Suurpetokeskuksen mustamaalaminen.

Anonyymi

Katsokaa heidän päivitykset mm Aina-karhusta. Parempaa paikkaa ei tälle pikku-nallelle olekaan kuin Sulon hoivissa.

Kuulin myös huhun että tämä median mustamaalaaminen johtuu siitä että Kuusamon kaupunki haluaisi paikan sekä sen tuoton itselleen. Mene ja tiedä pitääkö paikkaansa mutta mielenkiintoinen väite...

12

1124

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Järkkyä ajojahtia tätä suurpeto keskusta vastaan.

    • Anonyymi

      Täällä on annettu ymmärtää (ketjussa Kuusamon suurpetokeskus), että paikan taloudellisesti omistaisivat lestadiolaiset (sen liikemiehet), tai ainakin suuresti vaikuttaisivat sen talousasioissa.

      Tämä asia tulisi viranomaisten tutkia. Talousrahat on olleet tarkoitetut eläinten hyvinvoinniksi, ei uskonnollisten huijareiden taskuihin.

      Ovatko jotkut täysin ulkopuoliset henkilöt vetäneet rahaa taskuihinsa, julmasti eläinten hyvinvoinnin kustannuksella? Jos näin on, ei heitä ole odottamassa kuin tulinen järvi. Mitkään anteeksiantotemppuilut eivät mene läpi, silloin kun rikos / synti on ollut näin julma, harkittu ja tahallinen. Siitä on vain kerran vastattava.

      "Saanko minäkin uskoa kaikki nämä rikokseni anteeksiannetuiksi.... nyyh?" Et.

      Sillä tahallaan, väärän anteeksiannon uskossanne tekemiänne julmuuksianne ette saa koskaan tekemättömiksi. Esim. huonon aidan vuoksi Tara pääsi karkuun ja Sulo oli vähällä menettää henkensä. Nyt koko tämä tapahtumasarja on sen seurausta.

      Hepr. 10: 26-31
      26 Sillä jos me tahallamme teemme syntiä, päästyämme totuuden tuntoon, niin ei ole enää uhria meidän syntiemme edestä,
      27 vaan hirmuinen tuomion odotus ja tulen kiivaus, joka on kuluttava vastustajat.
      28 Joka hylkää Mooseksen lain, sen pitää armotta kahden tai kolmen todistajan todistuksen nojalla kuoleman:

      29 kuinka paljoa ankaramman rangaistuksen luulettekaan sen ansaitsevan, joka tallaa jalkoihinsa Jumalan Pojan ja pitää epäpyhänä liiton veren, jossa hänet on pyhitetty, ja pilkkaa armon Henkeä!

      30 Sillä me tunnemme hänet, joka on sanonut: "Minun on kosto, minä olen maksava"; ja vielä: "Herra on tuomitseva kansansa".
      31 Hirmuista on langeta elävän Jumalan käsiin.

    • Anonyymi

      Eihän ihmisellä kärsi kusta esim. Tienlaitaan parkkipaikalle kun siitä tulee melkein linnaan lähtö

    • Anonyymi

      Helevetillinen lynkkäys menossa Suloa vastaan. Tappojahti kertakaikkiaan. Miksi tällaista asiaa ei hoidettu hitusen hiljaisemmin? Suomessa on tapana ottaa yx ihminen valtakunnan voimalla hampaisiin ja rääkätä niin kauan että tappaa itsensä. Saatana! Kenellä on vastuu Sulo Karjalaisesta??!! Tässä käy kuin Mika Myllylän tapauksessa! Niin kauan vittuillaan koko kansan voimin, ettei yksin pysty, eikä kestä tuollaista räkyttämistä! Sitten menee ja tekee itsemurhan. Sekös se sitten mieltä ylentää?! Voi vittujen kevät, mitä paskaa tämä koko ajojahti on! HÄVETKÄÄ! Sulo on tehnyt jokatapauksessa hyvin paljon enemmän hyvää kuin pahaa tai ehkä paremminkin harkitsematonta, elämänsä aikana! Nämä helevetin hienostelijat, lienevätkö saaneet koskaan aikaan muuta kuin pahaa mieltä?! HÄH!?

