Olenko kiinnostuksen kohteena?

Anonyymi

Olen aikuinen nainen ja tähän asti heterosuhteissa ollut. Nuorempana olen ollut ihastunut joihinkin naisiin, mutta en tiedä ovatko ne olleet ihastusta vai ihailua jossain ominaisuudessa mitä itselleni olen kaivannut.

Nyt on käynyt niin, että olen tuntenut useamman vuoden naisen, jota olen nähnyt työn merkeissä vuosittain joitakin kertoja. En ole aiemmin miettinyt asiaa, mutta vastikään havahduin hänen tulevan todella lähelle - aivan viereen ja korjaili hiuksiani pois kasvoiltani. Kolmisen kertaa. Läheisyys tuntui hyvältä, mutta vähän hämmennyin sitä. Meitä oli useampia paikan päällä, mutta hän hakeutui lähelleni. Nyt myöhemmin olen ymmärtänyt, että hän on aina ollut todella kiinnostunut suunnitelmistani, mistä pidän, mitä olen tehnyt ja muistaa pieniä detaljeja, joita en itse muista kertoneeni. Muistan nyt myös, että aiemminkin hän on halunnut olla lähelläni samanlaisissa tilanteissa, on kysellyt vointiani, haluanko jotain, hymyillyt, ottanut paljon katsekontaktia. Kehunut ulkonäköäni kun kohtaamme: ”näytät todella kivalta, oletpa kaunis, jne.” Ehkä hän on vain todella huomioiva ja ystävällinen.

Viimekertaisen hiusten siirtelyn jälkeen mietin yrittikö hän osoittaa kiinnostusta vai kuvittelenko kaiken? Yrittääkö mieleni suojella minua pettymiseltä vaikka näkisin kaiken kirkkaasti? Jos mies tekisi minulle näin, pitäisin häntä kiinnostuneena. Yllätyin itse omia tunteitani, mutta voi olla kyseessä olleen oksitosiiniryöpyn, joka tuli kosketuksista.

12

1208

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Itse painin hiukan samanlaisten ajatusten kanssa. Hän ei tosin usein minua koske, mutta joskus toki. Töissä harvakseltaan nähdään. Kiinnitin hänen huomiota,kun huomasin hänen katsovan, myös perääni. Aloin Itse koskea ohimennen hänen kämmentä, kun sanoin avaimen jne. Välillä hän otti etäisyyttä, mutta nyt hän tulee porukassakin juttelemaan kanssani. Mietin, kuvittelenko vaan omissa höyryissäni. Jos mies lähestyisi/ toimisi noin, pitäisin sitä flirttiänä.

      Mutta hiuksiin koskeminen on jo melko intiimi juttu.

      • Anonyymi

        Hiuksiin koskeminen on. Siinä tullaan todella lähelle. Ja kun se tapahtui useamman kerran. Tämän jälkeen hän hymyili ja minä punastelin ja painoin katsetta alas. :D Ei kukaan nainen ole aiemmin tullut yhtä lähelle vaan aina on ollut tietynlainen etäisyys. En itse ole lähelle tulevaa tyyppiä.


    • Anonyymi

      Siis annoin avaimen tms

    • Anonyymi

      Mä sanoisin että kyllä olet hänen kiinnostuksen kohteena.
      Itse en ihastukseni ( työkaveri) hiuksiin "uskaltaisi" koskea. Ja kenenkään muun hiuksia ei tulisi edes mieleen kosketella.
      Ja ottaen huomioon muu käytös, huomiointi yms.

      • Anonyymi

        Lisäyksenä vielä että muutoin hänen käytös vastaa melko lailla omaani ihastukseni seurassa mutta tosiaan hiusten kosketteluun en ole rohjennut:)


    • Anonyymi

      Kyllä, olet aivan varmasti kiinnostuksen kohteena. Toimisin itse samoin jos iskisin silmäni johonkuhun 😀

    • Anonyymi

      Hiuksien koskettaminen viestii kyllä kiinnostuksesta vähintään. Ei ole kaverillinen ele.

      • Anonyymi

        Voi olla kaverilleen ele. Itse ainakin korjailen kavereiden hiuksia, jos siltä tuntuu. Mielestäni olisi kiva, jos joku korjaisi minun hiukseni, jos ne olisivat miten sattuu ja tuulessa lentäneet kasvoilleni tms


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi olla kaverilleen ele. Itse ainakin korjailen kavereiden hiuksia, jos siltä tuntuu. Mielestäni olisi kiva, jos joku korjaisi minun hiukseni, jos ne olisivat miten sattuu ja tuulessa lentäneet kasvoilleni tms

        Eipä ole koskaan tullut vastaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eipä ole koskaan tullut vastaan.

        Joo ei ole tullut vastaan. Ei etenkään työkaverin, jota ei tunne kovin hyvin, hiuksia kosketella viattomasti.


    • Anonyymi

      Itselläni kävi tänä vuonna töissä niin, että naispuolinen varattu nainen (olen itsekin nainen) alkoi osoittaa mun suuntaan mielenkiintoa. Hän tietää, että olen naisiin päin. Pidin naista heti ensinäkemältä kuumana pakkauksena ja pidän edelleen. Hänellä on hyvin miellyttävä käytös.
      Kiinnostuksen merkit alkoivat hymyillä, katsekontakteilla ja keskusteluilla, joiden aihe kiinnosti minua. Hän nauroi lähes kaikille jutuille ni, vaikka ne olisi ollut tyhmiäkin. Sitten alkoi mukaan tulla vahinkokosketukset. Käsivarret osui ohittaessa yhteen. Hakeutui koko ajan lähes kiinni muhun.
      Olen aivan hulluna tähän naiseen ja olen varma, että hänelläkin on kiinnostusta mun suuntaan, mutta... Hän on varattu (tämä on varma tieto), joten asialle ei ole mitään tehtävissä. Voin jatkossa vaan nauttia hänen ihanuudestaan pienen välimatkan päästä. Pakoon en häntä pääse, koska näemme töissä päivittäin enkä pysty välttelemään häntä.

    • Anonyymi

      Ap tässä. En ollut kiinnostuksen kohteena vaan mielikuvitus lähti laukalle. Tuli puheeksi hänen kanssaan, että on eronnut miehestään puoli vuotta aiemmin ja olevansa kiinnostunut eräästä toisesta miehestä. :D Tuosta aiemmasta tapaamisestamme oli aikaa kulunut toiseen tapaamiseen kuukauden verran.

      Mahtavaa tässä on kuitenkin huomata se, että voin itsekin ihastua naisiin eikä sitä tarvitse tulevaisuudessa peitellä. Ihastuu ja rakastuu siihen kehen haluaa sukupuolesta välittämättä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1231
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe