Mistä aloittaa?

Anonyymi

Olen 44v rikas ja onnellinen nainen Helsingistä jolla elämä kunnossa. Puolisoa ja perillistä ei ole. Olen aina ollut hetero tai ainakin kuvitellut olevani mutta iän myötä olen tajunnut etten tule miesten kanssa lainkaan toimeen. Naisten seurassa viihdyn ja olen onnellinen, kommunikointi ja elämä helppoa naisten kanssa. Seksi minulle tarkoittaa klitoris plus nännit, ei muuta ja tämäkään ei sovellu oikein miessuhteisiin, en ole vielä koskaan tavannut miestä joka tajuaisi että erogeenisin alue minussa on nännit.

Jos nyt siis haluaisin alkaa treffailla naisia niin minne kannattaisi mennä? Esim nettisivuja. Suhtautuvatko lesbot ennakkoluuloisesti ihmisiin jotka olleet aina heteroita?

28

1078

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Monet sairastuvat tänä aikana kun muutenkin psykedeelinen paine on päällä viherpunikkien toimesta.

      • Anonyymi

        Sairastuu mihin?


    • Anonyymi

      Naisseuraa löytää helpoiten netistä (ainakin oman kokemukseni mukaan), eli esim. deittisovelluksista suosittelen Tinder ja HER. Lisäksi Facebookissa on joitakin seuranhakuryhmiä. Itse en käy baareissa tms. niin en tiedä sen kannattavuutta. Lisäksi nythän on Pride-kausi taas menossa, niin sellaisista tapahtumista ainakin porukkaa löytyy :) Periaatteessa mistä vaan voi naisen löytää, mutta netin avulla vähentää vastaantulevien heteroiden määrää.

      Mitä sanoisin noihin ennakkoluuloihin, niin valitettavasti niitä on joillakin ihmisillä. Omasta taustasta kannattaa olla rehellinen, eikä oikea ihminen lopulta välitä siitä, vaikka olisitkin aiemmin ollut miesten kanssa. Jos joku kyseenalaistaa seksuaalisuutesi menneisyytesi takia, hän ei ole oikea ihminen.

      Pääasia on, että pidät naisista. Oletko ihastunut aiemmin naiseen? Toki aina voi kokeillakin naisten kanssa, ja usein se oma identiteetti sen yhteydessä aukeaa ja selkeytyy. Tärkeintä on, että molemmat/kaikki osapuolet tietävät, missä mennään.

      • Anonyymi

        Olen ihastunut monestikin naisiin ja nämä muutamat naiset joihin elämäni aikana olen ihastunut ovat yhä läheisiä ystäviäni. En ole koskaan kysynyt heidän suuntautumisestaan, tai yksi heistä on varattu lesbo ja todellakin nautin hänen seurastaan mutten hänellekään ole maininnut että pidän hänestä enemmänkin. Tai saattaisin pitää naisista ylipäätään. Yhden kanssa nukuin yön mutten usko että hän halailua enempää harrasti. Itse siis nukuin sikeästi kännissä.


    • Anonyymi

      Verkot vesille vaan! Menneisyydellä ei ole väliä, monella on varmasti sama tausta. Itse olen aina tiennyt, mutta ei haittaa vaikka toiset tajuavat vähän myöhemmin. En sulkisi baareja pois laskuista täysin, moni löytää kumppanin illanvietosta. Itselleni ainakin ne sopii seuran etsimiseen paremmin kun Tinderit yms. Ja siis en edes itse käytä alkoholia, eli ihan selviäkin sieltä löytää jos sellaista haluaa.

      • Anonyymi

        Viestit senkuin vain paranee, mihin tämä maailma on menossa? Tuhoon!


    • Anonyymi

      On helppoa jos on tiennyt olevansa lesbo nuoresta asti. Myöhäisherännyt ei voi koskaan olla puhdas kultamitali lesbo. Onko piilolesbous todellista vai seksuaalinen suuntautuminen muuntunut. Seksuaalinen kokeilu naisen kanssa mainitaan yhdeksi missä voi selvitä mistä pitää. Ehkä on aina kokenut olevansa erilainen muttei ole tunnistanut sitä.

      • Anonyymi

        Niin jos on biseksuaali niin sillon ei ole muuttunut miksikään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin jos on biseksuaali niin sillon ei ole muuttunut miksikään.

        Myöhäisherännäisillä lesboilla taitaa olla yleinen seurustelu historia missä suhteet miehiin eivät ole onnistuneet. Siinä vaiheessa on jo ajatellut olevansa bi seksuaali. Lopulta naisen kanssa kaikki palat ovat löytäneet paikkansa.


    • Anonyymi

      Kyllä minulle rikas nainen kelpaa😄

      • Anonyymi

        Olethan varmasti nainen? Tykkään kyllä hemmotella kumppania, esim. maksaa jatkuvasti ruoat ravintolassa.


    • Anonyymi

      Aloitus vaikuttaa silkalta trollilta.
      Jos osaa tulla näille sivuille ja jopa osaa kirjoittaa, osaa etsiä seuraa kysymättä täällä neuvoja.
      Veikkaan jopa että aloittaja olisi vähävarainen mies?

      • Anonyymi

        Ihan nainen enkä ole trolli. Olen vaan jostain joskus lukenut että ns. heteroiden olisi vaikea saada lesbonaisista seuraa. Eniten minua kiihottaa nimenomaan "miehiset" lesbonaiset. Yhtä lailla olen aina pitänyt "naismaisista" miehistä. Kaikkea machoilua halveksin.


    • Anonyymi

      Tuollainen varallisuuden korostaminen heti alkuun antaa kyllä kuvan trollista. Mutta itsekin olen nyt aikuisena tajunnut sen, että naiset vetävät minua puoleensa. Tai ei naiset, vaan nainen johon olen ihastunut. Kesti aikaa hyväksyä omat tunteen, mutta nyt olen sinut tämän asian kanssa.
      Mutta osalle tuo hetero/bi menneisyys on ongelma. Olen menneisyydestäni rehellinen, vaikka välillä saan hyvin epäystävällisiä kommentteja. Mitään naiskokeluja en hae enkä haikaile miestä sänkyyni. Mutta rehellinen kannattaa minusta olla, eipä tule sitten viriteltyä mitään, mikä kaatuu menneisyyteen.

      • Anonyymi

        Voi harmi, että joillekin tuo on ongelma. Olen törmännyt enemmän tapauksiin, jossa miehelle on ollut ongelma naisystävän menneet suhteet toisen naisen kanssa. Aluksi se ei kuulema ole ollut ongelma, mutta ajan kanssa aina siitä on tullut mörkö.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi harmi, että joillekin tuo on ongelma. Olen törmännyt enemmän tapauksiin, jossa miehelle on ollut ongelma naisystävän menneet suhteet toisen naisen kanssa. Aluksi se ei kuulema ole ollut ongelma, mutta ajan kanssa aina siitä on tullut mörkö.

        Itse en ole miehen kanssa suhteessa ollut dite, että olisi ollut naisia exänä. Osalle voi toki olla ongelma osa ehkä kuvittelisi saavansa jotain extraa.
        Mutta tosiaan olen kyllä kuullut, miten huijaan, testaan, kaipaan lopulta munaa. Mutta eiköhän oikea fiksu ihminen vielä vastaan tule..


      • Anonyymi

        Miehenä luin tuon viestisi. Itse ole bi eikä minulla ole lapsia.
        Olen myös kirjoitellut aiheesta...sis siitä että minulla on varallisuutta mutta ei perillisiä..mitä tekisin, kenelle jätän omaisuuteni..en jätä sukulaisille no omaisuuttani. .joten jos joku mainitsee vatallisuudestaan niin voi hyvinkin olla totta.


    • Anonyymi

      Ylipäätään kannattaa harkita kaksi kertaa, jos kumppani alkaa skitsoilemaan eksistä...

      • Anonyymi

        Jep


    • Anonyymi

      Muuten, se ettei löytänyt oikeanlaista miestä, joka olisi hiffannut erogeeniset pisteet ei ole oikeaa lesboutta. Se, että on aidosti kiinnostunut tai kiihottuu ajatuksesta naisesta, se on.

      • Anonyymi

        Näin se on.


      • Anonyymi

        Arki sujuu naisten kanssa loistavasti. Juuri vietin 8 tuntia naisen seurassa. Miehen seurassa en olisi viihtynyt ja voinut taukoamatta keskustella 8 tuntia. Olimme kolmessa eri paikassa. Olen aidosti kiinnostunut niistä muutamasta naisesta vaikka halailua pidemmälle en ole koskaan mennyt heidän kanssaan.


    • Anonyymi

      Ehkä kannattaa avata asiaa ystävillesi, että et ole varma seksuaalisuudestasi jne. Ja alkaa liikkua esim prideissä. Sellainen varoituksen sana, että jos olet femme niin moni ei ehkä tajua sinua lesboksi. Itselläni on hyvä gaydar ja esim viikonloppuna festareilla hymyilin ja flirttailin söpöille lesboille, silti vain miehet tulivat iskemään. Itse tykkäsin kyllä toisesta femmestä.

      • Anonyymi

        Minulle eräs tuntematon mies sanoi että näkyy kilometrin päähän että olen hetero. Olen erittäin naisellinen siis mutta hän vanhempana henkilönä mieltänee lesbot poikamaisiksi .


      • Anonyymi

        Itsellä nousee aina humalassa kiinnostus naisia kohtaan. Kerran olen halaillut ja pussaillut naisen kanssa, mutta kiinnostaisi joskus edetä pidemmällekin. Olen hetero ja suhteessa, mutta haluaisin kokeilla millaista olisi olla naisen kanssa ja mahdollisesti myös avoin suhde kiinnostaisi.


    • Anonyymi

      Jos kauheen rikas oot niin lainaakko mulle rahaa?Sais ostaa ruokaa.

    • Anonyymi

      Itsellä on aiemmin noussut aina humalassa kiinnostus naisia kohtaan. Nykyään se nousee seksuaalisessa mielessä myös selvänä. Kerran olen halaillut ja pussaillut naisen kanssa, mutta kiinnostaisi joskus edetä pidemmällekin. Olen hetero ja suhteessa, mutta haluaisin kokeilla millaista olisi olla naisen kanssa ja mahdollisesti myös avoin suhde kiinnostaisi.

    • Kysymyksiisi en osaa vastata, mutta ihmetyttää miten koet olevasi ”onnellinen” tuossa elämäntilanteessasi? Kun jotain olennaista kuitenkin puuttuu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe