Kerros/rivitaloasukas, kuinka kehtaat vielä tupakoida parvekkeella/terassilla?

Anonyymi

Savut tulee naapureiden asuntoihin avoimista ikkunoista tai pahimmillaan korvausilmaventtiileistä vaikkei ikkunat olisi aukikaan. Naapurit ei voi oleskella omilla parvekkeillaan/terasseillaan tupakoinnin aikana. Siirtykää pliis käyttämään sähkötupakkaa tai nikotiinipusseja, mistä ei ole haittaa muille, tai lopettakaa kokonaan.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Heka -stadin: Kontula Helsinki 94. asunnot tuli myös tupakointi kielto parvekeilla,pihalla!Osoitettu pihalle 1 tupakointi paikka.Ihminen joka tupakoi ei tajua se haju tulee myös ilta myöhä tai yölläkin:13.7.22..Silloinkin kun paistat ruokaasi ja tuletat sen parvekelisi ja kykit tupakalla samalla LASITUKSET KIINNI! Hajut tulee Asuntoihin sisälle ikkunoiden rakoventiilien kautta kuin parvekkeilta asuntoihin sisään!Sateella haju on karsea,kuin raato!Itse et sitä haista,koska on sinun ominaishajusi.Kissasikin haluaa raitin sisäilman kuin mutkin talon asukaat ja lemikki eläimet.terv. Vesalan peruskoulun vierestä stadin asunoot Kontula.

    • Anonyymi

      Terveyskeskus lääkäriltä saa reseptiläkeet tupakoinin lopetaiseen.Syöt lääkettä 3 kk ja olet irti nikotini riipuvuus. Alussa lääkeen kanssa saa tupakoida,tupakka jää itsestään pois.Miksi se on niin vaikea pyytä resepti jotta pääsee irti tupakasta ja ympäristö eron sen haju haitoista,terveys vaaroista?Syy yhteys on kieltää tupakointi kerrostaloissa,Ei ole kyse kiusasta vaan tupakoitsija aiheuttaa terveys haitat itselle ja ympäristöleen!

    • Anonyymi

      Tupakkasi haju nousee rakovetilistä sisäle muiden asuntoihin.Kun siellä kotisi tuuletusikkunan luonna tupakoit.Et haista itse se.Muta häiritset sillä vaikka olisi 1 savuke haisee. Miksi et mene ulos tupakalle. Haluatko sinut ilmianetaan sala tupakointi?Se haisee myös rappuussasi ulko ovesi edessä.

    • Anonyymi

      Ihan totta , olen itse polttaja mutta en alistaisi muita pakkosavuille , joten kyllä pitäisi ymmärtää ihmisiä joilla ei ole tätä tapaa ja kuunnella mitä he sanovat. Kun polttaa niin voi mennä sellaiseen paikkaan missä se ei häiritse muita. Tai sitten ostaa oman talon missä tekee kuten haluaa.

      • Anonyymi

        Juuri näin. Ulos tupakalle, ei parvekkeelle eikä myöskään sisällä.

        Tupakansavut leviävät ympäriinsä parvekkeelta ja myös sisätiloista. Hajuhaitta on hirvittävä, mitä asiaa tupakoiva ei aina ymmärrä.

        Jos taloyhtiön ilmoitustaululle ilmaantuu heippa- lappu jossa pyydetään olemaan tupakoimatta parvekkeilla tai sisätiloissa, sen tulisi olla tupakoiville hälytysmerkki siitä, että tupakansavut oikeasti häiritsevät jotakuta. Kukaan ei huvikseen lappuja kirjoita.

        Itsellä seinänaapuri, vanhempi nainen polttaa sisätiloissaan ja kaikki savut tulevat rappukäytävään ja asuntoni, eteistilaan.

        Toinen polttaa alakerran parvekkeella, taas suoraan savut sisätiloihini. Kolmas polttaa myös toisen seinän takana parvekkeella ja sisätiloissa, savut sieltäkin sisälle asuntooni.

        Lisäksi kerroksia alaspäin mentäessä, tupakoivia löytyy lisää.

        Mitäs tykkäätte, onko asuminen enää kivaa? Ei todellakaan.

        Olen myös itse polttanut joskus ja päässyt tupakasta eroon.

        Entisenä tupakoijana pidän tupakansavua todella vastenmielisenä hajuna.. Eli, se että on itse joskus polttanut ei lisää tupakoinnin aiheuttaman hajuhaitan sietokykyä, päinvastoin, siihen reagoi vahvemmin.


    • Anonyymi

      Miten ihmiset kehtaa meluta
      Kehtaa savuttaa
      Ym

      Ihan hyvin

      Ainoastaan tupakoijia syytetään

      Ps en ole koskaan polttanut, mutta kyllä melu ja liikenteen ja puunpoltok pienhiukkaset tappaa 100 kertaa enemmän

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      155
      6469
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      34
      3888
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      2005
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1969
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1799
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1646
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1553
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1508
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      19
      1499
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      35
      1380
    Aihe