi Vaasassa! Eikö tämä hankkeen puuhahenkilö vois nyt lyödä laskemia pöytään!! Muutama esimerkkitapaus. Helppoa pitäisi olla koska seuroissa kyllä tiedetään, paljonko käyttövuoroja esim. kaudessa syntyy. Nyt on selvitystyön paikka!

      • Anonyymi

        Hah, hanke nostettiin pöydälle, eikä se sieltä palaa. Sanoo Nurmen Pekka mitä sanoo...
        Saisi kaupunki edes aikaiseksi Kokkolan tärkeimmän hankkeen, jolla olisi pysyvyyttä, näköä ja kokoa. Kaikki olisivat tyytyväisiä ilman riidan riitaa, eikä se maksaisi maltaita:
        Tekojärvi, KOKKOJÄRVI Kaustarin rämeikköön, hah hah haaa!!!...
        JK Paljonko tämä "puuhahenkilö" on tullut jo nyt maksamaan. Olisin "puuhaillut" täysin ilmaiseksi, kuten olen kaupunkia kehittänyt jo 35 vuotta, saamatta edes kiitosta, puhumattakaan "lämpimästä kädestä"...


      • Anonyymi

        Hankkeen suunnittelu ei ole osaavissa käsissä .Mitään ei ole saatu aikaiseksi .Puhetta,kahvia ja pullaa.Ja lehti kirjoituksia .Siinä kaikki .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hah, hanke nostettiin pöydälle, eikä se sieltä palaa. Sanoo Nurmen Pekka mitä sanoo...
        Saisi kaupunki edes aikaiseksi Kokkolan tärkeimmän hankkeen, jolla olisi pysyvyyttä, näköä ja kokoa. Kaikki olisivat tyytyväisiä ilman riidan riitaa, eikä se maksaisi maltaita:
        Tekojärvi, KOKKOJÄRVI Kaustarin rämeikköön, hah hah haaa!!!...
        JK Paljonko tämä "puuhahenkilö" on tullut jo nyt maksamaan. Olisin "puuhaillut" täysin ilmaiseksi, kuten olen kaupunkia kehittänyt jo 35 vuotta, saamatta edes kiitosta, puhumattakaan "lämpimästä kädestä"...

        35 vuotta saamatta edes mitään järjellistä aikaiseksi, varmaankin tarkoitit?


    • Anonyymi

      Ne lapset joiden vanhemmat ovat niin rikkaita että heillä on varaa tukea lastensa harrastustoimintaa kuljettamalla heitä uusilla mersuilla ja bamareillaan ja audeillaam on varmasti varaa maksaa omasta pussistaan myös täysi hinta hybridihallin käytöstä,ei tarvitse kaikkien sen kustannuksia maksaa tuskin tuntuu näiden rikkaiden ja suurituloisten menoissa muutamat kymmenet eurot vuodessa yhtään miltään

    • Anonyymi

      Minä kyllä haluan että kaikkien perheiden lapsilla olisi varaa harrastaa, ei vain audi- ja bemariperheiden lapsilla. Ja nimenomaan näiden keski- ja pienituloisten perheiden lapset ovat vaarassa pudota harrastusten ulkopuolelle, jos harrastuksen hinta nousee liian kalliiksi. Ja tämä on iso vaara tässä hybridihommassa. Siksi niitä laskelmia pitäisi nyt saada tältä hankkeen vetäjältä. Ei se nyt vain riitä että yritetään olla hauska somessa!!!

      • Anonyymi

        Seurat on perseaukisia.Niillä ei ole varaa maksaa.En missään nimessä kannata hanketta.Jo alussa nähtiin.Ulkopuolista rahaa ei tullut .


      • Anonyymi

        2-3 euron tuntihinnoilla areena ei toteudu .


      • Anonyymi

        Haluan minäki että kaikkien lasten ja nuorten pitää saada tasa-arvoisesti harrastaa mutta niin se vain on aina että suurituloiset ja rikkaat ne korjaa kaikessa potin.niin käy nytkin ei pienituloisille ja köyhille jää ikinä mitään tässä ns demokraattisessa yhteiskunnassa jota mainostetaan koko maailmalle hyvinvointi Suomena,rikaat rikastuu ja köyhät köyhtyy entisestään ihan turhaa puhua pääministerin hallituksen johdolla luonnonsuojelusta ja demokratiasta ja samaa aikaa lennellä lentokoneella nahkatakissaan sekö on sitä demokratiaa ja luonnonsuojelua?


    • Anonyymi

      Jos nyt kuitenkin pysyttäisiin tämän otsikon aiheessa eli hybridiareenan taksoista ja siitä, onko seuroilla varaa maksaa. Vai menevätkö vuokrarästit perintään, hybridiareenan tilat jäävät vajaakäytölle ja sitten me veronmaksajat maksamme kiltisti laskun, kuten areenan käyttökustannukset. Oikeasti nyt vastuullisuutta tähän hommaan ja hankkeen edustajilta numeroita kehiin!

      • Anonyymi

        Varmasti suurilla urheiluseuroilla on millä maksaa esimerkiksi kokkolan urheiluseura,eihän ne natise pikkusummista ikinä ja valtionapua saa että henkselit vaan paukkuu.eli mikä on propleema? Se että kaikkin suurten urheiluseurojen pitäisi saada kaikki ilmatteeksi ja nyt kun vielä hinnat kallistuu niin mennään yhä enemmän valtion kukkarolle kerjuulle


    • Anonyymi

      Nyt pitäis kyllä olla vähän perillä ennen kuin tänne kirjoittaa valtionavuista tai muusta tuollaisesta. Paikalliset seurat esim. GIF, Kokkolan Veikot, Kpv, GBK, Nibacos, Jymy jne. ei saa penniäkään valtionapua salivuokriin. Kun puhutaan että seura maksaa tai ei pysty maksamaan salivuokria niin se tarkoittaa nimenomaa sitä, että nuo rahat pitää hankkia käytännössä kokonaan lasten vanhemmilta. Jos seurat tekee jonku yksittäisen käsiohjelman tai seuran lehden niin niistä ei montaa tonnia jää käteen kaikille joukkueille ja ryhmille jaettavaksi sali vuoroihin. Eli kun puhutaan siitä, paljonko seurat maksaa salivuoroja niin silloin puhutaan siitä, paljonko kokkolalaisten lasten vanhemmat maksaa salivuoroista rahaa omasta lompakostaan. Eli nyt kannattaa ensin ottaa selvää asioista ettei sotke niitä vain enemmän!!

      • Anonyymi

        Ei vanhemmilla ole varaa maksaa kuluja.Muutenkin kalliit lisensit ja seuramaksut kun kolme harrastaa .Kaupunki siis veronmaksajat maksaa loppupeleissä koko touhun .


    • Anonyymi

      Toivottavasti päättäjissä on joku joka vaatii niitä laskemia millaisia tuntivuokrat tulevat olemaan. Seuratkin voisivat niitä vaatia, koska nehän tässä lopulta joutuvat vastakkain maksujen kanssa. Tässä vaiheessa on hienoa suunnitella kaikenlaista, mutta nyt pitäisi olla viisautta selvittää nimenomaa sitä, mitä valmiin areenan käyttö seuroille ja lasten vanhemmille maksaa.

    • Anonyymi

      Asuminen Vaasassa on selvästi halvempaa kuin muissa isoissa kaupungeissa, ja kaupunki nauttii täystyöllisyydestä. Haasteena on kuitenkin työvoiman saatavuus.

    • Anonyymi
      UUSI

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

      ❤️ Tyttö, jolla on hellä kieli ja huulet -> https://cum4.fun/?/fi017456807ke

      🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      20
      1690
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1329
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      64
      1224
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1132
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1075
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1045
    8. Paske perse pillu

      Kulli seksi hiv
      Ikävä
      6
      1023
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1009
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      5
      1009
    Aihe