Makkara keskustelua

Anonyymi

Tuossa on paikka josta saat erinomaista makkaraa, ja muitakin lihajalosteita, erinomaisia on italialaisella tyylillä varmistettu ilmakuivattu pepperoni puoli kiloa 440 bahtia ihan halpaa ei ole mutta erinomaista, hua hinissä myy vain yksi kauppa näitä tuotteita... https://en.belucky.co.th

47

134

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vanha kunnon hampparin makkara on lerpan lempimakkara.

    • Kulttuurinen omiminen tai kulttuurinen appropriaatio on sosiaalisen oikeudenmukaisuusteorian käsitteistöä ja tarkoittaa epäeettistä toimintaa, jossa ”etuoikeutetun” ryhmän jäsen ottaa käyttöönsä toiselle identiteettiryhmälle kuuluvia piirteitä tai kulttuurituotteita.

      Nykyään on olemassa ihmisiä jotka aina loukkaantuu jonkun puolesta, jos suomalainen laittaa itselleen vaikka rastat tai käyttää intiaanityylisiä vaatteita. Viimeksi Chisu pyyteli anteeksi kun oli laittanut itselleen braidseja.

      Minä loukkaannun suomalaisen nakkimakkaran puolesta, jos leivotaan riisipalloja ja kutsutaan niitä makkaroiksi. Samaten tofupihvi, soijapihvi, kasvispihvi ja tonnikalapihvi loukkaavat tunteitani A- luokan lihansyöjänä.

      Pihvi jossa ei ole lihaa, ei ole pihvi vaan kutsuttakoon sitä jollakin muulla nimellä. Esimerkiksi vaikkapa yrjöksi. Tofuyrjö, soijayrjö, kasvisoksennus ja tonnikalahelvetti on ihan ok nimiä niille tekeleille.

      Kulttuurinen omiminen ei kuitenkaan toimi niinpäin, että jos musta nainen blondaa itsensä.

      Sekään ei ole lain mukaan rasismia, jos musta mies vihaa valkoisia ja pyrkii toistuvasti näitä vahingoittamaan sanoin ja teoin. Se hänen käytöksensä johtuu kuulema rasismista, jota valkoiset ovat häneen kohdistaneet.

      Se on vähän sama asia kuin että jos mies pettää vaimoa, niin mies on petollinen pettäjä, mutta jos nainen pettää miestään, niin silloin mies on laiminlyönyt vaimoaan eikä ole huomioinut tämän tarpeita.

      Jos vakavasti puhutaan niin tulee syötyä ihan liikaa lihaa. Suositus on puoli kiloa viikossa. Arvioisin että syön viikossa noin 2,5 kiloa lihaa. Puolet punaista ja puolet valkoista lihaa. Sen lisäksi vielä kalanlihaa vähintään puoli kiloa.

      • Anonyymi

        Puhut taas paljon mutta asiaa ei nimeksikään, ei ollut taaskaan tietoa vaan uhoamista kuten aina NumBall (4) - 2010 (0).


      • Anonyymi kirjoitti:

        Puhut taas paljon mutta asiaa ei nimeksikään, ei ollut taaskaan tietoa vaan uhoamista kuten aina NumBall (4) - 2010 (0).

        Makkaratietokilpailu siis käynnissä?

        Mitä ihmeen tietoa? Saathan sinä kutsua vaikka kakkakikkaretta makkaraksi, mutta se ei täytä makkaran määritelmää. Massaman curry on thaimaalainen ruokalaji ja resepti.

        2010 (2) - Basaari-huhta (0)

        Otetaanpas vaikka sieltä teiltäpäin kalakukko. Siinä on kalaa mutta ei kukkoa. Se on valittu Suomen kansallisruoaksi joskus.

        Kysymys Saarikuonolle: Jos kalakukossa käytetään norjalaista kalaa, niin muuttuuko se Norjan kansallisruoaksi? Ei muutu.

        Entäpä jos norjalainen leipoo kotonaan kalakukon ja käyttää siinä suomalaista kalaa? Muuttuuko se silloin norjalaiseksi reseptiksi? Ei muutu.

        Kuoreen tai suoleen voit pakata tai kakata mitä vaan, mutta makkaran määritelmä on lihaa tai lihankaltaisia tuotteita sisältävä pötkö.

        Mikään kasvis ei ole lihankaltainen tuote. On häpeällistä kutsua porkkananakkia nakiksi. Se voisi olla nimeltään ennemmin vaikka Saarikärsän veltot munapötköt.


      • Anonyymi
        20-10 kirjoitti:

        Makkaratietokilpailu siis käynnissä?

        Mitä ihmeen tietoa? Saathan sinä kutsua vaikka kakkakikkaretta makkaraksi, mutta se ei täytä makkaran määritelmää. Massaman curry on thaimaalainen ruokalaji ja resepti.

        2010 (2) - Basaari-huhta (0)

        Otetaanpas vaikka sieltä teiltäpäin kalakukko. Siinä on kalaa mutta ei kukkoa. Se on valittu Suomen kansallisruoaksi joskus.

        Kysymys Saarikuonolle: Jos kalakukossa käytetään norjalaista kalaa, niin muuttuuko se Norjan kansallisruoaksi? Ei muutu.

        Entäpä jos norjalainen leipoo kotonaan kalakukon ja käyttää siinä suomalaista kalaa? Muuttuuko se silloin norjalaiseksi reseptiksi? Ei muutu.

        Kuoreen tai suoleen voit pakata tai kakata mitä vaan, mutta makkaran määritelmä on lihaa tai lihankaltaisia tuotteita sisältävä pötkö.

        Mikään kasvis ei ole lihankaltainen tuote. On häpeällistä kutsua porkkananakkia nakiksi. Se voisi olla nimeltään ennemmin vaikka Saarikärsän veltot munapötköt.

        On sulla hyvänenaika Neito 2010 Bellörffi elämässäs suurta ongelmaa kun joka asiasta täytyy pärrätä ja kyseisen kaltaisella asenteella ja sanoilla.

        Ymmärrän täysin miksi sulta jäänyt tosiasiallinen perhe-elämä kokematta muuta kuin pätkissä.

        Muuten, kun ihminen syö 430 grammaa lihaa keskimäärin joka päivä.
        156 kiloo lihaa vuodessa, niin minä sanon että ... no jääköön sanomatta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On sulla hyvänenaika Neito 2010 Bellörffi elämässäs suurta ongelmaa kun joka asiasta täytyy pärrätä ja kyseisen kaltaisella asenteella ja sanoilla.

