Kuka suunnitteli

Anonyymi

Huittinen on helmi. Miten ihmeessä noin pieni kaupunki voi olla noin sekava, ja tiestö suunniteltu päin persikkaa. Polkupyörälläkin eksyy.
Jopa Johanna Debreczeni sanoi televisiossa että hän ei löytänyt Huittisissa keikkapaikkalle.

19

1334

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vieläkö tuokin keikkailee?
      https://youtu.be/iKfHKMniXcw

      Ei ole kyllä julkkislehdissä eikä TV-ruudussa kovin paljoa näkynyt enää vuosikausiin. Johannan Youtube-kappaleilla on keskimäräin 2000 katsojakertaa, joillakin on parikymmentä tuhatta. Eli on kyllä kovin pientä menoa.

      Jos tämän luokkatason laulaja ei löydä Huhkolinnan lavalle, niin ei meidän kannata kylän maineesta vielä kovin huolissaan olla.

      • Anonyymi

        Noin pienen levikin laulajia ei pitäisi kutsua Huittisiin edes perhejuhliinkaan laulamaan. Kyllä jonkinlainen taso laulamisessa ja viihepuolen kulttuurissa on meillä säilytettävä.

        Jos ihan outoja laulajia tuodaan, ja koitetaan sitten myydä pääsylippuja sinen, niin ei sinne tule kuin joku kymmenen kattojaa paikalle. Tappiolle menee. Ja jos se laulaja vielä muka ei löydä edes paikan päälle, peruuttaa tulonsa kun ei osannut tulla.


    • Anonyymi

      Monet keikkailijat Huittisisa eivät ole löytäneet reittiä etenkin Huittisjärven lietetuvan lavalle mennesänsä!
      Lavalle mennesä merkit jää helposti huamaamati, koska artistien autonkuljettajien katseet helposti kiinnittyvät pelloillamme tapahtuvaan lietteenlevitystoimintaan!
      Savipellon reunasa on kyllä opastekyltti liätetuvalle, mutta se jäi joku vuasi sitten liätteenlevittäjän levveen kummin alle ja makkaa ny maasa. Plitisä. Ei kukkaan nostanu pystöön!

      • Anonyymi

        Miksi et muuttaisi Ivaloon, kun sinulla on Huittisissa niin vaikeaa?! Siellä on vähän HELEVETIN iso järvi eikä lietettä ollenkaan, kun ei ole maatalouttakaan. Ötököitäkin on vain juhannuksesta elokuun puoliväliin. Mielenterveyspalvelut toimivat osoitteessa Piiskuntie 2.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi et muuttaisi Ivaloon, kun sinulla on Huittisissa niin vaikeaa?! Siellä on vähän HELEVETIN iso järvi eikä lietettä ollenkaan, kun ei ole maatalouttakaan. Ötököitäkin on vain juhannuksesta elokuun puoliväliin. Mielenterveyspalvelut toimivat osoitteessa Piiskuntie 2.

        Juntti suuttu. Laittakaa nyt edes opasteita sinne. Jos ei osata niin pyytäkää naapurikunnalta apua.


    • Anonyymi

      Normaalijärjellä ja hiukan siitä alakanttiinkin varustettu pystyy kulkemaan Huittisissa mainiosti.

      • Anonyymi

        Niin, jos on syntyperäinen huittislainen. Mutta ei kaikki heistäkään.
        Huittinen on kaupunki jossa ei ole keskustaa ollenkaan. Keskusta on levällään kuin jokisen eväät, hajanainen kompleksi. Ei taida koko kylästä löytyä pikitien pätkää, jossa olisi edes 100 metrin matka suoraa tietä. Pelkkää kiemuraa ja kurvia.
        Keskustasta edes kakkostielle ei tahdo löytää kun ei ole kylässä opasteita.
        Liikennesuunnittelija olisi ollut hyvä palkata ajoissa. Kukaan helsingintien matkaajista ei poikkea mielellään Huittisissa sen sekavuuden vuoksi. Se on yrittäjille huono juttu.
        Tosiasia, että ensi kertaa huittisiin autolla poikkeava kiroaa jossain vaiheessa että miten hlvtissä täältä pääsee pikatielle.


    • Anonyymi

      Oliskohan ollut se sama tieinsinööri joka suunnitteli Huittisten ja Punkalaitumen välisen tieyhteyden.

    • Anonyymi

      >>Miksi et muuttaisi Ivaloon, kun sinulla on Huittisissa niin vaikeaa?! Siellä on vähän HELEVETIN iso järvi eikä lietettä ollenkaan, kun ei ole maatalouttakaan.>>

      Sekoitat nytr lappalaisten kyliä keskenänsä. Ivalon keskustaajamalla ei ole yhtään järveä, on samanlainen paikka kuin Huittinenkin. Kummallakin on vain hitsin suuri joki, joka kulkee omien alueiden halki.

      Inarissa saa tarpoa jänkää myöten 10 km, ennen kuin pääsee järven rantaan.

    • Anonyymi

      "Tosiasia, että ensi kertaa huittisiin autolla poikkeava kiroaa jossain vaiheessa että miten hlvtissä täältä pääsee pikatielle."

      Aikanaan 1990-luvun puolella, jolloin ei ollut navigattoreista vielä kuultukaan, tuli Saksaan matkaillessa poikettua Kööpenhaminaan. Lopulta siellä juotiin hätäisesti vain kahvit, ja alettiin hankkia matkan jatkoa.

      Mutta kymmenien kilometrien laajuudelle levittäytyvästä Kööpemnhaminasta ei osattukaan millään ulos, jollekin valtatielle. Kaikki opasteet neuvoivat vain paikallisia kadunnimiä, ja tietä johonkin toiseen kaupunginosaan. Yli 2 h pyörittiin matalarakenteisessa kaupungissa, ja etsittiin tietä ulos.

      Lopulta jossakin oli ruskealla pohjalla pienehkö teksti RING. Se antoi jotain osviittaa isommasta kehätiestä. Sitä kautta päästiin valtatielle ja sen opasteille, ja ulos hiton Kööpenhaminasta.

      Koskaan enää en mene autolla Köpenhaminaan. Eikä moni vamaan tule toiste melkein yhtä sekavaan Huittisiin.

      • Anonyymi

        Kööpenhamina on maa jossa on erittäin epäystävällisiä ihmisiä. Kukaan ei halua auttaa matkailijaa, kun hän kysyy neuvoa.
        Olin Kööpenhaminan keskusrautatieasemalla ja yritin selvittää, miten saan ostetuksi junalipun. Kysyin ihmisiltä neuvoa kun minkäänlaista palveluhenkilöä ei ollut koko asemalla, eikä infoluukkua.
        Kaikki lippuautomaatit oli vain tanskan kielellä, eikä sitä ymmärrä tanskalainenkaan.
        Kukaan ei auttanut, ei kertonut miten lippuautomaatti toimii.
        En ollut yksin. Luojan kiitos asemalla oli kolme mustaa naista, jotka puhuivat englantia. He olivat aivan kuhuissaan, että mihin helvettiin he olivat oikein tulleet, kun tanskalaiset olivat tosi kylmiä ja töykeitä heille, eikä heitäkään kukaan suostunut auttamaan lippuautomaatin käytössä. Olivat tosi iloisia kun tapasimme, että edes jonkun kanssa sai puheyhteyden. Yhdessä pähkäillen siitä selvisimme, lähdimme busseilla eteenpäin, mikä oli oma episodinsa. Köpiksen rautatieaseman luota bussit ei lähde, ne ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä asemasta, ja ovat peräkkäin parkissa tienposkessa, ei asemalla, ei pysäkillä. Sata metriä pitkä bussiletka tien sivuun pysäköitynä, eikä pirulaan tiedä mihin ne on menossa. Numero on auton etuikkunassa, ei muuta.
        Kuljettajat ties mistä maasta, ja kysyttäessä jotain vastaus kuuluu tyyliin no habla inglese.
        Ei kannata mennä, en mene enää koskaan.


    • Anonyymi

      Varmaan sama kuin Loimaalla.

      • Anonyymi

        Loimaalla on ihan selkeät tienviittaukset. Pikatielle pääsee joko Turkuun tai Tampereelle, Forssan kautta Helsinkiin. Eipäs nyt olla niin uusavuttomia.


    • Anonyymi

      Kerran suttilasa ollesani liätteenlevitystyäsä, miätin miten vitusa pääsen täältä pikitiälle. Olin painuksisa akseleita myären suttilalaisesa savipellosa!

    • Anonyymi

      HUITTINENHAN ON IHAN MAHTAVA PAIKKA, ILOISTA PORUKKAA!!!!
      HIUKAN PÖPERÖITÄ, MUT EI PALJOO

      • Anonyymi

        Koulutustaso ei ole täällä mitenkään hirmuisen korkea, kun maatalouspitäjä vanhastaan on kyseessä. Aika monet lopettaa peruskoulun jälkeen koulunkäynnit.

        Ajetaan traktorikortti alkajaisiksi. Silloin pääsee jo kunnan pääelinkeinon, eli sikatalouden koneellistettuihin hommiin. Taikka sitä tukevan kunnan kakkoselinkeinon, eli lietteen levityksen rahakkaisiin bisneksiin mukaan.


    • Anonyymi

      eikös navit oo sitä varten että näissä suurkaupungeissa ei eksy

      • Anonyymi

        Täällä lietteestä höyrystyvä biokaasu aiheuttaa naville virhesingnaaleja.
        Kerran turisti laittoi navin hakuun Huittisten rautatieaseman. Laite kuitenkin ohjasi sastamalan rautatieasemalle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täällä lietteestä höyrystyvä biokaasu aiheuttaa naville virhesingnaaleja.
        Kerran turisti laittoi navin hakuun Huittisten rautatieaseman. Laite kuitenkin ohjasi sastamalan rautatieasemalle.

        Taisi navigaattori osata ennustaa lähitulevaisuutta jo. Sastamalan päärautatieasemasta tulee myös Huittisten päärautatieasema. Kuntaliitos on pakosti edessä, ja Sastamala taitaa olla se suunta.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 130
      3694
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      95
      3358
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2438
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1851
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1698
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1589
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1544
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1496
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1461
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      84
      1420
    Aihe