Rakastan vaimoani mutta seksuaalisesti hän ei pahemmin enää kiinnosta

Anonyymi

Olen noin 40-vuotias mies ja olen avioliitossa rakastavan vaimon kanssa. Meillä on lapsia ja elämä menee näin pintapuolisesti hyvin.

Rakastan vaimoani ja meillä on mahtavat lapset mutta ongelma on se että haluaisin että me pitäisimme itsestämme huolta. Haluaisin että liikkuisimme sekä yhdessä että erikseen ja koittaisimme näin keski-iässä pitää myös kunnostamme ja kropistamme huolta. Vaimoni on aika paljon ylipainoinen ja minullakin on ollut ylipainoa vaihtelevasti. Olemme aikaisemmin saaneet tehtyä "kuntokuurin" ja tiedän että paino näin keski-iässä tulee vaihtelemaan. Mutta ongelmana on se että vaimoni ei ole yhtään kiinnostunut tästä. Tämä alkaa olla nyt seksin kannalta aika ongelmallinen asia kun se vähentää todella paljon halujani. En halua vaimostani mitään parikymppistä fitness daamia. Mutta haluaisin että hän olisi kiinnostunut huolehtimaan itsestään ja kropastaan.

Tiedän että en voi vaatia mitään mutta toisaalta en voi myöskään ajatuksilleni mitään. Onko kenelläkään muulla kokemusta siitä kun itse haluaisi pitää edes jollain tavalla kunnostaan ja kropastaan huolta mutta aviopuolisoa ei tällainen kiinnosta? Oletteko saaneet jotenkin ratkaistua tämän?

10

1926

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eli kun olit itsekin läski niin se läski vaimo kelpasi? Mutta nyt kun olet laihtunut de ei enää kiinnosta.

      • Anonyymi

        Juurikin näin… De oli de pointti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juurikin näin… De oli de pointti.

        Ehkäpä vaimo tykkää läskistä miehestä . Eroatte kuitenkin niin turha pohtia mitään . Jos hän ei kelpaa kaiken kokoisena. Seksielämä kuolee ja jompikumpi kyllästyy lopullisesti. Tulosta jo paperit valmiiksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ehkäpä vaimo tykkää läskistä miehestä . Eroatte kuitenkin niin turha pohtia mitään . Jos hän ei kelpaa kaiken kokoisena. Seksielämä kuolee ja jompikumpi kyllästyy lopullisesti. Tulosta jo paperit valmiiksi.

        Reps....tulosta jo paperit valmiiks


    • Anonyymi

      Valitettavasti motivaatio liikkua on lähdettävä liikkujasta. Lahjoa voi mutta painostaa ei kannata. Joskus hyvät lajit on sellaiset jossa liikunta tulee toiminnan ohessa. Voit toki kysyä että haluaako rouva käydä hypoxihoidoissa jos maksat lahjana. Kannattaa olla toki hyvin varovainen kun puhuu painosta. Voihan sen toki syöttää että sain halvalla käyntikertoja kun kaveri ei niistä innostunut. Vaeltamisen voi myös aloittaa kevyesti ja on hyvää perusliikuntaa.

      • Anonyymi

        Miksi painosta pitäisi puhua erityisen varovasti? Miten se eroaa muusta terveydestä, jolla on kuitenkin väliä jos elämää jaetaan yhdessä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi painosta pitäisi puhua erityisen varovasti? Miten se eroaa muusta terveydestä, jolla on kuitenkin väliä jos elämää jaetaan yhdessä.

        Terveysasiat on henkilökohtaisia. Ei niitä saa aviopuolisokaan tietää jos ei niin halua. Kaikkea ei tarvitse jakaa. Eikä varmaan aviopuoliso ihan joka ripulista halua kuullakkaan. On eri asia sanoa lähedettäisikö lenkille kuin sanoa että mennäänpä lenkille että sinäkin laihdut. Paino voi olla monelle vaikea paikka ja siihen liittyy usein masennusta jota ei kannata ruokkia, tuskin kukaan on lihava siksi että haluaa olla.


    • Anonyymi

      Vituttaa heti tämä aihe. Todennäköisesti vaimosi maailma on täynnä työtä ja vaatimuksia. Osallistu talkoisiin ja järjestä hänelle lepoa. Sen jälkeen alkaa urheilu kiinnostaa.

    • Anonyymi

      Hankala tilanne, joka ikävä kyllä kuulostaa lopun alulta.

      Sinällään ymmärrän kyllä sunkin tuntemuksiasi, mutta toista ei voi painostaa laihtumaan. Se ei vain tule ikinä onnistumaan. Motivaation tulee ihmisestä itsestään tai sitten sitä ei ole. Vaikka painostajan motivaation olisi aidosti toisen terveys (mitä se ei sinulla oikeasti ole) niin painostaminen ei silti toimi. Suomikin on täynnä sellaisia naisia, jotka ovat yrittäneet painostaa miestä juomaan vähemmän, lopettamaan tupakoinnin, syömään terveellisemmin, laihduttamaan, harrastamaan liikuntaa. Se ei toimi. Kuka vaan noista voi sen sulle kertoa.

      • Anonyymi

        Just noin se menee. Mäkin rakastin mun eksääni, mutta en jaksanut katsella häntä humalassa. Jos mies olisi lopettanut humalahakuisen juomisen tai ainakin vähentänyt roimasti, niin kaikki olisi ollut erinomaisesti. Yhteen mennessämme hän ei juuri juonut, eikä varsinkaan ollut koskaan tolkuttomassa humalassa. No ei lopettanut, eikä vähentänyt, vaikka kuinka pyytelin. Eli suhde päättyi sitten lopulta siihen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3467
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      156
      2089
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      201
      1773
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      134
      1685
    5. 80
      1155
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      272
      1034
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      126
      984
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      929
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      885
    Aihe