Tecken som gifva tillkjänna at en qvinna tycker om coitus

Anonyymi

Luvun mukaan yhdynnästä pitävä kuumaluontoinen nainen, joka "mielellään sallii kiivetä päälleen", on nuori ja yli 14-vuotias. Hänellä on pienet mutta kuitenkin kohtuullisen kokoiset rinnat, jotka ovat "kohtalaisen kiinteät ja pyöreät, kuin kahta helmiäispalloa muistuttavat". Hänellä on tavallisilla paikoilla karvoitusta, joka on vahvaa ja kiharaista. Hän on myös vapaa ja rohkea puheissaan ja hänellä on kaunis ja voimakas ääni. Hän on mieleltään luja ja ylpeä eikä lainkaan säälivä. Hänellä on tuikkivat silmät, "jotka voivat hyvin houkutella herkkäuskoisen pojan kiipeämään hänen päälleen." Hän on enemmän laiha kuin lihava. Sellainen tyttö on halukas ja aina altis yhdyntään. Hänellä on vähän kuukautisvuotoa, ja toisinaan hänellä ei ole kuukautisia joka kuukausi kuten muilla, vaan joskus 1 tai 2 kuukautta ilman mitään vuotoa. Hänen ihonsa ei haise ja lemua hikoillessa kuten muilla naisilla. Hän laulaa mielellään jotakin, joka voi tyydyttää hänen mielikuvitustaan. Hän kulkee ympäriinsä sinne ja tänne, "että joku kävisi vierailulla hänen rouva Venuksensa [häpynsä] luona."

Luvun sisällöstä päätellen siinä kuvataan ehkä enemmänkin niitä merkkejä, jotka ilmaisevat millaisen naisen kanssa miehet pitäisivät yhdynnästä. Asioiden tarkastelutapa on muutenkin mieskeskeinen eräitä harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta.

Tunnusmerkkejä siitä että nainen ei halua yhdyntää (Kjänneteken därtill at hon ej åstundar coitus)

Nainen, joka ei pidä lemmen riemuista, on siihen liian nuori tai hänellä on suuret laihat rinnat, jotka lisäksi riippuvat kuin vanhoilla naisilla. Hänellä ei ole riittävästi karvoja tietyissä paikoissa. Hän ei ole vapaa eikä rohkea, hän uskoo kaiken mitä kuulee ja on epäluuloinen muita kohtaan. Hänessä on pehmeää ja velttoa lihaa. Hän puhuu heikosti ja on hento kaikilta raajoiltaan. Hän on kalpea kasvoiltaan ja vailla eloisaa väriä. Hän tulee pian raskaaksi ja hänellä on synnytyksen jälkeen runsaasti maitoa. Lisäksi hän on enemmän taipuvainen lihavuuteen kuin laihuuteen.

Mitä naisilla sanotaan kuukautisiksi (Hvad som hos fruentimer kallas menstrum)

Kuukautiset eivät ole muuta kuin se ravinnon ja ruoan ylimäärä, jota ei käytetä ruumiin ravinnoksi tai joka ei sekoitu vereen, vaan erottuu siitä samoinkuin miehillä siemenneste, joka on kaikkein hienointa verestä erottuvaa ainetta ja henkeä. [Lisäys marraskuussa 2015: Tässä on viittaus ydinnesteeseen, katso kirjoitusta "Radical moisture eli ydinneste".]

Miehillä ei ole sellaista tervehdyttävää vuotoa kuin naisten kuukautiset, lukuunottamatta siemenvuotoa yhdynnässä tai voimakkaassa mielikuvituksessa naisen kanssa maatessa.

Mitä enemmän naiset saavat syödä herkullista ruokaa, sitä paremmat kuukautiset heillä on. Jos kuukautiset lakkaavat, aiheutuu siitä melankoliaa (alakuloisuutta), päänsärkyä, kalpeutta, hengenahdistusta, yskää, sydämentykytystä, pyörtymistä, röyhtäyksiä, tuskaisuutta ja heikkohermoisuutta ym. Yhdyntä on naisille suureksi hyödyksi ja avuksi, sillä sen kautta heistä poistuu ylimääräistä nestettä ja paljon kylmyyttä, ja tilalle tulee lämpöä miehen siemennesteestä, joka vähentää naisen kylmyyttä ja antaa tämän ruumiille lämpönsä.

Siveillä ja kunniallisilla naisilla kuukautisvuoto on punaista kuin veri, mutta huorilla ja poljetuilla naisilla se on vaaleaa, ruman lyijynkarvaista väriltään ja kovin ilkeännäköistä, jolloin se voi helposti pelottaa miehen lähtemään tiehensä. Myös miehen siemen on punaista, mutta kiveksissä se muuttuu valkoiseksi.

Kivekset ovat aina viileät, minkä vuoksi siemen ei virtaa ulos ennenkuin se lämpiää yhdynnässä. Miehen kanssa yhdynnässä ollessaan nainen tuntee suurta iloa ja suloista mielihyvää. Silloin kuukautisvuoto etsii tietään avoinna olevaan häpyyn, mutta kohdatessaan siittimestä tulleen siemennesteen se ei purkaudukaan esiin.

Niistä elimistä, jotka kuuluvat tähän toimintaan (Om de lemmar som tjäna till denna acten)

Tässä luvussa kuvataan miehen ja naisen sukuelimiä sekä niiden toimintaa. Naisen kohdalla ei mainita häpykieltä (clitoris) lainkaan. Linné kertoo, että emättimen pohjalla on kohtu, jonka yhteydessä on sen kummallakin puolella valkoisen nesteen täyttämät pienet ja pyöreät nystyrät. Niitä nimitetään naisten kiveksiksi. Todettakoon samalla, että naisten munasarjojen ja kuukautisvuotojen yhteys todettiin vasta sata vuotta myöhemmin, vuonna 1871.

Jos halutaan lisätä siemennesteen määrää tai kiihottua yhdyntään, on syötävä tuoreita nauriita, tuoretta lihaa ja salvokukkoja, samoin kuin suolaamatonta sianlihaa, hedelmiä jne. Jos nuori nainen ajattee jotain tiettyä asiaa yhdynnässä, tulee lapsesta sen kaltainen. Oikean ja vasemmanpuoleiset kivekset tyhjenevät harvoin samalla kertaa niin miehellä kuin naisellakin, ja oikean puolen kivekset antavat aina suuremman himon kuin vasemmalla puolella olevat.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vedä käteen.

    • Anonyymi

      Jag tycker on kvinnan

    • Anonyymi

      Haluan salvokukkoa!

    • Anonyymi

      Kirjoittaja asunut varmaan Murmanskissa.

    • Anonyymi

      coitus poron kanssa uuh aaahhh!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2082
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      168
      1618
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      155
      1547
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1348
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1302
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      286
      1168
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      134
      1048
    8. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1022
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1013
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      54
      882
    Aihe