        Ymmärrän täysin miksi sulta jäänyt tosiasiallinen perhe-elämä kokematta muuta kuin pätkissä.

        Muuten, kun ihminen syö 430 grammaa lihaa keskimäärin joka päivä.
        156 kiloo lihaa vuodessa, niin minä sanon että ... no jääköön sanomatta.

        Saattaapi olla että Kymppi kuluttaa "hieman" enemmän kuin sinä joka varastoit kaiken mahaan ja päähän huoneessa maleksien.


      • Anonyymi
        20-10 kirjoitti:

        Makkaratietokilpailu siis käynnissä?

        Mitä ihmeen tietoa? Saathan sinä kutsua vaikka kakkakikkaretta makkaraksi, mutta se ei täytä makkaran määritelmää. Massaman curry on thaimaalainen ruokalaji ja resepti.

        2010 (2) - Basaari-huhta (0)

        Otetaanpas vaikka sieltä teiltäpäin kalakukko. Siinä on kalaa mutta ei kukkoa. Se on valittu Suomen kansallisruoaksi joskus.

        Kysymys Saarikuonolle: Jos kalakukossa käytetään norjalaista kalaa, niin muuttuuko se Norjan kansallisruoaksi? Ei muutu.

        Entäpä jos norjalainen leipoo kotonaan kalakukon ja käyttää siinä suomalaista kalaa? Muuttuuko se silloin norjalaiseksi reseptiksi? Ei muutu.

        Kuoreen tai suoleen voit pakata tai kakata mitä vaan, mutta makkaran määritelmä on lihaa tai lihankaltaisia tuotteita sisältävä pötkö.

        Mikään kasvis ei ole lihankaltainen tuote. On häpeällistä kutsua porkkananakkia nakiksi. Se voisi olla nimeltään ennemmin vaikka Saarikärsän veltot munapötköt.

        No suomen tunnetuin makkara HK:n sininen ei tuota noin niinkuin ole määritelmäsi mukaan makkara, vaikka sitä kuitenkin kuitenkin varsin laajasti myydään suomessa makkarana, vaikka siinä ei ole tuota mainitsemaasi lihaa juurikaan, taitaa olla alle 10 %, lisäksi suomessa on makkaroita jossa ei ole lihaan lainkaan, niitä on ainakin, hk metrilenkki, ja suuri osa makkaroita joissa on alle 5% lihaa, mutta niitä kutsutaan makkaroiksi, se sinä ole muutakuin huono häviäjä, looseri.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No suomen tunnetuin makkara HK:n sininen ei tuota noin niinkuin ole määritelmäsi mukaan makkara, vaikka sitä kuitenkin kuitenkin varsin laajasti myydään suomessa makkarana, vaikka siinä ei ole tuota mainitsemaasi lihaa juurikaan, taitaa olla alle 10 %, lisäksi suomessa on makkaroita jossa ei ole lihaan lainkaan, niitä on ainakin, hk metrilenkki, ja suuri osa makkaroita joissa on alle 5% lihaa, mutta niitä kutsutaan makkaroiksi, se sinä ole muutakuin huono häviäjä, looseri.

        Lauantaimakkara on makkaraa vittuvie.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No suomen tunnetuin makkara HK:n sininen ei tuota noin niinkuin ole määritelmäsi mukaan makkara, vaikka sitä kuitenkin kuitenkin varsin laajasti myydään suomessa makkarana, vaikka siinä ei ole tuota mainitsemaasi lihaa juurikaan, taitaa olla alle 10 %, lisäksi suomessa on makkaroita jossa ei ole lihaan lainkaan, niitä on ainakin, hk metrilenkki, ja suuri osa makkaroita joissa on alle 5% lihaa, mutta niitä kutsutaan makkaroiksi, se sinä ole muutakuin huono häviäjä, looseri.

        Saariläski on Makkara-Jumala Buddhan armosta. Ylivertaisen viisauden saanut kun söi grillattuja kahden patin riisipalleroita kadun varressa. Ne jotka ei syöneet, ovat luusereita. Riisipallerossa on salaperäistä thaimaalaista tietoutta ja viisautta, jota on tuhannen vuoden ajan kehitelty nostamaan kansan älykkyyttä.
        Ne on hirveää paskaa juuri siksi, kun niissä käytettävässä "lihassa" on mukana koko eläimen ruho, aivoineen, nahkoineen sorkkineen päivineen.

        On olemassa lihattomia makkaroita Suomessa mutta se ei pidä paikkaansa, etteikö esimerkiksi HK:n lihapullissa tai kevytnakeissa olisi lihaa. Kyseessä on se että EU:ssa on tiukat määritelmät lihalle.
        EU:n komission uusi määritelmä lihalle johtaa Suomessa siihen, että
        makkarapakkauksiin merkittävää tuotteen lihapitoisuutta joudutaan monessa
        tuotteessa laskemaan. Käytännössä meetwurstien, grillimakkaroiden ja
        kevytvalmisteiden reseptit säilyvät ennallaan, mutta uusi direktiivi tuo tietyt
        enimmäisrajat sille, miten paljon niiden valmistuksessa käytetyn lihan
        luontaisesti sisältämästä rasvasta ja sidekudoksesta voidaan jatkossa laskea
        sisältyvän lihaprosenttiin.

        Kun lisäksi uuden määritelmän mukaan luusta koneellisesti erotettua lihaa ei
        enää pidetäkään lihana, saattaa vuoden 2003 alussa voimaan tuleva direktiivi
        johtaa etenkin siipikarjanlihaa runsaasti sisältävissä tuotteissa suoranaisiin
        omituisuuksiin. Pahimmillaan se voi merkitä sitä, että esimerkiksi kevytnakit
        määritellään lähes lihattomiksi, jos lihaksi saa kutsua vain tuotteen
        sisältämää sianlihaa, mutta ei siipikarjanlihaa.
        Direktiivi keksittiin vuonna 2001. Samoihin aikoihin tuli kuuluissa banaanidirektiivi, jolla Eurooppaan tuotaville banaaneille määrättiin maksimikäyryys. Sillä karsittiin Euroopan markkinoilta pois kilpailijat, jotka häiritsivät Unionin herrojen omia bisneksiä. Siksi Suomessa et näe aasialaisia pikkubanaaneja.

        Tiedän jokseenkin paljon makkarasta, koska olen ollut makkaratehtailla töissä. Sattuneesta syystä näiden tehtaiden työntekijöistä vain harva syö makkaraa, kun on nähnyt miten kuvottava on valmistusmenetelmä. Vihreää paskaa valuu tuubista ja siihen mössätään sekaan väriaineita jotta makkara muistuttaisi lihan väriä.

        laiffila, Pattayalla vielä viikon


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saariläski on Makkara-Jumala Buddhan armosta. Ylivertaisen viisauden saanut kun söi grillattuja kahden patin riisipalleroita kadun varressa. Ne jotka ei syöneet, ovat luusereita. Riisipallerossa on salaperäistä thaimaalaista tietoutta ja viisautta, jota on tuhannen vuoden ajan kehitelty nostamaan kansan älykkyyttä.
        Ne on hirveää paskaa juuri siksi, kun niissä käytettävässä "lihassa" on mukana koko eläimen ruho, aivoineen, nahkoineen sorkkineen päivineen.

        On olemassa lihattomia makkaroita Suomessa mutta se ei pidä paikkaansa, etteikö esimerkiksi HK:n lihapullissa tai kevytnakeissa olisi lihaa. Kyseessä on se että EU:ssa on tiukat määritelmät lihalle.
        EU:n komission uusi määritelmä lihalle johtaa Suomessa siihen, että
        makkarapakkauksiin merkittävää tuotteen lihapitoisuutta joudutaan monessa
        tuotteessa laskemaan. Käytännössä meetwurstien, grillimakkaroiden ja
        kevytvalmisteiden reseptit säilyvät ennallaan, mutta uusi direktiivi tuo tietyt
        enimmäisrajat sille, miten paljon niiden valmistuksessa käytetyn lihan
        luontaisesti sisältämästä rasvasta ja sidekudoksesta voidaan jatkossa laskea
        sisältyvän lihaprosenttiin.

        Kun lisäksi uuden määritelmän mukaan luusta koneellisesti erotettua lihaa ei
        enää pidetäkään lihana, saattaa vuoden 2003 alussa voimaan tuleva direktiivi
        johtaa etenkin siipikarjanlihaa runsaasti sisältävissä tuotteissa suoranaisiin
        omituisuuksiin. Pahimmillaan se voi merkitä sitä, että esimerkiksi kevytnakit
        määritellään lähes lihattomiksi, jos lihaksi saa kutsua vain tuotteen
        sisältämää sianlihaa, mutta ei siipikarjanlihaa.
        Direktiivi keksittiin vuonna 2001. Samoihin aikoihin tuli kuuluissa banaanidirektiivi, jolla Eurooppaan tuotaville banaaneille määrättiin maksimikäyryys. Sillä karsittiin Euroopan markkinoilta pois kilpailijat, jotka häiritsivät Unionin herrojen omia bisneksiä. Siksi Suomessa et näe aasialaisia pikkubanaaneja.

        Tiedän jokseenkin paljon makkarasta, koska olen ollut makkaratehtailla töissä. Sattuneesta syystä näiden tehtaiden työntekijöistä vain harva syö makkaraa, kun on nähnyt miten kuvottava on valmistusmenetelmä. Vihreää paskaa valuu tuubista ja siihen mössätään sekaan väriaineita jotta makkara muistuttaisi lihan väriä.

        laiffila, Pattayalla vielä viikon

        Kuinka merkityksellistä tämä tietous ja väittely nyt sitten liittyy siihen mitä täällä thaimaassa valmistetaan, miten valmistetaan ja mitä eri ruokalajikkeet sisältää?
        Täällä thaimaassa on thaimaan tavat ja ruokaa syövät enemmistönä thaimaalaiset.

        Siis mikä vitunväli on aiheella, eu, suomi ja makkaratehtaan työläinen?

        Syökää jumalauta makkaroitanne sen sisältöisinä ja nimisinä kuin tykkäätte siellä junttilassa ja kun tulette tänne thaimaahan niin älkää olko noin vitunviisaita joka asiassa.

        Eli maassa maan tavalla ja jos ei sovi, niin pysykää juntit siellä junttilassa laatien savolaissananlaskuja.

        S


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuinka merkityksellistä tämä tietous ja väittely nyt sitten liittyy siihen mitä täällä thaimaassa valmistetaan, miten valmistetaan ja mitä eri ruokalajikkeet sisältää?
        Täällä thaimaassa on thaimaan tavat ja ruokaa syövät enemmistönä thaimaalaiset.

        Siis mikä vitunväli on aiheella, eu, suomi ja makkaratehtaan työläinen?

        Syökää jumalauta makkaroitanne sen sisältöisinä ja nimisinä kuin tykkäätte siellä junttilassa ja kun tulette tänne thaimaahan niin älkää olko noin vitunviisaita joka asiassa.

        Eli maassa maan tavalla ja jos ei sovi, niin pysykää juntit siellä junttilassa laatien savolaissananlaskuja.

        S

        Bumba bablaa Senssun suulla sgruudaten skeidaa urbaanina lehmipoikana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saariläski on Makkara-Jumala Buddhan armosta. Ylivertaisen viisauden saanut kun söi grillattuja kahden patin riisipalleroita kadun varressa. Ne jotka ei syöneet, ovat luusereita. Riisipallerossa on salaperäistä thaimaalaista tietoutta ja viisautta, jota on tuhannen vuoden ajan kehitelty nostamaan kansan älykkyyttä.
        Ne on hirveää paskaa juuri siksi, kun niissä käytettävässä "lihassa" on mukana koko eläimen ruho, aivoineen, nahkoineen sorkkineen päivineen.

        On olemassa lihattomia makkaroita Suomessa mutta se ei pidä paikkaansa, etteikö esimerkiksi HK:n lihapullissa tai kevytnakeissa olisi lihaa. Kyseessä on se että EU:ssa on tiukat määritelmät lihalle.
        EU:n komission uusi määritelmä lihalle johtaa Suomessa siihen, että
        makkarapakkauksiin merkittävää tuotteen lihapitoisuutta joudutaan monessa
        tuotteessa laskemaan. Käytännössä meetwurstien, grillimakkaroiden ja
        kevytvalmisteiden reseptit säilyvät ennallaan, mutta uusi direktiivi tuo tietyt
        enimmäisrajat sille, miten paljon niiden valmistuksessa käytetyn lihan
        luontaisesti sisältämästä rasvasta ja sidekudoksesta voidaan jatkossa laskea
        sisältyvän lihaprosenttiin.

        Kun lisäksi uuden määritelmän mukaan luusta koneellisesti erotettua lihaa ei
        enää pidetäkään lihana, saattaa vuoden 2003 alussa voimaan tuleva direktiivi
        johtaa etenkin siipikarjanlihaa runsaasti sisältävissä tuotteissa suoranaisiin
        omituisuuksiin. Pahimmillaan se voi merkitä sitä, että esimerkiksi kevytnakit
        määritellään lähes lihattomiksi, jos lihaksi saa kutsua vain tuotteen
        sisältämää sianlihaa, mutta ei siipikarjanlihaa.
        Direktiivi keksittiin vuonna 2001. Samoihin aikoihin tuli kuuluissa banaanidirektiivi, jolla Eurooppaan tuotaville banaaneille määrättiin maksimikäyryys. Sillä karsittiin Euroopan markkinoilta pois kilpailijat, jotka häiritsivät Unionin herrojen omia bisneksiä. Siksi Suomessa et näe aasialaisia pikkubanaaneja.

        Tiedän jokseenkin paljon makkarasta, koska olen ollut makkaratehtailla töissä. Sattuneesta syystä näiden tehtaiden työntekijöistä vain harva syö makkaraa, kun on nähnyt miten kuvottava on valmistusmenetelmä. Vihreää paskaa valuu tuubista ja siihen mössätään sekaan väriaineita jotta makkara muistuttaisi lihan väriä.

        laiffila, Pattayalla vielä viikon

        MTK julkaisi tuollaisen muutama vuosi sitten

        Makkaraostoksilla kannattaa katsoa, millaista ostaa. Osasssa ei ole yhtään lihaa,
        "Lihattomat makkarat olivat HK Metrilenkki ja HK Kevyt Broilerilenkki.
        Vain nimeksi lihaa eli 4 prosenttia oli Atria Kevyt Punainen Lenkki -makkarassa ja HK Sininen Kevyt -makkarassa (5 prosenttia).
        Muita kohtuullisen vähän lihaa sisältäviä makkaroita olivat Atria Uunilenkki (8 prosenttia), HK Camping Juusto ja HK Uunilenkki (10 prosenttia), Pirkka Grillimakkara (11 prosenttia) ja X-tra Grilimakkara (11 prosenttia)."


      • Anonyymi

        Tähän on hauska kommentoida, kun tämä nero kertoo että makkarassa pitää olla lihaa, että se on makkaraa, suomen suosituin vihannes on hk-sininen joka on maukasta mutta eihän siinä ole lihaa juurikaan, harvassa on ne makkarat jossa on lihaa edes puolet painostaan, taitaa olla aivan sama onko makkarassa käytetty täyteaineena vehnä vai riisijauhoja, todennäköisesti se ei vaikuta mitään makkaran makuu, kun rasvasta ja mausteista se maku sinne tehdään...
        Siis edes suomalainen makkara ei täytä 2010 laatuvaatimuksia...


        "Minä loukkaannun suomalaisen nakkimakkaran puolesta, jos leivotaan riisipalloja ja kutsutaan niitä makkaroiksi. Samaten tofupihvi, soijapihvi, kasvispihvi ja tonnikalapihvi loukkaavat tunteitani A- luokan lihansyöjänä.

        Pihvi jossa ei ole lihaa, ei ole pihvi vaan kutsuttakoon sitä jollakin muulla nimellä. Esimerkiksi vaikkapa yrjöksi. Tofuyrjö, soijayrjö, kasvisoksennus ja tonnikalahelvetti on ihan ok nimiä niille tekeleille."

        Tuohon logiikkaan vedoten vaadin että hk ottaa asiakseen todentaa että hk sininen makkara ei ole makkaraa vaan yrjöä, oksennusta tai jopa lihaton helvetti.

        Että on poika sekaisin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saariläski on Makkara-Jumala Buddhan armosta. Ylivertaisen viisauden saanut kun söi grillattuja kahden patin riisipalleroita kadun varressa. Ne jotka ei syöneet, ovat luusereita. Riisipallerossa on salaperäistä thaimaalaista tietoutta ja viisautta, jota on tuhannen vuoden ajan kehitelty nostamaan kansan älykkyyttä.
        Ne on hirveää paskaa juuri siksi, kun niissä käytettävässä "lihassa" on mukana koko eläimen ruho, aivoineen, nahkoineen sorkkineen päivineen.

        On olemassa lihattomia makkaroita Suomessa mutta se ei pidä paikkaansa, etteikö esimerkiksi HK:n lihapullissa tai kevytnakeissa olisi lihaa. Kyseessä on se että EU:ssa on tiukat määritelmät lihalle.
        EU:n komission uusi määritelmä lihalle johtaa Suomessa siihen, että
        makkarapakkauksiin merkittävää tuotteen lihapitoisuutta joudutaan monessa
        tuotteessa laskemaan. Käytännössä meetwurstien, grillimakkaroiden ja
        kevytvalmisteiden reseptit säilyvät ennallaan, mutta uusi direktiivi tuo tietyt
        enimmäisrajat sille, miten paljon niiden valmistuksessa käytetyn lihan
        luontaisesti sisältämästä rasvasta ja sidekudoksesta voidaan jatkossa laskea
        sisältyvän lihaprosenttiin.

        Kun lisäksi uuden määritelmän mukaan luusta koneellisesti erotettua lihaa ei
        enää pidetäkään lihana, saattaa vuoden 2003 alussa voimaan tuleva direktiivi
        johtaa etenkin siipikarjanlihaa runsaasti sisältävissä tuotteissa suoranaisiin
        omituisuuksiin. Pahimmillaan se voi merkitä sitä, että esimerkiksi kevytnakit
        määritellään lähes lihattomiksi, jos lihaksi saa kutsua vain tuotteen
        sisältämää sianlihaa, mutta ei siipikarjanlihaa.
        Direktiivi keksittiin vuonna 2001. Samoihin aikoihin tuli kuuluissa banaanidirektiivi, jolla Eurooppaan tuotaville banaaneille määrättiin maksimikäyryys. Sillä karsittiin Euroopan markkinoilta pois kilpailijat, jotka häiritsivät Unionin herrojen omia bisneksiä. Siksi Suomessa et näe aasialaisia pikkubanaaneja.

