Suomalainen propagandakoneisto käy ylikierroksilla

Anonyymi

Otsikoita lähipäiviltä: "Suomi olisi kova pala Venäjälle", "Uudet hävittäjät ovat merkittävä pelote".

Mitenkäkähän kova pala Suomi olisikaan Venäjälle, kun Venäjä hyökkäsi 44 miljoonaisen kansakunnan kimppuun? Suomen koko on kymmenesosa Ukrainasta. Kannattaa huomata että Suomella on selkä auki Itään päin koko pituudelta. Entä ketäköhän Suomen muutama kymmenen hävittäjää pelottavat, kun tiedetään että esimerkiksi Venäjällä on 1000 hävittäjää ja Venäjällä ei lasketa omien tappioita kun hyökkäyksen aloittamiseen on päädytty. Vaikka yksi suomalainen sotakone ja taistelija vastaisi kymmentä venäläistä, Venäjällä on silti loppumaton mies- ja kalustoylivoima. Suomea vastaan sotiessa Venäjän kalusto ja ukot eivät loppuisi milloinkaan, vähenisivät vain prosentin. Suomen resurssien kannalta pitkittynyt asemasota tekisi kalustosta selvää ennemmin tai myöhemmin. Vanhanaikaisellakin sotakalustolla voi pärjätä kun sitä ja ukkoja on loputtomasti.

Suomalaisten kannattaisi lopettaa pullisteleminen. Suomessa ollaan tuudittauduttu itseriittoisuuteen joka on suurimmaksi osaksi harhaa. Sähkön ei pitänyt loppua milloinkaan ja nyt jos suunnitellaan käytön rajoituksia. Rahaa piti olla loputtomasti jakaa Afrikan taivaan tuuliin, mutta nyt näyttää sille että suomalaisten tieinfraan tarvittavat rahat menee Mombasan satamaan. Finnair on konkurssia vaille valmis ja ministeri noutaa terroristeja tilauslennolla valtion piikkiin. Mahtavatko kivenheittelijät lähteä rintamalle, jos kutsu käy? En ainakaan usko että niin kävisi.

25

599

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Oikeassa olet sandaaliosaston isänmaallisuuden riehakkuudesta ja sen kohdistumisesta nykyiseen maksumaahansa,

      Mutta SUOMI EI HORJU, EIKÄ HEILU, SILLÄ EI SUOMELLA OLE MUUTA MAHDOLLISUUTTA, EIKÄ MAHDOLLISUUTTA TEHDÄ PITKÄÄ RAUHAA ?????

      SUOMI ON TÄSSÄ JA NYT JA SEN SITTEN AIKAKIRJAT KERTOVAT, MITEN KÄVI, MUTTA PERIKSI EI ANNA JUHO VESAINEN, EIKÄ ANTTI ROKKA ;;;;;;;;;;;;;;;; ,,,,,,,,,,,,,,,,

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Suomi on hyvä maa. Tämä maa on paras paikka meille suomalaisille. Suomi on puolustamisen arvoinen maa, jonka paras puolustaja on Suomen oma kansa!"

        https://www.kaleva.fi/adolf-ehrnrooth-suomi-on-puolustamisen-arvoinen/2376815

        Siitä on jo 20 vuotta aikaa. Tilanteet muuttuvat. Suomi toimii nykyään koko maailman sosiaalitoimistona ja osa veronmaksajista ei tykkää moisesta. Venäjän ystävyysseurallekin miljoona vuodessa tukemaan hyökkäsysotia ja vallankumouksia. Afganistanin lukutaitokamppikseen miljardi.

        Älyn pitää olla laspsen tasolla jos kuvittelee että edes miljoona miljardista olisi kulunut lukutaidon opettamiseen. 999,9 miljoonaa on mennyt johonkin muuhun. Jos Afganistanin kustannustason omaavassa maassa opetetaan miljardilla lukutaitoa, sillä opettamisen määrällä lukutaito pitäisi oppia Afrikkaa myöten.


    • Anonyymi

      Suomella piti olla vahvat sotavoimat, mutta ihme kyllä nyt on pantu tilaukseen sotakalustoa ihan ennätysmääriä ja militääribudjetit on moninkertaistettu. Luutnantit on muuttaneet metsään puun alle ja uusia motivaationtappokirjeitä valmistellaan.

    • Anonyymi

      Se, että Venäjä valtaisi Suomen... minulla ei ole mitään muuta kauhukuvaa, kun se, että PV lähtee soitellen sotaan vanhat kaunat mielessään. Ja toivon, että kansan maalaisjärki toimii median propakoneistosta huolimatta.

