Ei hyvä eltel-firmalle!!!

Anonyymi

Eltel firmalle ei hyvää mainosta kaahata valkosella pakulla 40km rajoitetuilka sivuteillä kaasupohjassa. Hyvä ettei lapset jääny alle. Johto ei taida valvoa tekijöitään, kyllä pistää vihaksi tuommonen firma joilla on nuin piittaamattomia kuskeja.

12

889

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Täällä huhtalassa meni ilmeisemmin tuo sama eltelin pakettiauto 13 aikaan hirviää vauhtia, laittakaa ilmotusta ylivieska foorumille niin tietävät varua lasten kansa. muillakin sivukylillä. Meinasin soittaa tuohon firmaan että tietävätkö sielä miten vaarallisesti työntekijät rällää firman autoilla. Välinpitämätöntä.

    • Anonyymi

      Otitko tutkalla nopeuden? Vai arveletko vain nopeutta summassa.

    • Anonyymi

      Nysse meni Kankaanasemalla ja jumalatonta kyytiä ei meinannu peräsä pysyä. On se aivan kauhiaa. Mullaki 100 mittarisa, varmaan meni 120 km/h. sit hokasin että oli kiire Sikapaariin ostaan hyviä lihoja Juhannukseksi.

    • Anonyymi

      Ei ole tutka laitteita, niitä on vain poliisimiehillä. En siis voi mitään nopeuksia mitata mutta jos olisi meidän taaperot olleet phan reunoilla tai tiellä ( minne olemms kyllä kieltäneet enemästä, mutta taaperot menee aika vilkkasti vaikkakotiäitimä vahdin, syy on myös minun kun sivukylän tielle tahovat karkailla vaikksvahdin kaikkia parhaani mukasn, mutta lapset hyppivät meidän pihan ojissa ja tielläkin välillä, kielloista kuolimatta.

      Täälä on kuitenkin kyläläiset ajaneetaina hiljaa ja ei ennen ole tarvinnut peätä, säikähdin auton kovaa ylinopeutta myös 13 jälkeen visurissa. Pelkäsin lapsieni puolesta. Nyt voin rentoutua kun lapsukaiset isovanhemmilla.

    • Anonyymi

      Kyllä visurissa kaahasi sama auto myös kyläteitä pitkin ja kylläpä sen huomaa jos pientä tietä jossa autot normaalisti ajaa hiljakseen, iso eitelin paketti auto kaahaa ohi vierestä. Tänne perille ei tarvihe kaahaamaan tulla, siinä vielä jonkun lapset jää alle jos tuohon kaahailuun ei puututa. Seuraavaksi sitten luetaan kalajaskasta kun eitelin autolla kaahannut ajoi pienen pojan päälle tms. Että Visurissa kyllä ajoi selvästi lujaa, siinä ei edes tutkaa kuule tarvihe. Sinä eltelin kaahailija, mene lapses kans kuule pienen tien varteen seisomaan, niin kahtotaan huomaatko jos joku ajaa nelijää kymppiä ohi vai yli satasen rallia. Turvallisuusriski!!! Poliisit tarkkaiökoon jos ei firman kohto kurmuuta työntekijöitä. Varmaan peittelevät ettei maine menis. Mutta nyt voi mennä jonkun kodin lapset, semmonen pistää muuten pikkusen vihaksi!

    • Anonyymi

      Joo eimuutako kakarat vaan tielle leikkimään, ihte voi istua lepotuolissa sormi persiisä selaamassa fasebookkia tai suomi24jää. Pääsee sitte itkeen joku ajaa autolla ehkä varmaan en tiiä viittäkymppiä, siltä se ainakin näytti no ainakin kuulosti.

    • Anonyymi

      Miksi ne nulikat leikkii moottoriliikennetiellä?

    • Anonyymi

      Kirjoittaja kirjoitti sivuteistä, lueppa hyvin ennen kuin kirjoitat ja mitä puolustelet liikennekaahaajia yleensä, taidat olla itse kaahaaja vai eitelin muuta johtajaa.

      Kyllä kuule mukuloita on aika vaikia vahtia etteivät sivukylän tielle karkailisi, vaikka näitä vahtia yritetään, toiseksi sivukylän asukkaat osaavat ajaa nämä huomioiden, sinua ei tunnu haittaavan holtiton kaahailu.

      Onpa outua puhetta kun ei pisaraa välitetä lasten taikka aikasten päälle, mietippä jos oma mukulas juoksis tutulle sivutielle kum joku kaahais autolla vierestä ohi, saattasit säikähtää ja toivua ettei enää ikänä ajas niin.

    • Anonyymi

      Lisään vielä että kyllä sen jokainen näkee ajaako auto hiljasesti 30 40 luokkaa vai painaseeko satasen päälle, kokkeileppa ihte huomaakko erua ouluntien varressa tai rahkolan koulun luona nopeuvessa.

      • Anonyymi

        Tee häkki moukeillesi jos eivät puhetta ymmärrä.


    • Anonyymi

      Pittää olla kyllä melekonen rattimies/nainen että huhtalan/visurin tiellä satasta pyhkii.
      Tavalliselle maalaistollolle aika vaikea arvioida ohi menevän auto nopeutta.
      Luulin ja arvailin, niinkö?

    • Anonyymi

      Eitelin autolla kaahailtu ennenkin, aika huono maine firmalle. Se missä meidän "räkänokat" leikkii, ei oikeuta teitä, eitelin miehet kaahailemaan, toivotaan että jäätte poliisin haaviin pian ja sakkua rapsahtaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      281
      4702
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2508
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2181
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2176
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      129
      1817
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1472
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1452
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      344
      1430
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1367
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1257
    Aihe