        Tiedän jokseenkin paljon makkarasta, koska olen ollut makkaratehtailla töissä. Sattuneesta syystä näiden tehtaiden työntekijöistä vain harva syö makkaraa, kun on nähnyt miten kuvottava on valmistusmenetelmä. Vihreää paskaa valuu tuubista ja siihen mössätään sekaan väriaineita jotta makkara muistuttaisi lihan väriä.

        laiffila, Pattayalla vielä viikon

        Eipä se läskipälleroitten naamaan vetäminen sinullekaan ole kovin vierasta kuin tiedät hinnan, ne voi hyvinkin maksaa 2 bahtia pallero, mutta kuin maistoin niitä kerran vuosia vuosia sitten ne maksoivat vain 1 bahtin, en pitänyt liian paljon rasvaa sylkäisin ulos, kaiketi niitäkin on hyvin tehtyjä, kun reseptejä mitä netissä on tarjolla monia, ei vahvista kertomaasi, niitä näyttää olevan rasvattomia, myös liikkeellä, mutta se maksa vaivaa kokeille onko rasvaa vai ei.

        Pidä huolta että hygieniapassisi on voimassa, ja maksa eläkämaksusi niin sinäkin voit jonain päivänä asustaa thaimaassa, kuten sankarisi 2010, en ole ollut makkaratehtaalla töissä luojankiitos, jos olisin ollut toivoisin että saarioisilla, sehän tekee sinunkin ruokasi, tiedätkö että maksalaatikko on suomen suosituin valmisruoka.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eipä se läskipälleroitten naamaan vetäminen sinullekaan ole kovin vierasta kuin tiedät hinnan, ne voi hyvinkin maksaa 2 bahtia pallero, mutta kuin maistoin niitä kerran vuosia vuosia sitten ne maksoivat vain 1 bahtin, en pitänyt liian paljon rasvaa sylkäisin ulos, kaiketi niitäkin on hyvin tehtyjä, kun reseptejä mitä netissä on tarjolla monia, ei vahvista kertomaasi, niitä näyttää olevan rasvattomia, myös liikkeellä, mutta se maksa vaivaa kokeille onko rasvaa vai ei.

        Pidä huolta että hygieniapassisi on voimassa, ja maksa eläkämaksusi niin sinäkin voit jonain päivänä asustaa thaimaassa, kuten sankarisi 2010, en ole ollut makkaratehtaalla töissä luojankiitos, jos olisin ollut toivoisin että saarioisilla, sehän tekee sinunkin ruokasi, tiedätkö että maksalaatikko on suomen suosituin valmisruoka.

        Rauhoitupas niiden makkaroittesi kanssa välillä.
        24 vuotta olen käynyt Thaimaassa eri puolilla ja usein turistikohteiden ulkopuolella, jossa lapset tulee ihmettelemään kalpeaa suurinenäisetä miestä. Ikinä ei ole 1 bahtilla saanut palleroita missään, vaan ne myydään 10 bahtin tikuissa joissa on palleron koosta riippuen 2-4 palleroa, jotka yhdessä muodostavat sellaisen grillimakkaran kokoisen pätkän.
        Sitten on tikussa kokonainen makkara ja se on teollinen makkara jossa ei ole rustoja eikä riisiä. Olet se sama kaveri joka väitti joskus että 40 bahtilla saa hienon drinkin baarista. Ei saa eikä ole saanut 20 vuoteen mistään päin Thaimaata.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rauhoitupas niiden makkaroittesi kanssa välillä.
        24 vuotta olen käynyt Thaimaassa eri puolilla ja usein turistikohteiden ulkopuolella, jossa lapset tulee ihmettelemään kalpeaa suurinenäisetä miestä. Ikinä ei ole 1 bahtilla saanut palleroita missään, vaan ne myydään 10 bahtin tikuissa joissa on palleron koosta riippuen 2-4 palleroa, jotka yhdessä muodostavat sellaisen grillimakkaran kokoisen pätkän.
        Sitten on tikussa kokonainen makkara ja se on teollinen makkara jossa ei ole rustoja eikä riisiä. Olet se sama kaveri joka väitti joskus että 40 bahtilla saa hienon drinkin baarista. Ei saa eikä ole saanut 20 vuoteen mistään päin Thaimaata.

        Mainittakoon se että 20 vuotta sitten baht oli euroon verrattuna noin 40% heikompi joten suomalaiselle se sama 10 bahtin pötkö oli 40% halvempi kuin nyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rauhoitupas niiden makkaroittesi kanssa välillä.
        24 vuotta olen käynyt Thaimaassa eri puolilla ja usein turistikohteiden ulkopuolella, jossa lapset tulee ihmettelemään kalpeaa suurinenäisetä miestä. Ikinä ei ole 1 bahtilla saanut palleroita missään, vaan ne myydään 10 bahtin tikuissa joissa on palleron koosta riippuen 2-4 palleroa, jotka yhdessä muodostavat sellaisen grillimakkaran kokoisen pätkän.
        Sitten on tikussa kokonainen makkara ja se on teollinen makkara jossa ei ole rustoja eikä riisiä. Olet se sama kaveri joka väitti joskus että 40 bahtilla saa hienon drinkin baarista. Ei saa eikä ole saanut 20 vuoteen mistään päin Thaimaata.

        Niin mitä siitä olen ollut thaimaalaisen kanssa aviossa 22 vuotta, matkaillut pääosin thaimaassa kaikki lomani harvoin turistialueelle, eikä nuo pallerot ole samoja mitä minä tarkoitan tarkoittamani ovat peukalon pään kokoisia, eikä niitä mihinkään tikkuihin tökitä, vaan ne myydän ketjuna, vaikka 20 palleroa, grillattuna, toki noita kertomiasi on myös myynnissä mutta en eivät maksa 2 bahtia kappale vaan viisi bahtia niitä on tikussa neljä eli yksi tikku maksaa 20 bahtia, joten epäilen taas matkustamistasi, en ole koskaan väittänyt että 40 bahtilla saat hienon drinksun, saat yhden singhan 40 bahtilla pieni tölkki seiskasta.

        Thaimaan makkarat eivät maistu yleensä ottaen minulle ne on, maku ei viehätä, liikaa rasvaa, osa makkaroista sisältää vielä sokeria, ja ovat makeita, eivät pääse jatkoon...

