Venäjä trollaa propagandaa tääläkin. Ei kukaan oikeasti sinne halua muuttaa

Anonyymi

Venäjän trollitehdas koittaa saada positiivista kuvaa venäjästä aloittamalla muka-keskusteluja ja keksimällä valeuutisia. Tälläkin palstalla niitä näkyy.

Putin on kansanmurhaaja. Venäjä on kehitysmaa. Putin on kuin Hitler.

8

125

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Venäjä tuhoaa tietoisesti Ukrainan kulttuuriperintöä. Museoiden, gallerioiden ja kirjastojen kokoelmia yritetään pelastaa kansainvälisellä tuella. Merkittävä osa maan kulttuuri­perinnöstä on silti menetetty. Pommituksissa ja kranaatti-iskuissa on tuhoutunut toistasataa kirkkoa ja luos­tareita, kirjastoja, museoita sekä taide­aarteita. Maaliskuussa venäläiset pommittivat Mariupolin draamateatteria, joka toimi väli­aikaisena pommisuojana kaupunkiin jumiin jääneille siviileille.

      Teatterin edessä olevalle aukiolle oli kirjoitettu valtavin kirjaimin venäjänkielinen varoitus ”Deti” eli lapsia. Iskussa kuoli lähes 600 ihmistä. Ukraina syyttää Venäjän joukkoja kaik­kiaan yli 2 000 teoksen varastamisesta Mariupolin museoista.

      ”Miehittäjät ovat vapauttaneet Mariupolin sen historiallisesta ja kulttuurisesta perinnöstä”, kaupunginvaltuusto totesi lausunnossaan. Venäläiset iskivät raketeilla ja ohjuksilla Ukrainan toiseksi suurimman kaupungin Harkovan oopperaan. Myös juutalaisten joukkomurhan muistomerkki, Marian taivaaseenastumisen katedraali ja taidemuseo vahingoittuivat iskuissa. Toukokuussa Venäjän tykistö jyräsi Harkovan lähistöllä 1700-luvulla eläneen runoilijan ja filosofin Hryhorii Skovorodan kotimuseon. Arvokkaimmat kokoelmat ja käsikirjoitukset oli ehditty viedä turvaan ennen iskuja.

      Skovoroda oli keskeinen hahmo 1700-luvun liikkeessä, joka rakensi Ukrainalle omaa kulttuuri-identiteettiä. Hänestä on tullut viime vuosina yksi vapaustaistelun symboleista.

      • Anonyymi

        Mariupolin teatteri oli Azov-natsijoukojen tukikohta. Paikallisia siviilejä, venäjänkielisiä, oli pakotettu kellariin ihmiskilviksi. Kun natsit joutuivat perääntymään, he kylmästi räjäyttivät teatterirakennuksen. Sitten tästä verityöstä syytettiin Venäjää.
        Mariupolin asukkaat ovat erittäin tyytyväisiä Venäjän hallintoon alueella ja toivovat että kaupunkia ei koskaan palauteta Kiovan juntan alaisuuteen.
        Nato-trolli voisi tutkia hieman lähihistoriaa, mitä tapahtui Mariupolissa keväällä 2014?


    • Anonyymi

      venäjä = iso paska
      turkki = pieni paska

      • Anonyymi

        Ukraina = ripulipaska


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ukraina = ripulipaska

        Sinä paha natsi ryzzzzä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ukraina = ripulipaska

        Ukrainan asema Venäjällä ennen ww1 oli maakunnan asema. Sitä voisi verrata Savon ja Suomen suhteeseen. Kukaan ei ajatellut että alue olisi jotenkin Venäjästä erillinen.
        Ukrainan kielimuotoa ei pidetty erillisenä omana kielenään, vaan venäjän murteena (kuten savonmurre Suomessa).
        Osa ukrainalaisista oli asunut aina Venäjän ulkopuolella, Puolan tai Itävallan alaisuudessa. Heitä voisi verrata Pohjois-ruotsin suomenkielisiin. Näiden 'ruteenien' keskuudessa virisi ajatus erillisyydestä venäläisiin. He katsoivat olevansa 'parempia' kuin venäläiset, länsimaisia 'sivistyneitä' ihmisiä.
        Kun Saksa voitti venäläiset idässä v. 1918, ja miehitti Ukrainan, oli alue tarkoitus liittää Saksaan protektoraattina. Tätä varten ruteenien ideaa Ukrainan erillisyydestä suhteessa Venäjään käytiin levittämään ukrainalaisten pariin. Kun erilaisten vaiheiden ja sisällissodan jälkeen Neuvostoliiton valta vakiintui 1920-l. Alussa alueella, päätti vallankaappauksella valtaan päässeet kommunistit (huomattava osa johtajista juutalaisia) korostaa Ukrainan erillistä asemaa vähentääkseen Venäjän asemaa. Näin syntyi Venäjästä erilliset Ukrainan ja Valko-Venäjän neuvostotasavallat. Länsi-ukraina liitettiin muun Ukrainan yhtyteen ensimmäistä kertaa vasta 1939, kun Saksa ja NL jakoivat Puolan.


    • Anonyymi

      😂😂😂 muuttaa venäjälle... täytyy olla yläkerta todella sekaisin, että haluaa edes käydä venäjällä. Maa joka on paljasta paskaa...😂😂😂😂😂

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      73
      5196
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2376
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1897
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1588
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1358
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1277
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1216
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1197
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe