Satasoten johtajat valittu

Anonyymi

Lehtitietojen mukaan satasotelle on Varhilan esityksestä valittu sote-johtaja (uudestakaupungista/ sosiaalityöntekijä) ja hyvinvointialuejohtajia 5 satakuntalaisista johtajista, jotka ovat halukkuutensa hommiin ilmoittaneet. Kun katsoo valittujen koulutusta, niin useimmat ovat yhteiskuntatieteiden maistereita tms. Hakijoista ainoa hallintotieteiden maisteri on sitten valittu lasten, nuorten ja perheiden palvelualueen johtajaksi ???????? Hallintotieteilijä sitä sitten onkin asiantuntija perheiden palveluissa. Olisi paremmin sopinut konsernijohtamisen palveluihin. Lasten, nuorten ja perheiden palvelujen pomon pitäisi vähän ymmärtää käyttäytymis- ja yhteiskuntatieteistä jotain. Vaikka näyttää siltä, että puoluepolitiikka saattoi nämäkin virat ratkaista, eikä ns. asiantuntemus tai sopivuus.

16

982

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Joo joo, katsokaa nyt mikä on tämä sote. Pelkkä porsaanreikä naisten joukkotyöllistämiseen kaupungin virkoihin.
      Naiset ovat luoneet oman järjestelmänsä luoda yhteiskuntaan täysin hyödyttömiä ja kalliita, mitään tuottamattomia virkoja veronmaksajien rahoilla. Nyt niitä tulee taas satamäärin, vaikka kunnat on jo P.A.
      Koko terveysala on nyt esillä, saimme konkreettisesti nähdä mitä siitä tulee kun naiset hoitaa terveydenhuollon politiikkaa.
      Koko ala on täydessä kaaoksessa.

      • Anonyymi

        Näin juuri , nämä " naiset" viroissaan pakolla ja uhkauksilla koittavat jotain saada aikaan . Mutta heillekin totuus tulee eteen.
        Ensin uhkaus ja sitten vaihtaa virkaa ja sopivasti vaihtui kessotekin satasoteksi .
        Näin , mutta muistetaan ..


    • Anonyymi

      Viisasta puhetta. Juuri uutisissa julkaistiin että naisten työllisyys on roimasti kohentunut.
      Miten tämä on mahdollista?
      Siten, että naishallitus ottaa miljardeja lisävelkaa pelkästään luodakseen naisille mitään tuottamattomia tarpeettomia virkoja, kuten esim soteen.
      Hoitajia on liikaa nyt jo, niin että päät kolisee yhteen. Puolet saisi irtisanoa eikä vaikuttaisi lopputulokseen kuin yhdellä tavalla. Naisten jatkuvat sairauslomat (shoppauslomat) migreenien tähden vähenisi väkisin kun ei riitä tuuraajia kun on niin paljon poissaoloja.
      On tieto.
      Lisäksi sote haalii vanhat uransa sutanneet mitättömyydet politiikasta nimellisesti palkkalistoilleen, että saadaan kansa maksamaan näiden 200000 vuosiansiot sotesta ministerineläkkeen päälle, nyt kun eläkkeelle sopeutumisen tukiraha on hyllytetty ( vai onko ).
      Uusia aluevaalivoittajia ja soten pyrkyreitä on mm. ex-ministerit Sipilä, Risikko, Holmlund.

    • Anonyymi

      Kun on tarpeeksi härski ja suhteita korkeammman tason hierarkiaan, niin toisten rahoilla voi elellä tosi loistokasta elämää.
      Ja tämä sallitaan.

    • Anonyymi

      Sote takaa hyvät tulot kaikille johtajille, mutta kun tarvittais niitä osaavia työntekijöitä jotka ovat kiven alla kun liksat on ihan eri luokkaa ja nekin jotka ovat töissä liikehtivät muualle ja paljon lähdössä eläkkeelle. vanhushuolto on kriisissä, kotihoitajia ei ole tarpeeksi ja yksintyöskentely alkeellisissa kotioloissa ei paljon kiinnosta.
      HYVINVOINTI on taattu johtajille mutta entäs tämän maan kansa,

      • Anonyymi

        Kiurun sote-esitys lisäsi hallintokuluja ja byrokratiaa, mutta vähentää hoitajia palkkakuluineen, kuten Obama Care Amerikassa.

        Pitäisi uudistaa vielä tämän syksyn aikana sote-esityksen sisältöä ennen kuin se astuu voimaan tammikuussa.