      Jos Suomi lähtee edes puolustautumaan ydinasevaltaa vastaan...? Sen tietää mitä siinä käy pahimmillaan, koska Venäjä osaa kertoa hyvän syyn Suomen invaasioonsa.

      Jos homma alkaisi mennä siihen, että aletaan idästä jakelemaan niitä isoja paukkuja, niin kehoitan, että upseerit Suomessa alkavat siinä vaiheessa omin käsin puhdistella niitä kahjoimpia "isänmaallisia" rivistä, jos voivat edes laskea mitä yksi sotahullu kentsu tai eversi, joka luulee tietävänsä kansan tahdon, vastaa siviilien määrässä.

      Itsepuolustuskursseilla painotetaan, että jos tilanne menee konfliktiin, niin silloin on jo jossain tehty virhe, tai tilanne edennyt liian pitkälle. Näyttää usein siltä, että tuolla moni ois valmis tarttumaan aseeseen, että nyt päästään tappamaan. Mutta hei, entäs ne siviilit?!

      Siviilit eivät halua jäädä sodan jalkoihini! Ne muutamat sotahullut kusipäät ei ajattele sitä, vaan että pääsevät klehuskelemaan miten tappoivat niin ja niin monta (halventava nimitys vihollisesta).
      No, ehkä se on kivaa siinäkin vaiheessa, kun ammut 10 vihollista, ja sitä vastaan kuolee 1000 siviiliä?? Ammu 100, ja kuolee 10.000 siviiliä! Ammu tuhat, ja kuolee 100.000 siviiliä!

      Onko meillä varaa siihen? Eräiden mielestä on. Minun mielestäni on siinä tapauksessa, että ne 100.000 on työkyvyttömiä tai lisääntymiskelvottomia, koska sota tuo mukanaan yleensä myös nälänhädän, mutta pommit eivät valikoi. Loppujen lopuksi se ei naurata. Surin, kun Estonia upposi ja kun ne 2 poliisia ammuttiin Kapteenin kadulla. Halusin palkita sen poliisin, joka viimeksi huusi "ammu vaikka päähän, mutta asetta et saa!"

      Suomella ei ole varaa ottaa vastaan ydinpommeja, tai jos on, silloin hallituksessa ja PV:n johdossa on pahasti vikaa! Ei tuolta mikään hullujen armeija ole tulossa. Tosin kuin Neukkilaisilla, näillä on ristit kaulassaan.

      Suomalaisia on vähän yli 5 milj. Sitten kun meitä on jäljellä sen verran, että lasketaan sadoissa tuhansissa, alkaako sitten olla sopivasti?

      • Anonyymi

        Kehoitan siis, että Suomi säästää voimiaan siihen 3. maailmansotaan. Se ei välttämättä ala Suomen valloituksesta, ja se, mitä ww3 tuo mukanaan, on monin verroin pahempaa. "Vähän jää ihmisiä jäljelle", kuten raamatussa varoitetaan.
        Suomen menetys ei ole ongelma. Se on vain mielipide paperilla, mutta terve suomalainen maalaisjärjellä on arvokkaampi. Ja me voidaan elellä sitten Venäjälläkin, se ei ole ongelma. Pääasia, että siellä kasvaa kuusia ja mäntyjä, eikä palmuja!


      • Anonyymi

        ""ammu vaikka päähän, mutta asetta et saa!""

        Tais mennä niin, että se sanoi, että asetta hän ei anna.


    • Anonyymi

      Niinpä. Kyllähän kymmenen mopoa yhden ison moottripyörän voittaa.

      Maan väkiluvulla ja armeijan tehokkuudella ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa. Nykyään armeijan tehokkuus ei perustu mosurien määrään, vaan teknologian tasoon sekä siihen, miten sitä kyetään käyttämään. Suomen armeija olisi selvästi Ukrainan armeijaa kovempi vastus.
      Suomen tykistö on yksi Euroopan vahvimmista ellei vahvin ja varustettu myös pitkälle ulottuvilla tykistöohjuksilla.
      Suomen ilmavoimien kalusto on koska tahansa vertailukelpoinen Venäjän kanssa ja koulutustaso on paljon kovempi.
      Suomen panssarit ovat aivan eri luokkaa kuin Ukrainan neukkuaikaiset panssarit.
      Ilmavalvonta, tasitelunjohtojärjestelmät, ilmatorjunta, PST ovat Suomessa moderneja.

      • Anonyymi

        Miesylivoima ei sitten merkkaa mitään sun skenaariossa? Naapuri tapattaa Ukrainassa omiaan eikä laske kaatuneita. Ukkoja riittää loputtomiin, samoin ammuksia ja sotakalustoa. Mieti miten paljon tarvitaan ammuksia kun Ukrainasta on jyrätty kokonaisia kaupunkeja maan tasalle. Suomella on pitkä maaraja ja miten sellaista voi puolustaa koko pituudelta millään asevelvollisuusarmeijalla?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miesylivoima ei sitten merkkaa mitään sun skenaariossa? Naapuri tapattaa Ukrainassa omiaan eikä laske kaatuneita. Ukkoja riittää loputtomiin, samoin ammuksia ja sotakalustoa. Mieti miten paljon tarvitaan ammuksia kun Ukrainasta on jyrätty kokonaisia kaupunkeja maan tasalle. Suomella on pitkä maaraja ja miten sellaista voi puolustaa koko pituudelta millään asevelvollisuusarmeijalla?

        Miksi aina puhutaan koko maan puolustamisesta? Se on mahdotonta tällä määrällä porukkaa, ellei jotain jätetä, ja Venäjä ei ole paljastanut korttejaan, paitsi mitä näillä sivustoilla on kerrottu, ja mitä Ukrainan sotavangit ja siviilit ovat voineet kertoa, ja mitä Kazakstanissa nähtiin - Venäjä vei voiton kotiin 6-0. Siitä on vitsikin:

        Kreml sai käskyn lähettää kirje ukrainalaisille: "Rakkaat ukrainalaiset! Kazakstanin tilanteen vuoksi Venäjän hyökkäys Ukrainaan perutaan määräämättömäksi ajaksi. Pahoittelemme aiheutunutta vaivaa."
        Ja:
        Shoigu antoi lausuntoa medialle: "Venäjän joukkojen kokoaminen on ymmärretty väärin. 30% on metalliromun keräilijöitä, jotka kuulivat Ukrainan armeijan lähestymisestä."


      • Anonyymi

        "Nykyään armeijan tehokkuus ei perustu mosurien määrään, vaan teknologian tasoon sekä siihen, miten sitä kyetään käyttämään. Suomen armeija olisi selvästi Ukrainan armeijaa kovempi vastus."

        Suomen pieni väkiluku on siitä huolimatta iso ongelma. Meidän pitää pystyä puolustamaan maatamme tehokkaasti, nopeasti (hyökkäyksen alkaessa) ja niin henkilö- kuin kalustotappioita minimoiden. Ukraina, syystä, jonka saamme ehkä tietää joskus tulevaisuudessa, antoi vihollisen tunkeutua syvälle maahansa ennen kuin alkoi kunnolla taistelemaan vastaan. Lisäksi sota oli alusta alkaen ja on jossain määrin edelleenkin epäsymmetristä, eli Ukraina ei ulottanut vastatoimenpiteitään Venäjän alueelle.

        Suomen pitää pyrkiä pysäyttämään hyökkäys rajoilleen ja heti alusta alkaen pyrkiä vaikuttamaan syvälle Venäjän rajojen sisälle kauaskantoisilla asejärjestelmillä, tuhoamalla ase- ja välinevarastoja, logistiikan solmukohtia, joukkokeskityksiä. Suomen pitää tehdä sodasta välittömästi symmetristä. Meillä on siihen tarvittavaa välineistöä. Lisäksi seuraavan sodan alkaessa Suomi on NATO-jäsen ja meillä on täällä NATO-joukkoja, -tiedustelua ja -välineistöä, joiden avulla symmetrisyys välittömästi toteutuu. Saattaa olla, että seuraavassa sodassa (jos se edes syttyy NATO-pelotteen vuoksi), NATO-tiedustelu on meitä eniten auttava tekijä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miesylivoima ei sitten merkkaa mitään sun skenaariossa? Naapuri tapattaa Ukrainassa omiaan eikä laske kaatuneita. Ukkoja riittää loputtomiin, samoin ammuksia ja sotakalustoa. Mieti miten paljon tarvitaan ammuksia kun Ukrainasta on jyrätty kokonaisia kaupunkeja maan tasalle. Suomella on pitkä maaraja ja miten sellaista voi puolustaa koko pituudelta millään asevelvollisuusarmeijalla?

        "Suomella on pitkä maaraja ja miten sellaista voi puolustaa koko pituudelta millään asevelvollisuusarmeijalla?"

        Tarkoitus on puolustaa pitkää maarajaa reservistä koostuvalla armeijalla. Ja se on yksi Suomen puolustuksen vahvuus. Iso reservi.

        Mutta sitä reserviä pitäisi täydennyskouluttaa tehokkaammin. Kertausharjoitusten määrä on liian vähäinen.


    • Anonyymi

      44 miljoonainen kansa? Entäs sitten? Paljonko niistä on sotakuntoisia miehiä? USA:ssa se oli yleensä niin, että jos leirissä oli 500 asukasta, näistä ehkä 150 oli sotureita, loput naisia, lapsia, ja vanhuksia.
      Suomessa on 5,5 milj. asukasta, ja voin väittää, että yli miljoona ukkoa löytyisi puolustukseen, jo salkuaankin pidettäisi huolta siitä, että kansan terveys pysyisi hyvällä tolalla. Mutta vastuunottokyvyttömille annetaan valta tehdä kersoja kenen hyvänsä kanssa, eikä ajatella, että kun poikkeustila tulee... Ehkä suomalaisia on tosiaankin liikaa.

      • Anonyymi

        Yleensäkin, millähän helevetin laskupäällä alottaja oikeen uneksii? Loppumaton miemäärä? Eli oletuksena on, että kaikki ukot sidottaisi Suomeen? Onko alottaja se sama tyyppi, joka ei näe mitään muuta kun valtioiden väkiluvut mikä on suurempi, niin se sitten voittaa?

        Jos Venäjä todella osaisi hommansa, vähän kuin Suomi, ettei siellä kyykytettäis alokkaita ja kahmittais rahaa omaan taskuun, ja jos porukat ei kaatuis huumeisiin ja alkoholiin, joka tosin on vähentynyt, ja ois tod. isänmaallisia, niin armeija saattaiski olla tosi merkittävä. Mutta ei raha ole koskaan isänmaallisuutta tuntenut. Onneks kirkko on saanu jalansijaa, ja tyypit menee kirkon kautta töihin.


      • Anonyymi

        "44 miljoonainen kansa? Entäs sitten? Paljonko niistä on sotakuntoisia miehiä? "

        Ukraina kehitti asevoimiaan ja paransi reserviään 2014 tapahtuneen Venäjän invaasion jälkeen. Tarkkaa tietoa parannuksista ja kyvyistä minulla ei ole, mutta tämän vuoden helmikuussa Ukrainan sotavoimat olivat ihan kohtuullisen hyvässä iskussa.

        Onhan se totta, että Suomen 5.5 miljoonainen kansa on melko lailla paljon pienempi kuin Ukrainan 45 miljoonainen. Ja siitä huolimatta, että kansantuotteemme on melko hyvä, meidän pitäisi saada reservin suorituskykyä paremmaksi. Kunhan NATO-jäsenyys toteutuu, voimme hengittää vapaammin ja onnellisuusasteemme nousee taas pykälän ylöspäin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "44 miljoonainen kansa? Entäs sitten? Paljonko niistä on sotakuntoisia miehiä? "

        Ukraina kehitti asevoimiaan ja paransi reserviään 2014 tapahtuneen Venäjän invaasion jälkeen. Tarkkaa tietoa parannuksista ja kyvyistä minulla ei ole, mutta tämän vuoden helmikuussa Ukrainan sotavoimat olivat ihan kohtuullisen hyvässä iskussa.

        Onhan se totta, että Suomen 5.5 miljoonainen kansa on melko lailla paljon pienempi kuin Ukrainan 45 miljoonainen. Ja siitä huolimatta, että kansantuotteemme on melko hyvä, meidän pitäisi saada reservin suorituskykyä paremmaksi. Kunhan NATO-jäsenyys toteutuu, voimme hengittää vapaammin ja onnellisuusasteemme nousee taas pykälän ylöspäin.

        "goes to eleven"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "goes to eleven"

        vastaus tuohon "onnellisuusasteemme nousee taas pykälän ylöspäin."


