Nuoret vei penkin

Anonyymi

Kyllä on härskiä touhua joillakin tietyillä nuorilla. Veivät nimittäin sinne niiden kaahailupaikalle Vapon alueelle vai mikä Nevel se nykyään onkin, vanhemman väen suosiman puistonpenkin Sortohaassa kävelytien varrelta. Olis syytä pitää näpit irti kaupungin omaisuudesta ja varmaan siellä kun on paljon valvontakameroita, näkisi kenelle tuostakin kunnia ja lasku kuuluu! Tietysti jos yksikin fiksu on joukossa, niin se penkki takaisin mistä se vietiinkin!

4

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niin aina, huomautin kerra penkin siirtämisestä, sain hyvän kasvatuksen saaneilta nuorilta vastauksen; " vittu vie ite vittu " toinen " vittuako se sulle kuuluu vittu "
      Minulla ei tuota kyseistä elintä ole, joten annoin asian olla.

      • Anonyymi

        Tuo oli arvattavissa. Isolla sakilla perseilevät ja leikkivät kovaa jätkää. Kotonakin on varmasti samantasoiset vain iältään heistä erottuvat p..kasakin edustajat antamassa elämänohjeita ja esimerkkiä.

        Muuten olisi oikein mukavaa antaa niille vähän oppia ja kasvatusta mutta vellihousut kaivavat heti puhelimet esiin kuvatakseen kuinka kauhea setä säikytti heidät niin että nyt tarvitaan terapiaa ja mielialalääkkeet. Ja laskun ja sanktiot saa se joka olisi hyvällä asialla.

        Tässä maassa on asiat ja oikeuskäytännöt täysin hukassa. Roskasakki saa hillua miten lystää ja loisia muiden verorahoilla tehden pelkkää vahinkoa. Samaa sarjaa kuin ne yhdet jotka vievät bensat maksamatta ja kun sitten omistaja ei avaa pumppuja niin hän on rasisti ja tarinan pahis. Kohta voi anarkia jyrätä lainkuuliaisuuden jos tämä meni vielä kauan jatkuu.

        Ja se penkki , se kun saadaan takaisin minne se kuuluu, niin pulttaus tai kettinki jolla puuhun kiinni. Tai sitten betonipaino niin saavat kukkakepit yrittää taas sen siirtämistä.


    • Anonyymi

      Täällä olikin oma ketju tälle asialle joten meni vähän väärään paikkaan tähän tarinaan kuuluva teksti vahingossa.

      Eli lyhyt tilannepäivitys:

      Noin viikko sitten lenkkikaverini kanssa päätimme että järjestetään penkki takaisin sen omalle paikalle. Kaveri soitti näistä penkeistä vastaavalle miehelle ja hän lupasikin että asia hoidetaan pikimmiten. No eilen iltalenkillä totesimme ettei ole siirtynyt penkki melkein viikossa mihinkään Neveliltä. Tänä aamuna uusi soitto, nyt tämän ensimmäisen pomolle. Vastaus oli häkellyttävää kuultavaa "No kun meillä on niin kova kiire ettei ole ehditty siirtämään. Ja muutenkin yleensä jos lähdetään siirtämään niin siirretään vasta kun pitää siirtää useampi kerralla, mutta voin mää viestiä tästä laittaa".

      Siis ei voi olla niin kiire, ettei viikossa ehdi autolla ajamaan sinne Nevelin pihaan ja kantaa muutamaa kymmentä metriä sitä penkkiä. Vai pitääkö kauankin odottaa että jossain päin Forssaa joku toinenkin penkki raahataan pois paikoiltaan ennen kuin "ehditään". Samat jampesterit kihnuttavat monet päivät puunrungoista pilkistäviä uuden oksan alkuja ja tahti on kyllä jotain ihan muuta kuin kiireistä. Tällaista täysin turhaa nyherrystä siis voidaan tehdä koko työpäivä, välillä toinen saattaa seistä vieressä ja lopulta jätetään risut maahan tuulen vietäväksi ellei sitten kolmas tule joskus traktorin kera poimimaan yhtä kahta jäljelle jäänyttä oksantynkää kerralla. Kyllä on kauhea kiire ja jälki surkeaa kun vähäkin vihreys pitää riipiä pois ja jäljelle jää metrikaupalla tyhjää paljasta runkoa!

      Pitääkö monia vaivoja potevien ikäukkojen itse se penkki siirtää vai onko ehkä aika ottaa tarkempaan tutkiskeluun mitä nämä "Forssa Vihreää Viihtyisyyttä" (tjsp) tekstein varustetuilla ajoneuvoilla kurvailevat palkatut oikein saavat aikaan?

      En toisaalta ihmettele maailmaa jo paljon nähneenä että lopputulos on tätä kun kyllin kauan töihin valitaan ne joilla on vähäisin pätevyys ja motivaatio mutta sopivimman puolueen jäsenkirja ja/tai suhteet oikeisiin henkilöihin.

      • Anonyymi

        Niin ja jos nämä arvoisat viranhaltijat kirjoitukset täällä näkevät ja vielä jopa vihdoinkin toimeen ryhtyvät, niin ottakaa nyt sitten mukaanne kettinkiä ja munalukko! Niillä saa sen penkin kätevästi kiinni vaikka sen alkuperäisen paikan vieressä olevaan koivuun tai lyhtypylvääseen jolloin ei tarvitse kohta taas todeta ettei kannata palauttaa paikoilleen kun nuoret veivät sen taas!

        Ja jos sitä vaivaa viitsittäisiin nähdä, niin sieltä Nevelin runsaasta kameravalvonnasta kyllä näkisi ketkä penkin siirsivät. Kukaan ei vaan nykyään viitsi enää tehdä kunnolla mitään!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6063
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3836
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      249
      2188
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1860
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1303
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1276
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      949
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe