Haluan luottaa, mutta tosinaan iskee epäilyksen peikko

Anonyymi

Olen taas juhamnuksen kotona lasten kanssa. Mies on töissä joka juhannus eräillä festareille. Avioliittomme on kestänyt kohta jo liki 20 vuotta ja lähes aina juhannuksena tämä tunne tulee. Tiedän, että kaikki eivät petä. Enhän minäkän niin tee. Eikä mieheni ole koskaan pettänyt luottamustani, tai ainakaan jäänyt kiinni. Nyt en saa unta ja mietin käyväni varmuuden vuoksi tyyliin sukupuolitautitestissä. Järki sanoo, että tämä kumpuaa nyt omasta epävarmuudesta ja mun ei ole mitään järkeä tästä hänelle edes mainita. Itse ainakin loukkaantuisin turhista syytöksistä. Järki myös sanoo, ettei toinen olisi olkut kanssani liki puolta elämästään, jos ei rakastaisi ja olisi sitoutunut minuun. Mutta mitäpä tässä nyt teen, mieli vaan lähtee laukalle ja festarit kestää vielä sunnuntaihin asti. Terapia ei siis tähän hätään taida olla vaihtoehto.

9

674

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No onkos merkkejä, eli syytä olla huolissaan?

      • Anonyymi

        Ei ole. Ei niin mitään. Paitsi hän on siellä ja se mitä siellä tapahtuu, voisi jäädä sinne. Enempi kai olen huolissani näistä omista ajatuksistani. Että jossain vaiheessa menen ja teen jotain typerää. Esimerkiksi laitan viestiä tai sanoa möläytän ajatukseni ääneen hänen kotiin palattuaan. En ole reilu. Onnellinen lintu ei pois lennä, eikä ole lentänytkään. Joten kaikenhan pitäisi olla kunnossa.


    • Anonyymi

      Minä olen niin luulotautinen, että luultavasti olen ollu yhtenä entisistä elämistäni keisari Nero. Olen ollu myös varmaan Stalin ja Hitler. Samanlaisia hermokohtauksia saan kun Hitler ja olen aatteellisesti antisemiitti.

      • Anonyymi

        Tässä tilassa alan olla minäkin, se on paha tämä luulotauti. Ja kun se tuntuu todellisuuttakin todellisemmalle. Kohta alan uskomaan kuvitelleeni koko miehen, kodin ja lapsetkin.


      • Anonyymi

        Näen itseni jo ajamassa lasten kanssa festareille, heittäväni liikkuvasta autosta tunkin mieheni majoitukseen/työpisteelle ja karjuvani "Pidä tunkkis! S**tana!".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näen itseni jo ajamassa lasten kanssa festareille, heittäväni liikkuvasta autosta tunkin mieheni majoitukseen/työpisteelle ja karjuvani "Pidä tunkkis! S**tana!".

        Minun reaktioni on samantyyppisiä


    • Anonyymi

      minulla toistakymmentä vuotta kestänyt liitto,en olisi ikinä uskonut ,että pettää mutta näin teki
      jälkikäteen ymmärsin monta asiaa joita olin miettinyt
      mies pystyy erottelemaan rakkauden ja seksin toisistaan eli kun rakastaa sinua voi aivan ilman tunnontuskia harrastaa seksiä jonkun kanssa( EI toki kaikki miehet)
      mieti mikä tuon epäilyksesi on herättänyt ei se tyhjästä tule

      • Anonyymi

        Jos ootkin kuin rydman

        Väkivaltainen ja manipuloiva

        Vainoaminen on samaa


      • Anonyymi

        Hmm..tätä juuri mietin. Mies tietää, että minua ei petetä kuin kerran. Alusta asti olen tehnyt selväksi, että sitä minulta ei anteeksi saa. Toki samoilla linjoilla hänkin. Se tässä ihmetyttää, että sosiaaliseenmediaan kyllä teki päivityksen, muttei minulle voinut esim viestiä laittaa. Meillä kuitenkin aina tapana laittaa edes yksi viesti päivässä kun olemme työreisuillamme tms.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      117
      2625
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1148
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1094
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1054
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      923
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      896
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      832
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      799
    Aihe