Tiktokin rehevät lähihoitajat.

Anonyymi

Siitä on sisar hento valkoinen aika kaukana.

15

55

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olen aina ihmetellyt, miksi lihavimmat naiset löytyvät hoitoalalta. Meidän kaupungin sairaalassa naiset ovat kuin käveleviä jääkaappeja.

      • Anonyymi

        Niinpä🙈


    • Anonyymi

      No, kyllä sullakin menee aika heikosti, kun pitää toisten ulkonäköä tai muotoa haukkua... Voi ressua. *jaxuhali*

      • Anonyymi

        Jaxuhalit kaikille muodokkaille 😂😂😂


    • Anonyymi

      Kevyt työ, aikaa syödä töissä pullaa, vapaalla siideri ja viina. Siinäpä syyt.

      • Anonyymi

        Kerro heti, missä on aikaa syödä pullaa päivät pitkät. Voisin välillä mennä sinne huilaamaan, kun omassa työpaikassa ei ehdi, kun äkkiä pyörähtää toimistolla haukkaamassa jotain, kun taas on jo kiire asiakkaalle. Toisissa paikoissa ei ehdi edes toimistolle syömään, kun pitää vetää jotain nopeeta suupalaa autossa tai jossain porttikongissa siirtyessä asiakkaalta toiselle.


    • Anonyymi

      Älä viitti. Kyllä minä tiedän montakin rehevää saikkua. Niiden työ vasta kevyttä onkin, kun ei tarvi paljon muuta, kun toimistolla istuskella kirjaamassa lääkärin määräyksiä koneelle tai jakamassa lääkkeitä. Eihän he juuri suostu edes perushoitoa tekemään. Lähärit ne fyysisesti raskaimmat hommat tekee, kun he pesee, putsaa, puunaa, kuskaa, kääntelee ja vääntelee niitä potilaita, että sori vaan. Ja ihan samalla tavalla ollaan vkl radalla, kun lähäritkin.

      Säälittäviä nää teidän provot. Keksikää joskus edes jotain uutta, kun lähärien haukkuminen. Kertoo enemmän provoilijasta, kun provon kohteesta.

    • Anonyymi

      Hoitotyö on vuosikymmenet profiloitunut alana, jonne yksinkertaisten ihmisten on helppo mennä töihin. Mitään ei tarvitse ajatella. Ennen oli hanttihommia, kuten lapio- ja metsähommat, niissä ei vaadittu kuin fyysistä kuntoa.

      Hoitoalalla ei tarvitse itseään fyysisesti rasittaa, saati älyllisesti, ja jos ei vapaalla lenkkeile tai pidä itsestään huolta, rasva kertyy vyötärölle ja takamukseen.

      Heikko koulutustaso ja terveysongelmat kulkevat käsi kädessä.

      • Anonyymi

        Eivät he välttämättä ole yksinkertaisia ihmisiä päinvastoin kaukaa viisaita. Ovat ottaneet alakseen sellaisen, mikä satavarmasti työllistää oli lama tai nousukausi. Ei tarvitse olla päivääkään työttömänä. Ikinä.


    • Anonyymi

      Alle 100 kg on alipainoinen hoito- alan työhön.

    • Anonyymi

      Suomalaiset syö liikaa, kun ei ole käsitystä siitä määrästä jolla tulee toimeen vaan seurataan yleistä käytöntöä. Olisin kiinnostunut tilastoista suhteessa eri ammatteihin ja ikäluokkiin. En voi ilman sitä lähteä tekemään vertailua, kun mun silmä ei sitä kerro verrattuna eri aloihin. Asiakaspalvelussa voi olla vähemmän lihavia, ja onko se siksi, että ovat niinku enemmän esillä ja jopa firman julkisivuja, vai siksi, että heidät on palkattu mm. siitä syystä. Epäilisin työpaikan vaikuttavan merkittävästi motiiviin pysyä hoikempana.

    • Anonyymi

      On kyllä sellaisia mörssäreitä tullut vastaan että yhtä hyvin voisivat olla kuulantyöntäjiä.

    • Anonyymi

      nimenomaan lähihoitajan on oltava raskaansarjan mörssäri, 80 kg on alarajamitta. Hennolla kropalla ei liikuntakyvyttömiä potilaita/asiakkaita saa pyöräytettyä minnekään. Tekemätön paikka sellainen. Kun kropassa on riittävästi tautia niin raskaampikin ihmissäkki nousee sängystä ylös kuin tyhjään vaan. "Nyt mennään pappa päiväpesulle" ja hups vaan vanha Antero (100 kg) olkapäille ja pesuhuoneeseen kuurattavaksi. Voima on lähäri hommissa tärkeämpi juttu kuin ammattitaito. Ammattitaitaidosta ei ole mitään hyötyä jos ei saa autettavaansa siirrettyä sinne pesuhallin puolelle.

    • Anonyymi

      Kuulin ammattioppilaitoksen satakiloiselta hoitajalta aivan loistavan vinkin sauvakävelystä😆piti myös kasvisruokavaliota jotenkin epänormaalina. Mitäköhän noille on opetettu,jos jotain niin ei se ainakaan päälle näy, eikä puheista päätellen ole kovin hyvin perille mennyt.

      • Anonyymi

        kerro nyt se vinkki meille muillekin


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1290
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1066
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      69
      835
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      770
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      698
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      681
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      658
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      644
    Aihe