        Hallinnon palkkakulut voitaisiin pudottaa, kun maksettaisiin vain kokouksen matkapalkkiot, joita ei mahdollisen lockdownin aikana muodostuisi etäkokousten ansiosta. Samat rahasummat hoitajien palkkojen harmonisointiin lisäisivät halukkuutta hakea sotealan koulutuksiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiurun sote-esitys lisäsi hallintokuluja ja byrokratiaa, mutta vähentää hoitajia palkkakuluineen, kuten Obama Care Amerikassa.

        Pitäisi uudistaa vielä tämän syksyn aikana sote-esityksen sisältöä ennen kuin se astuu voimaan tammikuussa.

        Hallinnon palkkakulut voitaisiin pudottaa, kun maksettaisiin vain kokouksen matkapalkkiot, joita ei mahdollisen lockdownin aikana muodostuisi etäkokousten ansiosta. Samat rahasummat hoitajien palkkojen harmonisointiin lisäisivät halukkuutta hakea sotealan koulutuksiin.

        Työmäärään nähden hoitajilla on aivan liian iso palkka.


    • Anonyymi

      Johtamiseen pitäisi vaatia jokin johtamistaitoihin valmistava koulutus. Nyt luottamushenkilöt valitsevat johtajat aloille, joista luottamushenkilöillä on tosi kapea käsitys. Luottamushenkilöt valitsevat itselleen sopivat johtajat, mutta jos niiden sana saataisiin kuuluville, joita nämä valitut johtajat ovat johtaneet, voisi tarvittava tieto valintaan olla ihan toisenlaista. Johtajan alaisten määrä ja johtajana olemisen aika määräävät ns. kyvyn johtajuuteen, eikä ollenkaan se taito jolla johtaja on alaisiaan johtanut. Satakunnan sotealueella on monia järkyttävän huonoja johtajia. Kannattaisi tarkastella missä työpaikoissa on suuri vaihtuvuus ja järkevää olisi kysyä vaihtuvuuden syitä työstä lähteviltä. Vasta sen jälkeen, kun työntekijä on saanut työtodistuksen käteensä hän voi antaa suoraa ja avointa palautetta työpaikasta, josta on lähtenyt.

      • Anonyymi

        Näin on. Jostain yksikön hoitajasta tulee yht äkkiä vastuuyksikön johtaja. Alkanut kuulemma soitella "alaisilleen" ja lähes huutamalla pakottaa tuloksiin. !!
        Taitaa oma virka olla löysässä .
        Pakottamalla ja huutamalla nykypäivänä ?
        Näin Huittisis .
        Palokuntalainen


    • Anonyymi

      Kattokaa ny stna. Sotessa on enemmän johtajia kuin lääkäreitä.

    • Anonyymi

      satasote on suuri kupla, sen pitäisi taata kaikille samanlaiset hoitoonpääsyn mahdollisuudet ja tämä on täyttä puppua, LEIKKAUSJONOT, HAMPAIDENHOITO, VANHUSTENHOITO IHAN SURKEAN TASOISTA.
      soten johtajusto vetää kovaa palkkaa jo nyt mutta mitään hyvää ei ole näkyvissä henkilökunta vaje , eikä sitä paikkaa ulkomailta tulleet kielitaidottomat, vanhemmilta ihmisiltä evätään hoito, kysymykset haluaako vielä hoitoa jos on täyttänyt 80 , loukkaa aikatavalla.
      säästetään ruuasta vanhuksien kohdalla, tuorepuoli aivan olematonsa,
      ruuan tuotanto keskitetty ja kuljetetaan , ei todellakaan laatu ainakaan parane

    • Anonyymi

      Hyvinvointialueelle nyt näin aluksi vain 27 johtajan virkaa. PALKKOJA JO MAKSETTU MONTA KUUKAUTTA KARSEITA SUMMIA. Eli muuhun ei voi jäädäkkään rahaa. Un rakennettu vuosi toisensa jälkeen uusia tiloja ja kalliiksi on tullut ja nyt pitäisi muka toimia, pikkupulma kun ei ole henkilökuntaa. Ulkomaalaisista ei paljon apua kun ei osaa kieltä ja sairaalassa varsinkin pitäisi osata kun on laatuvaatimukset , tietojärjestelmien käytön osaaminen pakollista kun kaikkien pitää kirjata päivittäin asioita ja PITÄISI OSATA KESKUSTELLA POTILAAN JA HÄNEN OMAISTENSA KANSSA TILANTEISTA. Iso kupla koko sote ja hoitojonot kasvaa hammashoidossa, leikkauksissa ja vanhustenhoito aivan surkeaa , kotihoito ei pelaa ja sairaat , sokeat, yksinään asuvat heitteillä.
      TOIVOTTAVASTI SAADAAN EUTANASIA HALUKKAILLE TOIMIMAAN.