    • Anonyymi

      Yksin sota Suomi vastaan Venäjä on tarkottaisi, että 125 miljoonainen kansa ja 5 miljoonainen ottaisivat yhteen. Mutta jos tuollaisessa hirveässä tilanteessa joskus ollaan, emme ole yksin. Venäjällä on monta muutakin naapuria ja rintamaa, joita se voi jättää.
      Ydinase Venäjällä ja on sen suojassa ja sillä uhkaamalla se nytkin käy sotaa Ukrainassa. Venäjän sodankäyntioppiin myös kuuluu, että sitä käytetään. Se tarkoittaisi kuitenkin myös Venäjälle itsemurhaa.. Mitähän valkoisesta miehestä/naisesta jäisi jäljelle Venäjällä ja Euroopassa& USAssa. Tykkäsiköhän Kiina, jos Venäjä iskisi Ydinaseella?

      • Anonyymi

        Venäjälle sodankäynti on harrastamiseen verrattavissa olevaa toimintaa. Vaikka populaa on toistasataa miljonaa, hyökkäyssodissa käytetään vain sitä osaa populasta joka on vara menettää ilman että tuntuu missään.
        Tilanne olisi toinen, jos joku hyökkäisi Venäjälle. Tällöin puolustautumiseen voitaisiin valjastaa kaikki kynnelle kykenevät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Venäjälle sodankäynti on harrastamiseen verrattavissa olevaa toimintaa. Vaikka populaa on toistasataa miljonaa, hyökkäyssodissa käytetään vain sitä osaa populasta joka on vara menettää ilman että tuntuu missään.
        Tilanne olisi toinen, jos joku hyökkäisi Venäjälle. Tällöin puolustautumiseen voitaisiin valjastaa kaikki kynnelle kykenevät.

        Kun Venäjä valtaa Suomen, haluatko vielä silloinkin, että se on sellainen kun sulle sopii? Siin tapaukses sua viedään.


    • Anonyymi

      https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008928191.html

      ...Tukikohdasta on viety pois yli 100 kalustoyksikköä, myös kymmeniä panssarivaunuja. Ylen haastattelema sotilasasiantuntija Marko Eklund pitää hyvin todennäköisenä sitä, että siirretyt kalustot ja ajoneuvot on lähetetty junalla Ukrainaan.
      (Ps. arvion olisi pystynyt tekemään lapsikin!)

      Mutta:

      – Sotavalmista joukkoa siellä, mistä nämä taisteluosastot ovat lähteneet, ei juurikaan ole, Toveri kertoi IS:lle.

      (Ja kentsu kävi itse katsomassa ja toteamassa mikä on tilanne, ja mihin joukot siirrettiin?)

      • Anonyymi

        Saattaa viitata siihen, että Venäjän joukot ovat käyneet Ukrainassa sellaisen lihamyllyn läpi, että toimivia joukkoja siellä ei enää ole. Ei edes siitä huolimatta, että tuoretta lihaa lähetetään sinne koko ajan sen mitä saadaan kaavittua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saattaa viitata siihen, että Venäjän joukot ovat käyneet Ukrainassa sellaisen lihamyllyn läpi, että toimivia joukkoja siellä ei enää ole. Ei edes siitä huolimatta, että tuoretta lihaa lähetetään sinne koko ajan sen mitä saadaan kaavittua.

        Näyttää siltä,e ttä puhut unelmies perusteella. Ei siellä ukkoa pistetä huvikseen menemään, jota sinä näköjään toivoisit.

        Mutta miksi Putinilta kuulee sen, mitä meidän media ei kerro?

        "Yritykset pitää yllä ulkonäköä, ja puheet muka hyväksyttävistä kustannuksista näennäisen yhtenäisyyden nimissä eivät voi peittää pääasiaa: EU on menettänyt poliittisen itsemääräämisoikeutensa, ja sen byrokraattinen eliitti tanssii jonkun muun tahdissa, tekee kaiken, mitä korkealta käsketään, ja vahingoittaa omia kansalaisiaan, talouksiaan ja yrityksiään....

        Me kaikki kuulemme ns. ”Putin-inflaatiosta” lännessä. Kun näen tämän, ihmettelen vain kenen he odottavat ostavan tämän hölynpölyn – ehkäpä ihmisten, jotka eivät osaa lukea tai kirjoittaa. Kuka tahansa lukutaitoinen ymmärtäisi, mitä todellisuudessa tapahtuu.

        Hintojen nousu, kiihtyvä inflaatio, elintarvikkeiden, polttoaineen ja bensiinin puute sekä energia-alan ongelmat ovat seurausta koko järjestelmän laajuisista virheistä, joita USA:n nykyinen hallinto ja EU:n byrokratia ovat tehneet talouspolitiikassaan.