      • Anonyymi

        Koska en luota suomalaisiin valtamedioihin (= valhemediat) ja olen jo kauan pitänyt niitä johonkin 7-lehteen verrattavina, alatyylisinä roskamedioina, en ole sattunut paljonkaan lukemaan näitä mainittuja, Sulon vastaisia vihakirjoituksia. En siis osaa ottaa tarkkaa kantaa niiden motiiveista.

        Sen, mitä olen muutoin netin kautta Sulon toimintaa seurannut, niin se käsitys hänestä ja Suurpetokeskuksen toiminnasta on, että on ollut alunalkaen ihan hyvää tarkoittava, kotioloihinsa ottama, luonnossa emoistaan erilleen joutuneiden petoeläinten pelastaja.

        Tilanne on sitten kehittynyt ja ehkä joissain kohdin riistäytynyt käsistä, eikä tiettyä taitoakaan ole hänellä lopulta ollut.

        Mutta sen haluaisin julkisuuteen, keiden ja missä käytössä ovat olleet nuo Suurpetokeskuksen ja vain tämän keskuksen eläinten hyvinvoinnille (ja vaadittavien työntekijöiden palkkaukseen ja esim. työturvallisuuteen) tarkoitetut miljoonat.

        Suomen laki säätää nämä asiat, näitä ei voi itse valita. Esim. nk. talkootyö on tarkoin määriteltyä.

        https://www.suomi.fi/kansalaiselle/oikeudet-ja-velvollisuudet/perusoikeudet-ja-vaikuttaminen/opas/vapaaehtoistyo/talkoiden-jarjestaminen-ja-talkootyo :

        >>Talkoiden järjestäminen ja talkootyö
        Talkoilla autetaan sukulaista, tuttavaa tai naapuria, hoidetaan oman taloyhtiön asioita tai tuetaan esimerkiksi urheiluseuran toimintaa. Talkootyöstä ei makseta korvausta eikä se yleensä edellytä erityisosaamista. TYÖ KESTÄÄ RAJATUN AJAN JA SE ON LUONTEELTAAN TILAPÄISTÄ.<<

        >>Vapaaehtoistyö on yksittäisten ihmisten tai yhteisöjen hyväksi tehtävää vastikkeetonta työtä, josta ei lähtökohtaisesti saa rahallista korvausta.

        Kuka voi järjestää vapaaehtoistyötä?
        Vapaaehtoistyön järjestäjä voi olla esimerkiksi rekisteröity yhdistys, kunta, valtio, yritys tai muu yhteisö. Toiminnan tulee olla luonteeltaan YLEISHYÖDYLLISTÄ. Se voi liittyä esimerkiksi ihmisten hyvinvointiin, luontoon, ympäristönsuojeluun, kriiseissä toimimiseen, pelastustoimeen, reitti-, pysäköinti- tai museo-opastukseen, ikääntyneiden palveluihin, lapsi- ja nuorisotyöhön, taiteeseen, liikuntaan tai urheiluun.<<

        >>Millaista työtä vapaaehtoiset voivat tehdä?
        Vapaaehtoistyö on lähtökohtaisesti palkatonta ja vastikkeetonta. Vapaaehtoisten tekemä työ EI SAA OLLA VAARALLISTA, EIKÄ SE SAA UHATA tekijänsä terveyttä tai hyvinvointia. Työn määrän tulee olla kohtuullinen ja työtehtävien sellaisia, että ne soveltuvat vapaaehtoisille. Alle 18-vuotiaiden työn on oltava kevyttä.

