Kiusaaja työpaikalla

Anonyymi

Miksi puistotöiden tekijöissä on, niin paljon kiusaajia. Miksi terveydenhoito alalla on, niin paljon kiusaajia. Ei ihme ettei näille aloille löydy työntekijöitä. Onko työnantajilla varaa pitää kiusaaja narsistia töissä. Eikö hyvä henki töissä olisi kaikkien eduksi. Miksi te akat aina kadehditte toisia ja hyvä työntekijä, vaikka valheilla savustetaan ulos. Ei kenenkään ihmisen tarvitse kestää tuollaista. Pitää heti ottaa ammattikoulutukseen opetusaineekdi sivistynyt käytös. Eiköhän ihmiset pikkuhiljaa palaisi työpaikoille takaisin. Nyt työpaikoilla on koulukakaroita henkisesti. Kaikki muistavat millaista taistelua ja jaottelua se elämä oli ja on vieläkin kouluissa. Kiva koulu ja kiva työpaikka on vain haave joka ei toteudu koskaan. Suorastaan narsistista touhua ainakin kukkien ja ihmisten hoitoaloilla.

16

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Häiriintyneet ja elämässä epäonnistuneet keski-ikäiset ämmät ovat pahimpia kiusaajia. Toimivat nimenomaan ryhmänä. Varmaan monet alkaneet kiusaamisen jo päiväkodissa ja jatkavat sitä koko elämänsä. Tiedän tällaisen 3 ruman akan kiusaajajengin, jota kukaan ei irtisano, vaikka ovat tehneet tuhoa yksilöille ja koko työilmapiirille. Jätettyjä, petettyjä, yksinäisiä naisia kaikki.

      • Anonyymi

        Ihan totta muutama vuosi sitten hoitoalalla saivat aikaan yhden tytön irtisanomisen valheillaan , potilaat pitivät hänestä niin eikö nämä akat aloittaneet kateuksissaan levittämään valheita tytöstä ja narsisti pomo antoi potkut tytölle ja akat sai jäädä työpaikalle, potilaat kaipasivat tyttöä , että näin nämä keski ikäisten maffia toimii .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihan totta muutama vuosi sitten hoitoalalla saivat aikaan yhden tytön irtisanomisen valheillaan , potilaat pitivät hänestä niin eikö nämä akat aloittaneet kateuksissaan levittämään valheita tytöstä ja narsisti pomo antoi potkut tytölle ja akat sai jäädä työpaikalle, potilaat kaipasivat tyttöä , että näin nämä keski ikäisten maffia toimii .

        Ei nyt varsinaisesti liity tähän, mutta kannattaa musitaa, että (alasta riippumatta.) On työntekijöitä jotka ovat hyvinkin tykättyjä asiakkaiden keskuudessa, mutta eivät esimerkiksi täytä ammatillisia vaatimuksia työnantajan silmissä.


      • Anonyymi

        Kyllä yksikin juonitteleva juoruämmä on paha ja sotkee vaikka koko asuntoyhtiön kuviot ja kääntää toiset toisiaan vastaan ja haukkuu. Kolme yhdessä on jo kuin kokonainen mafia. 3 kertainen pirullisuus.


    • Anonyymi

      Kiusaaminen ei ole mikään matalapalkka alojen etuoikeus, mutta ottaen huomioon, että nimenomaan matalapalkka aloilla koetaan työvoimapulaa, niin kai siinä on joku luonnon valinta, että fiksummat valikoituvat muunlaisiin töihin.

      • Anonyymi

        Hoitoalaa ei rehellisesti voi sanoa matalapalkka-alaksi, mutta muutoin noille naisvaltaisille aloille ominaisia ilmiöitä löytyy, kuten voimakas hierarkia, erilaisilla työsopimuksilla kikkailu sekä pärstäkertoimen vaikutus ja sekava johtaminen. Myös sovelutuvuuskokeet toimivat niin, että alalle päätyy runsaasti narsistisia piirteitä omaavia ihmisiä. Toisin kuin väitetään, noita ongelmia ei rahalla korjata.


      • Anonyymi

        Myös lääkäri alalla ilmenee kateutta toinen toisistaan joka mielestäni on hämmästyttävää eikö siellä olla töissä eikä omaa itseään täynnä olevia ihmisiä. Jos ei halua heidän kanssaan juoruilla mitättömistä asioista niin kiusaus alkaa hienosti , luulisi kun lääkäreistä on pulaa että jokainen olisi hyvin tarpeellinen olemassa. Joten ei kiusanhenkisyys katso ammattiin tai palkkaan vaan kieroon ihmisluonteeseen


      • Anonyymi

        Mitä korkeampi taso sitä taitavampaa on kiusaaminen ja juonittelu.