        Eikä drinksuja ole saanut 40 bahtilla thaimaasta edes 20 vuotta sitten, kyllä vähänkään parempi drinksu maksaa 100 bahtia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin mitä siitä olen ollut thaimaalaisen kanssa aviossa 22 vuotta, matkaillut pääosin thaimaassa kaikki lomani harvoin turistialueelle, eikä nuo pallerot ole samoja mitä minä tarkoitan tarkoittamani ovat peukalon pään kokoisia, eikä niitä mihinkään tikkuihin tökitä, vaan ne myydän ketjuna, vaikka 20 palleroa, grillattuna, toki noita kertomiasi on myös myynnissä mutta en eivät maksa 2 bahtia kappale vaan viisi bahtia niitä on tikussa neljä eli yksi tikku maksaa 20 bahtia, joten epäilen taas matkustamistasi, en ole koskaan väittänyt että 40 bahtilla saat hienon drinksun, saat yhden singhan 40 bahtilla pieni tölkki seiskasta.

        Thaimaan makkarat eivät maistu yleensä ottaen minulle ne on, maku ei viehätä, liikaa rasvaa, osa makkaroista sisältää vielä sokeria, ja ovat makeita, eivät pääse jatkoon...

        Eikä drinksuja ole saanut 40 bahtilla thaimaasta edes 20 vuotta sitten, kyllä vähänkään parempi drinksu maksaa 100 bahtia.

        Thaimaa on vähän muutakin kuin Hua Hinin torikojut, eikä avioliitollasi Jyväskylässä ole mitään tekemistä 2000 luvun alun Thaimaan kanssa. Ketjupalleroita en muista maistelleeni.
        Nykyään et saa "parempaa" drinksua 100 bahtillakaan mistään. Joku promo voi olla jollekin tietylle drinkille jossakin räkälässä. Drinkin määritelmä kun ei ole paremmissa paikoissa vodka appelsiinimehulla tai viski kokiksella. Drinkeistä vedetään kunnon kate, bissestä sitä ei saa. Jotkut suomibaarit kusee itseään silmään blandaamalla shotit niin laihaksi, ettei kukaan osta niitä toista kertaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Thaimaa on vähän muutakin kuin Hua Hinin torikojut, eikä avioliitollasi Jyväskylässä ole mitään tekemistä 2000 luvun alun Thaimaan kanssa. Ketjupalleroita en muista maistelleeni.
        Nykyään et saa "parempaa" drinksua 100 bahtillakaan mistään. Joku promo voi olla jollekin tietylle drinkille jossakin räkälässä. Drinkin määritelmä kun ei ole paremmissa paikoissa vodka appelsiinimehulla tai viski kokiksella. Drinkeistä vedetään kunnon kate, bissestä sitä ei saa. Jotkut suomibaarit kusee itseään silmään blandaamalla shotit niin laihaksi, ettei kukaan osta niitä toista kertaa.

        Toki olen ollut thaimaassa aikaisemmin ensimmäinen matka taisi olla vuonna 1985, voisi olla phuket, nykyään drinksu maksaa 100-180 paikasta riippuen, illubaareissa jopa 300-500, kalja singa maksaa tukussa varttilitra 33-35 pahtia siitä voit laskea paljonko katetta kerätään bissestä... ei mitään kun melko vakituinen ulosmyyntihinta on 55-60 bahtia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toki olen ollut thaimaassa aikaisemmin ensimmäinen matka taisi olla vuonna 1985, voisi olla phuket, nykyään drinksu maksaa 100-180 paikasta riippuen, illubaareissa jopa 300-500, kalja singa maksaa tukussa varttilitra 33-35 pahtia siitä voit laskea paljonko katetta kerätään bissestä... ei mitään kun melko vakituinen ulosmyyntihinta on 55-60 bahtia.

        tietysti kolmasosa litra, ei varttilitra...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toki olen ollut thaimaassa aikaisemmin ensimmäinen matka taisi olla vuonna 1985, voisi olla phuket, nykyään drinksu maksaa 100-180 paikasta riippuen, illubaareissa jopa 300-500, kalja singa maksaa tukussa varttilitra 33-35 pahtia siitä voit laskea paljonko katetta kerätään bissestä... ei mitään kun melko vakituinen ulosmyyntihinta on 55-60 bahtia.

        Eräs nimeltä mainitsematon suomiravintoloitsija Pattayalla laittoi promon että fisushotit 80 baht. Oikea Fishermans Friend shotti on 30 prosenttista ja siinä on tukuisasti eukalyptusta ja salmiakkia. Tässä suomibaarin versiossa oli alkoholia noin 10% loput vettä ja ehkä yksi pastilli oli raaskittu laittaa pullolliseen tuotetta. Shottien idea on tuoda nopea pikku efekti ja piristys. Kaikki ravintoloitsijat eivät sitä tajua. Kymmenprossaiseen shottiin ei tarvita nelikymppistä vodkaa kuin yksi senttilitra. Ravintoloitsija siis tekee pullollisesta vodkaa 70 shottia a 80 bahtia. Tekee siis yhdellä pullolla 5000 bahtin katteen, olettaen että joku niitä ostaa. Savolainen autokauppias vaan ei tajua ettei kukaan niitä osta toista kertaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eräs nimeltä mainitsematon suomiravintoloitsija Pattayalla laittoi promon että fisushotit 80 baht. Oikea Fishermans Friend shotti on 30 prosenttista ja siinä on tukuisasti eukalyptusta ja salmiakkia. Tässä suomibaarin versiossa oli alkoholia noin 10% loput vettä ja ehkä yksi pastilli oli raaskittu laittaa pullolliseen tuotetta. Shottien idea on tuoda nopea pikku efekti ja piristys. Kaikki ravintoloitsijat eivät sitä tajua. Kymmenprossaiseen shottiin ei tarvita nelikymppistä vodkaa kuin yksi senttilitra. Ravintoloitsija siis tekee pullollisesta vodkaa 70 shottia a 80 bahtia. Tekee siis yhdellä pullolla 5000 bahtin katteen, olettaen että joku niitä ostaa. Savolainen autokauppias vaan ei tajua ettei kukaan niitä osta toista kertaa.

        Mitä kummaa saakaan lukea, onko Pattayalla suomiräkälä, ohhoh, voivoi sentään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eräs nimeltä mainitsematon suomiravintoloitsija Pattayalla laittoi promon että fisushotit 80 baht. Oikea Fishermans Friend shotti on 30 prosenttista ja siinä on tukuisasti eukalyptusta ja salmiakkia. Tässä suomibaarin versiossa oli alkoholia noin 10% loput vettä ja ehkä yksi pastilli oli raaskittu laittaa pullolliseen tuotetta. Shottien idea on tuoda nopea pikku efekti ja piristys. Kaikki ravintoloitsijat eivät sitä tajua. Kymmenprossaiseen shottiin ei tarvita nelikymppistä vodkaa kuin yksi senttilitra. Ravintoloitsija siis tekee pullollisesta vodkaa 70 shottia a 80 bahtia. Tekee siis yhdellä pullolla 5000 bahtin katteen, olettaen että joku niitä ostaa. Savolainen autokauppias vaan ei tajua ettei kukaan niitä osta toista kertaa.

        Jokainen tablaa tyylillään voi hän tehdä yhdesta pullosta 5000 bahtia katteen, siitä pois 7% alv, muita kiinteitä ja muuttuvia kuluja tuo 5000 bahtia kuihtuu hyvin nopeasti, muutamaan sataseen... jonka laittaa taskuunsa, valtaosalla thaimaan suomiyrittäjät businekset on /- nolla, varsinkin jos on alkoholisti, monelle tuo alkoholismi on nimenomaan syy perustaa baari thaimaahan, suomessa ravintoloitsijat on huomattavan harvoin alkoholisteja, jos lainkaan, moni on juonut itsensä kuoppaan, ei se maksa kestä määräänsä enempää
        By NumBall


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä kummaa saakaan lukea, onko Pattayalla suomiräkälä, ohhoh, voivoi sentään.

        Kukaan ei maininnut räkälää. Kyseisessä ravintolassa hyvä ruoka ja tunnelma, mutta juomaksi ei voi suositella baarin omia shotteja. Hartwallin lonkero myy aika hyvin ja se tarjoillaan 0,0 asteisena. Sensukalla oli mielikuvitusräkälöitä Chiang Maissa mutta se mielikuvitus osoittautui liian hankalaksi joten hän vaihtoi ne mielikuvitus-jalopuufirmaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kukaan ei maininnut räkälää. Kyseisessä ravintolassa hyvä ruoka ja tunnelma, mutta juomaksi ei voi suositella baarin omia shotteja. Hartwallin lonkero myy aika hyvin ja se tarjoillaan 0,0 asteisena. Sensukalla oli mielikuvitusräkälöitä Chiang Maissa mutta se mielikuvitus osoittautui liian hankalaksi joten hän vaihtoi ne mielikuvitus-jalopuufirmaan.

        Mainitsiko joku senssukan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jokainen tablaa tyylillään voi hän tehdä yhdesta pullosta 5000 bahtia katteen, siitä pois 7% alv, muita kiinteitä ja muuttuvia kuluja tuo 5000 bahtia kuihtuu hyvin nopeasti, muutamaan sataseen... jonka laittaa taskuunsa, valtaosalla thaimaan suomiyrittäjät businekset on /- nolla, varsinkin jos on alkoholisti, monelle tuo alkoholismi on nimenomaan syy perustaa baari thaimaahan, suomessa ravintoloitsijat on huomattavan harvoin alkoholisteja, jos lainkaan, moni on juonut itsensä kuoppaan, ei se maksa kestä määräänsä enempää
        By NumBall

        Kerro se sensukalle jonka konserni takoi hulppeaa tulosta kesät talvet Chiang Maissa myymällä perlkästään hienoja drinkkejä tavallisille thaimaalaisille amerikkalaistyylisestä elämästä kiinnostuneille nahkaliivimiehille. Rahaa tuli niin paljon että osti omakotitalot tarjoilijoille ja jakoi 3000 euron lahjakuoria jouluisin kaikille. Sinullahan ei ole mitään syytä epäillä sensukan tarinoita, näin olet kertonut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mainitsiko joku senssukan?

        Numerosenssu itse mainitsi molemmilla persoonillaan. Jo otsikossa on kirjoitusvirhe.
        "Tablaa tyylillään" kirjoitetaan kahdella a-kirjaimella ja p-kirjaimella muotoon "taaplaa tyylillään". Tablausta ja bablausta ei kumpaakaan ole olemassa suomenkielessä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kerro se sensukalle jonka konserni takoi hulppeaa tulosta kesät talvet Chiang Maissa myymällä perlkästään hienoja drinkkejä tavallisille thaimaalaisille amerikkalaistyylisestä elämästä kiinnostuneille nahkaliivimiehille. Rahaa tuli niin paljon että osti omakotitalot tarjoilijoille ja jakoi 3000 euron lahjakuoria jouluisin kaikille. Sinullahan ei ole mitään syytä epäillä sensukan tarinoita, näin olet kertonut.

        Sulle tuo senssukkasi on muodostunut jokapäiväiseksi ajatuksenaiheeksi, funtsi vähän onko sulla kaikki ihan ok Gorvies välissä ... Abina.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kukaan ei maininnut räkälää. Kyseisessä ravintolassa hyvä ruoka ja tunnelma, mutta juomaksi ei voi suositella baarin omia shotteja. Hartwallin lonkero myy aika hyvin ja se tarjoillaan 0,0 asteisena. Sensukalla oli mielikuvitusräkälöitä Chiang Maissa mutta se mielikuvitus osoittautui liian hankalaksi joten hän vaihtoi ne mielikuvitus-jalopuufirmaan.

        Tunnen Jukan henkilökohtaisesti, korjaan erään harhan minä thaimaata tuntemattomilla on tästä maasta missä asun, aikaisemmin ennen kuin tänne muutin, olin sitä mieltä että täällä on paljon maassa tehtyä käsityötä, nyt kun olen pitkään asunut, olen huomannut että samaa tavara mitä myydään on samaa myyjästä riippumatta, oli kyseessä grillituotteet, lihapullat, kalapullat, kitarat, vaatteet, huonekalut tämä pallerot mistä oli puhetta, ne on kaikki makrosta ostettuja tuotteita, bangkokissa on tukkuliike joka myy kitaroita, huonekaluja kiinasta tai jostain lähimaista tuotettua, jos jonkun mielestä pattayalla myytävä rihkama on halpaa, kannattaa mennä tuonne bangkokin tukkumarkkinoille, siellä myydään melkein mitä tahansa, laadukkaan näköisiä rolex kopioita, autojen varaosia, paristoja on perus ja ladattavia tonneittain, eikä ne maksa oikeastaan mitään, hinta jolla tuote pattayalla hölmölle yritetään myydä, myyjä ostaa yhden myydyn hinnalla vähintään viisi uutta varastoon... Joskun tämä on erittäin ärsyttävää kun tarvitset syystä tai toisesta alkuperäisen tuotteen, saat alkuperäisen hinnalla käteesi kiinalaisen halpa kopion.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sulle tuo senssukkasi on muodostunut jokapäiväiseksi ajatuksenaiheeksi, funtsi vähän onko sulla kaikki ihan ok Gorvies välissä ... Abina.