        Vapaaehtoistyöllä ei tule korvata sellaista työtä, joka tulee tehdä tavanomaiseen tapaan työsuhteessa tai ammatinharjoittajana.<<


      • Anonyymi

        Just! Nyt on käyty jo Sulo Karjalaisen patsaan kimppuun! On tämä törkeää toimintaa. Kuka tästä vetää iloa sieluun?! Iloa lynkkäyksestä! Voi taivas mitä toimintaa! Tosiaan! HÄVETKÄÄ LYNKKÄÄJÄT! Tarkistakaa myös oma napanne! Onko ihan putipuhtaat jauhot pussissa jokaisella näistä, jotka tätä ajojahtia Suloa kohtaan käy!!?? Vai olisiko sittenkin muutama musta jyvä omassa pussissa! Kuka heittää sen ensimmäisen kiven? Nimet esiin, joka/jotka tätä ajojahtia harrastaa. Naamat ja nimet valtakunnan lehtiin, saadaan taas sitten oikein mässällä paskanjauhamista! NAMI NAMI!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Just! Nyt on käyty jo Sulo Karjalaisen patsaan kimppuun! On tämä törkeää toimintaa. Kuka tästä vetää iloa sieluun?! Iloa lynkkäyksestä! Voi taivas mitä toimintaa! Tosiaan! HÄVETKÄÄ LYNKKÄÄJÄT! Tarkistakaa myös oma napanne! Onko ihan putipuhtaat jauhot pussissa jokaisella näistä, jotka tätä ajojahtia Suloa kohtaan käy!!?? Vai olisiko sittenkin muutama musta jyvä omassa pussissa! Kuka heittää sen ensimmäisen kiven? Nimet esiin, joka/jotka tätä ajojahtia harrastaa. Naamat ja nimet valtakunnan lehtiin, saadaan taas sitten oikein mässällä paskanjauhamista! NAMI NAMI!

        Mitä ihmettä. Kuusamossa on Sulo Karjalaisen ja ilm. Juuso-karhun patsas. Ollaanko sitä nyt muka haluamassa pois?

        Tällaista vihaviestintää en ymmärrä. Ketkä Sulon kimpussa oikein ovat? Ei kai Sulo nyt niin pahojaan ole voinut tehdä, että tällainen lynkkaus-fiilis olisi oikeutettua?

        Tää haiskahtaa nyt joltain joko kepuleitten / lestadiolaisten talousmiesten, tai joidenkin paikallisten metsästäjien, kateellisten naapureiden, Sulon vastaiselta lynkkauspuuhalta. Heillä lienee jotain salattavaa asiassa.

        Ja Oy Suomen tasavallan Valhemediat AB johtamassa kuoroa. Miten tää heihin liittyy? Raha, tietenkin, mutta miten? Kyseessä jonkun toimittajan esim. sukulaisen etu?

        Onkos edelliset, ehkä Sulolta kiristetyt kymmenykset jo kaikki ryypätty ja sitten anteeksivaadittu ja nyt onkin valtio kyselemässä, että missä eläinten rahat?

        Taivaan Isä. Siunaa ja varjele Suloa ja hänen eläimiään! Sulo on tehnyt hyvän elämäntyön!

        Olette te eräät halpamaista sakkia! Pshyts!


      • Anonyymi

        Ja miten kävi "risumiehelle"??? Samaa sontaa niskaan niin että henki lähti kun ei enää kestänyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja miten kävi "risumiehelle"??? Samaa sontaa niskaan niin että henki lähti kun ei enää kestänyt.

        Kukas hän oli / on?
        Kuoli? Missä? Miten? Miksi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kukas hän oli / on?
        Kuoli? Missä? Miten? Miksi?

        Se sai niskaansa sontaisia risuja ja kuoli. Kouvostoliitossa


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Voisiko se päättäjä joka tämän ajojahdin aloitti alkaa tulemaan vaikka kivityksen uhalla naamansa kanssa esiin ja kertoa vaikkapa uutisaamussa / ylen aamussa perustelunsa miksi näin? todella mautonta mustamaalausta...

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2161
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1938
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1888
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe