Neuvoja suurpetokeskukselle

Anonyymi

Aluehallintovirasto on lähettänyt teille selvityspyynnön eli kuulemisen saantitodistuskirjeenä. Sitä ei kannata lunastaa. Näin saatte vähintään pari-kolme viikkoa lisäaikaa kunnostusten tekemiselle ja valmistautumiselle selvityspyyntöön vastaamiselle. Avi joutuu lähettämään selvityspyynnön uudestaan saantitodistuskirjeenä tai laittaa asialle haastemiehen. Selvityksen tekemiseen kannattaa ehdottomasti palkata eläinsuojelulakia tunteva lakimies. Vaikka olisi asetettu määräaika vastaukselle, siihen voi hakea jatkoa. Jos selvityksen jälkeen avi lähettää uuden saantitodistuskirjeen, sitäkään ei kannata lunastaa, koska se sisältää tod.näk. määräyksen toiminnan lopettamisesta. Voi tosiin olla, että läänineläin- tai valvontaeläinlääkäri tuo määräyksen henk.koht. tarhalle. Taas muutama viikko lisäaikaa. Jos/kun määräys sulkemisesta tulee, siitä pitää heti, mieluiten samana päivänä, tehdä toimeenpanon keskeytyshakemus Pohjois-Suomen hallinto-oikeuteen ja pyytää hakemuksen välitöntä käsittelyä. Siis jos haluatte jatkaa toimintaa.

10

661

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kiitetään neuvosta, t fani

    • Anonyymi

      Suloa ja Juusoa ei ainakaan saa erottaa väkisin!
      Toivon hyvää ratkaisua koko Suurpetokeskuksen osalta. Sulo on jo iäkäs, mutta joku vastuullinen vetäjä jatkaisi toimintaa kun sille kuitenkin tuntuu tarvetta olevan. Ylimääräisen hömpän voisi jättää pois.

    • Anonyymi

      Selvityksessä pitää ensiksi vasta selvityspyynnössä esitettyihin kysymyksiin, ei muuta. Lopuksi voi esittää perusteluita sille, miksi suurpetokeskusta ei saa sulkea, siten kuin julkisuudessa on uutisoitu. Perusteluiksi nyt tehdyt ja tehtävät korjaustoimenpiteet sekä toiminnan muuttaminen säädösten ja viranomaisten ohjeiden mukaiseksi. Perusteluna voi käyttää myös Sulon vanhuutta ja että hän vetäytyy syrjään toiminnasta ja että uudet henkilöt tulevat vetämään toimintaa. Myös voi vedota tietämättömyyteen kaikista seikoista. Lisäksi tulee vedota luottamuksen suojaan, koska aikaisemmilla tarkastuskäynneillä ei ole asetettu pakottavia sanktioita eikä ole vaadittu yhtä mittavia korjauksia - on siis syytä olettaa, että toiminta voi jatkua kunhan puutteet korjataan. Eläintarhaluvan peruuttaminen olisi kohtuuton ja suhteessa asian laatuun ylimitoitettu toimenpide.

    • Anonyymi

      Eläimet ovat kuitenkin hyvinvoivia, ennen kaikkea karhut. Perusympäristö on kunnossa, vain rakenteet ja rakennelmat ovat olleet puutteellisia ja ne ovat korjattavissa. Suurpetokeskus avattaisiin vasta kun avi ja tukes ovat hyväksyneet sen käyttöönoton.

    • Anonyymi

      Joutaa se tuokin kiinni kun ei saa perustaa kaivoksia tai muutakaan tänne. Turhaa ajelevat jupit eteläsuomesta poltellen bensaa ja kattelemaan aitauksessa nököttäviä aneemisia nalleja. Pitää ajatella tässäkin kuten vihreät ;)

    • Anonyymi

      Ei pelkästään etelästä vaan ihan ympäri maailmaa. Itse monia ulkomaalaisia porukoita siellä käyttäny. Ja miksi pitää turisteja jupeiksi kutsua?? Nämä"jupit" tuovat todella monelle paikallisille leivän pöytään itseni mukaan lukien. Ilman näitä olis Kuusamo aika köyhä pieni kylä. Toivottavasti tämä karhutarha juttu saa onnellisen päätöksen. Niin Sulon kun niitten kaikkien eläimien kannalta

      • Anonyymi

        Niin, muutaman nallukan takia valtavat hiilidioksidipäästöt? Tämä on sitä luonnonsuojelua ja vihreyttä tulla katsomaan aidattuja häkkieläimiä?


    • Anonyymi

      Me halutaa, että Suurpetokeskus pysyy paikoillaa. Tahdomme jatkossakin retkeillä Suurpetokeskuksessa. On ollut hauska tutustua paikan karhuihin ja susiin, ilveksiin sekä muihin eläimiin. On idioottimaista kehitellä kaikenlaisia sepityksiä karhulan ja omistajan päälle, koittaen eliminoida koko kohde. Jos Suurpetokeskus loppuu, sitten emme tule enää retkeilemään Kuusamoon ja tuo rahojamme enää sinne.

    • Anonyymi

      Ne on poromiehet jotka karhutarhan kiinni painostavat laittamaan, veisivät ite kotieläimet maanteiltä välittömästi pois.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2640
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      91
      1976
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      39
      1511
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1038
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      67
      933
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      891
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      864
    9. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      860
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      775
    Aihe