Miten sivareita ja totaaleita pitäisi sodan aikana kurmuuttaa?

Anonyymi

Eli yksinkertainen kysymys, miten sivareita, totaaleita tai näitä kusettamalla vapautuksen hankkineita pitäisi sodan aikana kohdella tai rangaista?

Itse juuri luin menetelmästä, jolla venäläiset kiduttaa ukrainalaisia sotavankeja kuoliaaksi: peräaukkoon työnnetään muoviputki ja sitte persettä rassataan piikkilangalla oikein kunnolla! Auttaisiko tuollainen metodi sivareita yms. ymmärtämään läksynsä?

11

79

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sopivat parhaiten miinanpolkioiksi.

      • Anonyymi

        Kuka sulle on opettanu ton sanan? Ja koska käytät sitä, uskot saavasi uskottavuuspisteitä?


      • Anonyymi

        Sinun naamasi poljetaan veriseksi sohjoksi piikkipohjaisella lyijysaappaalla.


    • Anonyymi

      Miksi pitäisi kiusata lisää ? Onhan niillä jo valmiiksi jotain ongelmia, kun eivät ole inttiin asti päässeet. Työvelvollisuushan on sota-aikana kaikilla, joten varmaan voivat olla muulla tavoin hyödyksi.

      • Anonyymi

        "Työvelvollisuushan on sota-aikana kaikilla"

        Mitä varten? Että hiljainen suomalaisten hävittäminen jatkuisi? Että ääriliberalistiset mielipiteet saisivat yhä enemmän jalansijaa, koska ruokaa riittää... vielä?

        Ei tarvita kun kunnon nälänhätä tms. poikkeustila, ja alkaa näkyä tositoimia siihen, ketkä ansaitsevat leipänsä ja ketkä eivät. Ja sitä ei kukaan pysty valvomaan, koska kansassa on tarpeaksi viisaita ottamaan okeus omiin käsiinsä, koska luonto kysyy A luokan, terveiden ja lisääntymiskelpoisten perään.

        Intiaanien keskuudessa ei surmattu miestä, joka ei halunnut ottaa paikkaansa soturien porukassa. Hän otti naisen sijan, ja alkoi tekemään heille kuuluvia töitä.


    • Anonyymi

      "miten sivareita, totaaleita.. pitäisi sodan aikana kohdella tai rangaista?"

      Miksi kaikkien pitäisi kuulua sotilasluokkaan? Miksi ylipäätään rankaista toisinajattelusta? Menköön jokainen sinne, mihin kuuluu. On siviilit ja sotilaat. Kaikkien käsiin ase ei kuulu.

      "Itse juuri luin menetelmästä, jolla venäläiset kiduttaa ukrainalaisia sotavankeja"

      Että osaa olla väsyttävää... Venäjä ja vain Venäjä?? Ukrainalaiset on valkoisia viattomia lampaita, jotka eivät osaa valehdella ja kiduttaa? Samaa väitettä julistaa myös media, ja vaikuttavia kuvia käytetään tehosteena. Kysymyksesä on mielipiteen muokkaus hyväksymään vieraan vallan rikoksia.
      Onko menossa joku ihmisten vakuutus siitä, että helvetti voi sijaita vain Venäjällä? Siinä tapauksessa helvetissä on kristllisiä kirkkoja, ja kristun on paholainen, ja Suomen lippu julistaa satanismia.

      Ja se, mitä itse lukee... kuka kirjoitti? Joku ukrainalainen taas? En tiedä keneltäkään muilta tulleen niin törkyjuttua Venäjästä kun ukrainalaisilta hallinnon jäseniltä, ja Suomen median prseennuoleksijoilta! Ukrainalla on helevetin hyvä syy yrittää liata Venäjän maine.

      Onko ihmisistä tullut älyttömiä elukoita, jotka eivät tiedä mitä sota on? Ihmiset tietää mitä se on ja mitä siihen kuuluu, eivätkä mene halpaan, kun aletaan kertoa raakuuksista. He tietävät, että niitä tapahtuu puolin ja toisin.
      Mutta petoeläin ei ymmärrä mitä sota on. Se vain metsästää päivästä toiseen, ja juoksee yhden saaliin perässä. Näin ollen jokainen, joka tuomitse yhden valtion, tai yhden hallitsijan, on lähempänä petoeläintä, ja niitä samoja, jotka tuomitsivat keskiajalla "noidan" kuolemaan.