        Operaatio, jonka käynnistimme Donbassissa, on pelastusrengas, johon he tarttuvat voidakseen syyttää omista virhearvioinneistaan muita, tässä tapauksessa Venäjää.

        Lännen virheelliset laskelmat eivät vaikuttaneet ainoastaan tavaroiden ja palvelujen nettokustannuksiin, vaan ne johtivat myös lannoitteiden, pääasiassa maakaasusta valmistettujen typpilannoitteiden, tuotannon vähenemiseen. Kaikkiaan lannoitteiden maailmanmarkkinahinnat ovat nousseet yli 70 % vuoden 2021 puolivälistä helmikuuhun 2022.

        Tulevaa kehitystä ei ole vaikea ennakoida. Lannoitepula merkitsee pienempää satoa ja suurempaa riskiä siitä, että maailman elintarvikemarkkinat ovat alitarjontaisia. Hinnat nousevat entisestään, mikä voi johtaa nälänhätään köyhimmissä maissa. Ja se on täysin USAn hallinnon ja EU:n byrokratian omallatunnolla...

        Länsimaat eivät ainoastaan pyrkineet toteuttamaan ”Venäjän vastaista” skenaariota, vaan myös osallistuivat Ukrainan alueen aktiiviseen sotilaalliseen kehittämiseen ja toimittivat Ukrainaan aseita ja sotilasneuvonantajia. Ja niin se tekee nytkin.
        Kukaan ei kiinnitä mitään huomiota siellä asuvien ihmisten talouteen tai hyvinvointiin, he eivät välitä siitä, mutta he eivät ole koskaan säästelleet rahaa luodakseen itään Naton jalansijaa, joka on suunnattu Venäjää vastaan, ja viljelläkseen aggressiota, vihaa ja russofobiaa.

        Suunnitellessaan taloudellista salamasotaa he eivät huomanneet, tai yksinkertaisesti jättivät huomiotta todellisia tosiasioita siitä, miten paljon maamme on muuttunut viime vuosina...."

        Tämä viimeinen lause on yksi tärkeimmistä. Mutta kun katsoo IS:n mielipideosastoa Venäjänvastaisine mielipiteineen, näyttää siltä, että ihmiset ovat menettäneet kykynsä ajatella omalla päällään. He lukee helposti valtakunnan tarjoamat uutiset, ja epäselvätkin asiat muuttuvat varmoiksi tapauksiksi, huhut faktoiksi.

        Jumankauta, mitä on tapahtunut?!

        Kun olen puhunut ihmisille aikeistani, että muuttaisin Venäjälle..

        He ovat pyörittäneet epäuskoisina päätään ja kauhistelleet

        aivan kuten 1800 luvun australialaiset tai uudisasukkaat aboriginaalien tai preeriankkarien keskuuteen lähtijää!

        Täytyykö minun elää päivä, jolloin joudun sanomaan teille, että "Minä olen Tanssii Susien Kanssa, eikä minulla ole enää mitään sanottavaa teille"?!
        Jokainen sen elokuvan nähnyt ymmärtää mistä on kyse!

        Jumankauta!


    • Anonyymi

      Tämä mies ei ole kentsu. Huomatkaa etenkin miehen istumatyyli. Mistä mahtaa tulla niin suuri varmuus, tai mikähän on elämässä niin erinomaisesti? Kytkös USA:an?

      https://www.is.fi/politiikka/art-2000008930454.html

      "Sitten (Venäjän) poliittinen johto päätti, että nyt hyökätäänkin Ukrainaan..."

      Olin pyörtyä kauhusta luettuani tuon. Ei Suomessa voi olla noin suuria kusipäitä, vai onko?! Kentsu väittää, että tuosta noin Venäjän hallitus teki päätöksen hetken mielijohteesta?!
      Onko Toveri maksettu mies, vai tahallaanko se vittuilee?! Venäjän hyökkäyksellä oli syynsä. Onko korkeilla virkamiehillä jotain salattavaa? Miksi kansalle valehdellaan?!
      Suomen kansasta on tullut virkamiesten vihollinen?

      Mitä olen ihmisten kanssa puhunut Venäjästä, he käyttäytyvät kuin 1800 luvun puritaani intiaaneista puhuttaessa! He eivät ymmärrä joutuneensa mediapropagandan uhriksi.
      Miksi kansasta halutaan tehdä uhreja?!

      • Anonyymi

        "Venäjän hyökkäyksellä oli syynsä."

        Toki. Ukrainan luonnonvarat.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5075
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3197
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1315
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1257
    Aihe