      • Anonyymi

        Satasote ja Satasairaala ovat mätäpesäkkeitä. Siellä tehdään asioita potilaiden vahingoksi, siis ei tapahdu vaan tehdään.
        Henkilöstö on epäluotettavaa, ja tälläkin hetkellä on vedossa pahoinpitelysyytteitä. Asiakkailta häviää rahaa.


    • Anonyymi

      Mihin satasote tarvitsee Varhilaa? Ei mihinkään.
      Mutta Varhila tarvitsee satasotea, näin tämä järjestelmä toimii kun pelataan valtion varoilla eli veronmaksajien rahoilla.
      Eikö silmät jo aukea mikä häikäilemättömien roistojen pesä on terveydenhuoltoala.
      Siellä liikkuu sadat miljardit, ja siellä missä on iso raha, siellä on suurimmat mafiat. Ja kansa maksaa.

    • Anonyymi

      Suomalaiset politiikot niin tyhmiä että antavat ja ja eu vaatii että meidän täytyy täällä elättää velkaantuneiden maiden elämiset esin velan annot espanjalaisille ja kreikkalaisille jo vuosia sitten ja kaikenlaiset rahan annot muiden maiden tupakan vastaisuuden ym muun hömpän tukemiseksi ja kuka nyt ei ottaisi hölmöläisiltä rahaa ja täällä suomessa otetaan veroina tuloista ja moneen kertaan kaikesta hyödykkeistä ja muusta mitä ostetaan ja tavis suomalainen köyhtyy hintojen nousun myötä paitsi tietty rikkaat jotka saavat ruoka ja matkaetuja ja käyttävät röyhkeästi laittomasti omiin tarkoituksiinsa etuja joista aina silloin tällöin narahtavat mutta pian ne unohdettu ja taas rikkaat porskuttaa vielä rikkaanpana kun ovat. JULKINEN MENO KASVAA LISÄÄMÄLLÄ MINISTERIEN JA HEIDÄN AVUSTAJANSA määrää ja palkkoja, samoin virkamiesten , SOTE vasta nostikin kuluja johtajien määräällä jotka saavat ihan törkeetä palkkaa ja etuja, HOITOJONOT ihan hirveät kun ei reagoitu jo kymmenen vuotta siihen että hoitajia ei ole sairaaloisa eikä vanhainkodeissa, eikä varsinkaan kotihoidossa joka on aivan surkeaa. HYVINVOINTI alas ajettu ja täällä ei hoideta kuin maahanmuuttajat vastaanottopisteissä yötäpäivää ensihoitajat ja kaikki saavat, kalliit asumiskulut vesi ja sähkölaskuineen,ruuat lapsilisät ja elatustuet moneltakin lapselta , pyörät, puhelimet, kuljetetaan asioille ja lomamatkat kotimaihinsa., tulkit, päiväkoti ja koulutukset kaikki suomen julkisia menoja lisääntyvissä määrin kaikkien niiden aiemmin jo tääällä elätetyjen lisäksi. SUURIN OSA EI TUOTA MEILLE SUOMALAISILLE YHTÄÄN MITÄÄN HYVÄÄ, MONET pelkkkää menoa poliisi, asianajaja ja tuomari sekä vankilakuluina ELI HARMIA HARMIN PÄÄLLE

    • Anonyymi

      SUOMEN VANHUKSIA JOPA 90 V JA SOKEITA EIVÄT SAA TÄNÄ VUONNA ENÄÄ KOTIAPUA, kun ovat niin hyväkuntoisia, Sairaaloista viedään kotiin jossa ei kukaan käy, ovat heitteillä. vammaisten apuaja vähennetään .KELATUET suomalaisilta poistetaan rahojen puutteessa jotka mamut vievät tunkeutumalla maahamme ja elelevät herroiksi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      59
      3087
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      545
      2942
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      37
      2135
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1962
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1805
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      304
      1771
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1522
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      99
      1257
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1208
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1162
    Aihe