Imusolmukelöydös

Anonyymi

Olen kuusikymppinen nainen..Sain selkämagneetin jälkeen kehoituksen lisäselvityksiin munuaislaskimon para-aortaalisen imusolmukelöydöksen vuoksi. Nyt pelottaa ....kiva jos joku osaisi/viitsisi kommentoida mitä tässä epäillään?
Onko kyseessä esim. jokin imusolmukesyöpä epäily?

3

144

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vastaan tähän, vaikka sinun asiasi on varmasti jo hoidossa, mutta tällaiseen yllättävään sivulöydokseen tulee aika moni meistä elämänsä aikana törmäämään.

      Ajattele niin, että olipa hyvä, kun tuli löydettyä. Voivat tutkia, mistä on kyse, Itse olen 65-vuotia nainen ja minulla todettiin follikulaarinen imukudossyöpä 1,5 v sitten. Se ei ole parannettavissa, mutta siihen on tosi hyviä hoitoja, joilla sen saa remissioon eli häviämään. Kyllähän se tulee takaisin, mutta sitten taas hoidetaan se pois. Ja joskus se etenee niin hitaasti, että voi aivan rauhassa jäädä seurantaan.

      Aggressiiviset imukudoksiin liittyvät syövät ovat yleensä parannettavissa . Hoito kestää vain rajallisen ajan ja siitä kyllä selviää.

      Kaikkea hyvää sinulle. Muistetaan elää!

    • Anonyymi

      Ihan jörjettömån kipeä ahdas/jäätynyt olkapää fibromyalgian twistillä, särky jotenkin siisolkapään sisäalueella siellä jossakin syvållä.(tuntuu siis hermosäryltä?eli kovaa o n).Nyt tullut siihen kainalon kohdan pintaan joku valkoinen patti joka oli noin herneen kokoinen ,(ottaa vähännyt asia päähänkin koska on viikon aikana pienentynyt ..?)..Hoitaja nopeasti arvioi sen joksikin en tiedä oikein miksi mutta ehkä siksi tukkeutuneeksi karvatupen hommaksi tai joku vastaava asia?..Eli ei kyl taideta tutkia asiaa..?..Olen siis pulassa koska särky vaan vaikeampaa vaikka patti.pieneneekin..Taju menee ja minua taidetaan vaan vihata taas rasitteena ..Yksikään sairaus joita minulla on useita niin eipä ole ollut kovin yleisoireita vaan jotakin omituisia oireita useimmissa sairauksissa siis jotenka autoimmuuni sairauksien kanssa ollut vissiin vaikeinta löytymisen kanssa ollut eli MS sairaus esim löytyi yli.50.vuotiaana ja ihan väärällä poliklinikalla,vahingossa siis yms..Saa nähdä uskotaanko että pitäisi tutkia vaikka patti olisi menossa jopa poispäin..?..Minulla oli jo 2017 kova särky tuolla saman puolen nivusalella alhaalla mutta ei tietenkään voitu jotenkaan tutkia aluetta kun ei ollut näkyvää muutosta että en muista otettiinko edes röntgenkuvat?jos otettiin niin ei kai siinä silloin mitään näkynyt?. Rinnassa samalla puolella ollut joskus tuhansia pikku kystia?jotka hävisivät kai sitten onneksi..Mutta en tiedä miten tuon puolen ongelmat nyt jatkuu ja jatkuu yms...Nimimerkki" pulassa vähän oon"..

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2620
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      89
      1966
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      39
      1501
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1038
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      67
      923
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      881
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      860
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      854
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      765
    Aihe