    • Anonyymi

      "Auttaisiko tuollainen metodi sivareita yms. ymmärtämään läksynsä?"

      Mikä läksy? Se olet sinä, joka et ole läksyäsi oppinut, etkä tuota menoa opikaan paitsi kantapään kautta. Se voi johtaa myös kuolemaan. Et ole tähän mennessä oppinut tietämään mitä elämä on, ja mitä se tuo mukanaan minkäkin tilanteen yhteydessä.
      Mitä tarkoittaa se, että ruokaa riittää? Se tarkoittaa: yhä enemmän etuoikeuksia ja normaalista poikkeavuutta.

      Luonnonlakiin kuuluu jokainen ilmiö, joka tulee olosuhteiden muutoksen takia. Sivari on osa luonnonlakia, ja niitä ei pidä kieltää, vaan antaa niille kanava mennä.

      On tiedossa mitä tapahtuu kun pedot poistetaan. USA:ssa tehtiin lähes niin. karhut yms. ammuttiin eräin paikoin kokonaan. Tuloksena kasvinsyöjät lisääntyivät niin, että luonnon tasapaino järkkyi. Nykyään säätely osataan.
      Niin se pitäisi olla ihmisten keskuudessakin, muttei voi olla niin pitkään kun ruokaa riittää. Ja ruuan riittävyys määrää myös lakeja, millaisia ne ovat. Siksi on sivarit, homot, ja kaikenlainen sellainen, mitä alkuperäistä nk. vanhaa luontoa ymmärtävät inhoavat. Minäkään ei hyväksy niitä ääripäitä, mutta ymmärrän mistä se johtuu, ja yritän mielummin löytää heille vain kanavat mennä.

      He pieksevät lokaa
      tehdäkseen siitä kermaa.

      • Anonyymi

        "yritän mielummin löytää heille vain kanavat mennä."
        - Entäs noi "pedot"?
        - "Kanava mennä" tarkoittaa mitä hyvänsä, joka antaa suotuisammat olosuhteet sellaiselle, joka uhkaa tärvellä lajinsa perusolemuksen ja selviytymismahdollisuudet esim. sen lapsuusiän tärvelemällä. Poistaminen on myös "kanava mennä".


    • Anonyymi

      Ite meinasin tossa jouluna muuttaa Sveitsiin.
      Tätä maata on hoidettu niin paskasti että kukaan ei varmaan edes vaivaudu valtaamaan tätä paskaa. Täällä ole muuta kun velkaa.

    • Anonyymi

      Aloittaja jurpii, koska kohta voi olla edessä tykinruuaksi lähtö, tai vankila ;D

      Reserviläinen on tavallaan kuin ehdonalaisessa vapaudessa 60 vuotiaaksi. Keho on valtion omaisuutta ja sen hallinnassa, sinä vain asut siinä kehossa, joka voidaan lähettää sotaan silvottavaksi.

      Suomi rikkoo myös omaa perustuslakiaan. 6.pykälä: ketään ei saa asettaa sukupuolen perusteella eri asemaan.

      Jos Suomi joutuu hyökkäyksen kohteeksi, se on feministi Tarja Halosen ja tämän femistiäänestäjien syy, koska Halonen esti natojäsenyyden aikanaan.

      Aloittajapösilö, miltä tuntuu ajatus kuolla Halosen takia? Hävettääkö ;D

    • Anonyymi

      Jos kurmuuttamista on pistää lusmut töihin yhteisen hyvän vuoksi, niin sitten ollaan hakoteillä. On ihmisoikeudet, ja myöskin velvollisuudet. Vapaamatkustajat ammutaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1709
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1614
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      70
      1468
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1462
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      53
      1365
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1318
    7. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      83
      1275
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      11
      1168
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1121
    Aihe