        Kyllä kyrvän tunnistaa aina vaikka sen voissa paistaisi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rauhoitupas niiden makkaroittesi kanssa välillä.
        24 vuotta olen käynyt Thaimaassa eri puolilla ja usein turistikohteiden ulkopuolella, jossa lapset tulee ihmettelemään kalpeaa suurinenäisetä miestä. Ikinä ei ole 1 bahtilla saanut palleroita missään, vaan ne myydään 10 bahtin tikuissa joissa on palleron koosta riippuen 2-4 palleroa, jotka yhdessä muodostavat sellaisen grillimakkaran kokoisen pätkän.
        Sitten on tikussa kokonainen makkara ja se on teollinen makkara jossa ei ole rustoja eikä riisiä. Olet se sama kaveri joka väitti joskus että 40 bahtilla saa hienon drinkin baarista. Ei saa eikä ole saanut 20 vuoteen mistään päin Thaimaata.

        "Tiedän jokseenkin paljon makkarasta, koska olen ollut makkaratehtailla töissä. Sattuneesta syystä näiden tehtaiden työntekijöistä vain harva syö makkaraa, kun on nähnyt miten kuvottava on valmistusmenetelmä. Vihreää paskaa valuu tuubista ja siihen mössätään sekaan väriaineita jotta makkara muistuttaisi lihan väriä.

        laiffila, Pattayalla vielä viikon"

        Sinä:

        "Sitten on tikussa kokonainen makkara ja se on teollinen makkara jossa ei ole rustoja eikä riisiä."

        Mistä sinä tämän tiedät, oletko ollut thaimaalaisissa makkaratehtaissa töissä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Tiedän jokseenkin paljon makkarasta, koska olen ollut makkaratehtailla töissä. Sattuneesta syystä näiden tehtaiden työntekijöistä vain harva syö makkaraa, kun on nähnyt miten kuvottava on valmistusmenetelmä. Vihreää paskaa valuu tuubista ja siihen mössätään sekaan väriaineita jotta makkara muistuttaisi lihan väriä.

        laiffila, Pattayalla vielä viikon"

        Sinä:

        "Sitten on tikussa kokonainen makkara ja se on teollinen makkara jossa ei ole rustoja eikä riisiä."

        Mistä sinä tämän tiedät, oletko ollut thaimaalaisissa makkaratehtaissa töissä?

        Kyse oli sensuelli makkaran määritelmästä. Suomessa makkaraksi määritellään luonnonsuoleen tai vastaavaan kuoreen pakattu liha tai lihankaltainen tuote.
        Laita jo hanuriisi nakki ja ole hiljaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyse oli sensuelli makkaran määritelmästä. Suomessa makkaraksi määritellään luonnonsuoleen tai vastaavaan kuoreen pakattu liha tai lihankaltainen tuote.
        Laita jo hanuriisi nakki ja ole hiljaa.

        Lihankaltainen vai lihan kaltainen, entä söitkö juntti juhannuksena paljonkin Gabanossia?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lihankaltainen vai lihan kaltainen, entä söitkö juntti juhannuksena paljonkin Gabanossia?

        Se on Kabanossi. Söin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lihankaltainen vai lihan kaltainen, entä söitkö juntti juhannuksena paljonkin Gabanossia?

        Kohta sensuelli kertoo että "Tosin me emme syö makkaraa, vaan muuta thaimaalaista, meidän päätökset ei perustu hintaan, vaan muihin seikkoihin"
        Sensuellilla tällä kertaa menossa matkakateus ja makkarakateus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on Kabanossi. Söin.

        Kysy Laiffilta mitä olet syönyt, Laiffi on ollut Gabanossitehtaalla töissä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kysy Laiffilta mitä olet syönyt, Laiffi on ollut Gabanossitehtaalla töissä.

        Kytkehän itsesi niihin uniapnealaitteisiin ja ota pienet torkut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kytkehän itsesi niihin uniapnealaitteisiin ja ota pienet torkut.

        Ompas taas ollut veljellistä kommentointia, pattayan savosta...


    • Anonyymi

      Googlessa on siis paikka josta saa erinomaista makkaraa? Eiköhän Googlessa ole montakin sellaista paikkaa vaan ne ei vaikuta Bumban elämään.

    • Anonyymi

      Löytyykö paikallista hampparin makkaraa?

    • Anonyymi

      Tamperrlaiset syövät mustaa makkaraa ja väittävät sen olevan maailman parasta.

      • Anonyymi

        Eipä sitä muualla valmisteta kuin Tampereella eli totisesti maailman parasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eipä sitä muualla valmisteta kuin Tampereella eli totisesti maailman parasta.

        Pirkalla ja Atrialla on omat mustat makkaransa. Pitää antaa hautua pitkään miedossa lämmössä mureaksi, muuten Tapolakin on sitkasta, vaikka se lienee paras näistä.
        Ostin myös talvella jonkun pikkuisen palvaamon mustaa makkaraa, sellaisia pikku pötkylöitä mutta se ei ollut mistään kotoisin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pirkalla ja Atrialla on omat mustat makkaransa. Pitää antaa hautua pitkään miedossa lämmössä mureaksi, muuten Tapolakin on sitkasta, vaikka se lienee paras näistä.
        Ostin myös talvella jonkun pikkuisen palvaamon mustaa makkaraa, sellaisia pikku pötkylöitä mutta se ei ollut mistään kotoisin.

        Pirkan mustamakkara on Tapolan valmistama eli samaa tavaraa eri paketisssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pirkalla ja Atrialla on omat mustat makkaransa. Pitää antaa hautua pitkään miedossa lämmössä mureaksi, muuten Tapolakin on sitkasta, vaikka se lienee paras näistä.
        Ostin myös talvella jonkun pikkuisen palvaamon mustaa makkaraa, sellaisia pikku pötkylöitä mutta se ei ollut mistään kotoisin.

        Amalian palvaamo muka missä ollen oikean oppisille sika on saastaine eläin.


    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    10. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    Aihe