    • Anonyymi

      Kiva koulu ei toteudu koskaan!On vain kaunis paerilla ollut vuosikymeniä.Kun jotain tapahtuu syytetään resusi pulaa.Liian isot koulu ja liian vähän välitunti valvojia.Eiköhän ne samat kiusajaat siirry työpaikoille kouluista ja jatkavat samaa siellä työ yhteisö!Jos et heitä palvo,ylistä ole sama mietä olet kohde. Kun ovat sitten sairaseläke varsinainen eläke varsinkin naiset jatkaa sama kerhotoiminnat.Tas syy kun et heitä palvo,kehu ja ole samaa mieltä.Otavat hampaisin ja uusille tulokaille mustamaalavat vanhat kerholaiset. nuoret koulutetut vetäjät eivät näe tai eivät halua nähdä un ikää heillä 30-50 vuoteen. On muta tekemistä ja ajteltavaa.Kuhan sinä edes ovat ihismisksi kerho päivinä.9.7.22. Itä-Helsinki

      • Anonyymi

        Kuule ne riehuu vielä vanhainkodissakin , vaikka luulis että ikävuodet olisivat kypsentäneet ihmistä, mutta näin ei ole.


    • Anonyymi

      Sä ilmeisesti tpimit tuolla puutarha puolella?

      • Anonyymi

        Oliko sulla joku ilkeys mielessä? Mitä kiero ajattelee?


    • Anonyymi

      Näin naisena ikävä myöntää mutta oma kokemukseni on että heikosta itsetunnosta johtuvaa kiusaamista esiintyy enemmän naisvaltaisilla aloilla. Miksi naisilla sitten on niin usein heikko itsetunto, on olennainen kysymys.

      Itse olen jo keski-ikäinen ja kasvanut yhteiskunnassa jossa lähtökohtaisesti mies on asetettu naisen edelle. Omassa kodissanikin veljelläni oli eri asema kuin minulla, ainakin äitini silmissä vaikka hän ei sitä tainnut edes tiedostaa. Ilman isääni en olisi kasvanut niin vahvaksi kuin kasvoin.

      Opiskeluaikoina naispuolinen opiskelukaveri kertoi äidin opettaneen että ei kannata odottaa liikoja uraltaan koska naisena ei kuitenkaan voi menestyä. Aika järkyttävä kannustus vanhemmalta.

      Eräs nainen kertoi olleensa ensimmäinem nainen kunnan jossakin lautakunnassa. Miesedustaja oli todennut että nyt saatiin kahvinkeittäjä.

      Ja näitä riittää. Naisia on kasvatettu vuosisatoja huonoon itsetuntoon joka näkyy erityisesti naisvaltaisilla aloilla kiusaamisena yms. ikävä käytöksenä, jota ei aina edes tiedosteta. Jos olet koulussa, harrastuksissa ja työssä aina vain naisvaltaisissa porukoissa, et välttämättä enää edes ymmärrä mikä on normaalia köytöstä ja mikä ei. Naisilla on vielä taipumus joustaa ja sietää liikaakin kaikenlaista kuraa. Ja toisaalta mennä mukaan kun joku alkaa rakentaa hovia, mikä sekin liittyy huonoon itsetuntoon.

      Itse olen työskennellyt sekä mies että naisvaltaisissa paikoissa ja ehdottomasti miesvaltaiset ovat ilmapiiriltään parempia.

      • Anonyymi

        Oma sukupolveni on käytännöllisesti katsoen naisten kasvattama, ja olen aina ihmetellyt miten tämä itsetunto, tai "naisviha" on jotenkin onnistuttu sieltä kasvattamaan.


    • Anonyymi

      Ihan totta , itselläni oli toinen vanhemmista. Muka naisasia nainen mutta näin että se oli vaan teoriassa sillä toitotti aina että kun on nainen niin pitäisi olla mies vierellä niin asiat luistaa, puolet totta, sillä jos soittaa vaikka lääkäri asemalle niin jos on mies niin heti saa ajan mutta nainen saa odotella , mutta kun pane miehensä soittamaan niin nainenkin saa pika ajan . Joten sitä se on tehnyt tämä miesvaltainen maailma. Luulisi ettei niitä ns ” emäntiä” enää olekaan vaan tämän tästä huomaa että maailma kehittyy hyvin hitaasti .
      Nainen on paljon nokkelampia älyämään asiat , on joustavampi työasioissa ja kun ei lyöttäydyin keksi ikäisten jengiin työmaalla niin pitäisi olla esikuva muillekkin

    • Anonyymi

      Onko se se vallankäyttö kyseessä? Yleensä on... Usein kateus johtaa ansojen virittelyyn. Onko se kaikilla aloilla samanlaista?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      121
      9509
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      49
      2794
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      159
      2557
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2039
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1796
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      14
      1613
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1537
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1474
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      10
      1407
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe